Hazanumut bende erken menepozla evlendikten sonra tanıştım.bir sürü doktora gittim .çok az bir umutlada olsa tüp bebek denemek istedim ama olmadı.vee donasyonla şuan ikizlerime hamileyim.zaten donasyon hastalarının çoğu bu durumda.başarıyı bu durumun etkilediğini asla sanmıyorum.

Geçmiş bayramın kutlu olsun Tress06 arkadaş ::)))
Sanırım hamilesin Allah tamına erdirsin kime yaptırmıştın??? Benim ilk denemem negatifti tam 1 yıl oldu yeni toparladım kendimi tekrar düşünüyorum ....

merhaba kızlar,
kızlar malum bayramdan sonra ikili test yapacağız,
fakat benim doktorum önerdiği prof muş üniv. hastanesinde çalışıyormuş,
yarın birgün erken doğum olursa ihtiyacımız olabilir miş, kafama takıldı madem öyle ben neden özel ile uğraşıp dünya kadar para veriyoruz ki?
direkt prof. yanına o zaman giderim,neyse 2 li test ücreti 500 tl ikiz olduğu için özel muayanesinde yapılacak yaklaşık bir saat sürermiş falan filan,
başka bir hamile arkadaşım ile konuştum, o da bu testi başka bir yerde yaptırmış, başka bir test için 250 tl civarı bir rakam istemişler, eşi de yine önceden devlet hastanesi olan sonradan vakıf üniv.olan bir hastaneden ücret almış testi 50 tl yapmışlar,
kafama takıldı, birkaç arkadaşım da ya 30-50 tl gibi rakamlar verirken, ben çok mu zenginim ne 500 tl uçuk geldi,
tamam kabulum dünya kadar para harcadım, 500 tl mi çok mu geliyor diyeceksiniz de, ama işte cimriliğim tuttu, sizce ne yapayım?
daha önce yaptıran arkadaşlar sizler neler düşünüyorsunuz? lütfen fikirlerinizi bekliyorum.

Merhaba benim fikrim Devlet hastaneleri de artık eskisi gibi değil tam donanımlı bence gerek yok o kadar parayı vermeye . Zaten küçük devlet hastanelerinde bu tahlil yapılmaz eminim o hastanede büyük bir hastanedir. Sonuçta o tahlil için kullanılan malzeme her yerde aynıdır. Sadece konfor farkı var devlet hastanesinde sıra beklersin, diğer özel hastanede beklemeyebilirsin. Yine de sen bilirsin ::)) Birde senin doktor kendine güvenmiyor herhalde erken doğumda sadece donanımlı bir hastanede doğum yapman bence daha uygun olur ..Allah tamamına erdirsin ...

Merhaba herkese...çaresizlikten kıvranıyırum bilgisi olan aranızda illa vardır nolur yardımcı olun.14 gun önce sperm donasyonu ile 4 embriyo transfer edildi teste kadar hersey yolunda gidiyordu ve bende hic bir sorun olmadıgı için doktorum nerdeyse emindi pozitif sonuc göreceğimizden ama maalesef öyle olmadı bhcg degerim 5,27 çıktı bunun alt sınır olduğu ve ümitlenmemeli söyledi tahlil yaptırdığım merkez ...bi yerde okudum topisler tutmazsa tada bi kaçı tutmazsa deger düşüp sonra yükselebilir mişşş...... Olabilirmi biri olsun hala benimle olabilir mi ?? Bu gun adet gunüm ve kanama olmadı henüz

Merhaba herkese...çaresizlikten kıvranıyırum bilgisi olan aranızda illa vardır nolur yardımcı olun.14 gun önce sperm donasyonu ile 4 embriyo transfer edildi teste kadar hersey yolunda gidiyordu ve bende hic bir sorun olmadıgı için doktorum nerdeyse emindi pozitif sonuc göreceğimizden ama maalesef öyle olmadı bhcg degerim 5,27 çıktı bunun alt sınır olduğu ve ümitlenmemeli söyledi tahlil yaptırdığım merkez ...bi yerde okudum topisler tutmazsa tada bi kaçı tutmazsa deger düşüp sonra yükselebilir mişşş...... Olabilirmi biri olsun hala benimle olabilir mi ?? Bu gun adet gunüm ve kanama olmadı henüz

Acını ve şu an ki ruh halini çok iyi anlıyorum. Ama bu değer negatif olduğunu gösterir gerçekten çok üzüldüm nelere katlanıp nelere göğüs gerdiğini hepimiz biliyoruz kolay atlatmanı diliyorum:(((((((((((

Ama yinede hala belki demekten kendimi alamıyorum mucize yasamış bi sürü kadın var burda okuyorum okuyorum okuyorum ve Allahım nolur bi mucizede bebisimle bana nasip et diyorum

Ama yinede hala belki demekten kendimi alamıyorum mucize yasamış bi sürü kadın var burda okuyorum okuyorum okuyorum ve Allahım nolur bi mucizede bebisimle bana nasip et diyorum

Ben 28 yaşındayım ve hala zamanım var ama cok korkuyorum benim kaderim bu mu diye kahroluyorum .5 yıldır kocacim beni mutlu etmek için her şeyi yapıyor bi bebisimiz olsa tastamamiz aslinda

Acını ve şu an ki ruh halini çok iyi anlıyorum. Ama bu değer negatif olduğunu gösterir gerçekten çok üzüldüm nelere katlanıp nelere göğüs gerdiğini hepimiz biliyoruz kolay atlatmanı diliyorum:(((((((((((

Dua edin banada lutfen belki hala biricigi ordadir

Merhaba canim, insallah dilegin olan mucizen gercek olur.bende tup bebekten istedigini alamayip bu umut yolculuguna yeni baslayacak olanlardanim.su andaki ruh halini cok iyi anliyorum .senin soyle bir artin var soyledigin gibi yasin cok genc ve onunde mucadele edecek daha cok zamanin var hemen pes etme .insallah sende mucize yasamis kadinlardan biri olursun

Merhaba canim, insallah dilegin olan mucizen gercek olur.bende tup bebekten istedigini alamayip bu umut yolculuguna yeni baslayacak olanlardanim.su andaki ruh halini cok iyi anliyorum .senin soyle bir artin var soyledigin gibi yasin cok genc ve onunde mucadele edecek daha cok zamanin var hemen pes etme .insallah sende mucize yasamis kadinlardan biri olursun

Güzel dileklerin için teşekkür ederim inşa-Allah diyorum inşaa hem bana hem isteyen tüm herhese

Merhaba Arkadaşım
Demek 5 aylık Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Geçmişe dönük okuyamadım zamanla okuyacağım ilki nerde, ikinciyi nerde yaptırdın? Ben tekrar deneyeceğim 1 yılın sonunda tabiki Firdevs olacak ama yinede başından sonuna okumam gerekiyor daha doğrusu son 1 yılı. Bakalım hayırlısı artık bu konuda arkadaşlardan püf noktalarını öğrenmek ve kendi deneyimlerimi adım adım yazmak istiyorum...::))

hoşgeldin erfat nerelerdesin neredeyse yıl olacak seni görmeyeli..
ikinciye yine Verda hanıma gittim çok şükür 22.haftadayım. bu yıl çok bereketliydi gidenlerin 10da 9u neredeyse gebe
hadi sıra sende belkide.. biraz kendinden anlat bakalım

Merhaba Arkadaşım
Demek 5 aylık Allah tamamına erdirsin çok sevindim. Geçmişe dönük okuyamadım zamanla okuyacağım ilki nerde, ikinciyi nerde yaptırdın? Ben tekrar deneyeceğim 1 yılın sonunda tabiki Firdevs olacak ama yinede başından sonuna okumam gerekiyor daha doğrusu son 1 yılı. Bakalım hayırlısı artık bu konuda arkadaşlardan püf noktalarını öğrenmek ve kendi deneyimlerimi adım adım yazmak istiyorum...::))

Günaydın erfat ben ara ara geçmişe dönük okudum formu sen de ilklerdensin HOŞGELDİNN tekrar seni görmek formun canlılığını arttıracak diye düşünüyorum hele efsune12 aysevi falanda gelse onlarla da tanışmak o güzel muhabbetlerine ortak olmak isterim :)

hepinize hayırlı bayramlar
acil şifalar
ve güzel hayırlı haberler almanız dileğimle

bende artık küvezli teknik donanımlı hastahane arayışına girdim ve doktorum tedbir amaçlı 28.haftada vurulmam için cleston bebeklerin akciğer gelişimini hızlandıran iğneleri vuruldum.artık hayırlısı herhangi bir erken doğuma karşı tedbir dedi ve yaş faktörü ve ikiz gebelikten dolayı böyle bir şey uygulamamız gerekiyor dedi böyle tecrübesi olan arkadaşlar özellikle bebek arkadaşım senden bilgi istiyorum yardımcı olursan sevinirim bebekcm senin doğumun en yakın olandı ve ikizdi bana yazarsan sevinirim tabi diğer arkadaşlardanda bekliyorum.

tres mesajın içinde ayrıca teşekkür ederim .
bilginsacım hiç dönmüyordun mesajlarıma yinede hepiniz sevgiyle kalın.

selam canim...seni burda görmek ne güzel...bayagi ilerlemissin hamileliginde :) zaman nasil geciyor......

söyle diyim canim: o akciger gelisimi ignesini bende hastaneye yatar yatmaz tedbir icin hemen verdiler, dedigin gibi erken dogum olucaksa tedbiri aliniyor, bebisler dünyaya geldiklerinide akcigerleri gelisimi icin cok faydali. zaten o igne 48 saat sonra etkisini tam gösteriyor, ve bildigimge göre 2 hafta icinde bebisler gelmezse veya alinmazsa tekrarlaniyor canim. kortisonlu bir igne. ve 34. haftayi mesela atlatirsan hic gerek kalmiyor o igneye, cünkü 34. haftaya kadar akcigerler gelismis oluyor canim.

sen merak etme, doktorun iyi bir karar vermis. ama anlamadigim su var: sende ne gibi erken dogum belirtisi varki bu igneyi verdi - yani mesela yüksek tansiyonmu, rahim acilmami, protein mi idrarinda yükseldi vs. vs

insallah 30. haftaya kadar dayanirsiniz canim benim........3 önünde olduktan sonra fazla hic korkma derim. tabiiki 34. de kadar dayanabilirseniz en iyisi. ama sunuda diyebilirim sana: doktorun simdi bebekleri almamiz gerek derse, hic karsi cikma ne olur. ben cok direndim 1 gün dahi fazla olsun diye, ama nerdeyse benim böbrekler iflas ediyordu :) yani doktor sadece senin bebeklerini degil, seninde sagligina bakicaktir zaten.

heyecanli günler haftalar önünde desene arkadasim :) insallah hersey cok iyi gidicek..cok sIk buralara gelmeye calis ve bizleri haberdar et canim ya.

selam canim...dualarimiz seninle.....

yücel karaman bildigime göre kesinlikle donasyon yapmiyor, normal tüp bebek islemi yapiyor olmasi gerek?

Bebek Merhaba bebeklerin hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun :) yazayım dedim arastirdigim kadarıyla yucel bey Brüksel de donasyon da yapıyor.

Arkadasim seni online gordum ne asamadasin tedaviye baskadinmi..?

canım merhaba ,

beni takip edenler bilir:)) hep hareket ,hep bir karmaşa.
ancak bugün girebildim. ev taşımakla meşguldüm:) iki şehir arası da uzak olunca. önce yeni evi bul geri dön üç gün eşya topla .gel yerleş.sadece bir gün evde kal .tatile çık..5 gün doya doya yüz.sonra yerleşmeye devam ..hala ev karman.çorman:)) çok önemsemiyorum. tembellik hat safhada.
neyse...gelleim asıl konumuza.tedaviye başladım evvett:)

iki gün önce ilaç protoklüm geldi. tahmini kıbrıs a gidiş tarihim 30 ekim. irem hnm la görüşüyorum. firdevs hanım a gideceğim.
aslında bellli etmiyor gibiyim ama çok korkuyorum . içimde küçük bir kelebek uçuyor bu sefer umudum sanki biraz daha fazla.olumsuz düşünmek istemiyorum.sizlerin hamilelik haberlerinizi duydukça sevinçten parlıyorum ben de.

çok fazla duanıza ihtyacım var. ben sanki yeterince etkili dua edemiyormuşum gibi geliyor. dindar biri sayılmam belki de kendimde dua hakkı görmüyor olabilirmiyim :(( yine sıyırdım galiba:))
ALLAHIM biliyor ne kadar istediğimi darısı inşallah tüm isteyenlerin başına.
hepinize bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:günler.
sevgiyle kalın.

Back
X