Canım bendevseni , samimiyetini sıcakliğını çok özlemişim.bu aralar pek vaktim olmuyor.bebeklerimin çok fazla gazları var .çok ağlıyorlar.burayı ve sizleri çok özlüyorum.fakat az bir vakitte hemen ev işlerini halletmeye çalışıyorum.bebekcim benim miniklerin biribuyuyorsa diğeri uyanıyor dolayısıyla bizde uyuyamıyoruz.siz uyku düzenlerini nasıl ayarladınız canım ya.demek sende benim gibi ikizlerine yanliz bakıyosun.gerçekten bizi tebrik etmek lazım çünkü ikiz büyütmek çok zormuş canım ya. Ayy yazarken eski günlere gittim birden.neler konuşuyorduk o zaman şimdi neler.güzel arkadaşım görüşmek üzere güzel bebeklerini kokluyoruuummm
evet cok haklisin, gercekten tebrik etmek lazim - yardimcisiz hallediyoz iste :) seni cok iyi anliyourm, bende hep uyuduklari zaman ya ben yarim saat kafayi vuruyodum ya da hemen ev islerine daliyordum. birde canim cok dikkat et kalabaliga falan cikarma bebeklerini, yapmazsin da zaten, yine de söyleyim. ben bilmiyordum ama kizamik asisini vurunana kadar (1 yasi civari yapiliyo)kalabalik veya cocuklar yanina fazla öyle cikarma. tükürükden dahi kizamik - Allah korusun - gecebiliyor!!!
bebeklerin uyku ayarlamasina gelince:
basta bizdede öyleydi, ayri ayri acikirlardi, ayri ayri uyurlardi. uzun zamandir genelde hep beraber uyuyolar beraber uyaniyorlar - mesela bizde hemen hemen 3 saatte bir mama veriyorduk. ilk basta ikisini bir doyurman daha iyi canim, yani mesela birine ver, ondan sonra digerine de pesinden, (veya sise mama veriyorsan, ayni anda bile doyurabilirsin) yani uyusa bile artik uykuda iciyolar zaten. ilk bir kac gün bu gerek, sonra onlar kendileri düzene giriyor. bazi anneler karsi gelebilir buna, ama düsün bizim iki tane bebek var. yani sende uyuman lazim!!! bunu saglayabilmen icin, sen kuvvetine gelmen icin, ikisini bir yedirip uyuttugunda o ara kendine zaman ayirirsin...bana doktorum hep diyordu, bebeklerde ritim/belirli düzen cok önemli diye. ben ilk aylar hep yaziyordum saat kacda mama verdim diye, tekrar ne zaman uyanirlar diye...zaten onlar aciktiklari zaman uyaniyorlar ve kendilerini belli ediyorlar yavrular :)
O gaz konusundan bizde bayagi ugrastik canim. 4 aya kadar sürdü bizde. ama geciyor, bazen birden bitiyor.
canim ya evet neler konusurduk burdan........zamana bak ya, nerden nereye..sende anne oldun - hemde ikizlerle :)) masallah masallah
allahim darisi burdaki tüm arkadaslara yasatsin anneligi........
iyi bak kendine canim. bebislerini öp kokla benim icin........ayyy canlarim benim ya.......inan varya öyle bir tatli oluyorlarki git gide, ses cikarmaya basladikca, güldükce :))