- 18 Temmuz 2013
- 271
- 288
- 108
Canım merhabalar,cepten yazıyorum biraz zor oluyor ama inşallah okunaklı olur,son aya gelmişsin çok sevindim,alllahım hatasız kazasız sağsağlim kucağımıza almayı nadip etsin,benim allah nasip ederse 23 nisanda doğacak,baştan biliyorsun 5.aya kadar kusmalar beni mahvetmişyi ama çok şükür ondan sonrası çok iyi geçti,hala da çalışyorum,inşalllah erken gelmezse 2 hafta sonra bende anneyimSonra sen ve sırayla tüm form arkadaşlarımız,bu arada rosadalinin ikizleride geldi:13:Onlar birazcık erken geldiler,en son küvözdeydiler ama çok şükür sağlıkları yerinde,arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla kal
![]()
ikinizide buralarda görmek çok güzel eskilerden kimse kalmadı

BEBEKCİM daha sık gel özlüyoruz seni,bebişlerinin maşallah dişleri bile çıkmış kocaman oldular desene maşallah.Rabbim hayırlı evlat olmalarını da nasip etsin inşallah ikizlerin bakımı çok zor olmuştur,ama değer onların bir gülüşlerine değil mi?Ayyy ne güzel yaaaa ben de o günleri görebilecek miyim anne olabilecek miyim?bana dua edin kızlar çok ihtiyacım var...kendinize iyi bakın beni unutmayın,öpüyorum hepinizi....
ESLEMSENACIM nasıl oldun canım evde misin?olumsuz düşünmemeye çalış canım bırakmaz o annesini...ayağa kalkma.burada hemen hemen çoğunun kanaması oldu ama çok şükür sağlıcakla kucaklarına aldılar inşallah sen de alacaksın,dualarımız seninle...