- 12 Ağustos 2013
- 96
- 31
- 98
selam canim. elbette sorabilirsin.....hadi hayirlisi demek gidiyosun haziran sonunda. cok güzel. regl olunca ne ilaci aldigimi acikcasi unuttum, erken menopoz oldugun icin herkesde farklidir.
transfern den sonra:
iki saat odada kaldim, yattim evet, tuvaletin cok geliyor, sIkIsiyorsun, sakin cekinme sürgü yü iste, kendini rahatlat yani tuvaletini yatakda yap o sürgüye. cünkü kendini kastigini sIktigin zaman bu embyro icin iyi degil dediler.
iki gün banyo yapma, sicak su iyi degil. sonrada banyo yaparsan cok sicak suyla yikanma demislerdi bana, öyle de yaptim.
her gün yürüyüse cik temiz havada, bu cok önemli. kan dolasimi icin rahimde. ama yorma kendini fazla. biz kahvaltidan sonra mesela yürürdük, ve tekrar aksama dogru yürüyüse cikardik. ondan haric kendimi hic yormadim. hep positif düsün, bebislerin tutunmasi icin bol dua et, konus onlara :)
yemek konusuna gelince: cig et - yani mesela cig köfte falan - sakin yeme. pastorize süt den icersen ic, yani taze süt falan degil. her gün bol proteinli yemek ye. yani kaynatilmis yumurta, peynir, bal, güzel kahavaltini yap. aksamlari sebzeli bol yemek ye - ve cok önemli: bol bol sivi al canim. bol bol su ic.
benim yaptigim bunlardi canim. birde tabii egilip kalkarken dikkatli ol, fazla aniden haraketler yapma, 8 kilodan fazla agir yük tasima.
Allah kolaylik versin canim. ve bol sanslar. daha sorularin olursa yzaabilirsin, ara sira bakiyorum buraya.
Canım benim çok sağollll.. hep burdayım ben aslında her gün 2-3 kez giriyorum kimsler var mı diye ama buraların eski şenliği kalmadı.. olsun biz şenlendirirz İnşallahhh... ne güzel anlatmışsın... bir de 1 ay kala neler yapmalıyım ne yemeli rahim kalınlaşması için rahmi sağlıklı tutumak için neler yapmalı .. çok soru sorcam daha kalbim heyecanla çarpıyor ve bana günler geçmek bilmiyor.. anne olmak benim için her gece yatmadan önce kurduğum en güzel hayalim.. şimdi daha bir heyecanlı kuruyorum hayallerimi..