1.transferden önce kullanmıştım ve adetimin 3ay gecikmesi ile transfer bayağı bir sonraya kalmıştı.. Peki sen nasıl kullanmıştın Cyclo progynova da kullanıyormuydun?
Evt canm cyclo da kullanıyordum lucrin de adetin 18. Günü kullanmistm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.transferden önce kullanmıştım ve adetimin 3ay gecikmesi ile transfer bayağı bir sonraya kalmıştı.. Peki sen nasıl kullanmıştın Cyclo progynova da kullanıyormuydun?
Arkadaşlar yumurta donasyonu ve bu konu ile ilgili olarak Kıbrıs ta ki merkezler ile ilgili bilgisi olanlarlar varmı...ACİLLL lütfen Yardımınıza ihtiyacım var... Merkez ismi ve doktor önerisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum...![]()
Canım biz ilk defa gideceğiz Halil ibrahim Tekin ve Firdevs Hanım arasında kaldık...Senin sorun neydi canım forumda bir cok kisi dogus merkezde firdevs hanım var bende dahil ona gittiler gidecekler ben 2. Deneme icin gideceğim tekrar
Senin sorun neydi canım forumda bir cok kisi dogus merkezde firdevs hanım var bende dahil ona gittiler gidecekler ben 2. Deneme icin gideceğim tekrar
Benim sorunum erken menopoz ve yumurta donasyonu ile ilgili.
Herkesin farklı demekki ben burdaki doktorumu dinliyorum kıbrısla baglantm yok ben estrofemide erken bıraktım 7.haftamdaydi sanırım bi zararıda olmadı genelde internette aynı bilgi var 12.haftada folik asit biraktiriliyo başka doktordan da aynı bilgiyi duymuştum
Anladım canım yas kac kendiliginden adet olabiliyor musun ilk denemenmi olacak tup denedinmi nezaman gidicen
Bende 5 defa Dogusta yaptim hemSevket beyde hemde Firdevs hanimda tarsnferim ypaildi,beklentime göre dogrultulu her sey oldu.asla sorun yasamadim,biraz diaog eksikligim oldu ama cok hastasi oldugu icin sonrasi o sorunda ortadan kalkti.
sükür ikizlere hamileyim ..
Öncelikle emek var ortada ve güven duyduyoruz bunuda anladikalrini ve yakasimarinin bize daha sevecen candan oldugunu düsünüyorum.ku hakkimizda ortada zaten..güveniyordum ben..
Tabiki kisiye göre ön görüsmeye göre ve talebine göre farklidir.cok özelik aramadim her ülkede ayni isem yapiliyor hatta bizim Kibris daha isletisimi siki bence..hala bile hal hatir soruuyor nasi odugumuzu merak ediyorar bu yöndne memnunum.
kendi fikrimdir ,alahim herkesin younu acik etsin.
her sey gönünüzde osun..
Daha oncede bahsetmistim histeroskopi oldugumu ve 4 adet kistin alindigini .bu operasyondan sonraki ilk adetim 3 gun once tamda gununde basladi ama baslamasiyla bitmesi arasinda bir fark olmadi tam anlamiyla bir kanama bir turlu olmadi cok az biseyler sadece oluyor.doktora sordugumda yapilan islemden dolayi bu ay kanamanin olmamus olabilecegini soyledi ama ben yinede biraz panikteyim acaba ters giden bisey mi var diye.goguslerim patlayacak gibi hala sis ve hassas kanama deseniz yok denecek kadar az.boylesi durumlar yasadinizmi islemden sonra bunlar normalmi ve adet duzeni tekrar rutine donuyormu dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.sevgilerimle
Arkadaşlar yumurta donasyonu ve bu konu ile ilgili olarak Kıbrıs ta ki merkezler ile ilgili bilgisi olanlarlar varmı...ACİLLL lütfen Yardımınıza ihtiyacım var... Merkez ismi ve doktor önerisi olanlar paylaşırsa çok memnun olurum...![]()
Evet canım benimde böyle bir şey başıma gelmedi..
Ama şunu biliyorum yaş ilerledikçe adet azalıyor...
Senin yaş kaç bilmiyorum ama.. Bence sıkıntı yoktur herhalde diğer adette olur sanırım sanırım..
merhaba kizlar nasilsiniz ? biz oglusumla iyiyiz cok sukur gecen hafta renkli ultrasyonum vardi bebisimin herseyini gördüm harika bir duyguydu..izmirli canim benim burdaki dr.um 12 haftaya Kadar folik asiti kullandirdi sonra elevit kullanmaya devam elevitin icinde folik asit var ikisi bir fazla gelir deyip folik asiti kesti ..magnezyumu gunde 100 mg kullaniyordum 450 mg cikardi sukur sadece Vitamin haplari kullaniyorum bu arada sadece 3 Kilo aldim en son kontrlumde bebisim Kilo almisti ..benden haberler bu Kadar rabbim tüm hamislere yardim etsin sevgiyle kalin
Arkadaslarim iyi aksamlar
bir kac yeni isimler gördüm..aramiza hosgeldiniz :) 2 sene önce benim girdigim zamandan katilan arkadaslardan fazla kimseyi göremedim maalesef..umarim hepiniz iyisinizdir.......tedavide olanlara basarilar diliyorum..her zaman dualarimdasiniz arkadaslarim........Allahim bu güzel duyguyu tüm anne olmak isteyenler yasasin insallah.
bizim ikizlerimiz nerdeyse 6 aylik oldu.....aman nasil su gibi akip gidiyor ve bebisler büyüyorlar.......arkadaslarim öyle seviyoruzki bebeklerimizi anlatamam size....hala sevincten agladigim günler oluyor.........insan donasyon diye aklindan gecse bile bazi zamanlar, yine bir sevincle düsünüyorsun..yani iyiki böyle bir imkan varmis diye.....yoksa bende anne olamiycaktim..........esimle cok nadir artik bu konuyu konusuyoruz..konusmak istemiyoruz daha dogrusu cünkü bizim yavrularimiz ve onlara hic bir zamanda donasyon falan anlatmiycagiz.
insanlar bebeklerimizi esime ve bana cok benzetiyorlarbazi zamanda ama benzetmiyende var...ama artik bu konulari da astim..cünkü insan evladina aski o kadar büyük oluyorki, öyle seyler viz geliyor :)
tedaviye karar veremeyen arkadaslarim...hic zaman kaybetmeyim derim, baska seceneginiz yoksa gidin bu yola...güvenin Allaha ve doktorunuza..........Allahim kismet ederse er veya gec olur diye düsünüyorum........
saglicakla kalin...yine ara sira yazismak üzere ...
canim benim ne kadar guzeeel anlatmissin Allah mutlulugunuzu huzurunuzu daim etsin evlatlarinizi size bagislasin.evet bencede en iyisi donasyonu unutup artik mutlulugun tadini cikarmak en iyisi zaten buraya gelene kadar fazlasyla aci cekiliyor zaten.sevgiler
Arkadaslarim iyi aksamlar
bir kac yeni isimler gördüm..aramiza hosgeldiniz :) 2 sene önce benim girdigim zamandan katilan arkadaslardan fazla kimseyi göremedim maalesef..umarim hepiniz iyisinizdir.......tedavide olanlara basarilar diliyorum..her zaman dualarimdasiniz arkadaslarim........Allahim bu güzel duyguyu tüm anne olmak isteyenler yasasin insallah.
bizim ikizlerimiz nerdeyse 6 aylik oldu.....aman nasil su gibi akip gidiyor ve bebisler büyüyorlar.......arkadaslarim öyle seviyoruzki bebeklerimizi anlatamam size....hala sevincten agladigim günler oluyor.........insan donasyon diye aklindan gecse bile bazi zamanlar, yine bir sevincle düsünüyorsun..yani iyiki böyle bir imkan varmis diye.....yoksa bende anne olamiycaktim..........esimle cok nadir artik bu konuyu konusuyoruz..konusmak istemiyoruz daha dogrusu cünkü bizim yavrularimiz ve onlara hic bir zamanda donasyon falan anlatmiycagiz.
insanlar bebeklerimizi esime ve bana cok benzetiyorlarbazi zamanda ama benzetmiyende var...ama artik bu konulari da astim..cünkü insan evladina aski o kadar büyük oluyorki, öyle seyler viz geliyor :)
tedaviye karar veremeyen arkadaslarim...hic zaman kaybetmeyim derim, baska seceneginiz yoksa gidin bu yola...güvenin Allaha ve doktorunuza..........Allahim kismet ederse er veya gec olur diye düsünüyorum........
saglicakla kalin...yine ara sira yazismak üzere ...
Cok sevindim sizin adiniza. Insallah mutlu haberlerinizi duyariz yakinda.Sizin adiniza heyecanlandim simdi.