- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
canım merhabalar daha önce adet görebilmek için kullandığın ilacın varsa onu kullanıyosun,adet olunca 2-3 gün sonra estrofeme başlatıyorlar ecopirin,folik asitle devam ediyorsun.transfer öncesi progestan ,antibiyotik başlanıyor yani sadece estrofem değildir.estrofem haricinde daha birçok ilaç var.sevgiyle kal bence en çok ilaç tedavisi veren de Firdevs hanım.arkadaşlar hepinize iyi akşamlar şimdi tek tek yazamıyorum isimleri hepimiz için tek dileğim allah yardımcımız olsun hiç kimsenin kucağı boş kalmasın
arkadaşlar ben biraz önce mail attım irem hanım hemen aradı histereskopi yi yaptıramadım dedim şubat tatiline gelsem şimdi yapmam gereken bir şey var mı dedim ben menepozdayım dedim başlamadan önce sadece estrofem kullanılıyormuş menepozdayım sadece estrefom neye yarar menepozda tedaviye gidenler bana yardımcı olurmu
arkadaşlar bu benim için çok önemli lütfen cevabınızı bekliyorum eğer tam menepozda olmayınca adet düzenlemek için ilaç veriyoruz ama hiç adet olmayanlara sadece estrefom demesi bana çok mantıklı gelmedi cevap bekliyorum.
Son düzenleme: