hanımlar merhaba tekrardan...bir süredir takip edemedim forumu bu sürede güzel haberler gelmiş :) Allahım hamile kalan tüm arkadaşlara hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına almayı nasip eder inşallah...test sonucu bekleyenlerde inşallah pozitifi görürler...ve kıbrıs yolcuları sizlerinde hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum...
ben tedaviye başlamak için adetimi bekliyordum stresten galiba birazcık gecikmeli geldi.şimdide sökülmesini bekliyorum. ama bir sorun çıktı

simir sonucunda enfeksiyon olduğu anlaşıldı. drum bir hap ve fitil verdi ama fitili 2 gün kullanabildim.ilaca devam ediyorum şu an ama kafama takılan bir kaç şey var.bu enfeksiyon embriyonun tutunmasına engel olur mu

yada başka bir zararı olur mu? birde 2 miyom çıktı ama drum miyomların büyüklüğü ve yeri bizi etkilemez dedi ama aklıma takıldı yinede...acaba enfeksiyon için diğer adetimi mi beklesem.1 ayda tedavimi tamamlayıp öyle mi başlasam yoksa bir zararı olmaz mı ki? yani sıkıntı yaratacak olsa drum da öbür ay başlayalım derdi değil mi hanımlar..