Canım merhabalar,cepten yazıyorum biraz zor oluyor ama inşallah okunaklı olur,son aya gelmişsin çok sevindim,alllahım hatasız kazasız sağsağlim kucağımıza almayı nadip etsin,benim allah nasip ederse 23 nisanda doğacak,baştan biliyorsun 5.aya kadar kusmalar beni mahvetmişyi ama çok şükür ondan sonrası çok iyi geçti,hala da çalışyorum,inşalllah erken gelmezse 2 hafta sonra bende anneyim:3: Sonra sen ve sırayla tüm form arkadaşlarımız,bu arada rosadalinin ikizleride geldi:13:Onlar birazcık erken geldiler,en son küvözdeydiler ama çok şükür sağlıkları yerinde,arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kal:nazar:

ikinizide buralarda görmek çok güzel eskilerden kimse kalmadı :(((ben de günlük bakıyorum eskilerden kimse yok ben de çıkıyorum hemen.ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin.Rabbim sizleri korusun.bana dua edin kızlar artık benim de olsun been de bu yaz yada eylül gibi inşallah gidicem.Rabbim tüm olmayanların kucağını boş bırakmasın.
BEBEKCİM daha sık gel özlüyoruz seni,bebişlerinin maşallah dişleri bile çıkmış kocaman oldular desene maşallah.Rabbim hayırlı evlat olmalarını da nasip etsin inşallah ikizlerin bakımı çok zor olmuştur,ama değer onların bir gülüşlerine değil mi?Ayyy ne güzel yaaaa ben de o günleri görebilecek miyim anne olabilecek miyim?bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var...kendinize iyi bakın beni unutmayın,öpüyorum hepinizi....
ESLEMSENACIM nasıl oldun canım evde misin?olumsuz düşünmemeye çalış canım bırakmaz o annesini...ayağa kalkma.burada hemen hemen çoğunun kanaması oldu ama çok şükür sağlıcakla kucaklarına aldılar inşallah sen de alacaksın,dualarımız seninle...

ikinizide buralarda görmek çok güzel eskilerden kimse kalmadı :(((ben de günlük bakıyorum eskilerden kimse yok ben de çıkıyorum hemen.ikinize de hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim sağlıcakla kucağınıza aldığınız günleri de göstersin.Rabbim sizleri korusun.bana dua edin kızlar artık benim de olsun been de bu yaz yada eylül gibi inşallah gidicem.Rabbim tüm olmayanların kucağını boş bırakmasın.
BEBEKCİM daha sık gel özlüyoruz seni,bebişlerinin maşallah dişleri bile çıkmış kocaman oldular desene maşallah.Rabbim hayırlı evlat olmalarını da nasip etsin inşallah ikizlerin bakımı çok zor olmuştur,ama değer onların bir gülüşlerine değil mi?Ayyy ne güzel yaaaa ben de o günleri görebilecek miyim anne olabilecek miyim?bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var...kendinize iyi bakın beni unutmayın,öpüyorum hepinizi....
ESLEMSENACIM nasıl oldun canım evde misin?olumsuz düşünmemeye çalış canım bırakmaz o annesini...ayağa kalkma.burada hemen hemen çoğunun kanaması oldu ama çok şükür sağlıcakla kucaklarına aldılar inşallah sen de alacaksın,dualarımız seninle...

Canim benim sagol...evet ikizlerin bakimi zor kolay degil ama insan gercekten basariyo canim. asiri da zor bisey degil yani. 3üz olsaydi tamam tek basima yapamazdim diyorum :) aynen canim bir gülüslerine hersey ama hersey degiyor. o yüzden sabir canim..sabir..sende yasiycaksin Allahin izniyle..hepsinin bir zamani varmis..bak ben 40üzeri ancak anne olabilidim..yani bu zamana kismetmis

ama hic bir zaman umudunu yitirme..bu tüm arkadaslarimiz icin gecerli......ben kac kez sükür ediyorumki donasyon diye imkan varmis! yoksa olamiycaktim anne..yoksa o yavrularimin sicakligi olmuycakti...dua ediyorum her zaman burda herkese, tanisamda tanimasamda, sonucta hepimizin gayesi derdi ayni canim......Allahim sana da en kisa zamanda nasip etsin :46::46::46:

canim benim, hep aklimdasin........demek zor geciyor..ach canim, seni cok iyi anliyorum..insan son zamanlarda bir bitsede bebegimi kucagima alsa diyor dimi........az kaldi canim, dayan dayanabilidigin kadar bebegin oglun icin..off heyecanlandim bu satirlari yazarken...kalbim küt küt atiyor..yakinda doguma gireceksin...aman yarabbim korusun ikinizi..naptiniz hazirliklariniz bittimi canim.
benim ikizler iyi teyzesi..büyüyorlar..disleri bile cikti :)) masallah dimi teyzesi...annelik ne kadar harika biseymis...yüce rabbim burda herkese her anne olmak isteyene yasatsin...........

canim benim ne olur bizleri habersiz birakma. artik bende cok fazla yazmiyorum. napiyim tanidiklarimdan pek fazla gelen yok :( insan özlüyo kader arkadaslarini ama..ben en azindan..

canim Allaha emanet olun!!!!!

ay yesin onlar teyzeleri iyi olmalarina cok sevindim canim ..ayy disleri bile varmis nasil tatlidir simdi onlar yaa Allah nazarlardan saklasin insallah...yanlis hatirlamiyorsam seninde son zamanlarinda tansiyon sorunun olmustu dimi canim ? bende tansiyon icin ilac kullaniyorum ama hep yüksek böyle devam ederse mayis basi gibi oglusumu alacagini söyledi de 37. haftaya girmemi bekliyor tansiyon icinde Seker icinde ilac kullaniyorum herseylerimiz Hazir cok sukur oglusumu bekliyorum heyecanla ...KARDELENNUR canim benim insallah bu sefer seninde olacak dualarimiz seninle rabbim yardimcin olsun ....BREEZE canim benim demek 23 nisan cifte bayram olacak ayy cok az kalmis rabbim sorunsuz dogum nasip etsin insallah ...

:nazar:kızlar hepinize merhabalar ,

forum sayfasına birçok yeni arkadaş bir çok umutsever geldi evet hepsini çok dikkatli okuyorum.
daha yolun başındasınız .sakın ola ki umudunuzu yitirmeyin.geçmişinize sünger çekin . bol bol dua edip şükredin ki- dua insana hem huzur veriyor hem pozitif enerji veriyor- herşeyden önce sizin değerli olduğunuzu ,kendinizi sevmeniz gerektiğini farkına varın.negatif düşüncelerinize ve insanlara beyin kapılarınızdan geçiş vermeyin. sonuçta psikolji ve stres bu işin yarısı.diğer yarısı tabii ki fizyolojik durum.

ben cevap verebileceğim konularda yardımcı olmaya çalışırım ama hamişlerimiz tabii ki daha tecrübeli.
ben uzun zamandır donasyon deniyorum .artık kıbrıs ı ezberledim ama ümidimi yitirmedim. bu sonbahar eylül gibi tekrar deneyeceğim.
benden haberler :)) önümüzdeki hafta burdan bir arkadaşın önerdiği çok ünlü bir dr a histereskopi olacam.(daha önce olmadım mı çook iki belki üç kere) kistlere yapışıklıklara tekrar bakacak benim rahim dokusu bozuk miyomlar yayılmış vaziyette ve bu tutunmayı etkiliyor.ameliyatla dr düzeltmeye çalışacak artık onun yeteneğine kalmış. sonra da üç ay menepoza sokacam ve sonra da hormon hapları kullanacaksın sonra gidersin kıbrıs a dedi. baklım yeni bir umut.bu sefer daha bilinçli olmayı düşünüyorum. spor yapıyorum. bunun da katkısı olacağını düşünüyorum.
herşeyin hayırlısı.

waltrkrayburg ,bebek,mormenekşe ve kardelennur sizi görmek çok güzel yeniden buralarda.
larax ,aysevi ,breeze ,ateşsn i ve diğer nickerleri şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da çok özledim. lütfen gelin .bize destek olun. iki satır birşeyler paylaşın.göreceksiniz harcadığınız zamana değecektir yazdıkça geridönüşü size iyi gelecektir . pes etmeyenlerdensiniz mücadelemize devam edelim hep beraber.

herkesi sevgiyle selamlıyorum.
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN ,HER İSTEYENİN KUCAKLARINI SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEBİŞLERLE DOLDURSUN.
AMİN:emir_bebek::emir_bebek:

forum sayfasına birçok yeni arkadaş bir çok umutsever geldi evet hepsini çok dikkatli okuyorum.
daha yolun başındasınız .sakın ola ki umudunuzu yitirmeyin.geçmişinize sünger çekin . bol bol dua edip şükredin ki- dua insana hem huzur veriyor hem pozitif enerji veriyor- herşeyden önce sizin değerli olduğunuzu ,kendinizi sevmeniz gerektiğini farkına varın.negatif düşüncelerinize ve insanlara beyin kapılarınızdan geçiş vermeyin. sonuçta psikolji ve stres bu işin yarısı.diğer yarısı tabii ki fizyolojik durum.

ben cevap verebileceğim konularda yardımcı olmaya çalışırım ama hamişlerimiz tabii ki daha tecrübeli.
ben uzun zamandır donasyon deniyorum .artık kıbrıs ı ezberledim ama ümidimi yitirmedim. bu sonbahar eylül gibi tekrar deneyeceğim.
benden haberler :)) önümüzdeki hafta burdan bir arkadaşın önerdiği çok ünlü bir dr a histereskopi olacam.(daha önce olmadım mı çook iki belki üç kere) kistlere yapışıklıklara tekrar bakacak benim rahim dokusu bozuk miyomlar yayılmış vaziyette ve bu tutunmayı etkiliyor.ameliyatla dr düzeltmeye çalışacak artık onun yeteneğine kalmış. sonra da üç ay menepoza sokacam ve sonra da hormon hapları kullanacaksın sonra gidersin kıbrıs a dedi. baklım yeni bir umut.bu sefer daha bilinçli olmayı düşünüyorum. spor yapıyorum. bunun da katkısı olacağını düşünüyorum.
herşeyin hayırlısı.

waltrkrayburg ,bebek,mormenekşe ve kardelennur sizi görmek çok güzel yeniden buralarda.
larax ,aysevi ,breeze ,ateşsn i ve diğer nickerleri şu an aklıma gelmeyen arkadaşlarımı da çok özledim. lütfen gelin .bize destek olun. iki satır birşeyler paylaşın.göreceksiniz harcadığınız zamana değecektir yazdıkça geridönüşü size iyi gelecektir . pes etmeyenlerdensiniz mücadelemize devam edelim hep beraber.

ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN ,HER İSTEYENİN KUCAKLARINI SAĞLIKLI MUTLU HUZURLU BEBİŞLERLE DOLDURSUN.

ayyy canım benim yaaa okadar pozitif bir insansın kii bayılıyorum sana.yazdıklarını çok dikkatle okuyorum ve sizlerin sayesinde artık kendimi yalnız hissetmiyorum ve daha mutluyum.alpilknurcum valla psikolojik danışman gibisin.gerçek hayatta da seninle görüşmek tanışmak isterim.ben de spora başladım biraz kilolarım var birazını verdim inşallah devamıda gelecek. dr.Ayça Kayanın tavsiyeleriyle onu çok seviyor çıktığı her proğramı izliyorum.Rabbim yardımcın olsun canım kendim kadar inan seninde evladının olmasını canı gönülden istiyorum.Allah yardımcımız olsun canım...

herşeyin hayırlısı.

Bende yeni uyelerdenim iyiki uye olmusum bircok konu hakkinda bilgi alabiliyorum herkez yasadiklarini paylasiyor hepimiz sebepleniyoruz benim kibrisa ikinci gidisim olacak bu defa insAllah ucuncu olmaz sen cok kere gitmissin Allahim bian once bebegini nasip etsin sana bu durumda olmak o kadar zor ki ilk zamanlar dahada zor oluyordu ama simdi nedense daha rahatim gecen defa dogusa gitmistim verda hnm yapmisti islemi bu defa yone dogusa gidicem fakat firdevs hnm yapacak islemi cok umutluyum sen nerelere gittin kimlere yaptirdin cnm anlatmak istersen bizlere faydali olur die dusunuyorum...

Sevgili ravz4,
Ben ilk sefer doğuş şevket bey ikincisi kıbrıstüpbebek savaş bey üçüncüsü doğuş firdevs hanım a gittim bu dördüncü-yılmak yok ::))
kime gideceğime karar veremedim firdevs te olabilir şevket bey de. İkisiyle konuşacağım sonra karar vereceğim.Bence çok bi fark yok
Bence hit de iyi can bey de onlarla da görüşmüştüm .
dr ların pek önemli olduğunu düşünmüyorum sonuçta hepsi aynı ilaç protokolünü uyguluyor kişi rahat iletişim kurduğunu seçiyor. Kafana takma onları.sen bebişlere odaklan hayaller kur transfere gireceğin zamana kadar gezmeye eğlenmeye bak orda önemli olan zihnin temiz olsun yüreğin ferah ve umutlu ... Telaşlı olmak parayı ilaçları dert etmek karamsarlık şüphe insanı negatife sürükler biliyorsun. Hep olumlu olacağız ki iyi düşünce iyili ği getirsin di mi
Hepinizi çok seviyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kucaklarımız sağlıklı mutlu bebişlerle dolsun .Amin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam canim..
seni yeniden gormek ne guzel..
Hergun giremesemde arada bakiyorum forma..
33.haftadayiz. kizimiz buyuyor. Simdilik hersey yolunda.....Bebek odasi, kiyafetler haftasonlari hazirliklarla geciyor:))
calismaya devam ediyorum 3 haftam kaldi dogum iznine ayrilicam.
nasilsiniz kizlar ? benim son ayim biraz zor geciyor Seker yüksek tansiyon vs ama ne yapalim saglik olsun ..sevgili BREEZE dogum yaptimi acaba görüsen varmi ? sevgili bebekcim ikizlerin nasil `? Transfer arkadasim seni göremiyorum dogurdunmu merak ettim karnfilim nasil gidiyor hamilelik `?

Merhaba arkadaslar,
Benim dun sabah kanamam oldu hemen acile gittik hic birsey yapmadan eve gonderdiler. Dun kanama ve pihtilar kesilmisti bende rahatlamistim ve bu sabah erken hamilelik servisine gonderdiler ultrason icin...hersey yolunda gibiyde hastaneye vardik ve ben hissettim yine birseyler oldugunu..hemen lavaboya gittim ve sok kanlar icindeyim...ve hocaman bir pihti...hemen gozlerim doldu....neyse epey bir aglamadan sonra ultrason ama emin olamadik kese olup olmadiklarina...cok erkenmis...tekrar 22 nisanda randevumuz var artik hakimizda ne hyirliysa...dilerimki bebislerim simsiki tutunsunlar...

Anatoli insallah senden guzel haber aliriz ve keselerini gormussundur.
Umudumwaar ve obur arkadaslar yilmadan devam..
Herkese bol selam ve sanslar
sevgilerimle

Kıbrıs dr unu ara ona da sor ama gene de o iğneyi iki güne bir ol

Merhaba arkadaslar,
Benim dun sabah kanamam oldu hemen acile gittik hic birsey yapmadan eve gonderdiler. Dun kanama ve pihtilar kesilmisti bende rahatlamistim ve bu sabah erken hamilelik servisine gonderdiler ultrason icin...hersey yolunda gibiyde hastaneye vardik ve ben hissettim yine birseyler oldugunu..hemen lavaboya gittim ve sok kanlar icindeyim...ve hocaman bir pihti...hemen gozlerim doldu....neyse epey bir aglamadan sonra ultrason ama emin olamadik kese olup olmadiklarina...cok erkenmis...tekrar 22 nisanda randevumuz var artik hakimizda ne hyirliysa...dilerimki bebislerim simsiki tutunsunlar...

sevgilerimle
Canım yaa,inşallah bebişler tutunr,
Gerekli önlemi aldılar değil mi?
İnşallah herşey yoluna gider...
Öptüm.

Merhaba arkadaslar,

sevgilerimle

Caniiiiim dualarim seninle moralini yuksek tut lutfen kesinlikle uzulme hep dua et hep insAllah bisy olmuycak

Sagolun arkadaslar ama ben yurtdisi dayim ve hic bir sey yapmadilar ancak ultrason ondada emin olamadik kese olup olmadiklarina. Zaten dusecekse hic bir sey yapamayiz dediler ve ilaclariniza ayni devam dedi.Dun Hiti aradik dogru duzgun konusamadik hep kesildi sonrada cevap vermedi!! Bana aspirini durdur demusti buradakilerde hayir dediler bende devam ettim....artik hakkimizda ne hayirliysa.
Proluton ne ignesi
optum sizleri
xx

Mummytobe,hemşirelerine ulaşsan,
İnşallah olağan bir kanamadır
Dualarım seninle canım,öptüm.

herşeyin hayırlısı.

Canım ne güzel yazmışsın. hepimize umut olmuşsun sevgiler sana :16::16::16:

Dua konusunda katılıyorum sana. Rabbim'e bol dua edelim ki sabır sonunda murada erelim inşallah.

Bu kadar umutlu ve kararlı bir insan inşallahhh hedefine ulaşacaktır diye düşünüyorum.

Bu kez herşey güzel olacak inşallah . İnanmak başarmanın yarısıdır.

Bazen doğru doktoru bulmak da önemli. İnşallah doğru doktoru bulmuşsundur ve en yakın zamanda kavuşursun bebişlerine

Merhaba arkadaslar,

sevgilerimle

Canım benim yaa çok üzüldüm gerçekten. Şimdi ne durumdasın? Kanaman devam ediyor mu?

Sagolun arkadaslar ama ben yurtdisi dayim ve hic bir sey yapmadilar ancak ultrason ondada emin olamadik kese olup olmadiklarina. Zaten dusecekse hic bir sey yapamayiz dediler ve ilaclariniza ayni devam dedi.Dun Hiti aradik dogru duzgun konusamadik hep kesildi sonrada cevap vermedi!! Bana aspirini durdur demusti buradakilerde hayir dediler bende devam ettim....artik hakkimizda ne hayirliysa.
Proluton ne ignesi
optum sizleri
xx

Canım kesinlikle corasprini içme!!!!

Bana dedikleri de " kanaman olursa corasprini hemen kes" demişlerdi.

Sen bence hemşirenin ve hitin dediklerini yap.

Neticede şimdiye kadar hep onların dediklerini yaptık şimdi de öyle yap canım benim.

Sağlıcakla kal. Güzel haberler ver bize inşallahhhh

Mummy, kıbrıs ta sana dr proluton iğne vermediler mi dört günde bir vurunman için o iğne işte sor kıbrıs a rahmi besleyen iğne bol bolyat yerinden kalkma fazla bulunduğun yerdekilre de sor inş dElir sakn ol dinlen

ay yesin onlar teyzeleri iyi olmalarina cok sevindim canim ..ayy disleri bile varmis nasil tatlidir simdi onlar yaa Allah nazarlardan saklasin insallah...yanlis hatirlamiyorsam seninde son zamanlarinda tansiyon sorunun olmustu dimi canim ? bende tansiyon icin ilac kullaniyorum ama hep yüksek böyle devam ederse mayis basi gibi oglusumu alacagini söyledi de 37. haftaya girmemi bekliyor tansiyon icinde Seker icinde ilac kullaniyorum herseylerimiz Hazir cok sukur oglusumu bekliyorum heyecanla ...KARDELENNUR canim benim insallah bu sefer seninde olacak dualarimiz seninle rabbim yardimcin olsun ....BREEZE canim benim demek 23 nisan cifte bayram olacak ayy cok az kalmis rabbim sorunsuz dogum nasip etsin insallah ...

herşeyin hayırlısı.

Merhaba arkadaslar,

sevgilerimle

arkdaslarim, ne güzel ya burda yazilarinizi okumak. kendimi burda "evde" gibi hissediyorum biliyormusunuz? hayatimin en önemli kararinda bana yardimci oldu bu forum..ve simdi hayatimin anlamlari iceride misil misil uyuyorlar. yüce rabbim hepinize tattirsin!!

waltkrayburg evet canim bendede tansiyon son zamanlarda vardi. her gün hastanede sabah aksam ölcüyorlardi. haplarin faydasini görmüstüm. üzülme 37. hafta süper!!! düsün benimkiler 32. haftada alindilar ve turp gibiler masallah :)

alpilknur - canim benim cok samimi birisin. cok hosuma gidiyor yazdiklarin hep. ne güzel yilmiyorsun, yilma arkdasim, devam bu yola. histereskopi icin basarilar canim...hep inan bir gün sende bize burda hamileligini anlatacaksin, duygularini paylasicaksin.........

mommytobe - canim benim bence HEMEN ASPIRIN I BIRAK - bu cok önemli. aspirin kan sulandiricisi. yoksa senin pihtilasma büyük sorunun mu var? normal sartlarda birakman gerekiyor. cünkü kani sulandiriyor ve bu kanamaya daha cogaltiyor.

proluton ignesei - progesteron ignesi - kibris da arkadasin dedigi gibi verfiyorlar. bende yurtdisindayim, yurdisindan da tedarik edebilirsin! cok öenmli igne. bende 4 günde bir oluyordum. gebeligi tutmasi icin cok önemli bir igne. senin progesteron degerini ölctülermi canim?? donasyon da genelde progesteron degeri cok düsük oluyor. o yüzden igneyle ve vajijanl kapsüllerle aliniyor.
ve bol bol uzan yat canim. sakin is falan görme..bol sanslar sana, allahim bebislerini korusun hayirlisiyla.......

Merhaba arkadaşlar, yumurta donasyonu yaptırcam da öncesinde kullanılması gereken ilaçları daha ygun fiyatlı nereden temin edebiliriz acaba bir bilginiz var mı?

Back
X