Tebrik ederm canim ikizlere hamileymisin. Doktorun dedigi dogru sadece ense kalinligina bakabiliyorlar . Kan testi ikiz oldugu icin yapilamiyor. Donasyon oldugu icin degil!!! Donasyon oldugu zaman mesela sakatlik risikosu hesaplanirken senin yas degil normalde yumurta bagisi yapanin yasi tabii hesaba katilmasi gerek. Ama cogu zaman insanlar donasyon oldugunu demedigi icin bu hesaplamayi da yaptirmiyorlar. Ilei hamileliginde organscreening yaptirirsin. Tek tek organlara detayli sekilde bakiliyor

canim nasilsin ? bebeislerin nasil ? kac aylik oldular artik gülümsemeye basladilarmi ay yerim onlari rabbim bizede nasip eder insallahhhh...

canim nasilsin ? bebeislerin nasil ? kac aylik oldular artik gülümsemeye basladilarmi ay yerim onlari rabbim bizede nasipinsallahhhh...

canim benim sagol........ben bir hayli yorgun ve uykusuzum :) ama yinede enerjim cok canim, cok iliginc insan hemen hemen uykusuz kaliyor ama yinede kuvvetli oluyorsun - demek annelik buymus diyorum yaaa :)) sen benden iyi bilirsin canim benim

bebislerim 3 aylik oldu ama gaz sorunlari biraz ugrastiriyo bizi...cok kusuyorlar, bilhassa aksamlari nedense mizmizlaniyorlar cok, ama sanirim daha cok hep aksamlari olurmus? ondan haric iyiyiz canim, git gide tatlilasiyorlar..evet gecen hafta basladilar gülümsemeye - dünyalar benim oluyor o an..insan inanamiyor gercekten :) Allahim sanada tamamini erdirsin canim.

ee, sen anlat, hamileligin nasil gidiyor ikizlerle :)) vallahi ilk basta bende uykusuzluk, migde bulantisi cok mu cok fenaydi..

Tebrik ederm canim ikizlere hamileymisin. Doktorun dedigi dogru sadece ense kalinligina bakabiliyorlar . Kan testi ikiz oldugu icin yapilamiyor. Donasyon oldugu icin degil!!! Donasyon oldugu zaman mesela sakatlik risikosu hesaplanirken senin yas degil normalde yumurta bagisi yapanin yasi tabii hesaba katilmasi gerek. Ama cogu zaman insanlar donasyon oldugunu demedigi icin bu hesaplamayi da yaptirmiyorlar. Ilei hamileliginde organscreening yaptirirsin. Tek tek organlara detayli sekilde bakiliyor

Cevap için çok teşekkürler.Doktorum çok iyi bir doktor aslında ama böyle bir durum yaşayınca doktorumla ilgili tereddüte düşmüştüm.İlk kontrolümde organscreeningi soracağım.

canim benim sagol........ben bir hayli yorgun ve uykusuzum :) ama yinede enerjim cok canim, cok iliginc insan hemen hemen uykusuz kaliyor ama yinede kuvvetli oluyorsun - demek annelik buymus diyorum yaaa :)) sen benden iyi bilirsin canim benim

bebislerim 3 aylik oldu ama gaz sorunlari biraz ugrastiriyo bizi...cok kusuyorlar, bilhassa aksamlari nedense mizmizlaniyorlar cok, ama sanirim daha cok hep aksamlari olurmus? ondan haric iyiyiz canim, git gide tatlilasiyorlar..evet gecen hafta basladilar gülümsemeye - dünyalar benim oluyor o an..insan inanamiyor gercekten :) Allahim sanada tamamini erdirsin canim.

ee, sen anlat, hamileligin nasil gidiyor ikizlerle :)) vallahi ilk basta bende uykusuzluk, migde bulantisi cok mu cok fenaydi..

Canım ikizlerin 3 aylık olmuş maşallah . Benim oğlumda 3,5 aylık oldu onunda gaz sorunu çok gaz ilacıda kullanıyoruz üstelik ama yinele var özelliklerde sabah 5-6 gibi ıkınıp sıkınmaya başlıyor Buda uykusunu açıyor tabi . Birde akşam 8-8,5 gibi bir huysuzluk ve ağlama saatimiz var nedensiz bir şekilde herhalde büyüdükçe yoluna girecektir. Dediğin gibi neredeyse uykusuz yaşıyor insan ama Allah öyle bir güç veriyormuş ki hepsine yetiyorsun. Uykuda bile aklım hep bebeğimde hatta geçenlerde ben uyurken eşim kolumu tutmuş ne tutuyorsun görmüyor musun kucağımda çocuk var diye bağırmışım halbuki uyuyorum ama bilinç altımda hep o var Bale'nde uykudan kendi kendime pış pış derken uyanıyorum sesime :) çok kusuyorlar demişsiniz aynen benimkide çok kusuyor ne mendil ne önlük dayanıyor günde birkaç kere üst değiştiriyoruz , doktor bebek reflüsü olduğunu söyledi akşamları reflüsü yatağında yatırıyorum Allah korusun gece kusarsa boğazına kaçmasın diye , birde gaviskon diye bir ilaç verdi kusmaya karşı ama pek bir faydası yok. Bu kusmalar yüzünden bir yerede gidemiyoruz.

arkadaşlar malum bayram tatili foruma giremedim ama cevaplarınızı okuyunca çok sevindim hem cevap verdiğiniz hemde moralimi düzelttiğiniz için çok teşekkür ediyorum kaldığım yerden okudum ikiz bebekler olmuş hayırlı olsun hamilelelerin allah yardımcıları olsun.yola çıkanların yada çıkacakların kucaklara bebeklerle dolsun.

arkadaşlar ben psikolojik olarak hiç iyi değilim dr fobim var hadi onu atlatabilsem dr a gidip ne diyeceğim histereskopi yi neden istiyorsun derse ne diyeceğim aslında tahlillerdende korkuyorum biliyorsunuz 2 yıl önce kanseri yendim irem hanım ve şimdiki dr larım tüp yaptırabileceğimi söylediler tabi onlar dondurulmuş sanıyorlar.irem hanım ile haziranda görüşmüştüm beni bir dr a yönlendirmedi birde arkadaşlar menopoza girmiş bir insan histereskopi yi ne yapacak gibi düşünürler yada bu yaştan sonra çocuğu ne yapacak gibi düşünmelerinden korkuyorum sizi okuyorum gaza geliyorum sonra yine sönüyorum eşimi ikna edemedim ama henüz kendim cesaret edipte histereskopi yaptırmadım ki
arkadaşlar bana bi cesaret verin hepinize teşekkür ediyorum

Merhaba canım bence sen tahmin ettiğindende daha güçlüsün bak nelerle mücadele edip savaşı kazanmışsın çok geçmiş olsun inşallah bu yoldada başarılı olacaksın ve bebeğini kucağına alacaksın.histereskopi korkulduğu kadar zor değil İnan insanı sadece anlatılanlar korkutuyor oysa yapılan işlem okadar da zor değil.bende korkarak gittim ama boşunaymış çok rahat yaptırdım emin ol sende yaptırdığın zaman boşuna korktuğunun düşüneceksin.haydi kolay gelsin sana bekledikçe daha çok stres yapacaksın git ve biranönce yaptır

Canım ikizlerin 3 aylık olmuş maşallah . Benim oğlumda 3,5 aylık oldu onunda gaz sorunu çok gaz ilacıda kullanıyoruz üstelik ama yinele var özelliklerde sabah 5-6 gibi ıkınıp sıkınmaya başlıyor Buda uykusunu açıyor tabi . Birde akşam 8-8,5 gibi bir huysuzluk ve ağlama saatimiz var nedensiz bir şekilde herhalde büyüdükçe yoluna girecektir. Dediğin gibi neredeyse uykusuz yaşıyor insan ama Allah öyle bir güç veriyormuş ki hepsine yetiyorsun. Uykuda bile aklım hep bebeğimde hatta geçenlerde ben uyurken eşim kolumu tutmuş ne tutuyorsun görmüyor musun kucağımda çocuk var diye bağırmışım halbuki uyuyorum ama bilinç altımda hep o var Bale'nde uykudan kendi kendime pış pış derken uyanıyorum sesime :) çok kusuyorlar demişsiniz aynen benimkide çok kusuyor ne mendil ne önlük dayanıyor günde birkaç kere üst değiştiriyoruz , doktor bebek reflüsü olduğunu söyledi akşamları reflüsü yatağında yatırıyorum Allah korusun gece kusarsa boğazına kaçmasın diye , birde gaviskon diye bir ilaç verdi kusmaya karşı ama pek bir faydası yok. Bu kusmalar yüzünden bir yerede gidemiyoruz.

canim ya, demek masallah senin oglun 3.5 aylik olsun...hey gidi zaman :) insallah yakinda onunda gaz sorunu tüm biter canim. bizdede ayni kusma olayi cok kötü. üst destirme moda oldu bizde artik :)) sab simplex damlasi kullaniyormusun? bi onun fayadasini biraz görüyürouz biz, güzelce gaz cikariyor.
özleme konusuna gelince...aynen canim bebebkler uyurken dahi özlüyorum ben........cok ama cok güzel bir duygu imis..darisi tüm anne olmak isteyen arkadaslarimiza........

canim nasil güzel anlatmissin siir gibi hemen dogurasim geldi valla ..teyzeleri yesin onlari benim biraz uyku sorunum var cnm birde estrofemi gunde 8 tane aliyorum saniyorum ondan mide yanmam var mide bulantilarim hat safhada ama gecen hafta o kalp atislarini gordum duydum yaaa tum sikayetlerimi inan unuttum suan 8. haftamdayim haftaya yine terminimiz var gercekten hamile kalmakla is bitmiyormus ilk kese gorme telasi sonrakalp atislari sonra gelisimleri vs endise bitmiyor yani sen daha iyi bilirsin rabbim insallah kucagima almayida nasip eder canm bana ve tüm hamislere

arkadaşlar malum bayram tatili foruma giremedim ama cevaplarınızı okuyunca çok sevindim hem cevap verdiğiniz hemde moralimi düzelttiğiniz için çok teşekkür ediyorum kaldığım yerden okudum ikiz bebekler olmuş hayırlı olsun hamilelelerin allah yardımcıları olsun.yola çıkanların yada çıkacakların kucaklara bebeklerle dolsun.

arkadaşlar ben psikolojik olarak hiç iyi değilim dr fobim var hadi onu atlatabilsem dr a gidip ne diyeceğim histereskopi yi neden istiyorsun derse ne diyeceğim aslında tahlillerdende korkuyorum biliyorsunuz 2 yıl önce kanseri yendim irem hanım ve şimdiki dr larım tüp yaptırabileceğimi söylediler tabi onlar dondurulmuş sanıyorlar.irem hanım ile haziranda görüşmüştüm beni bir dr a yönlendirmedi birde arkadaşlar menopoza girmiş bir insan histereskopi yi ne yapacak gibi düşünürler yada bu yaştan sonra çocuğu ne yapacak gibi düşünmelerinden korkuyorum sizi okuyorum gaza geliyorum sonra yine sönüyorum eşimi ikna edemedim ama henüz kendim cesaret edipte histereskopi yaptırmadım ki

Canım gerçekten sen de bu formun en güçlülerindensin...Tedavilerini bitirmişsin artık sıra bebiş tedavisine gelmiş...Arkadaşım yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin dönmek olmaz, İstanbul da yaşıyorsan ben gelirim seninle histereskopi çektirmeye emin ol hiç bir doktor senin neden bunu çektirmeye gideceğini merak etmez kimseyi ilgilendirmez ki ayrıca senin anne olma isteğin. Tahlillerde de birşey yok zaten canını yakacak tahlillerini günü birlik Kıbrıs a gidip yaptırabilirsin hatta histereskopiyi de...Önce sen inanmalısın ki eşini de ikna edebilesin :) biraz formun 400 lü sayfalarını okumanı tavsiye ederim efsune nin yazılarını bak alpilknurun ve buradaki insanların neleri aştığını sen de yapabilirsin hadi topla cesaretini sen ben alpilknur bcemre ve diğer Kasım yolcuları. ..Kasım şanslıları biz olalım....

Son düzenleme:
Arkadasim Allah tamamina erdirsin insallah bisey diyecem benmi yanlis hesapliyorum ben bu hafta 8.haftamdayim senin transfer benden yanilmiyorsam 9 gun once sen 10.haftanda olmalisin...

sağolasın canım. Ben de karıştırdım. Dr.un demesi. Ben menopozda olduğum için son adet tarihim yok. Trn. tarihini söyledim dr.a o da bu şekilde hesapladı. Bana kalsa trn. tarihinden itibaren şu anda daha 6. hafta doldu. Çünkü trn.im 5 Eylülde olmuştu.

arkadaşlar bana bi cesaret verin hepinize teşekkür ediyorum[/QUOTE]

Canım benim neden bu stres? Neden bu korkular? Histereskopi o kadar basit bir işlem ki,sen nelerle mücadele etmişsin aşkolsun bu işlemleri mi yaptıramayacaksın? Daha önceden varsa filmin gerek olmuyor o zaman,ben 3-4 yıl önce yaptırmıştım onu da kabul ettiler.Geleli,m dr uma ne diyeceğim? hiç birşey deme sormuyorlar zaten niçin istediğini,sorarlarsa da tüp bebek yaptırıyorum de,ne diyebilirler? ben de 46 yaşındayım,valla göğsümü gere gere gidiyorum kontrollere,kime ne? ben bu arada dr uma donasy. olduğunuda söyledim,hiç de tepki almadım,bundan da çekinme,kimsenin hayatımıza müdahale etme hakkı yokki,ileride keşke dememek için şimdiden başlamalısın,eğer gerçekten anne olmak istiyorsan ne olur bırak korkularını,inan hepsi çok basit işlemler ve sonrası mükemmel bir ödül:) ben geçen sene de yaptırdım,bu sene çok şükür devam ediyor,biliyorsun dişhekimiyim saçlarım bembeyaz oldu,erkek kadın bütün hastalarıma hamileyim diyorum,hatta bazen bu yaştan sonra diye de ekliyorum ama inan kimsede yadırgama hissetmedim herkes çok seviniyor ve bir yığın ileri yaş hamilelik örnekleri veriyorlar,hele yabacıların çoğu 40 ından sonra hamile kalıyor artık,inan hiçbirşey için geç değil,hayat erteleyecek kadar,korkularla yaşayacak kadar da uzun değil,bugün randevunu al ve başla bak nasıl arkası gelecek:)

Merhaba arkadaslar..
Dun hastanede randevumuz vardi.8. Haftaya girmek uzereymisiz. Gorunurde bir kesemiz var hala ve icinde kalbi atan kucucuk bir nokta.
Haftaya carsamba tekrar randevumuz var.
Ilk baslarda sizi de boyle her hafta kontrole cagirmismiydi doktorlariniz??

sağolasın canım. Ben de karıştırdım. Dr.un demesi. Ben menopozda olduğum için son adet tarihim yok. Trn. tarihini söyledim dr.a o da bu şekilde hesapladı. Bana kalsa trn. tarihinden itibaren şu anda daha 6. hafta doldu. Çünkü trn.im 5 Eylülde olmuştu.

canim o Zaman sen ilaca basladigin günden hesapla cünkü o Zaman karsi tarafta ilaca basladi benimde lalitayla ayni gün ve gecen hafta drum 7. haftadasin dedi suan 8. haftadayiz Transfer tarihi 14 eylül bu senin Transfer 5 eylül bizden 9 gün önce yani sen suan 10 haftanin icindesin hesaplamalarima göre rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah

Merhaba arkadaslar..
Dun hastanede randevumuz vardi.8. Haftaya girmek uzereymisiz. Gorunurde bir kesemiz var hala ve icinde kalbi atan kucucuk bir nokta.
Haftaya carsamba tekrar randevumuz var.
Ilk baslarda sizi de boyle her hafta kontrole cagirmismiydi doktorlariniz??

canim benimde 2 haftada bir cagriyor 12 haftayi atlattiktan sonra ayda 1 cagiracagim dediki ben 2 ayri dr a gidiyorum olsunda 1 tane olsun cnm önemli olan saglikli olsun rabbim rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin senin Transfer ayin kacindaydi?

Canım benim neden bu stres? Neden bu korkular? Histereskopi o kadar basit bir işlem ki,sen nelerle mücadele etmişsin aşkolsun bu işlemleri mi yaptıramayacaksın? Daha önceden varsa filmin gerek olmuyor o zaman,ben 3-4 yıl önce yaptırmıştım onu da kabul ettiler.Geleli,m dr uma ne diyeceğim? hiç birşey deme sormuyorlar zaten niçin istediğini,sorarlarsa da tüp bebek yaptırıyorum de,ne diyebilirler? ben de 46 yaşındayım,valla göğsümü gere gere gidiyorum kontrollere,kime ne? ben bu arada dr uma donasy. olduğunuda söyledim,hiç de tepki almadım,bundan da çekinme,kimsenin hayatımıza müdahale etme hakkı yokki,ileride keşke dememek için şimdiden başlamalısın,eğer gerçekten anne olmak istiyorsan ne olur bırak korkularını,inan hepsi çok basit işlemler ve sonrası mükemmel bir ödül:) ben geçen sene de yaptırdım,bu sene çok şükür devam ediyor,biliyorsun dişhekimiyim saçlarım bembeyaz oldu,erkek kadın bütün hastalarıma hamileyim diyorum,hatta bazen bu yaştan sonra diye de ekliyorum ama inan kimsede yadırgama hissetmedim herkes çok seviniyor ve bir yığın ileri yaş hamilelik örnekleri veriyorlar,hele yabacıların çoğu 40 ından sonra hamile kalıyor artık,inan hiçbirşey için geç değil,hayat erteleyecek kadar,korkularla yaşayacak kadar da uzun değil,bugün randevunu al ve başla bak nasıl arkası gelecek:)[/QUOTE]

benim güzel arkadasim nasil gidiyor hamilelik ne kadarlik oldu ? hala sikayetlerin sürüyormu ? canim su sikayetimiz var bu var derken birde bakacagiz kucagimizda kucucuk prensler yada prensesler agliyor emin ol hepsini unutacagiz canim benim umarim hamileligin rahat gecer

inşallah bu bebiş tam bir mucize olacak Allahım nasip ederse. . sanırım forumdaki en zor hastalardan biriyim.. yoğun endometriosis hastası ,2 ad kist ameliyatı, 5 ad tüp bebek tedavisi, rahim filmleri,hsgler, erken menepoz,sonra 2 kere kıbrıs hüsranı .. velhasıl benim olursa eğer , diğer arkadaşlar bunu milat sayabilirler :))
ama heyhat vazgeçmeyi düşündüğüm anda eşimin ve sizlerin de desteğiyle 3.denemeye gideceğim. bir seneye yakındır sizleri görmesem de çok yakınımda hissediyorum. bu bağ beni güçlendiriyor.korkuyorum,heyecanlıyım ama vazgeçmeyeceğim.

ALLAHIM isteyen herkese, içinde bana da muradımı versin. Kucaklarımız bebişle dolsun.
sizleri seviyorum.
herkese bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:günler.

benim güzel arkadasim bu sefer olacak tüm kalbimle inaniyorum hadi artik bebislerini alip gelmek kaldi onlarida alip geleceksin insallahh..

canim histereskopi bende cektirdim inan korkacak hic birsey yok duymayacaksin zaten yatcan kalkcan bitti uyuman uyanman 1 Saat sürüyor sen karar ver cesur ol inanki esinide ikna edebilirsin canim

Canim iki yada uc olursa nasil bakicam diyordum.Allah gonlume gore verdi;))
Mide bulantilari olmasa cok iyi olucak ama bakalim ne zaman gecicek.iste calisirken cok zor oluyor.benim 16 sinda olmustu transfer.
Senin nasil geciyor???
canim benimde 2 haftada bir cagriyor 12 haftayi atlattiktan sonra ayda 1 cagiracagim dediki ben 2 ayri dr a gidiyorum olsunda 1 tane olsun cnm önemli olan saglikli olsun rabbim rahat bir hamilelik gecirmeni nasip etsin senin Transfer ayin kacindaydi?

Canim iki yada uc olursa nasil bakicam diyordum.Allah gonlume gore verdi;))
Mide bulantilari olmasa cok iyi olucak ama bakalim ne zaman gecicek.iste calisirken cok zor oluyor.benim 16 sinda olmustu transfer.
Senin nasil geciyor???

sen calisiyormusun cnm ? ben ev isi bile yapmiyorum esim yazin izin kullanmadi hamile kaldiktan sonra Aldi izinini yilbasina Kadar evde onun rahatligi var cok sukur ben devamli uzaniyorum arada kucuk yuruyusler yapiyorum bir mide bulantisi birde bas agrim var ama sikayet etmiyorum saglikli gelsinlerde hepsi gecer

Geçmiş bayramın kutlu olsun Tress06 arkadaş ::)))
Sayıl rım hamilesin Allah tamına erdirsin kime yaptırmıştın??? Benim ilk denemem negatifti tam 1 yıl oldu yeni toparladım kendimi tekrar düşünüyorum ....

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.benimde ilk denemem negatifti.bir yıl sonra Tekrar denedim.ilk denmem berk beyde dünya tüp bebekte oldu.ikinci ise firdevs hanımda.sanırım sende berk beyde denemiştin.ikinci denemende inşallah pozitifi görürsün...

Back
X