kizlar birsey sormak istiyorum hamile arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar dün hamilelik sekerime bakildi yüksek cikti yarin diyabitsyene gidicem ..sizin sekerinize bakildimi ? yüksek cikan oldumu ? ne gibi bir tedavi uygulaniyor acaba ? biraz moralim bozuldu ben Seker hastasi degilimki bu Seker nerden cikti diyorum kilolu biride olmadim hic bakalim yarin ne olacak hayirlisi

Bence o kadar takma bence ileri yaşlarda hamilelerde çıkar genelde bu şeker...
Sanırım diyetle çözersin bu sorunu...
Çok takma kafayı bu konuya.. Sadece sana söylenenleri harfiyen uygularsan iyi olur sanırım...
Allah bebeklerini sağlıkla kucağına versin....

Vitamin almıyor musun? Elevit veriyor doktorlar genelde. Acil bir doktora git bu normal değil. Bir de ağrı kılcak damarların çatladığında oluyormuş. Arkadaşımın bacakları çizgi çizgi kanlıydı. çatladığından oluyormuş. o'da ağrı yapıyordu.

Elevit vermedi doktor zaten doktorada iyice gıcık olmaya başladım ortopedi uzmanına gidicem bakalım o doktor nedicek iyice sinirlerim bozuldu zaten uyuyamyrm geceleri bide kol ağrısı olunca bitmiş oluyrm

Çok sağol tavsiyen için Berk beyle konuştum o da aynı şeyi söyledi ama benim kardeşim beni kırmaz.. Zaten kırsada bu isteyerek olmaz bende bunu bildiğimden ona alınmam bugüne kadar da alınmadım. Kardeşim bana bu dünyada bir hediye. Ondan gelecek hiç bir şeye kırılmam. Birbirimizi zaman zaman kırarız ama bu sevgimizde bir eksiltme yapmaz ve aynen devam ederiz. O yüzden eğer olursa ondan isterim. Hem genetiğini de biliyorum ayrıca şimdi ki bebeğimle(kızkardeşimin) kardeş olurlar. gerçi her türlü kardeş olacaklar ya.
AMH değeri : 2 geldi. fana değil aslında. fsh ve folükül sayımı yaptıramıyoruz çünkü adet görmüyor emzirdiğinden. Bakalım hoca ne diyecek. değerleri hocaya gönderdim. hayırlısı hepimiz için.

Ya kusura bakma gerçi karar seninde...
Kardeşinden almasan başka bilmediğin birinden alsan yumurtayı...
Bu benim naçisane fikrim genede sen bilirsin....
Neyse Allak kolaylık versin ...

Merhaba kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz kafayı yemek üzereyim bacak ağrılarından sonra şimdi kollarim agriyo hareket edince çok canım yaniyo diğer kolumun yardımıyla kaldirabiliyrm kolumu şuan 18+3 haftalk ikizlerime hamileyim doktor magnezyum verdi onu kullanyrm ama agrima çare olmadı kalsiyum eksikliginden mi oluyo bu agrilar bileniniz var mı

Arkadaşım başka bir kadın doğumcuya git...
Ona sor belki o başka bir şey önerir...
Birde magnezyumu biraz kullan belki iyi gelir....
Allah tamamına erdirsin....

kizlar birsey sormak istiyorum hamile arkadaslar ve dogum yapan arkadaslar dün hamilelik sekerime bakildi yüksek cikti yarin diyabitsyene gidicem ..sizin sekerinize bakildimi ? yüksek cikan oldumu ? ne gibi bir tedavi uygulaniyor acaba ? biraz moralim bozuldu ben Seker hastasi degilimki bu Seker nerden cikti diyorum kilolu biride olmadim hic bakalim yarin ne olacak hayirlisi

Canim cok gecmis olsun daha oncede bahsetmistim 48 yadinda ikizleri olan arkadasimi onunda hamileliginin ilerleyen donemlerinde seker cikti adlinda sekeri olmamasina ragmen doktor takibinde biraz ilac birazda diyetle hamileligi tamamladi herhangibir dikinti olmadi .insallah sende saglikla hamileligini tamamlarsin.sevgiler

Canlarim bugun doktora gittim su an 4 yumurtam varmis ve bir sonraki adetle tedaviye baslayalim dedi olumsuz biseyin olmadigini soyledi.esim mevcut ilaclara bitkisel takviyeler aldi bende dhea arginmax biozexsi folikasit ve aspirin basladim.yumurta sayisini artirmak icin cuhacicegi yagi kapsulu iyi geliyormus diye okudum onada basliycam dahada ne yapabilirim bilmiyorum bu konudaki deneyimlerinize ihtiyacim var kizlar.allah hepimize kolaylik versin.bu defa basarmak istiyorum ama yinede korkuyorum.subatta gidecek sevgili dostlar dualarim sizinle.sevgilerimle

arkadaşlar merhaba.. büyük ailede beni de alın aranıza... bizde sperm problemi ile birlikte yumurta olgunlaşmama sorunumuz var. yumurtalar toplanana kadar herşey çok iyi sayıları büyüklükleri. ama toplandıktan sonra metafaz bir aşamasında kalıyorlarmış. bu soru çok az yaşanırmış. donasyona giden arkadaşlardan benimle aynı sorunu yaşayAn var mı? bir de çekirdek nakli varmış bunu deneyen var mı?? sevgiler...herkesin işi tam denk gelsinçç

Canim beni affet bu aralar kafam cok karisik sen niye hala bekliyorsun yanlis hatirlamiyorsam menapozda oldugunu yazmistin neden baslayamadinsorun her ne ise insallah hayirlisiyla cozup tedaviye baslarsin bitanem

cemre canım daha önce yazmıştım evet menepozdayım ben kanser geçirdim ve menepoza girdim doğal olmayan menepozdu.
aslında bunları yazmıştım ama tekrar yazayım. tedavim biteli 2 yıldan fazla oldu. şimdi birincisi eşimi donasyona ikna edemedim. ama on dan önce histereskopi yaptıramadım.cesaret edemiyorum psikolojim öyle bozulduki dr gördüğüm zaman sanki kötü bir şey söyleyecek gibi düşünüyorum ve olmadı yaptıramadım önce histereskopi yaptırsam eşimi iknaya konsantre olabilirim ama yaptıramadım işte. bundan dolayı ama gerçekten dualarım sizlerle allah hepinizin benim de yardımcısı olsun.

cemre canım daha önce yazmıştım evet menepozdayım ben kanser geçirdim ve menepoza girdim doğal olmayan menepozdu.
aslında bunları yazmıştım ama tekrar yazayım. tedavim biteli 2 yıldan fazla oldu. şimdi birincisi eşimi donasyona ikna edemedim. ama on dan önce histereskopi yaptıramadım.cesaret edemiyorum psikolojim öyle bozulduki dr gördüğüm zaman sanki kötü bir şey söyleyecek gibi düşünüyorum ve olmadı yaptıramadım önce histereskopi yaptırsam eşimi iknaya konsantre olabilirim ama yaptıramadım işte. bundan dolayı ama gerçekten dualarım sizlerle allah hepinizin benim de yardımcısı olsun.

Amin canim benim sen cok guclusun zaten en zoru basardin bundan sonrasi senin icin daha kolay.herseyden cocuktanda once tabiki sen gelirsin senin sagligin mutlulugun zaman herseyin ilaci su an sadece kendini dusun sen iyi olursan gerisi kendiliginden duxelir.ve inaniyorumki sen cok iyi olacaksin menapozu hic dusunme sanki yumurta olunca hersey duzeliyormu yine ayni farkeden bisey yok .sevgilerimle

Çok sağol tavsiyen için Berk beyle konuştum o da aynı şeyi söyledi ama benim kardeşim beni kırmaz.. Zaten kırsada bu isteyerek olmaz bende bunu bildiğimden ona alınmam bugüne kadar da alınmadım. Kardeşim bana bu dünyada bir hediye. Ondan gelecek hiç bir şeye kırılmam. Birbirimizi zaman zaman kırarız ama bu sevgimizde bir eksiltme yapmaz ve aynen devam ederiz. O yüzden eğer olursa ondan isterim. Hem genetiğini de biliyorum ayrıca şimdi ki bebeğimle(kızkardeşimin) kardeş olurlar. gerçi her türlü kardeş olacaklar ya.
AMH değeri : 2 geldi. fana değil aslında. fsh ve folükül sayımı yaptıramıyoruz çünkü adet görmüyor emzirdiğinden. Bakalım hoca ne diyecek. değerleri hocaya gönderdim. hayırlısı hepimiz için.

Fikirlerine saygi duyuyorum bisey diyemem..hakkkinda hayirlisi olsun

Selam canim. Seker hastaligin olmasa bile hamilelik doneminde seker sorunu yasayabiliyormusuz. Burda hamileligin 24. Haftasindan sonra herkesi mutlaka teste gonderiyorlar. Ben de bugun test yaptirdim pazartesi belli olucak. Bir arkadasim insulin kullandi bir sure. Ama cok saglikli bir bebegi var.Moralini bozma.

Canlarim bugun doktora gittim su an 4 yumurtam varmis ve bir sonraki adetle tedaviye baslayalim dedi olumsuz biseyin olmadigini soyledi.esim mevcut ilaclara bitkisel takviyeler aldi bende dhea arginmax biozexsi folikasit ve aspirin basladim.yumurta sayisini artirmak icin cuhacicegi yagi kapsulu iyi geliyormus diye okudum onada basliycam dahada ne yapabilirim bilmiyorum bu konudaki deneyimlerinize ihtiyacim var kizlar.allah hepimize kolaylik versin.bu defa basarmak istiyorum ama yinede korkuyorum.subatta gidecek sevgili dostlar dualarim sizinle.sevgilerimle

Merhaba Cemre
Kendi yumurtanla mı deneyeceksın?Hangi merkezde kime gidiyorsun?

Elevit vermedi doktor zaten doktorada iyice gıcık olmaya başladım ortopedi uzmanına gidicem bakalım o doktor nedicek iyice sinirlerim bozuldu zaten uyuyamyrm geceleri bide kol ağrısı olunca bitmiş oluyrm

Canım benim bende İzmir'de yaşıyorum. Sanırım sende İzmir'desin. Ege Üniversitesi ve 9 Eylül üniversitesi bu anlamda çok iyi gerekn her şeyi yapıyorlar. Kızkardeşimin 9 aylık bir bebeği var . Doktor önce folibol sonra elevit verdi. Bence tam teşeküllü bir hastaneye tercihen bir üniversite hastanesine başvur. Eğer kalsiyum yetersiz gelirse dişlerini kaybedebilirsin. Biliyorsundur annelerimizden onlar her hamilelikte en az bir diş kaybediyorlardı. O yüzden acele et ama canını sıkacak da bir şey yok sadece güvenli ellere kavuş bir an önce :) Bu arada kızkardeşim tüm vitaminleri aldığı halde her gün bir büyük kase yoğurt bir büyük(kocaman) bardak süt ve peynir yiyip içti emziriyor ve halen de devam ediyor. bebeğe de 6. aydan itibaren yoğurt yediriyor. bebek balık ve yoğurt manyağı oldu. heyecanlanıyor görünce. ayrıca demir içeren kara üzüm incir kara kayısı ceviz fındık baden..vb yemeyi de ihmal etme hem hamilelikte hem emziriken. bebek ve kendin için sonra da sütün kalitesi için.
Kendinie iyi bak canını da sıkma. Eminim doğru doktor doğru gereksinimleri verecektir.

Ya kusura bakma gerçi karar seninde...
Kardeşinden almasan başka bilmediğin birinden alsan yumurtayı...
Bu benim naçisane fikrim genede sen bilirsin....
Neyse Allak kolaylık versin ...

Bakalım inan bende bilmiyorum şu an. bakalım ne olacak. her şey yolunda giderse kanımdan canımdan bir parça sanki bana daha yakın geliyor.

Canım benim bende İzmir'de yaşıyorum. Sanırım sende İzmir'desin. Ege Üniversitesi ve 9 Eylül üniversitesi bu anlamda çok iyi gerekn her şeyi yapıyorlar. Kızkardeşimin 9 aylık bir bebeği var . Doktor önce folibol sonra elevit verdi. Bence tam teşeküllü bir hastaneye tercihen bir üniversite hastanesine başvur. Eğer kalsiyum yetersiz gelirse dişlerini kaybedebilirsin. Biliyorsundur annelerimizden onlar her hamilelikte en az bir diş kaybediyorlardı. O yüzden acele et ama canını sıkacak da bir şey yok sadece güvenli ellere kavuş bir an önce :) Bu arada kızkardeşim tüm vitaminleri aldığı halde her gün bir büyük kase yoğurt bir büyük(kocaman) bardak süt ve peynir yiyip içti emziriyor ve halen de devam ediyor. bebeğe de 6. aydan itibaren yoğurt yediriyor. bebek balık ve yoğurt manyağı oldu. heyecanlanıyor görünce. ayrıca demir içeren kara üzüm incir kara kayısı ceviz fındık baden..vb yemeyi de ihmal etme hem hamilelikte hem emziriken. bebek ve kendin için sonra da sütün kalitesi için.
Kendinie iyi bak canını da sıkma. Eminim doğru doktor doğru gereksinimleri verecektir.

Izmirde oturmuyorm cnm istanbulda oturyrm yoğurt peynir yiyorum ama sütü icicek duruma daha gelemedim midem hassas herşeyi kaldırmıyoo biraz daha bekleyip zorlada olsa içmeye calisicm sütü normalde sevmem bulanti ve kusma olmadan once bebeklerim için büyük bardakda günde 3 bardak icerdim şimdi onu yapamyrm acaba elevite kendim başlasam mı sakıncası olur mu

Back
X