ayycanım ne güzel haberler bunlar allahım inşallah banada nasip eder benimde haftaya cumartesi transfer kızlar bende alabilecemi acaba pozitif haber

Allah ın izniyle sende inşallah 2 hafta sonra bizi pozitif haberinle mutlu edecek coşturacaksın canım rahat ol pozitif düşün dua et biz de duacınız ;)

Allah ın izniyle sende inşallah 2 hafta sonra bizi pozitif haberinle mutlu edecek coşturacaksın canım rahat ol pozitif düşün dua et biz de duacınız ;)

Canim ne güzel demissin öyle insallah inşallah. Evet canım siz duanizi ve enerji lerinizi bekliyorum :)

ben sadece gerçek olanı söylemek istedim. allah sabır versin hiç kolay değil . bizim de henüz çocuğumuz olmadı. tek amacım size gerçeği anlatmaktı. muhalefet değil.yanlış yoldan gidene günaha girmesini engellemek istedim. son karar sizin. sevgiler.

ben sadece gerçek olanı söylemek istedim. allah sabır versin hiç kolay değil . bizim de henüz çocuğumuz olmadı. tek amacım size gerçeği anlatmaktı. muhalefet değil.yanlış yoldan gidene günaha girmesini engellemek istedim. son karar sizin. sevgiler.

Sen git yat güzelim

ayycanım ne güzel haberler bunlar allahım inşallah banada nasip eder benimde haftaya cumartesi transfer kızlar bende alabilecemi acaba pozitif haber

Erfat nekadar sevindim bilemezsin
Eslmsena yolculuk hangi gun:))
Bu arada kizlar bende bugun :))ilaclari alacaamm cok heycanliyim sanki ilk defa hazirlancam

Erfat nekadar sevindim bilemezsin
Eslmsena yolculuk hangi gun:))
Bu arada kizlar bende bugun :))ilaclari alacaamm cok heycanliyim sanki ilk defa hazirlancam

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
Sen o zaman nisan gibi gidiyorsun , hayırlı olacak inşallah Rabbim hepimizin kucağına verecek o tatlı bücürleri ::)))

EVET CANIM
Kesinlikle seninde pozitif olacak rabbiminde yardımıyla....
Senide dualarla göndereceğiz inşallah....

GÜNAYDIN HERKESE DİYELİM...
Arkadaşlar dün hep yattım ve bu gün çok şükür kanama durmuş Rabbiminde yardımyla...
Bu gün gün daha güzel ::)))

Ben direk görüşmeye gittim eşimle ..aslında özlem hemsıre var ordan maillere bakan turk hastalarla ilgilenen o cok ılgılı gelmıstı sıcak geldı ama nası dıyım hanı doktorlar hemşire muhabbetı cok fazla vıcık vıcık:)aslında tam olarak bu da degıl bı yorumda hit dondurulmuş kullanıyor dedıler bıraz buna taktım galıba

NEWMOON ve UMUTHEPVAR01
Arkadaşlar ben 2 deneme yaptım ilk denemem HİT negatif. 2. denemem FİRDEVS hanım POZİTİF.
Olay negatif veya pozitiflik değil ilk gittiğimizde biz saf saf spermi verdik. Siz vermemişsinizdir inşallah.
Spermi sizin gruba uygun biriyle dölleyip donduruyorlar.
Eğer sizin yaşınız gençse sanslısınız tutar.
Yani ben kısaca yazayım HİT sana özel çalışmıyor.
Daha neler neler....Ama Firdevs hanım ve koordinatörü İrem hanım size özel olduğunuzu hissettiriyor...
Telefon edin anlayacaksınız....
Çünkü HİT e gidip görüşme yapmışsınız ::)))

Kizlarr test yaptırdım çok şükür allahima hersey yolunda test sonucum 760
Allahım sana sonsuz şükürler olsun...

Rabbim tüm bekleyen arkadaşlara da nasip etsin
insallahhhhh

Canim cok sevindim sikintilardan kurtulup aydinliga kavusmana insallah artik hep guzel hayirli haberlet paylasiriz.ardik darisi once zenan ve erfata sonrada bizlere olsun.sevgilerimle:nazar::nazar:

Internette dorun oldugu icin ancak su an guzel haberlerinizi okuyabildim harikasiniz masallah:nazar:Allah nazarlardan korusun saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.darisi yolda olan tum arkadaslara ve bana olsun.bu arada herturlu aciya gogus geren tum fedakar cefakar kadinlarimizin dunya kadinlar gunu kutlu olsun.sevgilerimle:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

NEWMOON ve UMUTHEPVAR01
Arkadaşlar ben 2 deneme yaptım ilk denemem HİT negatif. 2. denemem FİRDEVS hanım POZİTİF.
Olay negatif veya pozitiflik değil ilk gittiğimizde biz saf saf spermi verdik. Siz vermemişsinizdir inşallah.
Spermi sizin gruba uygun biriyle dölleyip donduruyorlar.
Eğer sizin yaşınız gençse sanslısınız tutar.
Yani ben kısaca yazayım HİT sana özel çalışmıyor.
Daha neler neler....Ama Firdevs hanım ve koordinatörü İrem hanım size özel olduğunuzu hissettiriyor...
Telefon edin anlayacaksınız....
Çünkü HİT e gidip görüşme yapmışsınız ::)))

Ilk gıttıgımzde ıstersenız sperm verebılır esiniz demişti ben de tuhaf karşıladım dedım dondurulmus kullanıyorlar galıba..ozaman tercıhım fırdevs Hanım'dan yana olacak bu gıdısle yorumların ıcın saol canım.

erfat ve senyoksun kızlarrrrr çok sevindim içimi sevinçle doldurdunuz hadi şimdi sırada onları kucaklama :) büyütme okutma evlendirme torun bakma var.. Rabbim yolunuzu açık etsinnnn.. yüzünüzü hep güldürsün darısı bizlerreeeeee:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Bizde goruruz ınsallah burada hamıleyız dıye duyururuz:)cok sevınıyorum guzel haberlere

Kızlar tedaviye basliyorum ancak yardıma ihtiyacım var.Yumurtalıklar zayıfmış onları nasıl GUÇLENDİREBİLİRM.
GERİYE DONUK YAZMIŞTINIZ AMA BULAMADIM

Ilk gıttıgımzde ıstersenız sperm verebılır esiniz demişti ben de tuhaf karşıladım dedım dondurulmus kullanıyorlar galıba..ozaman tercıhım fırdevs Hanım'dan yana olacak bu gıdısle yorumların ıcın saol canım.

Ben de ilk denememi başka bir yerde yapmış biri olarak birşeyler söylemek istiyorum. Firdevs hanım ın kullandığı ilaç protokolü de kişiye göre ve ben ilkinde hiç kullanmadigim ilaçları kullandım ve pozitifi görmemde Firdevs hanımın kullandırdığı ilaçların gerçekten etkisi var :) Allah yardımcınız olsun tüm tedaviye başlayan arkadaşlar :)

Ben de ilk denememi başka bir yerde yapmış biri olarak birşeyler söylemek istiyorum. Firdevs hanım ın kullandığı ilaç protokolü de kişiye göre ve ben ilkinde hiç kullanmadigim ilaçları kullandım ve pozitifi görmemde Firdevs hanımın kullandırdığı ilaçların gerçekten etkisi var :) Allah yardımcınız olsun tüm tedaviye başlayan arkadaşlar :)

Canim firdevs hanimla tedavi oncesinde on gorusme yaptiniz mi yoksa telefonda mi gorustunuz protokol nasil isliyor

Back
X