Kizlar subat, mart, nisan insallah ugur getirir size pes pese pozitifleri dizersiniz
Bahar gelir evinize gonlunuze cicekler acsin evinizde

Erfat mrhb nasilsin ogunden bugune gitmedin degilmi

MERHABA ROWİNA
Gitmedim o psikolojiyi atmak zor oluyor.Birde verilen paraya karşılık doğru yere gitmek ve doğru işi yapmak istediğim için gitmedim.
Gideceğim işte bakalım...Sen ne yaptın bebeklerin büyümüştür ::)))

herkese selammm,forumu azicik okudum bikac sayfa,transfere gidecekler var masallah sizlere.genellikle subat mart gibi yanlisgormediysem.ayyyy gecen yil bende subatin sonunda hazirlanmaya baslamistim.mart ta ordaydik.ne heyecan ne heyecan.su an iki melek var yatak odamizda.Allah hepinize tattirsin bu guzel duygulari insallahhhh....

Dordurulmuslarla hic deneyen var mi aranizda? Fiyatlar ne durumda. Dordurulmuslari daha cok HIT mi kullaniyor? Lütfen yardim kizlar.

merhaba arkadaslarim ,cici annelerimiz

Birkac sorum olacak eger yazarsaniz memnun olurum.simdiden tsk ederim

Yurtdisidna yasayanlar varsa tetsleri saglik isgortamiz karsiliyormu? doktorum privat ödüyeceksin dedi. sizlerin nasildi?
Ikili testelrim icin randevu alacagim son sistem yapilanalr varmis hangileri biraz bilgi alabilirmiyim? Üclü testmi yeterlidir diyorum.
Yaptiran arkadaslar varsa caplarinizi bekliyorum.
görüsmek üzere
sevgiler

Merhaba canim.ben de yurtdisindayim.ikili ve uclu testler olarak bilmiyorum da, burda 13. Haftada yapilan kombinatsi testini sigorta odemiyor bebegin ense kalinligi olculuyor down sendromu icin.. 20. Haftada yapilan testleri oduyor.
merhaba arkadaslarim ,cici annelerimiz

Birkac sorum olacak eger yazarsaniz memnun olurum.simdiden tsk ederim

Yurtdisidna yasayanlar varsa tetsleri saglik isgortamiz karsiliyormu? doktorum privat ödüyeceksin dedi. sizlerin nasildi?
Ikili testelrim icin randevu alacagim son sistem yapilanalr varmis hangileri biraz bilgi alabilirmiyim? Üclü testmi yeterlidir diyorum.
Yaptiran arkadaslar varsa caplarinizi bekliyorum.
görüsmek üzere
sevgiler

Merhaba canim.ben de yurtdisindayim.ikili ve uclu testler olarak bilmiyorum da, burda 13. Haftada yapilan kombinatsi testini sigorta odemiyor bebegin ense kalinligi olculuyor down sendromu icin.. 20. Haftada yapilan testleri oduyor.

tsk ederim cnm ,herseyim ikendim ödüyorum yilalridr anlamadim gitti ama bebgimiz sgalikli olsunda ödemeye devam diyorum.
cok önemli olsa gerek Kombinatsi testi )))

sen nasilsin bu arada cnm? ikizlerin var galiba seninde? kacinci haftada cinsiyeti belli oldu? benimkine 20. haftada bakariz diyor?
Ayrica doplerede ödeme yapacakmisim? elimde liste var neye ne kadar ödiyecegime dair??
Ayrica annelik pass veridler yeniden eskisini almadilar nedense..
Bende konrole 3 haftada bir gidiyorum- sen kac haftada bir gidiyorsun?
Kilonu sormussun gayet iyi bence 4,5 kg
Bende 3 kg almisim doktorum iyi dedi..Kiloya cok takilmiyorum 12 -17 kg arasi alabilriisn dedi ..rahatim ismdilik sükür

görüsmek üzere
sevgiler

Canim ben Hollandadayim. Benim bir tane, ikiz degil. 20 haftadayiz ve yeni ogrendik cinsiyetini: kiz.
Kombinatie test onemli evet down sendromu icin bakiyorlar ama burda yaptirmak istiyor musun diye soruyorlar eger 36 yasindan buyuk degilsen sigorta odemiyor ve zorunlu degil.
tsk ederim cnm ,herseyim ikendim ödüyorum yilalridr anlamadim gitti ama bebgimiz sgalikli olsunda ödemeye devam diyorum.
cok önemli olsa gerek Kombinatsi testi )))

sen nasilsin bu arada cnm? ikizlerin var galiba seninde? kacinci haftada cinsiyeti belli oldu? benimkine 20. haftada bakariz diyor?
Ayrica doplerede ödeme yapacakmisim? elimde liste var neye ne kadar ödiyecegime dair??
Ayrica annelik pass veridler yeniden eskisini almadilar nedense..
Bende konrole 3 haftada bir gidiyorum- sen kac haftada bir gidiyorsun?
Kilonu sormussun gayet iyi bence 4,5 kg
Bende 3 kg almisim doktorum iyi dedi..Kiloya cok takilmiyorum 12 -17 kg arasi alabilriisn dedi ..rahatim ismdilik sükür

görüsmek üzere
sevgiler

Kızlar üfff bu sefer de kafama ne takıldı şimdi ilaç bitince adet olacak mıyım acaba? Cyclo prognova kullananlar ilaç bittikten sonra 4 ile 10 gün içinde adet OLMAYAN oldu mu ?????

Bende varım arkadaşlar :) bende Şubat'ta yolcuyum Allah'ın izniyle gün sayıyorum şuan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

tedavin hayırlı olsun arkadaşım.
geçmişle ilgili hiçbir şey sormayacağım sen de düşünme.
inşallah hayat yeniden başlayacak .sıfırdan .sil baştan. herşey güzel olacak. bunu hisset tüm hücrelerinde .özümse şimdi.

bu sfer olacak de hep içinden.günde 21 kere yapabilirim demeliymişsin:))

firdevs in elleri uğurlu derler hep. başarılı bir dr. y ada şans belki de sadece. onu kestiremedim daha.yardımcısı ondan da iyi.sürekli mail at.telefonla konuş iremle.firdevse ulaşamayabilirsin .aklındakileri sor.çok güzel moral veriyor irem..çok güzel hazırlıyorlar seni.

ilaç sürecinde yemene içmene dikkat et .oldu mu .bol yumurta,yoğurt,et,balık,yeşil sebze.
ananas,nar mevsim de uygun. ben taze hergün yarım ananans yarım nar götürüyordum.hepsini yiyemiyorum ama sen yersin öyle hissediyorum:))
bebiş için egzersizler yap rahmin kanlansın canlansın.spor.yer hareketleri.rahim egzersizleri .iyi geldiğini duymuştum.bebişin yuvası dört dörtlük olmalı di mi:))

annesi ona en iyisini yapacak... huzurla umutla gelmesini bekleyecek.:emir_bebek::emir_bebek:..herşey düzelecek.

öpüyorum .
sevgiyle kal.
iyi günler.

Sevgili KİVFA
Sen bizden sonra gideceksin o zaman Ocakta Zenann gidecek, Şubatta ben, sonra sen, sonra ALPİLKNUR...
İnşallah hepimizim olumlu olur...2014 inşallah olumlu olur....

[
Yok canım Benim Şevket bey ilk denemede ondaydı değiştirmedim :) bizde kısmet olursa Allah'ın izniyle 14 -15şubat bir iki gün oynayadabilir. Benim hesabım bu şekilde inşallah sırayla pozitif haberleri müjdeleyeceğiz :)

QUOTE=zenann2;33584845]Canım sen de Firdevs hanım a dimi :) hayırlısı :)hesaplarıma göre ben 25 Şubat'ta oradayım, senin ne zaman?[/QUOTE]

[
Yok canım Benim Şevket bey ilk denemede ondaydı değiştirmedim :) bizde kısmet olursa Allah'ın izniyle 14 -15şubat bir iki gün oynayadabilir. Benim hesabım bu şekilde inşallah sırayla pozitif haberleri müjdeleyeceğiz :)

İnşallah canım ya. Bu sefer inanıyorum ve çok ta hazırım :)) Rabbim önce pozitif haberimizi sonra da sağlıklı hamileliğimizi sonra da sağlıkla sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza alıp hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmemizi nasip etsin. Tabii buradaki bu kocaman ailemizin dualarıyla...

Bende varım arkadaşlar :) bende Şubat'ta yolcuyum Allah'ın izniyle gün sayıyorum şuan Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

SENYOKSUNYA
Demek sende Şubat yolcususun ... Ne güzel inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bende Şubatta gideceğim dün itibari ile başladık...Dün tahlilleri ve fotoğrafları gönderdim...
İnşallah hepimize hayırlı ve olumlu olur....

Canım sen de Firdevs hanım a dimi :) hayırlısı :)hesaplarıma göre ben 25 Şubat'ta oradayım, senin ne zaman?

Zenan
Merhaba sanırım bende 20 Şubat gibi orada olacağım belkide seninle aynı zamanda...
Tam protokollerini bilmediğim için tam zaman söyleyemiyorum Allah yardımcımız olur inşallah...

Back
X