merhaba kızlar,
öncelikle hepimizin hayırlı haftaları olsun,
larax cım canım ikizlere hamile olmana inan çok sevindim, demek artık içinde 2 küçük can taşıyorsun, Hayırlısı ile Allahım kucağınıda almayı nasip etsin,
yusufdeniz ne güzel bir duygu olmalı, küçüklerini kucağına almışsın, bizler girebilirsen senden haberler bekliyoruz,
haz29, ben 32 yaşındayım firdevs hanımını tercih etmiştim, iyi de yapmışım, 3 embriyo transfer edildi, bana transfer deyken 4 tane mi istersin diye sordu, ben 3 olsun, 3 olsun dedim çünkü 4 tane transferden 4 ü tutan arkadaşlarımızda vardı, onların sıkıntıları aklımdan hiç çıkmıyor du, o yüzden 3 dedim. 2 si tuttu, 5.gün transferi oldu, dilerim sizlerin de en yakın zamanda yüzü güler, Rabbim tedavilerinizi hayırlısını nasip etsin, en yakın zamanda sizinde hamilelik haberlerinizi alırız,
karanfil1, ne güzel sitemize bir prenses geliyor demek, Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin,
bilginisa canım ya çok az zamanın kalmış, inan yakın doğumları dört gözle bekliyoruz, Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz,
helun cum, inan yazdığını görünce ve toparlanıp plan yaptığını okuyunca çok sevindim, Rabbim bu sefer yüzünüzü güldürsün, inan dualarımız seninle olacak,
dygym karar vermişsin, ne güzel bir duygu olduğunu biliyorum, sonrası çorap söküğü gibi gelecek, rahat ol, stres yapma, hep iyi şeyler düşün, zamanı ayarlayıp doktoruna bırak kendini, sonrası çok güzel olacak,
kivfa, canım benimde başımdan kötü olaylar geçmişti doktor değiştirince Rabbim yüzüme gülmüştü, dilerim hiç bir sorun olmaz bir daha kontrollünü dört gözle bekliyorum, sen şimdi rahat ol, bebeğin ile konuş, sen hamilesin ve dilerim bu sıkıntılar son olur, 3 ayı da 9 ayı da inşallah sorunsuz geçirir ve bebeğine kavuşursun,,,
bebekcim seni imrenerek okuyorum, hep sitedesin bizleri hiç yanlız bırakmıyorsun, hep senden destek alıyorum,
tress bana da doktorum 32-34 haftaya gelirsek çok iyi dedi ve ben de çok kormuştum, Rabbim neyler neylerse de güzel eyler,
bak sitemizde zaten tam zamanında gelen ikiz haberi uzun zamandır ben görmedim. şükür erken gelen bebeklerde küvezden çıkıp evlerine gidiyorlar, bir problemleri yok, ben onlardan destek alıyorum, inşallah elleri ayakları sağlıklı, ruhen ve bedenen tam her yönüyle mükkemmel evlatlarımız olsun, zamanında doğsunlar, bizler başka ne isteriz ki değil mi?, sıkma canını, herşey güzel olacak buna inan,