Haydi hayırlısı canım allah kolaylıklar versin inşallah sende güzel haberlerle ve minnoslar ini alarak geleceksin.:49:

Tebrikler canım allah tamamına erdirsin ve Miniklerin sana sımsıkı tutunmaya devam etsinler. Transferde biraz duygu yoğunluğu vardı umarım şimdi iyisindir.:nazar:

canım saol inş olumlu olur yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik resmen

arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...

selam arkadas,
sasiridim okuduklarini acikcasi..elbette merkezler aralarinda iyi olmayanlari da vardir mutlaka..bu heryerde aynisidir..ama bazi bir kac adini yapmis merkezler var kibrisda bu da kesin..ben karar vermeden önce ingiltereden bir foruma da üye olmmustum..orda yillarca dogus merkeze giden insanlar vardi, resmen arastirma yapmislardi ve oldukca positif di. ve inanabilirsin arkadasim basari orani donasyonda ve iyi merkezlerde yüzde 80lere cikiyor elbette. bir kadin saglikli olduktan sonra, genc donör ler olduktan sonra, tutma sansi cok mu cok yüksek..nerden yola cikip da yüzde 40 bile degil diyorsun merak ediyorum acikcasi...sadece bu foruma bak bakalim, yüzde kaci hamile ve bebislerini kucaklarina aldilar bile..
fatura konusuna gelince: bize de kendilerinden vermediler ama biz istedik ve fatura kesildi..tamam klasik bir fatura degil ama ödedigimize dair belgeydi. bu benim icin yeterliydi. öenmlisi benim icin tedavinin soncuyudu ve bana davranislari doktorlarin, hemserilerin.....

haklisin insan arastirmadan kesinlikle gitmemeli. insan biraz gözü acik olmasi gerek.

soru sormasi gerek - embyro kalitesinden tut, tedavi programindan tut, transfer sayisina kadar...eminim fazla sormanyan insanlarda vardir..ama ben sahsem kendimden konusayim - ben cok soru sordum ögrenmek icin. bilmek icin. icimi rahatlatmak icin.......
ve sana sunu diyeyim...ben 7 kez kendi yumurtalarimda denedim...ve inan keske diyorum 3 defadan sonra donasyona gitseymisim diye...ilk defada tuttu, saglikli ikiz bebeklerimiz var....Allahima her gün bin kere sükür ediyorum ve yumurtasini veren bayana tesekkür ederim...doktorlara tesekkür ediyorum.......

selam arkadas,
sasiridim okuduklarini acikcasi..elbette merkezler aralarinda iyi olmayanlari da vardir mutlaka..bu heryerde aynisidir..ama bazi bir kac adini yapmis merkezler var kibrisda bu da kesin..ben karar vermeden önce ingiltereden bir foruma da üye olmmustum..orda yillarca dogus merkeze giden insanlar vardi, resmen arastirma yapmislardi ve oldukca positif di. ve inanabilirsin arkadasim basari orani donasyonda ve iyi merkezlerde yüzde 80lere cikiyor elbette. bir kadin saglikli olduktan sonra, genc donör ler olduktan sonra, tutma sansi cok mu cok yüksek..nerden yola cikip da yüzde 40 bile degil diyorsun merak ediyorum acikcasi...sadece bu foruma bak bakalim, yüzde kaci hamile ve bebislerini kucaklarina aldilar bile..
fatura konusuna gelince: bize de kendilerinden vermediler ama biz istedik ve fatura kesildi..tamam klasik bir fatura degil ama ödedigimize dair belgeydi. bu benim icin yeterliydi. öenmlisi benim icin tedavinin soncuyudu ve bana davranislari doktorlarin, hemserilerin.....

haklisin insan arastirmadan kesinlikle gitmemeli. insan biraz gözü acik olmasi gerek.

soru sormasi gerek - embyro kalitesinden tut, tedavi programindan tut, transfer sayisina kadar...eminim fazla sormanyan insanlarda vardir..ama ben sahsem kendimden konusayim - ben cok soru sordum ögrenmek icin. bilmek icin. icimi rahatlatmak icin.......
ve sana sunu diyeyim...ben 7 kez kendi yumurtalarimda denedim...ve inan keske diyorum 3 defadan sonra donasyona gitseymisim diye...ilk defada tuttu, saglikli ikiz bebeklerimiz var....Allahima her gün bin kere sükür ediyorum ve yumurtasini veren bayana tesekkür ederim...doktorlara tesekkür ediyorum.......

Canim sen hangi merkeze gitmistin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Uzun zamandir giremedim.daga dogrusu kibrisa vardimda tlf bir sey oldu...her neyse size mutlu haberi gecte olsa vermek istedim 8+4 gunluk hamileyim ve ikizler:)) dr.Verda hn ve embiryolog Gul hn sayesinde.GUL HN coook basarili kesinlkle tavsiye ediyorum

Ve benimle transferde olan diger arkadasimda hamile ve oda ikiz.Verda hn sperm donasyonunda kesinlikle dogru bir tercgordum.İngiltereden gelenlerde vardi.Bir sey daha verda hn denildigi gibi kesinlikle paragoz degil doktor takibi ve transfere 3500eu verdim odemeyi de transferde yaptim.

Son düzenleme:
Merhaba seni son zamanlarda takip ediyorum.senyoksunya ya yazmissin ama bende ikiz bekliyorum 8+4 haftalikim.
Cok heycanliyim bir an once kucagima almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum onlara tek bakmam gerek.cok zormu ikiz annesi olmak

Merhaba larax Seni son zamanlarda takip ediyorum.senyoksunya ya yazmissin ama bende ikiz bekliyorum 8+4 haftalikim.
Cok heycanliyim bir an once kucagima almak istiyorum ama bir taraftanda korkuyorum onlara tek bakmam gerek.cok zormu ikiz annesi olmak

merhaba bayanlar bende erken menepoz tehlikesiyle karşı karşıyayım fsh 50 lerde dr dırek donasyon diyor tam dusunuyordumki bi dr buldum aşağıda bahsettığım grup sayesınde ve bır hastasyla görştm fsh 83lerden 13 e kadar düşmüş şuan normal gebelik bekliyorlar bahsettiğim kişi özellikle azolularda çok başarılı ve bu grupta birçok mucizeye tanık oldum hiç spermı olmayan ve tedavi sonrası sperm çıkışı olanlar vs. hatta grubumuza facebook uzerınden 'AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ' diye arama yaparsanız sonuçları kendinzde okuyabilrsiniz... buraya yazmamın sebebide belki birimize faydası olur..aşağıda yazılanlar ise grubumuzda paylaşmış olduğum yaşanmışlıklarım acıda olsa yaşadım...ama yılmadım mucadeleye devam...

MERHABA ARKADAŞLAR;
Öncelikle bu grubu bulduğum için ve grubun değerli kurucusu doğan bey ve ailesiyle tanışma fırsatım olduğu için kendimi çok şanslı hissettiğimi söylemek isterim…
Sayfada gözlemlediğim azolular canla başla mücadele ederken bayan arkadaşlar nerde???
Bu grup sadece azolular için değil erken over yetmezliği için de kurulmuştur..
Doğan bey’le bayan hastaları nasıl öne çekebiliriz diye düşünmeye başladık..
Ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım..
Öncelikle kendi hikayemi anlatmak istiyorum.. sayfaya bi katkım olursa ne ala..
Yaş oldu 16 ben hala regl olamamıştım hiçte umrumda değildi çocukluk ya,ama annem bi telaşa kapıldı durdurabilene aşk olsun o dr senin bu dr benim dolaşmaya başladık hepsi hüsrandı…
İlaçlar tahliller hastane kapıları (rabbim kimseyi hastane köşelerinde bırakmasın) daha o yaşımda dr. Bana sen evlenme senin çocuğun olmaz dedi..annem yüzünü arkaya çevirdi ağlamaya başladı ben başka dünyadayım tabi yine umurumda değil o hastalıkta nedir ne değildir hiç ilgilenmedim..
Gel zaman git zaman evlendim ama annem hep üzgündü neden ki?? Bu sorunun cevabını evlendikten sonra buldum ..ahh annemm sen ağlarken ben nerdeydim sen benim için kara kara düşünürken ben neye gülüyordum??
Evliliğim ilk yılında çocuk olursa olur olmazsa seneye inşallah deyip geçiştirdik..2inci senemizde tekrar hastane köşelerine düştüm ilk gittiğim dr.türkiyenin en iyi dr’muş bana şeker hastalarında oluyor genelde bu durum sakın üzülme bi ilaçla halledeceğiz dedi nasıl mutluyum anlatamam…bi ilaç verdi ilaç bittikten sonra regl olacaksın 2inci günü gel dedi..sonra tedaviye başlayacağız dedi ilaç bitti regl olmadım tedavinin çok kolay olduğunu söylediği için annemle gittim sevinsin diye…
Dr bana kızım uğraşma boşuna gel donasyona başlayalım dedi oda neyin nesi? Yumurta bağışı dünya başıma yıkıldı eve gelene kadar ağladım annemse ağzını dahi açmadı açamadı…
Eşime söyledim ağlaya ağlaya bana dediği ‘ çocuğu olmayan sadece biz değiliz sen yanımda ol yeter’dedi hakkını ve sabrını tartışamam allah’ım binkere razı olsun ondan ..
Sonrası başarısız bir tüp denemem oldu…
Bu arada geçen zamanlarda birçok bitkisel kürler başka başka dr.lar gibi maceralarım da oldu..
Özellikle anlatmak istediğim asıl maceram BİOENERJİ..
Bu tedaviye çok büyük umutlar başladım varmıdır benden mutlusu…tedaviye başladım 3’üncü haftamda hamile olduğumu öğrendim ama 3.5 aya kadar ultrason yasak sebebi görünmezmiş düşünün ona bile boyun eğdim göremesemde ben hamileydim allah’ım hemde kız olacakmış herşey olması gerektiği gibi 3.5 aylıkken dr. Gittim dr. Hamile değilsin dedi..anlatmaya gerek yok siz düşünün benim halimi tedavi olduğum şahısa gittim çok normal şöyledir böyledir ben yine hamileyim diye çıktım karnım çıkmaya başladı hareketler hissetmeye başladım dahada umutlandım göğsümü gere gere hamile kıyafetlerimle dolanıyordum ..
Bu arada 6 aylık olduk hala dr görünmedi yok bebek falan dedi hazırlamıştım kendimi psikoloğum doğan sayesinde yani durum şudur dolandırıldım kandırıldım hayatımı alt üst edip hayallerimle umutlarımla oynamıştı…her ne kadar umut tüccarı değilim desede UMUT TÜCCARISIN yatacak yerin yok..neyse en çok güvendiğimde neydi biliyor musunuz? 4 evlat babasıydı yapmaz yapamaz dedim YANILDIM…neyseki çabuk toparladım yıkılmadım ayaktayım
Önce ailem eşim sonra doğan ve eşinin desteğiyle tam gaz mücadeleye devam.. bu kadar yaşanmışlıklar beni yolumdan caydırmadı caydıramaz arkamızda böylesine duyarlı bir grubumuz var iken..teşekkürler DOĞAN….
Demem o ki hep birlikte kocaman bir yumruk olsak şu illetten hep birlikte kurtulsak yazılanlara duyarlı olsak (özellikle bayanlar) çekinmeyin nolur yazın sayfada paylaşamıyorsan özelden yaz biz paylaşalım doğan bey bizler için o kadar uğraşıyorken bizler sadece izlemekle kalmayalım
ARMUT PİŞ AĞZIMA DÜŞ olmasın…
Özellikle mail adreslerinizi yazın yazınki değerli bilgilerden sizlerde faydalanın ….
Benim hikayem bu ve ben hala burdayım 1 haftaya kadar celalettin peruda tedaviye başlıyorum allah nasip ederse gelişmeleri paylaşırım ama sizlerde paylaşın lütfen..
Celalettin peru sadece AZO ile değil ERKEN OVER YETMEZLİĞİ ile ilgili çalışmaları var fakat çok az kişiyiz bu yüzden çok fazla gündeme gelemiyoruz maalesef… ne kadar çok olursak tedavi okadar çabuk hızlanacak….desteğinize ihtiyacımız var…..
Bol bebekli günleriniz olsun inşallah….

Merhaba Umudumwaar,

Eminimki bu gun bize ikizlere hamis oldugunu yazacaksin buradan:)....hep oyle doguyor icime.

Gecenki yazdiklarini okumustum ve cok menmun kalmistim, o lekelenmen tutunma lekesiydi...

Tebrikler canim.....:46::46::46::46:
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder Rabbim.

Kendine ve besislerine iyi bak

beni soracak olursan ben iyim, dun ebeyle randevum vardi....burada bilgilendirme dersleri var oraya cagiriyorlar...
3 aylik scanimidi ancak ayin sonunda veya haziranda yaparlar...dolayisiyla biz yine ozele gitmeyi dusunuyoruz....

Insallah Anatolyada ve kurabiyesi iyilerdir.

Guzel gunesli gunler

sevgiler

Merhaba canım cok sevindim gozunyz aydin hayırlı ugurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde 13+0 oldu çok şükür Rabbime bende tek bakacağım eminim çok zordur bende bazen düşündükçe korkuyorum ama sonra kendimi teselli ediyorum :) Rabbim yardım eder inşallah hepimize doğduktan sonra bende 1.5 _2 yıl hayatla bağlantimiz kopacak zor olduğu kadar güzelde olacak ama :) Rabbim o günleri nasip et sinde üstesinden geliriz inşallah .... nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma varmı?
Iyi bak bebislere de kendine :)

Merhaba larax Seni son zamanlarda takip ediyorum.senyoksunya ya yazmissin ama bende ikiz bekliyorum 8+4 haftalikim.

Merhaba Umudumwaar,

Eminimki bu gun bize ikizlere hamis oldugunu yazacaksin buradan:)....hep oyle doguyor icime.

Gecenki yazdiklarini okumustum ve cok menmun kalmistim, o lekelenmen tutunma lekesiydi...

Tebrikler canim.....:46::46::46::46:
Hayirlisiyla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip eder Rabbim.

Kendine ve besislerine iyi bak

beni soracak olursan ben iyim, dun ebeyle randevum vardi....burada bilgilendirme dersleri var oraya cagiriyorlar...
3 aylik scanimidi ancak ayin sonunda veya haziranda yaparlar...dolayisiyla biz yine ozele gitmeyi dusunuyoruz....

Insallah Anatolyada ve kurabiyesi iyilerdir.

Guzel gunesli gunler

sevgiler

Sizden haber almak ne güzel,
Çünkü bende seni merak ediyordum,
Herşeyin yolunda olmasına seviniyorum,
Bilgilendirme semimerlerine katılman motive edicide olur çok iyi,
Eveet bende çok şükür hamileyim:),
İnşallah Allahım hayırlısı ile hepimizinkini tamamıma erdirir,
Bebek yada bebişlerin kalp atışlarını önümüzdeki Çarşamba öğreneceğiz inşallah,
Ben okula gidiyorum artık dikkat ediyorum oturuyorum gerek olmadıkça da kalkmıyorum
Yalnız arada kahverengi lekelenmelerimden dolayı progestan 50 mg iğne sabah akşam vuruluyorum:)
Bakalım ne zamana kadar
Ama çok mutluyum ve hala şaşkınım,
İsteyen herkesin başına sağlıkla nasip olsun
Anatolyada iyi idi bebişi ile,
Şimdilik bu kadar,
Kendine ve bebişlerine çok iyi bak
Allaha emanet olum,sevgiler:)

elimden geldikçe öyle düşünmeye çalışıyorum iki şey beni korkutuyor birincisi uçağa binmeye alışamadım kalkışta deilde inişte çok heycanlanıyorum bide geldikten 3 gün sonra kızkardeşimin düğünü var oraya gidicem bu iki şey tutunmalarını etkiler diye korkuyorum

Merhaba ,
Kusura bakmayın yazamadım...
Lütfen korkularını bir kenara at,
Evet malesef korktuğumuz başımıza gelebiliyor,
O yüzden korkularını aşmaya çalış,
Moralinin iyi olması çok önemli,hep olumluya odaklanmak gerekiyor,
Bence transferden sonra düğüne gideceksende- kardeşin çünkü- lütfen bacaklarını uzat , hep pozitif ol,duanı et olurmu:)
Gerisi Allahın takdiri,biz elimizden gelen önlemi alalımda,
İnancını hiç kaybetme olur mu
İnan bende uçaktan korkuyorum
Ama korkumun ecele faydası yok:)
Sevgili Wantbay lütfen beni yalnış anlama
Bir abla olarak yazdım
İnşallah bak gör seninde hayırlısı ile burdan güzel haberlerini alacağız
Mutlu sona inşallah az kaldı
Sevgiler,öptüm
Allaha emanet olun.

Son düzenleme:
Merhaba ,
Kusura bakmayın yazamadım...
Lütfen korkularını bir kenara at,
Evet malesef korktuğumuz başımıza gelebiliyor,
O yüzden korkularını aşmaya çalış,
Moralinin iyi olması çok önemli,hep olumluya odaklanmak gerekiyor,
Bence transferden sonra düğüne gideceksende- kardeşin çünkü- lütfen bacaklarını uzat , hep pozitif ol,duanı et olurmu:)
Gerisi Allahın takdiri,biz elimizden gelen önlemi alalımda,
İnancını hiç kaybetme olur mu
İnan bende uçaktan korkuyorum
Ama korkumun ecele faydası yok:)
Sevgili Wantbay lütfen beni yalnış anlama
Bir abla olarak yazdım
İnşallah bak gör seninde hayırlısı ile burdan güzel haberlerini alacağız
Mutlu sona inşallah az kaldı
Sevgiler,öptüm
Allaha emanet olun.
yazdıkların moral oldu çok tşkrler bugün transferin 4.günü çok heycanlıyım iyi beslenmeye dikkat ediyorum karnım da şişkinlik var kasıklarımda batmalar oluyo ve biraz ayakta kalsam belim ağırıyor çok yiyorum inş bunlar iyiye işarettir Allahım uğraşan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor bi süreçti maddi manevi yorulduk inş bende sizin gibi hamile haberimi burdan paylaşırım bigün

yazdıkların moral oldu çok tşkrler bugün transferin 4.günü çok heycanlıyım iyi beslenmeye dikkat ediyorum karnım da şişkinlik var kasıklarımda batmalar oluyo ve biraz ayakta kalsam belim ağırıyor çok yiyorum inş bunlar iyiye işarettir Allahım uğraşan kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın zor bi süreçti maddi manevi yorulduk inş bende sizin gibi hamile haberimi burdan paylaşırım bigün

Canımm inşallah hayırlı haberlerini de alırızzz. Bir ikiz haberi de belki senden gelir :)

Canım ay hayırlı olsun çok sevindim
Bende de şişlik olmuştu gaz vardı:)
Katı değil daha çok sulu posalı gıdalarda tüket
İstirahat et olur mu
Güzel haberini alacağına inaníyorum inşallah
Kendine dikkat et ,hiç bir şeye kafanı takma lütfen
Allah gönlümdekini hayırlısı ise verecek inşallah
Sevgiler,öptüm:)

selam arkadas,

arkadaşlar merhabalar, forumu uzun süredir takip ediyorum ancak ilk defa yorumda bulunuyorum, kıbrısa gidecekler bunu çok ciddi olarak düşünsün, işlemlerle ilgili size bir kağıt parçası bile verilmiyor, embriyonun nakledilip nakledilmediği, nakledilen embriyonun kalitesinin ne olduğuna dair belgeler, ödeme yaptığınıza dair en ufak bir makbuz, hiçbir şey yok, yapılan iş tamamen merdiven altı ve onların insafına kalmışsınız, forumda girne dünya tüp bebek doktor berk beyin nezaketinden, ekibindeki hemşire ve elemanların kibarlığından, merkezin hijyeninden filan bahsedilmiş ancak bunların hiçbiri sizi çocuk sahibi yapmıyor, ben dünya tüp bebekte negatif sonuç aldım şimdi negatif aldın diye eleştiriyorsun diye yorumda bulunanlar olabilir ancak hareketleri kesinlikle güven vermiyor, dondurulmuş yumurta kullandıklarından şüpheleniyorum, kişiye özel tedavi de yok, yani sizin önceki tüp bebek denemelerinizde aldığınız negatif sonuçlara göre tedavi belirlenmiyor, estrofemi ver, embriyoyu koy, ya tutarsa gibi bilimsel olmayan bir yöntem söz konusu, önceki denemelerde embriyo neden tutunmamış o araştırılmadığı için yine tutunmuyor, nakledilen embriyonun kalitesi belli değil, hatta belki de tutma ihtimali çok düşük olan embriyoyu naklediyorlar, merkezlerin tek derdi sizdeki 5000 euroyu almak, diğer merkezlerle ilgili de çok olumsuz yorumlar var,reklamlarında yüzde 80 başarı oranlarından bahsediliyor, buna kesinlikle inanmıyorum, forumda açılan bu başlıkta genellikle pozitif sonuç alanlar konuşuyor, onları kutluyor ve bebekleriyle birlikte mutlu bir yaşam diliyorum, ama negatif sonuç alanların sayısı bile belli değil, her gün uçaklarla yüzlerce insan gidiyor ve bunların çok küçük bir kısmı başarıya ulaşıyor, yüzde seksen deyip insanları ümitlendiriyorlar ancak oranları bence yüzde 40 bile değil, çok iyi araştırmadan gitmeyin çünkü sonuçta maddi ve manevi olarak çok yıpranıyorsunuz...

Symireege meraba.yaşadıkların bana hiç yabancı deyil.bende erken menepoz hastasıyım.ilk denememi dünya tüp bebekte yapmıtım.tabii bu konuda çook az bilgiye sahiptim.fazla araştırma yapmamıştım.yüzde seksen oranında başarı oranını duyunca mutluluktan gözlerim kör kulağım sağırdı.berk beye transfer sonrası tutma başarı oranını sordum. Gözleri hali tavrı hiçte iyi deyildi.embriyolarin kalitesini sordum iyi dedi..oysaki bu kadar başarı oranının yüksek olduğu bir işlemde embriyolar iyi deyi mükembel olmalıydı.transferimi adetime bir hafta kala yapmıstı.bunun büyük bir hata olduğunu sonradan öğrendim.olan bir sürü para ve umutlara olmuştu...bunlarda benim yaşadıklarım.sana merkez konusunda hak veriyorum.belkide aynı acıyı yaşadığımız içindir..fakat bu tüm merkezlerde aynı deyil inan bana ...merhametini kaybetmemiş doktorlarda var.ben ikinci denememi doğuş merkezde yaptım.başından beri çok ilgiliydiler.konuşmaları güven vericiydi.burada yola çıkıp hamile kalan çok arkadaşımız var.hamile kalamayanlar azınlıkta inan.onlarda inşallah başarıcak.denemekten yılma.merkez değişimi yapabilirsin..
Bu arada ben ikinci denememde mutluluğu yakaladım......şuan ikiz kızlarım yanımda uyuyorlar.rabbim bu yolda savaşanlarada nasip etsin sevgilerrr

Merhaba sevgili forum arkadaşlarım, Ben de azospermle mücadele edenlerdenim 4 yılı bitrdik evliliğimizde 3 yıldız azosperm için tedavi oldu eşim ilaçlar ameliyat en iyi doktorlarlar istanbulda Emre bakırcıoğlu ankarada Kaan Aydos ama hep sıfır ve hiç gelişme yok artık çok yorulduk manevi olarak çöktük en mantıklısı sperm donasyonu dedik eşimle bi heycanla bu yola çıktık 10 gün önce kıbrısta firdevs hanımın asistanı irem hanımla görüşmeye başladım kısmetse ayın 14 gibi adet olucam ve tedavi başlıycak ama çok heycanlı ve korkuyorum bütün testleri yaptık hepsi çok güzel çıktı zaten yaşım 24 ama bi yanım herşey 1 ay sonra çok güzel olabilir ama bi yanımda ya olmazsa son çare bu diye başladık yıkılırız herhalde ne olur beni biraz rahatlatın varmı firdevs hanımda tedavi olan hamileler çok gördüm bu forumda Hepsini tebrik ediyorum :):)

Symireege meraba.yaşadıkların bana hiç yabancı deyil.bende erken menepoz hastasıyım.ilk denememi dünya tüp bebekte yapmıtım.tabii bu konuda çook az bilgiye sahiptim.fazla araştırma yapmamıştım.yüzde seksen oranında başarı oranını duyunca mutluluktan gözlerim kör kulağım sağırdı.berk beye transfer sonrası tutma başarı oranını sordum. Gözleri hali tavrı hiçte iyi deyildi.embriyolarin kalitesini sordum iyi dedi..oysaki bu kadar başarı oranının yüksek olduğu bir işlemde embriyolar iyi deyi mükembel olmalıydı.transferimi adetime bir hafta kala yapmıstı.bunun büyük bir hata olduğunu sonradan öğrendim.olan bir sürü para ve umutlara olmuştu...bunlarda benim yaşadıklarım.sana merkez konusunda hak veriyorum.belkide aynı acıyı yaşadığımız içindir..fakat bu tüm merkezlerde aynı deyil inan bana ...merhametini kaybetmemiş doktorlarda var.ben ikinci denememi doğuş merkezde yaptım.başından beri çok ilgiliydiler.konuşmaları güven vericiydi.burada yola çıkıp hamile kalan çok arkadaşımız var.hamile kalamayanlar azınlıkta inan.onlarda inşallah başarıcak.denemekten yılma.merkez değişimi yapabilirsin..
Bu arada ben ikinci denememde mutluluğu yakaladım......şuan ikiz kızlarım yanımda uyuyorlar.rabbim bu yolda savaşanlarada nasip etsin sevgilerrr

Aynı şeyleri yaşamışız, ben de transferimin adetime 5 gün kadar yakın zamanda yapılmasının bir terslik yaratıp yaratmayacağını hemşirelere sorduğumda estrofem tedavisi devam ettiğinden hiç bir fark olmadığını, rahmin embriyoya kalınlık da normal olduğu için her zaman hazır olduğunu söylediler, mecburen güvenmek zorundaydım, gitmeden önce kıbrıstaki merkezlerin isimlerini ve doktor isimlerini netten aratarak yapmış olduğum araştırmalarda hepsinin iyi ve kötü yanlarını yapılan yorumlardan okudum, doğuş hakkında bloglarda inanılmaz olumsuz yorumlar vardı, berk bey hakkında olumsuz yorumlar olmadığından tercih ettim, bir süre ara verip tekrar denemeyi, hatta yurtdışını da düşünüyorum, aslında yasal düzenlemeler tam olsa ve bu merkezler denetlense insanlar da bu kadar mağdur olmaz, dedikleri her şeye güvenmek zorunda kalıyorsunuz, senin adına mutlu sona ulaşmandan dolayı çok mutlu oldum:46: Allah çocuklarına iyi yazılar yazsın...

Merhaba canım cok sevindim gozunyz aydin hayırlı ugurlu olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah benimde 13+0 oldu çok şükür Rabbime bende tek bakacağım eminim çok zordur bende bazen düşündükçe korkuyorum ama sonra kendimi teselli ediyorum :) Rabbim yardım eder inşallah hepimize doğduktan sonra bende 1.5 _2 yıl hayatla bağlantimiz kopacak zor olduğu kadar güzelde olacak ama :) Rabbim o günleri nasip et sinde üstesinden geliriz inşallah .... nasıl gidiyor hamilelik bulantı kusma varmı?
Iyi bak bebislere de kendine :)
Cok fazla sikayetim yok.sabahlari bazen midem bulaniyor ama fazla kusma olmuyor.bazen basagrisi oldugunda cok cikartiyorum.benim en buyuk sikayetim belim tutuluyor o an yurumekte zorlaniyorum hemen uzanmam gerek.
senin sikayetlerin gectimi?

Back
X