Wantbaby,selam tekrar..bu yazini simdi okudum.....basta lütfen beni yanlis anlama sadece acik fikrimi yazmak istiyorum. forum arkadaslarim beni iyi bilir, ben düsündügümü söyleyen biriyim.....herkesin hersey kendi karari tercihi....saygim var ama sunu hic düsündünmü sen - senin iki tane SAGLIKLI kizin var, cinsiyet ayirimi yapilmasini ben anlayamiyorum gercekten......ne demek biliyormusun saglikli bir evlada sahip olabilmek.....dünyanin bir mucizesi canim.....neler var hastanelerde, neler...........Allahim saglikli hayirli evlat nasip etsin, kiz erkek hic fark etmemesi gerek............hayirli olsun yeterki........saglikli olsun yeterki......
üstelik ne kadar gencsin.....26 yasinda.......ve neden dogal yoldan hamile kalmak istemiyorsun - sadece cinsiyet icinmi yoksa?
dedigim gibi inan yanlis anlama beni, acik sadece fikrimi söylemek istedim........
yoo yanlış falan anlamadım haklısın çünkü,ama seninle aynı bilinçte olan çok az insan var...elimde olan güzellileri neden söylesinler ki eksik bulup yüzümüze çarpmak üzmek varken ben çok ağır iki sezeryan geçirdim ve çocuk defterinide orda kapatmıştım ama aradan 5 sene gibi zaman geçince bide kıbrısta böyle bişeyler yapıldığını okuyunca yeniden düşündük ve doktorumun dediği bu son sezeryan olmalı gerçi doktor söylemesede 4.düşünmezdim acayip korkuyorum maddi durumda elverince neden olmasınki tercih meselesi arkadaşım daha evvel sorsan donasyonda seçimde bana göre tersti ama mutlu olan arkadaşların yazdıklarını görüncede iyki donasyon var diyorum çünkü annelik tadılmadan ölünecek bi duygu değil........