Sevgili Bcemre,

nasilsin, ne zaman tedaviye gidiyorsun? Ben Nisan gibi düsünüyorum, tabiki bütün testlerimi olduktan sonra. Yine Fridevs hanim herhalde. ondan gelecek haberi bekliyorum. Pihtilasma ihtimaline düsünmüyorlar, cünkü daha önce saglikli bir dogumum oldu. Artikk nasil bir yol izleriz bu sefer bilemiyorum.

nasilsiniz canlarim,Efsune ve fbli dogum yapmis masallah onlara ve bebislerine.pozitif alanlarada hayirli hamilelikler dilerim.biz cok iyiyiz masallah.kaynanamlar bizdeydi.yogundum o yuzden.miniklerim 2 ay 6gunlukler.gulmeye basladilar.azicik.cook guzel bi duygu anlatamam

oy canim cikti :-) bu arada kizlar verda hanim ve merkezi hakkinda sacma sapan bi yorum okudum.ben ve bikac arkadasim burda verda hanimin hastasi.hic bi ters yaklasim gormedim ben.ustelikte hala gorusuruz arkadas gibi.cok iyi bi doktor,mesleki ve insani olarak cok basarili.yorumlara aldanmayin derim.hoscakalin canlarim.opuyoruz yavrularimla...

Canim ya, senin ikizler bayagi büyüdü ya, sanirim bir yasinda gibilerdi. nasil oluyor ayaklandiklari zaman evde, yani emeklemye basladiklarinda ikisine bir nasil bakiyon? ben hep onu düsünüyorum son günlerde, su ban benimkiler daha yataklarinda, acaba diyorum ikiside emeklemeye basladiklarinda sanirim ben bütün gün baska hic is yapamiycam......... :) senin tecrübererlinden biraz faydalanayim arkadasim :)
Canim suan rahatsin en azinda biraktigin yerde duruyorlar 1 yasini gectiler emeklemede basliyor
Yaramazliklari hangisine kosacagini sasiriyorsun aman bisey olmasin dusmesin cekmecelerde eli kalmasin ben yataktayken yalniz baktim
3 ay esimin akrabasi geldi onla 8 aya getirdim o gitti yanlizim annem arada geliyor ama sen ister istemez kimseye guvenemiyorsun
Kendin bakmak istiyorsun canim tabi biraz yipraniyorsun ne yapalim birini emzirdim birine mama veriyorum kizim biberona alisti emmeyi birakti
O daha iyi oglandan alisirsin canim hic durmuyorlar cok hiperaktifl ouncaklari hep etrafa dagitiyorlar tehlikeli yerlere gidiyorlar kendimi
Yataga bi atiyorum uyuyorum cok yorulacaksin vaktin kalmayacak hic birseye tabi senin yardimcin varsa onu bilemem
tabi gulusleri bakislari herseye yetiyor zaman geciyor hemde cok cabuk aksam nasil oluyor anlamiyorum ben bosver gecer bunlar bebislerin tadini cikar optum sevgiyle kal.

Son düzenleme:
Sevgili Bcemre,

nasilsin, ne zaman tedaviye gidiyorsun? Ben Nisan gibi düsünüyorum, tabiki bütün testlerimi olduktan sonra. Yine Fridevs hanim herhalde. ondan gelecek haberi bekliyorum. Pihtilasma ihtimaline düsünmüyorlar, cünkü daha önce saglikli bir dogumum oldu. Artikk nasil bir yol izleriz bu sefer bilemiyorum.

Efsune, Fb li, Tunanehir, Bebek, Rovina ve bebeklerini kucaklarina almis adini yazamadigim sevgili anneler sizin bu guzel anlatimlarinizi okudukca dunyalar tatlisi bebislerinizi gozumde canlandiriyorum ve bende diger arkadaslar gibi cok mutlu oluyorum allah hepinizin evlatlarini size bagislasin.lutfen bizlerle paylasmaya devam edin.sevgili Kivfa canim benim tedaviye daha cok var esimin tedavisi bitecek tekrar test yapacaklar ve ondan sonra yola koyulucaz bu arada bende histeroskopi yaptirdim ve 4 adet kist aldilar en sonunda onlardan kurtuldum.bakalim insallah esim tedaviye iyi cevap verirse bizde sonra mutlulugu yakalariz.canim benim insallah seninde hersey yolunda gider ve yeni denemede mutlu olursun.firdevs hn arastiriyormu neden basarisiz oldugu konusunu.belkide seninle ayni donemde baslariz.

Efsune, Fb li, Tunanehir, Bebek, Rovina ve bebeklerini kucaklarina almis adini yazamadigim sevgili anneler sizin bu guzel anlatimlarinizi okudukca dunyalar tatlisi bebislerinizi gozumde canlandiriyorum ve bende diger arkadaslar gibi cok mutlu oluyorum allah hepinizin evlatlarini size bagislasin.lutfen bizlerle paylasmaya devam edin.sevgili Kivfa canim benim tedaviye daha cok var esimin tedavisi bitecek tekrar test yapacaklar ve ondan sonra yola koyulucaz bu arada bende histeroskopi yaptirdim ve 4 adet kist aldilar en sonunda onlardan kurtuldum.bakalim insallah esim tedaviye iyi cevap verirse bizde sonra mutlulugu yakalariz.canim benim insallah seninde hersey yolunda gider ve yeni denemede mutlu olursun.firdevs hn arastiriyormu neden basarisiz oldugu konusunu.belkide seninle ayni donemde baslariz.

Merak etme bcemre yaradan kimsenin kucaginibos birakmaz biz nu forumda ne tdv uygulayanlari gorduk
Sonunda muratlarina erdiler hic moralsiz olma seninde diger arkadaslarinda birhun yuzu gulecek

Merak etme bcemre yaradan kimsenin kucaginibos birakmaz biz nu forumda ne tdv uygulayanlari gorduk
Sonunda muratlarina erdiler hic moralsiz olma seninde diger arkadaslarinda birhun yuzu gulecek

Bugün benden Firdevs Hanim bazi test sonuclarini istemis. Haftaya doktora gidecegim. Insallah yakinda sorun neden kaynaklaniyor buluruz. Histereskopi olmustum ama birdaha olacagim. Sürekli kafamba bu konu. Niye niye diye sürekli soruyorum. Ama elimizden gelen bir sey yok.

Benimde sağlıklı cocuğum var ama bende pihtilasma sorunu varmış yani bunu atlama ilk cocuk bazı sorunları tolere ediyor ama sonra bu sorun olmasını engelleyebiliyor özellikle düşmesine sebep oluyor bu sorun. Histereskopi yaptırmışsin sorun varmıyor neden yine yaptırıyorsun.

Bugün benden Firdevs Hanim bazi test sonuclarini istemis. Haftaya doktora gidecegim. Insallah yakinda sorun neden kaynaklaniyor buluruz. Histereskopi olmustum ama birdaha olacagim. Sürekli kafamba bu konu. Niye niye diye sürekli soruyorum. Ama elimizden gelen bir sey yok.

Bazı testler derken bu testler nedir acaba ?

Canim seninle ilgili testler yspilirken lutfen esinide gozardi etme .esinede baksinlar dusuge sebep olan sadece yumurts degil spermde sorun varsa oda olumsuz etkiliyor.

Selam kızlar bugün türkiyede son kontrolumu oldum.4 lü test sonucum iyi cikti çok şükür bugün 19+5 günlük olmus bebeğim 325 gr olmuş uçağa binmem için kağıtta aldım dedi tek sorunumun bebeğinimin 9 ayda gelmeyecegini yüksek ihtimal nisanda doğumu bekle dedi kizimda 7 aylık doğmuştu bol bol yatmaya devam dedi
Benden şimdilik bu kadar kızlar sevgiyle kalin

Selam kızlar bugün türkiyede son kontrolumu oldum.4 lü test sonucum iyi cikti çok şükür bugün 19+5 günlük olmus bebeğim 325 gr olmuş uçağa binmem için kağıtta aldım dedi tek sorunumun bebeğinimin 9 ayda gelmeyecegini yüksek ihtimal nisanda doğumu bekle dedi kizimda 7 aylık doğmuştu bol bol yatmaya devam dedi

Gozunaydin canim insallah bebegini saglikla kucagina alacaksin

Sagol canim ikizler buyuduler firsat buldukca giriyorum gozun aydin canim
Allah anali babali buyutsun ins.
Pamuk ellerini operim minigin :nazar: dan korusun

Canim suan rahatsin en azinda biraktigin yerde duruyorlar 1 yasini gectiler emeklemede basliyor
Yaramazliklari hangisine kosacagini sasiriyorsun aman bisey olmasin dusmesin cekmecelerde eli kalmasin ben yataktayken yalniz baktim
3 ay esimin akrabasi geldi onla 8 aya getirdim o gitti yanlizim annem arada geliyor ama sen ister istemez kimseye guvenemiyorsun
Kendin bakmak istiyorsun canim tabi biraz yipraniyorsun ne yapalim birini emzirdim birine mama veriyorum kizim biberona alisti emmeyi birakti
O daha iyi oglandan alisirsin canim hic durmuyorlar cok hiperaktifl ouncaklari hep etrafa dagitiyorlar tehlikeli yerlere gidiyorlar kendimi
Yataga bi atiyorum uyuyorum cok yorulacaksin vaktin kalmayacak hic birseye tabi senin yardimcin varsa onu bilemem
tabi gulusleri bakislari herseye yetiyor zaman geciyor hemde cok cabuk aksam nasil oluyor anlamiyorum ben bosver gecer bunlar bebislerin tadini cikar optum sevgiyle kal.

sagol canim - bende yardimci falan yok canim - burda yapayanliziz esimle ben. esim calisiyor aksam 6 gibi geliyor. geldikten sonra bana o cok yardimci oluyor bebisler aksam uyuyana kadar. hafta sonlari da beraber bakiyoz. evet elbette yoruluyorum ama cok da enerjim oldugunu görüyorum acikcasi. bende bazi günler sabah 5 kalkiyorum inan aksam 8e kadar kosturmaca geciyo. zevkini bol cikaiyorum. bol bol resim videolar cekiyorum. her anlarini yakalamak istiyorum. Allahim burdaki her isteyene nasip etsin insallah

canim ya inanamiyorum demek 19. haftadasin - masallah masallah - sasirdim birden ne cabuk zaman geciyor........iyi olduguna testlerin sevindim canim ya..........Allaha emanet ol

Son düzenleme:
senden haber almak ne kadar güzel.
.özlemişim.bebişlerin iyi olduğuna çok sevindim.
zaman ne kadar çabuk geçiyor. hatırlıyormusun hiç endişelenmemeni -sana eylülde gel şarkısını söylemiştim giderken. kıbrıs seni çağırıyor demiştim. .o günlerde dinlemiştim sana ithaf etmiştim..içime doğmuştu sanki ...şimdi de nisan yağmurlarıyla ilgili bir şarkı bulmak geldi içimden:))araştırayım bakayım.
sana iyi yolculuklar diliyorum. rahat rahat evine kocana kızına kavuşursun inşallah.
kendine iy bak arkadaşım. bizi habersiz bırakma.
öpüyorum çok.

Benimde sağlıklı cocuğum var ama bende pihtilasma sorunu varmış yani bunu atlama ilk cocuk bazı sorunları tolere ediyor ama sonra bu sorun olmasını engelleyebiliyor özellikle düşmesine sebep oluyor bu sorun. Histereskopi yaptırmışsin sorun varmıyor neden yine yaptırıyorsun.

Histereskopide sorun yok tu, ama ondan sonra olusan bir sorun varsa eger, transferden önce yaptirmak faydali olabilir. Evet canim, pihtilasma icin Firdevs hanim test istemis. Demekki onunda süphesi var. Onun disinda Antikardiopolin antikor, Brusella, TSH istiyorlar. Ins. sorunu cözelbiliriz bu testlerden sonra. Esime kromozom testi daha önce yapilmisti, morfoloji probleminin disinda bir sorun yok. Benim kendi yumurtalarim kalitesiz cikiyor, en fazla bir tane kaliteli yumurta olusuyor. Acaba birde kendi yumurtalarimla denesemmi diye de düsünüyorum. 37 yasimdayim. Benim gibi olan var mi forumda.

cok sevindim senin icin hersey yolunda. Seninkisi Donasyon muydu? Ilk kizinda mi öyleydi? Kusura bakma dahaönce yazmis olabilirsin ama, kacirmisim demekki. Hersey yolunda gider insallah. Yavrularina kavusursun.

yuppi totemim gene tuttu:))) bak ben ddemiştim sana hamilesin diye:))

tebrikler canım. yeniyılın ilk bebişleri di mi şimdi bu:)) süper.:nazar:
darısı isteyen tüm arkadaşlarımın ve benim başıma tabii ki.:emir_bebek:
:emir_bebek:

kendine ve yeğenimize iyi bak.

herkese bol bebişli:emir_bebek::emir_bebek:günler diliyorum.
sevgiyle kalın.

Canımcım, bi tanesin Allhım en kısa zamanda gönlündekini nasip etsin.sen hepimise destek oluyosun eminim çok dua alıyosun ...geç olsun güç olmasın...hikayeni tam olarak bilemiyorum ama buradaki tüm arkadaşlar sabırlı eminim sende öylesindir...
sen ne zaman baslamayï düşünüyorsun tedaviye.ilk mi olacak...

Arkadaşlar ilk kontrol için beklemedeyim.tecrübeli arkadaşlar ilk muayne de doktor ultroson la mı bakıyor.yoksa rahimden mi.bilginiz varmı..birde ben hala evdeçok fazla kendimi yormadan hareket ediyorum..dışarı pek çıkmıyorum...çok mu abarttım bilemiyorum, hiç bir belirtim de yok.. yardımcı olurmusunuz....

Arkadaşlar ilk kontrol için beklemedeyim.tecrübeli arkadaşlar ilk muayne de doktor ultroson la mı bakıyor.yoksa rahimden mi.bilginiz varmı..birde ben hala evdeçok fazla kendimi yormadan hareket ediyorum..dışarı pek çıkmıyorum...çok mu abarttım bilemiyorum, hiç bir belirtim de yok.. yardımcı olurmusunuz....

Haz29 o keseye bagli eger ust muayenede gorunmezse alttan bakabilir dr
Genelde ustten ultrasound bakiliyor benimki oyle olmustu
Evde dolsabilirsin dogru yapiyorsun kendini yorma ama cokta agirlasma tr oturuyorsun bilmiyorum ama malum
Ulkemizin yollari belli arabayla biraz dolasmaya cikmistim aksama kanamam olmustu......

Back
X