herkesin şimdiden bayramını kutluyorum. hayırlı bayramlar hamişler,benim gibi hamiş adaylarııııı:)))),bebişlerini kucağına almış güzel annelerimiz. Rabbim emeklerimize acısın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,hepinizi öpüyorum hoşçakalın bayramdan sonra görüşürüz

kızların olucakmış...

zaman zaman girebiliyorum
benim sırt ağrılarım
karpal tünel ve çabuk yoruluyorum yinede çok şükür diyorum.

ve bekleyen bütün arkadaşlara ALLAHTAN hayırlı evlatlar vermesini diliyorum.

Canım seni gördüm çok mutlu oldum.aklıma bizimde bebek içiin hazırlandığımız yazıştığımız günler geldi.herşeyin yolunda olmasına sevindim.kendini özletme gel böyle arada..

iletişim açısından memnun kalmadım zennan.
Savaş beyi ilk kez transferden 5 dakika önce gördüm ve konuştum. bir daha da ne gördüm ne konuştum. Yapılması gerekeni yaptı. O kadar.
Firdevs Hanımla ise sürecin en başından itibaren iletişimdeydim. Zor bir hamileliğim oldu, Firdevs Hanım hamileliğim esnasında da çok yardımcı oldu. Ve şimdi bebeğim 5 aylık olmasına rağmen geçen gün birşey sormak için aradım.Karşımda başta 'insan' , sonra 'doktor' (makineleşmemiş) ve sonra da anne olan bir kadın var. Beni anladığını bilmek bana iyi geldi.

Evet işte bende aynı sorunları yaşıyorum kendi içimde.Bir sorum olsa ben koordinatöre soruyorum o doktora, doktor ona o tekrar bana dönüyor..Çok soğuklar..İnsan zaten çok zor bir karar olan donasyonu kabullenmek de zorlanırken onların o umursamaz tavrı hoş değil. Sonuçta aile sırrını onlarla paylaşıyorsun ne bileyim annenin bile bilmediği şeyi biliyorlar...insan kendisini biraz daha özel hissediyor ya da daha ilgili veya samimi olmalarını bekliyor ama malesef......Fiyat da nedense pahalı ilk deneme 4500Euro ikincisi 4000Euro artı birkaç tahlil ve son yapılan işlem için 1.600 TL....Ufffff bilmiyorum işte :(((((

Merhabalar sevgili dostlar verdiğiniz doktorlardan araştırdım ama maalesef böyle bir tedaviyi önermediler yani yumurta donasyonuna devam.üç yerden fiyat aldım ama sizlerin tecrübeleri ve anlattıklarınıza bakınca Firdevs hn daha sıcak geliyor.hepsine mail attım ve yine sadece Firdevs hanımın ofisinden arayıp birebir görüştüler Buda karar verirken direk bir sıfır öne geçiriyor.burdan henüz biryerle görüşmedim sizcede mademki tedavi Kıbrıs'ta yapılıyor burdan birini aracı koymaya gerek varmı bilmiyorum.siz nasıl yaptınız.zaten ön hazırlık için kullanılacak ilaçları yapılan tahlilleri görerek söyleyebiliyorlarmış

Merhabalar sevgili dostlar verdiğiniz doktorlardan araştırdım ama maalesef böyle bir tedaviyi önermediler yani yumurta donasyonuna devam.üç yerden fiyat aldım ama sizlerin tecrübeleri ve anlattıklarınıza bakınca Firdevs hn daha sıcak geliyor.hepsine mail attım ve yine sadece Firdevs hanımın ofisinden arayıp birebir görüştüler Buda karar verirken direk bir sıfır öne geçiriyor.burdan henüz biryerle görüşmedim sizcede mademki tedavi Kıbrıs'ta yapılıyor burdan birini aracı koymaya gerek varmı bilmiyorum.siz nasıl yaptınız.zaten ön hazırlık için kullanılacak ilaçları yapılan tahlilleri görerek söyleyebiliyorlarmış

Arkadasim haklisin karar verme asamasi zor ama biyere karar vermek zorundayiz bence burdaki drlari devreye sokma cunku eminim onlarda bi pay alirlar ben netten firdevs hnmi kendim buldum once verda hnla gorustum forumun sayesindede firdevs hna karar verdim.ben tahlillerimi e-mail yoluyla firdevs hma gonderdim.rahim filmindede sorun olmadigini telden soyledim.ben firdevs hnmdan cok memnun kaldim nezaman arasam ulasabiliyorum ona ulasamasam irem hn mutlaka geri donuyor cok ilgililer.son karar tabiki senin Allah yolunu acik etsin..!

Paylasimin icin cok tesekkurler , saniyorum Firdevs hanimi secicem ben senin mesajini okurken oda tlf dan beni ariyordu .evet soyledigin gibi gercekten cok ilgili davraniyor insallah en dogru karari veririm .Allah hepimize hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Evet işte bende aynı sorunları yaşıyorum kendi içimde.Bir sorum olsa ben koordinatöre soruyorum o doktora, doktor ona o tekrar bana dönüyor..Çok soğuklar..İnsan zaten çok zor bir karar olan donasyonu kabullenmek de zorlanırken onların o umursamaz tavrı hoş değil. Sonuçta aile sırrını onlarla paylaşıyorsun ne bileyim annenin bile bilmediği şeyi biliyorlar...insan kendisini biraz daha özel hissediyor ya da daha ilgili veya samimi olmalarını bekliyor ama malesef......Fiyat da nedense pahalı ilk deneme 4500Euro ikincisi 4000Euro artı birkaç tahlil ve son yapılan işlem için 1.600 TL....Ufffff bilmiyorum işte :(((((

Bende firdevs hanımda deneyen biri olarak fikirlerimi yazayım dedim.umarım deneme aşamasında olanlara azda olsa ışık tutabiliriz.Ben ilk denememi dünya tüp bebekte yani berk beyde denemiştim.şimdiyle kıyasladığımda denemeden bile saymıyorum.aslında yapılan işlemmler aynı ama o aşamaya gelenedek aldığın yol çok önemli.öyleki iletişimsizlik yüzünden yada doktorların ilgisizliği yüzünden bir çok önemli nokta kaçırılabiliyor.doktorunuzun sizi gerçekten anladığını hissetmek çok önemli.firdevs hanım ve irem hanım bu işi getçekten hem severek hem hakkıyla yapıyorlar.Ben transfer esnasında heycandan titrerken yanımda soğuk bir doktor deyil elimi tutan bir Anne bir kadın vardı.yani kısaca Ben çok memnun kaldım.umarım hakkınızda hayırlı olan yere giderr anneliği biran önce tadarsınız.

İçimdeki sıkıntıyı en iyi sizler anlarsınız arkadaşlar,bunu anlatacak kelime varmı bilmiyorum ama canım gerçekten çok acıyor.içim dışıma çıkacak sanki hiçbir yere sığamıyorum ve sadece kendimle başbaşa kalıp duygularımı dinlemeye çalışıyorum.bugun Firdevs hanımla tekrar görüştüm daha fazla gecikmeden karar verip başlamam için önümde bir hafta olduğunu ve artık yapacaksam biran önce olması gerektiğini söyledi.emin olduğum tekşey benimde sağlıklı bir evladımın olmasını ne kadar çok istediğim bundan adım kadar eminim ama sonrası, işte sorun burda başlıyor.sanki iki ayrı beni yaşıyorum.birtanesi hala geçmişe bağlı ve kendi bedeninden bir çoçuk sahibi olmak istiyor ve tabiki bunu yapamadığı ve artık şansını kaybettiği için çok acı çekiyor.diğer yarımda evet kararını ver ve geleceğe bak diyor.yani anlayacağınız dostlarım verdiğim kararda bir adım atana kadar canım çok yanıyor.eminim sizlerde aynı ikilemleri ve acıları yaşadınız.İnşallah bande sizler kadar güçlü olabilmeyi başarır yeni bir başlangıca atım atarım bunu yapabilmeyi çok istiyorum..Allahım hepimize sağlık ve güç versin

:nazar:Allahım hepimize anneliği nasip etsin..

45 YAŞ VE ÜSTÜ ;

ANNELERİMİZ;
PAPATYA40 (45) FRDV......KIZ
ROSALYN (46) DĞŞ....OĞLAN
SHANTİ (47) HLL.İBR TKN (-)
...................DĞŞ.....KIZ

HAMİLELERİMİZ;
BREEZE (46) BRK…düşük
.....................FRDV ...HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR;
ATESSN (45) FRDVS (-)
BCEMRE3 (45) araştırıyor
HAZANEYLÜL (46) ATNA (-)
.........................ATNA (-)

HELUN (46 ) FRDV (-)
...............H.İ.T…dış gebelik
UUMUDUM (45)1.BATUM ..düşük
......................2.BATM ....düşük

VELED (46) H.İ.T sonuç alamadık?!

40-44 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
BEBEK (42) FRDV.....İKİZ (K.E.)
JESSAMİN (41) BRK .....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
EFSUNE12 (44) FRDV......KIZ
FB.Lİ (43) FRDV......ERKEK
IŞIK70 (40) haziran..(-)
………………..temmuz..düşük
………………..H.i.T…..HAMİLE

KARANFİL1 (42) FRDVS....HAMİLE
LALİTA (42) FRDV ...İKİZ
MOONY (40) ŞVKT....HAMİLE
POLLYANNA (42) FRDVS (-)
……………………….FRDVS….İKİZ

ACMİLA (43) araştırıyor
ALPİLKNUR (42) ŞVKT (-)
........................SVŞ (-)
........................FRDV e gidecek(kasım yolcusu)
BEBEKİSTİYORUZBİZ (40 )
HOPE73 (40 ) ÇK.CMHRT düşünüyor
KAMPA (43) ÇK.CMHRT düşünüyor
LARAX (40 ) 1.2.3.DĞŞ (-)
..................4.ATN (-)
................ .5.ŞEVKT (-)
LENOVA71 (43) BRK düşünüyor
TUTKU34 (44 ) FRDVS ekim yolcusu
ZENAM2 (40) 1.SVŞ (-)
…………………….2.SVŞ yolcusu

35-39 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
AYSEVİ (38 ) HLL İBR TKN (-)
...................BRK ......İKİZ

BEBEKLERİM GELİN (37) FRDV.... İKİZ KIZ
HASKIZ (36) HLL İBR TKN....İKİZ

HAMİLELERİMİZ;
BİLGİNİSA (35) VRD…düşük
..........................VRD... KIZ
MİNASERA (37) .....İKİZ
POTAKAL (37) ŞVK….HAMİLE
WALTKRAYBURG (37) ŞVK (-)
.............................FRDV(-)
.........................FRDV (+)...İKİZ

EYLÜL_BEGÜM (35) FRDVS yolcusu

30-34 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;
ANİSHA (33) isp.dr rmn....OĞLAN
NURUS (32) 1.2.H.İ.T(-)
..................3.H.İ.T ...OĞLAN
MOONROSE78 (34) SVŞ ÖZY......OĞLAN
ROWİNA (30) SVŞ ÖZY......İKİZ
RÜZGARSELİN (31) SVŞ ÖZY (-)
..........................FRDV......KIZ

HAMİLELERİMİZ;
ROSADALİ (32 ) FRDVS...İKİZ
TRESS06 (33) BRK(-)
...................FRDV.....İKİZ KIZ
YUSUFDENİZ (34) BRK(-)
........................HAMİLE

ANSU (31) FRDV ekim yolcusu
DİLEMMA (31) SVŞ (-)
....................FRDV e gidecek
KREM16 (33 ) FRDV yolculuk başladı
UMUDUMVARR (34)…….düşük
.........................H.İ.T e gidecek
SENYOKSUNYA (30) ŞVKT (-)
………………………………..ŞVKT kasım yolcusu

25 VE 29 YAŞ ARASI;

ANNELERİMİZ;

HAMİLELERİMİZ;
AYKIZIM (28) VRD.....İKİZ (K.E.)
TUNANEHİR (26) VRD.....İKİZ (K.E.)

DELİKEDİ (28) 1.2.ŞVKT (-)
.....................3.BATM (-)
………………….kasım yolcusu
MORMENEKŞE (27)…Kasım yolcusu

YAŞLARINI BİLEMEDİĞİMİZ;

ANNELERİMİZ
BENİMDE OLACAK ( ) HLL.İBR.TKN
PARADOX ( ) FRDV....İKİZ KIZ
SOMTİK( )...OĞLAN
YAVRUM34 ( ) H.İ.T…KIZI var
………………………2.için gidecek

HAMİLELERİMİZ
ARYADİCLE ( ) ŞVKT…..HAMİLE
BAHARIM1980 ( ).......HAMİLE(İKİZ)
BİZİMKULUP ( )....KIZ
KREM16 ( ) FRDVS.…HAMİLE
NAZLIM78.....HAMİLE

YOLA ÇIKANLAR,ÇIKACAK OLANLAR
ELVİNNUR ( ) 1.H.İ.T (-)
……………………..2.H.İ.T (-)
……………………..3.SONUÇ ?!

ESLEMSENA ( ) FRDVS (-)
GÜLFEMAK1977 ( ) FİRDEVS…..sonuç bekleniyor
HAPLESS ( ) 2 ay sonra başlayacak
HAZANUMUT ( )
HAZİRAN29 ( ) araştırıyor
KARDELENNUR ( ) FRDV (-)
KMEHTAPSU ( )
MELİSSA78 ( ) ....(-)
TUANA808080 ( )
UMUDUN SESİ( )
UMUTTURYAŞAM ( )
ŞENAY09 ( ) ŞVKT (-)

bende 45 yaşındayım listede yazmışınız teşekkür ediyorum. ben henüz eşimi ikna edemedim ve histereskopi yaptıramadım. histereskopiyi halledebilsem birde eşimi ikna edersem gideceğim.

İçimdeki sıkıntıyı en iyi sizler anlarsınız arkadaşlar,bunu anlatacak kelime varmı bilmiyorum ama canım gerçekten çok acıyor.içim dışıma çıkacak sanki hiçbir yere sığamıyorum ve sadece kendimle başbaşa kalıp duygularımı dinlemeye çalışıyorum.bugun Firdevs hanımla tekrar görüştüm daha fazla gecikmeden karar verip başlamam için önümde bir hafta olduğunu ve artık yapacaksam biran önce olması gerektiğini söyledi.emin olduğum tekşey benimde sağlıklı bir evladımın olmasını ne kadar çok istediğim bundan adım kadar eminim ama sonrası, işte sorun burda başlıyor.sanki iki ayrı beni yaşıyorum.birtanesi hala geçmişe bağlı ve kendi bedeninden bir çoçuk sahibi olmak istiyor ve tabiki bunu yapamadığı ve artık şansını kaybettiği için çok acı çekiyor.diğer yarımda evet kararını ver ve geleceğe bak diyor.yani anlayacağınız dostlarım verdiğim kararda bir adım atana kadar canım çok yanıyor.eminim sizlerde aynı ikilemleri ve acıları yaşadınız.İnşallah bande sizler kadar güçlü olabilmeyi başarır yeni bir başlangıca atım atarım bunu yapabilmeyi çok istiyorum..Allahım hepimize sağlık ve güç versin

canim sen kendine niye zulum ediyorsunki? ne demek kendi bedenimden cocuk sahibi olmak suan ikizlerimi tasiyorum rabbim insallah tamaminada erdirir benim bedenimde buyuyorlar benim yedigimi yiyorlar benim bedenimden nefes aliyorlar benim kanimda gelisiyorlar yani bu bebekler benim herseyiyle benim sen Boyle dusunursen bebkcigede haksizlik olur o senin bedeninde buyuyup gelisecek gozunu actiginda seni gorecek sen uzulursen uzulecek sen sevindiginde sevinecek canim benim neyin iklemini yasiyorsun bak benim normal yoldan kizimda var 14 yasinda ve emin ol ikizlerimi asla ondan az sevmem sevemem mumkun degil cunku 4 gözle onlari bekliyorum hirkalar patikler örüyorum karnimi oksayip onlarla konusuyorum cunku rabbimin bir hediyesi onlar bana

arkadaklar merak ediyorum menopoz dan sonra hamile kalan yada menopozdan sonra donasyon düşünen lerin sayısı nasıl acaba. yani kaç kişiyiz? ve arkadaişlar histereskopi için adana mersin civarı önerebileceğiniz bir doktor varmı? teşekkür ediyorum
ve allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Iyi dileklerin için sağol,neden bu kadar duygusallaştım bende bilmiyorum artık.tek dileğim tez vakitte kendimi toplayıp mücadeleye devam etmek.Allah sağlıkla bebeklerine kavuştursun.herşey gönlünce olsun

Canım benim bir arkadaşım menapoza girdikten sonra ve 49 yaşında doğal yoldan bebek sahibi oldu ve emin ol bunun çok örnekleri var.yumurta donasyonu ile ilgili tıbbı açıklamalara bakarsan orada menapoza giren bayanlarada başarılı donasyonu yapıldığından bahsediliyor.yani başarılı örnekleri fazlasıyla var .

arkadaklar merak ediyorum menopoz dan sonra hamile kalan yada menopozdan sonra donasyon düşünen lerin sayısı nasıl acaba. yani kaç kişiyiz? ve arkadaişlar histereskopi için adana mersin civarı önerebileceğiniz bir doktor varmı? teşekkür ediyorum
ve allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

arkadaşım soruna ben cevap vereyim. 17 yaşımda menapoza girdim şuan 36 yaşındayım. henüz evlenmeden evvel biliyordum doğal bir şekilde hamile kalamayacağımı. sonra yıllar geçti bu tedavi şekli çıktı hemen benimsedim başka bir alternatifim yoktu. geçen yıl iilk denemede gebe kaldım 8 haftalıkken kaybettim. şimdi ikinci denemede 20 haftalık hamileyim.
yani menapoza girmiş olman hiç farketmiyor.. burda bir çok arkadaşın durumu benim gibi..

bcemre seninle hiç yazışamadık. inan ki zerre kadar aklıma endişe düşmüyor. neticede ben karnımda taşıyorum kanımla besleniyor allah izin verirse dben doğurup emzireceğim.. eee bebeğim herşeyiyle benim.
hep şöyle düşünmüştüm " Bir hap yuttum hamile kaldım"
sende kafanda ölç tart . gerçekten bebek sahibi olmak istiyorsan için ferah bir şekilde yola çıkacaksın.
yolun açık olsun arkadaşım.

Canım benim bir arkadaşım menapoza girdikten sonra ve 49 yaşında doğal yoldan bebek sahibi oldu ve emin ol bunun çok örnekleri var.yumurta donasyonu ile ilgili tıbbı açıklamalara bakarsan orada menapoza giren bayanlarada başarılı donasyonu yapıldığından bahsediliyor.yani başarılı örnekleri fazlasıyla var .

Arkadaslar bende bu konudaki fikirlerimi dile getirmek istedim.Bcemre canim cok gecmise takilma derim artik olan olmus gelecege bak ve bebek istiyorsan baska caren olmadigini dusun ve yoluna devam et 49 yasinda biride belkide normal yoldan hamile kalmistir ama bu istisna. canim bak ben 43 yasimda sukur ilk denemede hamile kaldim 3kez tup bebek denedim yumurtam pek olmadigi halde esim donasyon yapalim dedi ozaman 40 yasindaydim ve nakit paramizda vardi ben konduramadim 3 yilim uzuntuyle gecti deneseydim belki simdi bebislerim buyumustu. 42 yasimda menepoza girmeme ragmen sunun icin soyledim yani yaklasik 1,5 yil once kabullenmeme ragmen hic aklima bile gelmiyor benim olmadigi. evlatlik almak zorundada kalabilirdim Allahima sukurler olsun boyle imkan var o yuzden donöre hep dua ediyorum...

Hazanumut arkadasim burda zaten yumurta dnsynu yaptiranlarin cogu menapozda, yumurta sayisi cok az yada kalitesiz olanlar. basari orani kesinlikle menapoza bagli degil...

Back
X