Bugün forma 3 bebiş birden geliyor,yanlış hatırlamıyorsam Tress06 nın doğumu bugündü,şimdi de Bilginisa ile konuştuk suyu gelmiş,hemen doğuma alıyorlarmış,önce normal doğum denenecekmiş,Allahım inşallah iki arkadaşımızda sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar,darısı hepimizin başına:))):nazar::nazar::nazar: Kızlar dua edelim Allahım hatasız kazasız doğum nasip etsin güzel arkadaşlarımıza

Ya canim cokk saoll.gece boyunca uyku tutmadi.sabah sabah bi bakiyim bana yardimci olacak arkadaslarim msj yazdimi die:26:tum iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim .Allah hepimize o guzel duygulari tattirsin.sizleri cok seviyorum cunku bu guzel yolculuga adim atmamdaki sebepsizniz yoksa umitlerim bitmisti:50:

Güzel arkadaşım sanırım transferden çıkmışsındır artık,sana tavsiyem şuandan itibaren kendini anne gibi hisstemeye başlaman,bebeğin bebeklerin seninle,onun için dinlen ve güzel beslen,bol bol hayal kur,belirti arama sakın çünkü hiç birimizin belirtisi aynı olmadı,çoğumuzda belirti bile olmadı,pozitife odaklan,allahım inşallah emeğini boşa çıkarmaz,güzel haberler almanı nasip eder,Hayırlı haberler sevgile güzel arkadaşım:nazar:

ne kadar faydalı bilgiler vermişsin çok teşekkür ederiz.kendi dalında tüm bilgini paylaşmışsın harıkasın .. sağlıkla gelsin kızın inşallah :emir_bebek::nazar:

Canım ne güzel onore ettin beni,çok teşekkür ederim:) Sen nasılsın,ne zaman başlamayı düşünüyorsun,formda bebişler arttıkça iyiki tekrar denemişim diyorum,bence sende biran önce tekrar başlamalısın,güzel haberlerini bekliyoruz güzel arkadaşım:nazar:

cok tskr edrim canim tafsiyelerin icin fakat breezecim ben 20 li yaslarimda gecirdigim bir kazadan dolayi dislerimi kaybettim hareketli protez kullaniyorum sadece önler kaplama protez takili olan yer apse yapti protezleri cikardim mecburen agiz temizligine önem veriyorum ama dedigin gibi sanirim teknigine Uygun yapmam gerekiyor tafsiyelerini mutlaka dikkate alacagim cok sagol ..ay masallah 28 . haftaya geldin demek az kalmis bende oglusumun odasini hazirlamaya basladim duvari mavi Yesil yaptik sonra cikartmalarla süsleyecegiz haklisin o Kadar güzel seyler varki hepsini almak istiyorum insallah saglikla kucagimiza da aliriz sevgiyle kal canim

Canım uzaktan tabii tavsiye etmek kolay,ağız durumunu bilmediğim için:)
Protezi çıkarmakla çok iyi etmişsin,her gece de çıkar zaten,eğer iyileşmediysen ve sorun tam protez kenarlarındaysa sana tavsiyem diş duşları bar,oralb firmasının,ondan edin ve onunla hergün protez aralarına duş yaptır,çok etkili bir yöntem.
Bu arada odayı bizde yapmaya başladık,pembe cicili bicili kağıt ile lila rengi boya yapıyoruz,eşim mavi yeşil yapmak istiyor her şeyi pembeli yapıyorsun diyor:) ama tabiiki benim borum ötüyor:) inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz,sevgiler sevgili arkadaşım:)

Merhaba hanimlar. Uzun zaman sesim cikmadi, ama hem sizi takip ediyorum hem de cabalarima devam ediyorum. Donasyon yaptirdim, burada (Cek Cumhuriyeti) sadece tek embriyo, en fazla 2 yerlestiriyorlar. Doktor, o kadar net 95% basari oranlarindan ve ikizin tehlikelerinden bahsetti ki, tek embriyo yerlestirmeye karar verdik. Belki iyi haber veririm size diye sessiz kaldim bugune kadar, ancak bugun evde yaptigim test negatif cikti. Yarin kanda da baktiracagim, ancak umudum yok.
Kaliteli yumurtalarla kesin olur demistim ama sukutu hayale ugradim. Moralim bozuk degil, oyle cok sarsilmadim falan, hatta bundan sonra dondurumuslar ile tekrar deneriz sanirim, ama yine de bir bosluk oldu icimde. Zaten bu karari vermek acayip zordu, cesur bir adimdi, basarili olmayinca son ihtimalller de tukeniyor gibi hissettim. Paylasayim dedim. Saglicakla kalin...

Kampacım seni merak ediyordum,yazını şimdi okudum,kan testini yaptırdın mı? Sonucun nasıl? Eğer ki negatifse de sakın sakın umutsuzluğa kapılma,elimizden geleni yapalım Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inanıyorum,inşallah pozitif haber verirsin,dört gözle haberini bekliyorum:nazar:

Güzel arkadaşım sanırım transferden çıkmışsındır artık,sana tavsiyem şuandan itibaren kendini anne gibi hisstemeye başlaman,bebeğin bebeklerin seninle,onun için dinlen ve güzel beslen,bol bol hayal kur,belirti arama sakın çünkü hiç birimizin belirtisi aynı olmadı,çoğumuzda belirti bile olmadı,pozitife odaklan,allahım inşallah emeğini boşa çıkarmaz,güzel haberler almanı nasip eder,Hayırlı haberler sevgile güzel arkadaşım:nazar:

Evet sonunda bitti.gercekten cok kolaymis hersey.turkiyeden cok ciftler vardi.arkadaslar hepinize berk hocayi tavsiye ederim.ben paket programina girmedim ama yinede yardimci oldular ogretmen evinde kaldik hersey cok guzeldi.cok ama cok ilgili insanlar hepsi.
Ya 10 gune kadar hic belirti olmazmi yanii???

Evet sonunda bitti.gercekten cok kolaymis hersey.turkiyeden cok ciftler vardi.arkadaslar hepinize berk hocayi tavsiye ederim.ben paket programina girmedim ama yinede yardimci oldular ogretmen evinde kaldik hersey cok guzeldi.cok ama cok ilgili insanlar hepsi.

Canim gecmisler olsun insallah vakti geldigindede bebislerinin hayirli haberlerini mujdelersin.

canım inşallah olur seni hiç bırakmazlar dualarımız seninle canım.öğretmen evinin günlüğü ne kadar canım,kahvaltı var mı?biraz bahsedermisin?güzel haberlerini bekliyoruz canım rahat ol stres yapma kendini hobilerinle meşgul et olur mo olmaz mı diye düşünmemeye çalış canım,yemek yapabilirsin ama çok eğilip doğrulma,bardak falan almak için uzanma,kendini yorma dan hareket et.ananas kırmızı et yumurta yiyebilirsin.güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım,inşallah pozitif haberini alacağız:) Belirti kimimizde oldu kimimizde olmadı,hiç belirti olmadan ikizlere hamile kalan da var,bütün belirtileri yaşayıp negatif çıkan da,yani belirtilere odaklanıpda moralini bozama,sadece bebeklerim benimle diye düşünüp keyfini yaşa,mesela benim belirtim uçuk çıkmıştı ve ayaklarım ateşler içinde yanıyordu:) 6.günde kanama oldu ve test pozitif çıktı:) yani hiç umulmadık belirtiyle hamile kaldım darısı başına inşallah:):nazar:

Bugün forma 3 bebiş birden geliyor,yanlış hatırlamıyorsam Tress06 nın doğumu bugündü,şimdi de Bilginisa ile konuştuk suyu gelmiş,hemen doğuma alıyorlarmış,önce normal doğum denenecekmiş,Allahım inşallah iki arkadaşımızda sağlıkla sıhhatle bebeklerine kavuşsunlar,darısı hepimizin başına:))):nazar::nazar::nazar: Kızlar dua edelim Allahım hatasız kazasız doğum nasip etsin güzel arkadaşlarımıza

canlarım yaaa çok sevindim RAbbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin,dualarımız sizlerle...
brezecim canım arkadaşım çok faydalı bilgiler paylaşıyosun,çok pozitif bir insansın canım sizi tanımadan sevdim,gerçekten burda çok iyi kalpli insanlar var,pırlanta gibi kalbiniz var.brezecim sıra yavaş yavaş sana geliyor,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum hepinizi.....

Mrb arkadaslar .bende gizli takipcinizdim yillardir ama sonunda kararimi verdim ve suanda kibristayim.yarin transfer yapilacak .aksam hemen doncez ist.bilmiorum icimde degisik duygular var.onerileriniz varmi

İnşallah Allah tamamına erdirsin.Kime yaptırdın??

Ne güzel sağlıkla kucağına alır inşallah. Dualarımız onunla , darısı olmayan herkesin başına...

MERHABA ARKADAŞLAR
Be bir türlü takibi beceremedim bu forumda...Ama negatif görenlere Allah sabır versin hepimiz yaşadık..
Silkelenip tekrardan yola çıkıyoruz bi şekilde...
Pozitifi görecen ve görecek arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...
Bebeği olan ve olacakları da tebrik ediyorum...
Allah herkese nasip etsin...
Gelelim bana COYCLO PROGNOVA kaç gündür.. Bugün 18. sini yutup LUCRİN DEPOT 3.75
iğnemi de vuruldum.3 hap tan sonra adet olacakmışım...
Sanırım yavaş yavaş başladık yola...
Ya napayım ben paket programı önerirmisiniz veya tavsiyeleriniz var mı ???
Teşekkürler.....

canlarım yaaa çok sevindim RAbbim sağlıcakla kucağınıza almanızı nasip etsin,dualarımız sizlerle...
brezecim canım arkadaşım çok faydalı bilgiler paylaşıyosun,çok pozitif bir insansın canım sizi tanımadan sevdim,gerçekten burda çok iyi kalpli insanlar var,pırlanta gibi kalbiniz var.brezecim sıra yavaş yavaş sana geliyor,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok öpüyorum hepinizi.....

Canım benim çok teşekkür ederim,sen de çok güzel bir insansın,bunları yazman bile ne kadar güzel bir yüreğinin olduğunu gösteriyor,formumuz zaten süper güzel yürekli bayanlarla dolu,o kadar herkes sevgi dolu ki yaşadığımız,onca emek harcayıp ulaşmaya çalıştığımız çocuk sevgimizde bunun göstergesi,Allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın,hepimize dünyanın en büyük en katıksız ve karşılıksız sevgisi olan çocuk sevgisini anneliği yaşatsın inşallah...
sanırım sıra benle rosadaliye geliyor,bilginisalardan sonra ki kafile bizdik:) inşallah sağlıkla süreci tamamlayıp bizde bebeklerimize kavuşuruz:)
Senin nasıl durumlar?

MERHABA ARKADAŞLAR
Be bir türlü takibi beceremedim bu forumda...Ama negatif görenlere Allah sabır versin hepimiz yaşadık..
Silkelenip tekrardan yola çıkıyoruz bi şekilde...
Pozitifi görecen ve görecek arkadaşları şimdiden tebrik ediyorum...
Bebeği olan ve olacakları da tebrik ediyorum...
Allah herkese nasip etsin...
Gelelim bana COYCLO PROGNOVA kaç gündür.. Bugün 18. sini yutup LUCRİN DEPOT 3.75
iğnemi de vuruldum.3 hap tan sonra adet olacakmışım...
Teşekkürler.....

Erfatcım senin doktorun kim sen hangi merkeze gidiyorsun? Hayırlı olsun Rabbim senin de yüzünü güldürsün inşallah :)

MERHABA ARKADAŞLAR
Teşekkürler.....

hayırlısı olsun arkadaşım,sen kime gideceksin? Ben geçen sene girne de berk beye gitmiştim ve oteli falan kendim ayarlamıştım,bu sene lefkoşa da firdevs hanıma gittik ve girnede paket programla anadolu otelde kaldık,paket program kolaylık sağlıyor ama benim bayrama denk geldiği için daha uygun olmuştu,şimdi kış sezonu ve hem uçaklar hem otel fiyatları çok daha ucuz,bence booking.com dan kıbrıstaki otel fiyatlarını incele ve daha önceden de gideceğin merkezden paket fiyatı ve hangi oetellerde kaç gün konaklama yaptırdıklarını sorarak kıyaslama yap,sanırım kendi imkanlarınla daha ucuza mal olacak,Allah yolunu açık etsin:nazar:

hayırlısı olsun arkadaşım,sen kime gideceksin? Ben geçen sene girne de berk beye gitmiştim ve oteli falan kendim ayarlamıştım,bu sene lefkoşa da firdevs hanıma gittik ve girnede paket programla anadolu otelde kaldık,paket program kolaylık sağlıyor ama benim bayrama denk geldiği için daha uygun olmuştu,şimdi kış sezonu ve hem uçaklar hem otel fiyatları çok daha ucuz,bence booking.com dan kıbrıstaki otel fiyatlarını incele ve daha önceden de gideceğin merkezden paket fiyatı ve hangi oetellerde kaç gün konaklama yaptırdıklarını sorarak kıyaslama yap,sanırım kendi imkanlarınla daha ucuza mal olacak,Allah yolunu açık etsin:nazar:

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
Allah herkesin yolunu açık etsin...Tamam ben bir bakayım...
Ona göre kıyaslama yapayım.Havaalanından FİRDEVSE gitmek nasıl kolay ulaşılabilirmi???

Hadi hayırlısı olsun arkadaşım,inşallah pozitif haberini alacağız:) Belirti kimimizde oldu kimimizde olmadı,hiç belirti olmadan ikizlere hamile kalan da var,bütün belirtileri yaşayıp negatif çıkan da,yani belirtilere odaklanıpda moralini bozama,sadece bebeklerim benimle diye düşünüp keyfini yaşa,mesela benim belirtim uçuk çıkmıştı ve ayaklarım ateşler içinde yanıyordu:) 6.günde kanama oldu ve test pozitif çıktı:) yani hiç umulmadık belirtiyle hamile kaldım darısı başına inşallah:):nazar:

Canlarim cok tesekkur ederim.keske onceden takip edecegime , sizlerle paylassaydimm sorunlarimi ama neyse olsun gec oldu ama ins sonucu guzel olur

Back
X