Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kizlar,
hepinizin yakin takipcisiyim ve ara ara da yaziyordum. simdi artik bizde isler ciddilesti. önümüzdeki 2 ay icerisinde donasyon isini halletmek istiyoruz. esimin gönlünde Cek Cumhuriyeti var (Almanyadayiz) ama burada okuduklarimdan sonra gönlüm Firvdes hanimdan yana. az önce de Irem hanim ile telefonda görüstüm. burada anlatildigi kadar seker ve bilgilendirici. yanliz dondurulmus embriyolarla ilgili biraz soru isaretim var. pek dondurmuyoruz dedi? sizin deneyimleriniz ne yönde? birde dondurulmus transferi fiyati konusunda kesin bir bilgi veremedi? 2000-2500 Euro gibi dedi. bana biraz yüksek geldi. Cek Cumhuriyetinde en pahali klinik 900 Euro aliyor. yardim kizlar. ne kadar cok bilgi sahibi olabilirsem esimi Kibris konusunda o kadar kolay ikna edebilirim. simdiden tesekkürler.
sevgiler![]()
canım insanların ağzı torba değilki büzesin emin ol herkeste var o boşboğazlardan.ama sen çok takmışsın bence onları hiç önemseme onlar istiyo diye değil sen ve eşin istiyosunuz diye yapın nacizane fikrimi belirtiyorumdaha .ayrıca eğer isteniyosa hem maddi hemde manevi olanaklarınız varsa tabiki yaptırabilirsin sonuçta bi tercik meselesidir bu saygı duyarım .bende hep ikizim olsun biri kız biri erke olsun demişimdir mesela inşallahda olur .senin içinde hayırlısı olsun canım rabbim gönlüne göre versin bolşans tatlım:)
canım merhaba,
aynen Rabbim hayırlısını nasip etsin,
ben de şuan için güzel haberler var, doktor kontrolümüz vardı,ultrasyon da kalp atımlarını,hareket ettiklerini gördüğüm an dünyalar benim oluyor, şuan kıyafet, beşik, puset hep bakıp bakıp geri geliyoruz,
doktorum tansiyon konusunda korktuğu için kilo almamam gerektiğini defalarca belirtiyor, bugün 34 hafta ya inşallah tamamlarız dedi,
dün bir hastası tansiyondan 28 hafta da doğum yapmış, bebek 1 kg olarak dünyaya gelmiş ve de hastası da yoğun bakıma alınmış, yüksek tansiyondan iç organlarının hep şiştiğinden bahsetti,
bebeklerim iyiler, gram gram büyümeye başladılar, inşallah 9 ay boyunca Rabbim ben den ayırmaz,artık dualarım bana ve diğer hamilelere hayırlısı ile Allahım eli ayağı düzgün, bedenen ve fikren her yönden mükemmel evlatları zamanın da doğurmayı ve doğumları nasip etsin,isteyen herkesin gönlüne göre versin, bebek isteyen herkesin kucaklarını bebeklerle doldursun,,,,,
Merhaba canim bende bugun irem hanimin tavsiye ettigi doktora gittim ve ona irem hanimi soyledim beni siz hazirlayin dedim hic sorun yasamadim sadece konuyu fazla dillenfirmek istemedi kan verip geldim.sadece muayene ve test ucreti odedim 21. Gunumde basliycak igneleri bence soyle zaten hepsi biliyor .seni neye hazirlayscagini bilmeden tedavine baslayamazki .ustelik hasta haklari geregi bunu sen istemedgin surece baskasinada soyleyemez.
merhaba kizlar,
hepinizin yakin takipcisiyim ve ara ara da yaziyordum. simdi artik bizde isler ciddilesti. önümüzdeki 2 ay icerisinde donasyon isini halletmek istiyoruz. esimin gönlünde Cek Cumhuriyeti var (Almanyadayiz) ama burada okuduklarimdan sonra gönlüm Firvdes hanimdan yana. az önce de Irem hanim ile telefonda görüstüm. burada anlatildigi kadar seker ve bilgilendirici. yanliz dondurulmus embriyolarla ilgili biraz soru isaretim var. pek dondurmuyoruz dedi? sizin deneyimleriniz ne yönde? birde dondurulmus transferi fiyati konusunda kesin bir bilgi veremedi? 2000-2500 Euro gibi dedi. bana biraz yüksek geldi. Cek Cumhuriyetinde en pahali klinik 900 Euro aliyor. yardim kizlar. ne kadar cok bilgi sahibi olabilirsem esimi Kibris konusunda o kadar kolay ikna edebilirim. simdiden tesekkürler.
sevgiler![]()
merhaba canim seni tekrar görmek ne güzel bende almanyada yasiyorum burdaki drum benide cek cum. yönlendirdi ama gitmedim kibrisa gittim arastirmadan direk Sefket beye gittim hayatimdaki en kötü deneyimdi parayi alana Kadar yüzüme güldüler ödeme bitti ilgi bitti neyse 2. denemem firdevs hnm oldu o Kadar Tatli ilgili bir dr ki cok memnun kaldim ve allaha sukur suan 13 haftalik hamileyim rabbim tüm isteyene versin insallah almanyadayim dedigin icin yazdim malum bizim icin yol vs daha zor oluyor 2 ucakla falan en azindan gittigimiz yere o Kadar paraya emege degmeli diye dusunuyorum nacizane fikrimi yazayim istedim canim sans melekleri yaninda olsun insallah sevgiyle kal...
Larax hamileliğin hayırlı olsun, inşallah 9 ay çabucak ve kolay geçer, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Yanlış okumadıysam 6 deneme yapmışsın, daha önceki hamileliklerindeki sorun tespit edilmiş miydi?
Deneyimlerinizi yazdığınız için sonsuz teşekkürler.Bende firdevs hanıma gitmeyi düşünüyordum demekki doğru karar vermişim.Ben yeni üyeyim ama 2 senedir takip ediyorum yazılanları,şey bide merak ettim yaşınız kaç ve kaç embryo transfer edildi?![]()
Meraba arkadaşlar ben çok zamandır okuyorum yazdıklarınızı, benim durumum farklı ama burdaki sıcak ortamı hissedince yazmadan edemedim.Yaklaşık iki yıldır okuyor ve araştırıyorum hamile haberlerine çok seviniyorum.Allah gönlünüze göre versin.Ben 26 yaşıma girdim 2 tane prensesim var ve iki ağır sezeryan geçirdim ve tek hakkım var ikinci hamileliğimi bile zehir edenler olduğundan doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok.Kıbrısta cinsiyet tercihi yapılıyormuş ama merkez ve doktor kararı zorluyor beni çünkü ikinciye gitme şansım yok.Hemen hemen hepsiyle görüştüm hepsi yaşımdan dolayı umutlu siz olsanız hangisini seçerdiniz.
merhaba,açlık kan şekeri ve henüz ne anlama geldiğini bilmediğim TSH,ast,alt,bun,kreatinin testlerini yaptırdımMerhaba,
acaba ne testi için kan verdiniz?
Deneyimlerinizi yazdığınız için sonsuz teşekkürler.Bende firdevs hanıma gitmeyi düşünüyordum demekki doğru karar vermişim.Ben yeni üyeyim ama 2 senedir takip ediyorum yazılanları,şey bide merak ettim yaşınız kaç ve kaç embryo transfer edildi?![]()
Merhaba
İnsanoğlu böyle bende dahil hep daha fazlasını isteriz :) Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimizin içn .......
Benim Dr Şevket bey ben gitmeden ve gittikten sonra hep Can beyle iletişim kurdum ilgisi çok çok iyi saolsun şuanda bile iletişim halindeyiz kendisi orada embriyolog ilk denemem negatif malesefki dr benden çok daha umutluydu pozitif olacak die kısmet işte rahimde yapışıklık varmış yeni öğrendik şuan Onun tedavisini görüyorum inşallah en kısa sürede tekrar gideceğiz
merhaba,açlık kan şekeri ve henüz ne anlama geldiğini bilmediğim TSH,ast,alt,bun,kreatinin testlerini yaptırdım
inşallah canım kilo almış olsunlar,hayırlısıyla zamanında dünyaya gelsinler annesine babasına hayırlı sağlıklı evlat olsunlar.sen neler atlattın bunu da atlatırsın canım.dualarımız seninle canım sık sık yaz bize meraklandırma.görüşürüz kendinee ve bebişlere iyi bak.arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim. bu sürecide atlatacağız hayırlısı ile. rosedali günler cok çabuk geçiyor dimi. kardelennur cnm dualarımı senin ve bu sitedeki anne olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için . sizde bana dua edin. 4 ünde kontrolüm var.en son biri 627 biri 697 idi ağırlıkları. teyzeleri kilo almış olsunlar işallah. ve zamanında gelsnler.
Seni merak ediyordun bende. Hatta ozel mesaj yazdım dolu dedi olmadı. Aynı süreçleri tekrar yaşamamak icin dondurmak istiyorsun ya. Donasyonda aynı süreç derken sen öylede böylede aynı süreci yaşayacaksın. Sadece esın iki kez sperm vermiş olacak. Benim fikrim sonucu negatif olan bir donorun yumurtasından olusan embriyoyu saklamak yerine yeni bir donor yeni bir şans demek. Mesela cok yakın zamanda donmuş embriyo ile denedi ansucum belki bu yüzden olmadı. Hem ikinci donasyon denemesi indirimi oluyor aynı doktora gidersen yani saklamaktan daha avantajlı.
Ayrıca sen dondurmayı falan düşünme. Sen son denemende hamile kalmıştın kendi yumurtanla bence ilk denemede zaten olur ..
Bol şanslar diliyorum.
merhaba Hope seni hatirladim cnm ,
Allah kolaylik versin cnm,evet bende cook düsündüm Prag ama cook iletisim yok ayrica 2 tane transfer yapiliyor fazlasi asla.bende gitmedim cnm .yoksa burdaki doktorum direkt Ispanya yada Prag demisti.(Bende Almanyadayim)
Evet Dogus Klinik cok ilgili ve iletisimi güzel ,vallahi güvenerek gidiyoruz gerisini allahim bilir.
Dondurma islmeinde 1 yilligina 500.-€ denildi 2010 yilinda bana .ama bir defa donmus kullandim aslada kullanmadim.Cünkü en önemli A 1.kalite dedikelri ya 2 adet yada 3 adet oluyor digerleride cook kaliteli degil.
benim size nacizane fikrim - önerim mutlaka fresh deneyiniz. Her sferinde taze yumurta aliniz.
Kibristaki Dogustan baska klinikleri pek güzel iletisim kuramaidgim icin sectim.yolun acik olsun.
Hersey gönlünce olsun cnm.
sevgiler
merhaba canim seni tekrar görmek ne güzel bende almanyada yasiyorum burdaki drum benide cek cum. yönlendirdi ama gitmedim kibrisa gittim arastirmadan direk Sefket beye gittim hayatimdaki en kötü deneyimdi parayi alana Kadar yüzüme güldüler ödeme bitti ilgi bitti neyse 2. denemem firdevs hnm oldu o Kadar Tatli ilgili bir dr ki cok memnun kaldim ve allaha sukur suan 13 haftalik hamileyim rabbim tüm isteyene versin insallah almanyadayim dedigin icin yazdim malum bizim icin yol vs daha zor oluyor 2 ucakla falan en azindan gittigimiz yere o Kadar paraya emege degmeli diye dusunuyorum nacizane fikrimi yazayim istedim canim sans melekleri yaninda olsun insallah sevgiyle kal...
meraba rosedali senin doktorun kimdi?galiba ikizlere hamilesin ne güzel dünyaya yeni canlar getirmek için hiç karşılık beklemeden sadece anne desin diye kendi canını ortaya koyan arkadaşların Rabbim gönlüne göre versin.Zamanında doğarlar inşallahhhhhhh...
canim benim yasim 38, 14 yasinda normal yoldan bir kizim var ama 2 yil once bir dis gebelik yasadim ve bebisim yumurtaya yapistigi icin bebekle birlikte yumurtaliklarimida aldilar sezeryanla canim nerelisin bilmiyorum ama bildigimi genelde dogudaki beyler sanirim daha cok erkek cocuk istiyor görümcelerine gelince senin yerinde olsam bana ima ettiklerinde bunu direk cocugun cinsiyetini biliyorsunki erkek yani sperm belirliyor kadinla alakasi yok derdim benim esimin kiz yada erkek olsun takintisi yok olamazda zaten cok cazgirim kiyameti kopartirim icten ice belki erkek olsun istiyordur ama Allah biliyor yaa benim icin fark etmiyor kizimda olsa oglumda olsa o benim canim rabbim saglikli hayirli evlat versin .. yasin cok genc anladigim kadari ile koca tarafinin baskisi altindasin laf sokmalar falan valla geline düsmemisler ben olsam hepsini bir güzel döverim yaa neyse umarim hakkinda hayirlisi olur canim erkek kiz ayrimina karsi olsamda huzurun buna bagliysa rabbim sana erkek evlat versin sevgiyle kal canim...
merhaba wantbaby,
benim doktorum firdevs hanım dı,
bana 3 tane transfer edildi, 2 tane si tuttu, bir kız bir erkek olması inan sadece düşüncelerimdeydi, ve 10 haftaya kadar hep 1 tanesinin içi dolu diye biliyorduk, doktor değiştirdikten sonra iki tane olduğunu öğrendik, Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin,
Hayırlı tedavileriniz olsun, Hayırlı hamilelikleriniz olsun ve de hayırlı zamanında doğumlar Allahım nasip etsin, çok teşekkür ederim güzel duaların için,