cok tskr edrim canim tafsiyelerin icin fakat breezecim ben 20 li yaslarimda gecirdigim bir kazadan dolayi dislerimi kaybettim hareketli
protez kullaniyorum sadece önler kaplama protez takili olan yer apse yapti protezleri cikardim mecburen agiz temizligine önem veriyorum ama dedigin gibi sanirim teknigine Uygun yapmam gerekiyor tafsiyelerini mutlaka dikkate alacagim cok sagol ..ay masallah 28 . haftaya geldin demek az kalmis bende oglusumun odasini hazirlamaya basladim duvari mavi Yesil yaptik sonra cikartmalarla süsleyecegiz haklisin o Kadar güzel seyler varki hepsini almak istiyorum insallah saglikla kucagimiza da aliriz sevgiyle kal canim
Canım uzaktan tabii tavsiye etmek kolay,ağız durumunu bilmediğim için:)
Protezi çıkarmakla çok iyi etmişsin,her gece de çıkar zaten,eğer iyileşmediysen ve sorun tam protez kenarlarındaysa sana tavsiyem diş duşları bar,oralb firmasının,ondan edin ve onunla hergün protez aralarına duş yaptır,çok etkili bir yöntem.
Bu arada odayı bizde yapmaya başladık,pembe cicili bicili kağıt ile lila rengi boya yapıyoruz,eşim mavi yeşil yapmak istiyor her şeyi pembeli yapıyorsun diyor:) ama tabiiki benim borum ötüyor:) inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz,sevgiler sevgili arkadaşım:)