Meraba arkadaşlar ben çok zamandır okuyorum yazdıklarınızı, benim durumum farklı ama burdaki sıcak ortamı hissedince yazmadan edemedim.Yaklaşık iki yıldır okuyor ve araştırıyorum hamile haberlerine çok seviniyorum.Allah gönlünüze göre versin.Ben 26 yaşıma girdim 2 tane prensesim var ve iki ağır sezeryan geçirdim ve tek hakkım var ikinci hamileliğimi bile zehir edenler olduğundan doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok.Kıbrısta cinsiyet tercihi yapılıyormuş ama merkez ve doktor kararı zorluyor beni çünkü ikinciye gitme şansım yok.Hemen hemen hepsiyle görüştüm hepsi yaşımdan dolayı umutlu siz olsanız hangisini seçerdiniz.
canım hoşgeldin .hamileliğimi zehir edenler demişsin pek anlayamadım ama sanırım cinsiyet le alakalı bi durum .kıbrısta cinsiyet seçimi yapılıyo ama embiriyodan parça alınarak bakılıp belirleniyo benim konuştuğum klinik şansınızı azaltabilir sonuçta embriyoya zarar veriyo demişti .sende ikinciye gitme şansım yok demişsin iyi düşün araştır derim ben .hem daha 26 yaşındasın ve 2 kızın var niye bukar acele ediyosun anlamadım canım .