Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamileliğin yeni sanırım.bendede öksürük olmuştu.bence ilk aylar çok önemli doktoruna danıs mutlaka birşeyler önerir.ben kaç kez antiniyotik kullanmak zorunda kaldım.hamileler içinde son derece güvenilir ilaçlar var.tabii senin hamileliğin çok yeni o yüzden ilaç önermiyebilirde.notttt..adaçayı gargarası boğazdaki gıcığa birebir etkilidir ben çok faydasını gördüm.acil şifalarr
Zenan çok geçmiş olsun dikkat et kendine tez zamanda iyileşirsin inşallah Rabbim şifa versin. ..nasıl gidiyor hamilelik :) Dr kontrolune nezaman gideceksin?
Kizlar dualarinizi bekliyorum yarın uçuyorum transfer var insallah bu kez pozitif alırım
Hadiiii gülüm sıra sende Allah ın izniyle. Kalacak mısın hemen dönme insan çok tedirgin oluyor transferden sonra bir gün kalabilirsen kal. Dualarımız seninle. Rahim duvarı ne durumda kaç mm?
Önelikle tebrikler umudumvarr
Nikin cook güzel pozitifi cekmissin kendine masallah..))
bebekelrin hayirli evlatalr olmasi dilegyile..cok güzel adinaiza sevindim.
Bende ikiz bebeklere doktorumun ölcümüne göre 23 haftalik hamileyim. sükürler olsun 6. transferde yakaldim..
testelri yazmissin kendi kararalrimi yazacagim
Almanyada yasiyorum ve ehrseyimi özel tüm tahlilleirmi kendim ödüyorum.Kadin odgum doktorum bana ikili- üclü ve diger kan testelrinde ikizlerde farkli ciktigini endise yaratacagini bildirdi.Yiende arastirdim belki birini yaparim diye ..arastirdimda tek bir taklili burda 800-1000.-€ dediler 3 -4 test olacak 4000.-€ yapyior denildi. Su aldirilip bebekelrden ona bakilma olabilird edim ama dns oldugu iicn sgalikli cikmaz diye rizke girmedim. Sadece kan testiyle ik idefa kan vererek kan tahlili ypatirdim hepside normal cikti.
Degerler ve kan testi iyi cikicnada tüm ikili- üclü tetsi yaptirmadim.rabbim bana bunu yugun gördü yola devam dedim..rabbime teslim oldum.. yakind abir kan tetstimde var 24 haftalik o zamand anormal cikarsa sorun kalmaz diyorum allahin izniyle.
zaten dns oldugunu hic söylemiyorum bende ..
Evet dns yumrutasi genc k anneler oldugu icin riskler yoktur diye düüsnüyorum..
Karar sneizindir yazdigim kendi düsüncemdir.. Insallah kararin en iyi skeidle vereceksindir.
Hayirl ihamilelikler dilerim.
darisi sira bekleyen- yola cikan-basini bu yola kyoan annelerimize nasip eder insallah.
sevgilerimle.
ARKADAŞLAR YARDIM EDİN...
8. GÜN DEĞERİM:89
12. GÜN DEĞERİM:203
14. GÜN DEĞERİM :206
Çok iyi yükselme olmuyor bu ne demektir bilen varsa bana yardım edin inanın moralim çok bozuldu...
Ne düşüneceğimi bilemedim....
15. GÜN DEĞERİM :173
Yani düşük değer ilaçları kestik...
Herkes yaşadı eminim çok zormuş bu durum pozitifi görüp bitmesi...
Biraz toparlayıp EYLÜL gibi tekrar deneyeceğim artık...
Transfere giden arkadaşlar rabbim sizlere yardım etsin....Hamile arkadaşlarım sizlerinde Allah tamamına erdirsin...
Ben bir süre giremem artık....
SEVGİLERİMLE....
Zor arkadaş zor.. gündüz saat 14.00e kadar dayanabiliyorum (ama sabah saat 6.30 da kalkıyorum) sonra sabah 6ya kadar uyuyorum. :))) yalnız ne sağ yanıma ne de sol yanıma yatamıyorum sadece sırt üstü yatıyorum ve tabi ki bel ve sırt ağrısı oluyor şiddetli bir şekilde( Doktor araştırıyorum haftaya pazartesi gitmek istiyorum ama emin değilim henüz
sen ne zaman gideceksin?
Transfere giden arkadaşlar rabbim sizlere yardım etsin....Hamile arkadaşlarım sizlerinde Allah tamamına erdirsin...
SEVGİLERİMLE....
Kizlar dualarinizi bekliyorum yarın uçuyorum transfer var insallah bu kez pozitif alırım
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin .bende bel ağrısı yok ara ara kasiklarimda ağrı oluyor sürekli yatıyorum yemek ve wc dışında kalkmiyirum
Bende pazartesi günü gideceğim kısmet se :) inşallah iyi haberler alırız hepimiz .
Böyle sahtekarlıkları okudukça içime kurt düştüşöyle ki geçen ay tedaviye başlarken ilk ultrasonda drum yumurta sayımın çok olduğunu söyledi adet ağrımın çok olabileceğini söyledi solda 12 sağda 8 saydı tedavi öncesi...tedaviden sonra 30 falan olur dedi dr...tedavi başladı 7 8 gün gonal f kullandım ve ultrasonda bir çok yumurtamı gördüm ölçüm yaparken.drum hep çok iyi dedi durumuma.7 martta yumurtalarım toplandı 10 tane çıkmış 8i olgunmuş 7si döllenmiş iyi durumdaki 3ü transfer edildi 3 tanesi donduruldu..transferden sonra yarım saatte bir idrara çıkamamaya başladım (çıkamadım evet acıdan çıkamadım idrara)karnım acaip hassastı dokunamıyordum bugün azaldı.yemek yiyemedim nefesim daraldı gözümün önü karardı başım döndü sürekli ve transferden itibaren dayanılmaz kasık ağrısı yaşadım ohss oldum sandım merkezi aradım su için dediler su içtikçe şişlik azaldı ama hala idrara çıkamıyorum. ..neyse konuyu çok dağıttım.özetle o kadar yumurtam nereye gitti ve ben neden ohss belirtileri yaşıyorum?
SEVGİLERİMLE....
SEVGİLERİMLE....
Böyle sahtekarlıkları okudukça içime kurt düştüşöyle ki geçen ay tedaviye başlarken ilk ultrasonda drum yumurta sayımın çok olduğunu söyledi adet ağrımın çok olabileceğini söyledi solda 12 sağda 8 saydı tedavi öncesi...tedaviden sonra 30 falan olur dedi dr...tedavi başladı 7 8 gün gonal f kullandım ve ultrasonda bir çok yumurtamı gördüm ölçüm yaparken.drum hep çok iyi dedi durumuma.7 martta yumurtalarım toplandı 10 tane çıkmış 8i olgunmuş 7si döllenmiş iyi durumdaki 3ü transfer edildi 3 tanesi donduruldu..transferden sonra yarım saatte bir idrara çıkamamaya başladım (çıkamadım evet acıdan çıkamadım idrara)karnım acaip hassastı dokunamıyordum bugün azaldı.yemek yiyemedim nefesim daraldı gözümün önü karardı başım döndü sürekli ve transferden itibaren dayanılmaz kasık ağrısı yaşadım ohss oldum sandım merkezi aradım su için dediler su içtikçe şişlik azaldı ama hala idrara çıkamıyorum. ..neyse konuyu çok dağıttım.özetle o kadar yumurtam nereye gitti ve ben neden ohss belirtileri yaşıyorum?
canim gecmis olsun, insallah sancilarin düzelir.
yumurta konsunda sunu eklemek istiyorum - illa hep kötü düsünmeyin derim..follik olarak 20 tane gözükebilir, ama bazen folliklerin ici bos cikiyor, yani yumurta olmuyor. haliyle toplandiktan sonra yumurta sayin düsebiliyor.........
SEVGİLERİMLE....