selam kızlar, bebeğini bekleyenler, tedavide olanlar, bebeğini büyütenler herkese merhaba:)
öncelikle özür diliyorum aylardır giremedim bilgisayarım bozuk fakat tlfdan tek tek hergün okudum sizleri tlfdan giriş yapamadım ve sizleri çok özledim.
aslında ne çok anlatacağım birikti bir bilseniz. özet geçeyim
oğlum şu an 2.5 aylık oldu . 36 haftalık dünyaya geldi 2kiloydu . suyum erken geldi yinede çatır çatır normal doğum yaptım:) zor olasada o anıda yaşamak güzeldi.
ilk günlerden itibaren gelen gidenin yoğunluğu, emzirebilme telaşı, gazıydı, sarılığıydı harala gürele bir telaş ki ve bol neşe günler geçip gidiyor akşam nasıl oluyor anlamıyorum . aylar geçti bile

en zoru uykusuzluk . oğlum tam bir canavar sabaha kadar uyumadığı oluyor ama o uykusuzluk bile çok güzel.
artık gülmeye agulamaya başladı dünya benim oluyor. o minicik ve çirkin doğan bebeğim şimdilerde çok daha tatlı oldu her geçen gün dünyamızı güzelliştiriyor.
benim gibi canına can katmak isteyen arkadaşlar derim ki bir an dahi düşünmeyin hemen gidin transferinzi yaptırın ve bebeğinizi alın. iyiki diyorum uğraşmışım bebek sahibi olmuşum. dns olduğu bir an dahi aklıma gelmiyor OĞLUM AYNISININ TIPKISI BABASI .
İnanın 9 ay karnımda taşıdım , kanımı canımı verdim ve benim sütümle büyüyor ya tamam işte daha nolsun.
buarada emzirmeyi çok merak ediyordum çok güzel duyguymuş.
terredütü olan arkadaşlar bence hiç oyalanmayın. o bebek size öyle sarılıyorki onca seneyi niye boşa geçirmişim diyeceksiniz.
TRES, MİNASARE, ROZADALI sizleri de tebrik ederim canlarım tresS seninle aynı gün doğurduk diye biliyorum. nasıl gidiyor ikiZler.
BEBEEKKKK Senide çok özledim bitanem ikzilerini benim için çok çok öp :)