Merhaba kızlar bende sonunda karar verebildim. 6 tüp bebek denemesi ve 3 aşılamadan sonra sonunda. Aslında kızkardeşimden planladık . bebeği 1 yaşındayken sütten kesip bana verecekti yumurta. o ara bir sefer adet gördü ve hamile kalmış bile. Kızkardeşim benden 2 yaş küçük olmasına rağmen AMH'si 2 benim ise 2 sene önce 0.25'ti. olur şey değil. neden anlıyamıyorum ama yapacak bir şey yok. gerçi şu anda 13 aylık bir bebeğimiz var sürekli benimle ve annelik duygularımın hepsini onda yaşıyorum . o benim dünyam oldu. Şimdi de 2.si gelecek. bu arada çok kolay bir bebek olmasına rağmen yürümeye başladıktan sonra oldukça yorucu oldu. ondan dolayı ben kararsızdım. kardeşim bir süredir beni zorluyor en sonunda Dünya Tüp bebeği aradım bugün. pazartesi beni arayacaklarını söylediler. en çok eşim ve çevre için istiyor gibiyim. kafam karışıyor. şimdi silerin yazılarını okuyunca yeniden biraz heyecanlandım. Sağolun
arkadaşlar kaça mal oluyor? Embriyo dondurma işlemine ayrıca para ödüyor musunuz?
ben açıkcası orada 5 yıldızlı tatil falan yapmak istemiyorum. gerek yok. gereksiz bir tatil. eşim zaten iş yerinden ayrılamaz. kaç gün ve ne kadar orada kalmak gerekir. ben tüm tetkikler burada yapılsın istiyorum. en son aşamada oraya gidelim ve gelelim diyorum.
rehim filmi histereskopi falan ne isteniyor bizden?

Merhaba kızlar bende sonunda karar verebildim. 6 tüp bebek denemesi ve 3 aşılamadan sonra sonunda. Aslında kızkardeşimden planladık . bebeği 1 yaşındayken sütten kesip bana verecekti yumurta. o ara bir sefer adet gördü ve hamile kalmış bile. Kızkardeşim benden 2 yaş küçük olmasına rağmen AMH'si 2 benim ise 2 sene önce 0.25'ti. olur şey değil. neden anlıyamıyorum ama yapacak bir şey yok. gerçi şu anda 13 aylık bir bebeğimiz var sürekli benimle ve annelik duygularımın hepsini onda yaşıyorum . o benim dünyam oldu. Şimdi de 2.si gelecek. bu arada çok kolay bir bebek olmasına rağmen yürümeye başladıktan sonra oldukça yorucu oldu. ondan dolayı ben kararsızdım. kardeşim bir süredir beni zorluyor en sonunda Dünya Tüp bebeği aradım bugün. pazartesi beni arayacaklarını söylediler. en çok eşim ve çevre için istiyor gibiyim. kafam karışıyor. şimdi silerin yazılarını okuyunca yeniden biraz heyecanlandım. Sağolun
arkadaşlar kaça mal oluyor? Embriyo dondurma işlemine ayrıca para ödüyor musunuz?
ben açıkcası orada 5 yıldızlı tatil falan yapmak istemiyorum. gerek yok. gereksiz bir tatil. eşim zaten iş yerinden ayrılamaz. kaç gün ve ne kadar orada kalmak gerekir. ben tüm tetkikler burada yapılsın istiyorum. en son aşamada oraya gidelim ve gelelim diyorum.

canım Rabbim utandırmasın.. pişman etmesin.. kafanı karıştırma..o zaman insanlar seni kolay etkiler çok daha zor geçer bu süreç. dünyanın ücretini bilen varsa yazarlar ama sana onlar bu sorularının tüm cevaplarını vereceklerdir.. 5000-55000 euro civarı eğer kalmak istemezsen 1 kere eşin siper verir takriben 4-5 gün sonrada transfere gidersiniz. nasip kısmet.. herşeyi sor onlara yaz aklındıkileri hepsini sor olur mu :D ayrıca benim bildiğim embriyo dondurma işleminden de ücret alınıyor.. bu iş maddi manevi zor bir süreç.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ben kısmetse Cuma kıbrısta olacağım :17::17::17::17::17::17::17::17: halim harap .. heyecan baş ağrıları mide ağrıları ishal ... kusma herşeyi geçiriyorum ..Rabbim yardımcımız olsun çok zor...

Canım firdevs hanımla tedavinin gidişini bana da yazar mısın nasıl doktor ilgileniyor mu falan beni alıntı yaparak o dönemde haberdar edersen sevinirim

canım sen hala karar veremedin galiba ben haftaya cuma yolcuyum fırsatım olursa tüm ayrıntıları ordayken yazarım yoksa dönünce yazarım :D

Sevgili arkadaşlar;

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu günlerde çok heyecanlı ve kaygılıydım. İlk testten sonraki sürede, birden bire adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı, bağırsaklarım hareketlenmeye başladı ve bir gün içinde daha önce şiş olan göğüslerim bıraz indi ve birden hafifledim gibi. Her an adet olacakmışım gibi. Acaip derecede korktum, kaygılandım. Hemen ertesi gün tekrar test yaptırdım. Değerim gayet iyiydi. Fakat daha önce olan mide bulantım yok olmuştu. Kısaca arkadaşlar vücudumda yaşadığım değişikliklere anlam yükleyip sürekli kaygılandım. En son bu gün yine kan testi yaptırdım. transfer edilen günle beraber 17. gün değerim 3162 çıktı. Nihayet biraz rahatladım evet artık hamileyim dedim. İnşallah perşembe günüde kese bakılacak.

Sanıyorum insan üst üste olumsuzluklar yaşayınca, ya yine diye kaygılanıyor, mutluluğu bile yarım yaşıyor. Umarım artık olumsuzlukla karşılaşmam.

Bu arada bu gün yine zaman zaman mide bulantılarım oldu hafif hafif. Her an vücudumda bir belirti yaşamalıyım gibi hissediyorum. Anne olan arkadaşlar, hamileliği önde olan arkadaşlar sizde ben zer duygular yaşadınız mı? Ben biraz abartıyor muyum acaba.

Kivfa canım, çok çok tebrik ediyorum seni. İnşallah sorunsuz devam eder. Senin nasıl geçiyor günlerin. Sende benim gibi sürekli vcdn. dinlemede misin.

tekrar çok teşekkür diyorum arkadaşlar, sevgiyle kalın.

Sevgili arkadaşlar;

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Bu günlerde çok heyecanlı ve kaygılıydım. İlk testten sonraki sürede, birden bire adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı, bağırsaklarım hareketlenmeye başladı ve bir gün içinde daha önce şiş olan göğüslerim bıraz indi ve birden hafifledim gibi. Her an adet olacakmışım gibi. Acaip derecede korktum, kaygılandım. Hemen ertesi gün tekrar test yaptırdım. Değerim gayet iyiydi. Fakat daha önce olan mide bulantım yok olmuştu. Kısaca arkadaşlar vücudumda yaşadığım değişikliklere anlam yükleyip sürekli kaygılandım. En son bu gün yine kan testi yaptırdım. transfer edilen günle beraber 17. gün değerim 3162 çıktı. Nihayet biraz rahatladım evet artık hamileyim dedim. İnşallah perşembe günüde kese bakılacak.

Sanıyorum insan üst üste olumsuzluklar yaşayınca, ya yine diye kaygılanıyor, mutluluğu bile yarım yaşıyor. Umarım artık olumsuzlukla karşılaşmam.

Bu arada bu gün yine zaman zaman mide bulantılarım oldu hafif hafif. Her an vücudumda bir belirti yaşamalıyım gibi hissediyorum. Anne olan arkadaşlar, hamileliği önde olan arkadaşlar sizde ben zer duygular yaşadınız mı? Ben biraz abartıyor muyum acaba.

Kivfa canım, çok çok tebrik ediyorum seni. İnşallah sorunsuz devam eder. Senin nasıl geçiyor günlerin. Sende benim gibi sürekli vcdn. dinlemede misin.

Çok sevindim. Benimde 18. Günü 3027 çıktı. Hemen hemen aynı. Benim bulantım yok ama midem bir garip. Göğüslerim şiş, ve göbeğim yağ bağladı gibi. Belki ilaçlardan. Herkesin hamileliği farklı canım. Perşembe kesin kese görünür. Bende 18. Günü keseydi baktı doktor ve gördü. Şimde iki hafta sonra gel dedi. Inşallah herşey yolunda gider. Hep kötü birşey olacakmış gibi geliyor. Beklemeden başka çare yok.

Çok sevindim. Benimde 18. Günü 3027 çıktı. Hemen hemen aynı. Benim bulantım yok ama midem bir garip. Göğüslerim şiş, ve göbeğim yağ bağladı gibi. Belki ilaçlardan. Herkesin hamileliği farklı canım. Perşembe kesin kese görünür. Bende 18. Günü keseydi baktı doktor ve gördü. Şimde iki hafta sonra gel dedi. Inşallah herşey yolunda gider. Hep kötü birşey olacakmış gibi geliyor. Beklemeden başka çare yok.

Evet canım değerlerimiz çok yakın. Perşembe için heyecanlıyım. ha bu arada Dr. bir kese mi gördü merak ediyorum. Benim de üç emb. trnsf. edilmişti.

Canım hamilelik konusunda sen benden tecrübelisin, ama yine de heyecanlı bir şey olsa gerek. İnşallah iki hafta sonra da kalp atışlarını duyarsın, yani duyarız...

Sevgili arkadaşlar;

Kivfa, Helun Tebrikler allah saglikla hayırlı sağlıklı evlatlarin izi kucagini za almayi nasip etsin.lutfen artık endişelenmeyin

VE hamileligini zin tadını çıkartın hersey harika olacak inşallah. Bende 7.kez tedaviye basladim insallah benimde sizinki gibi harika değerlerim olur
sevgilerimle:nazar::nazar:

Ben dünya da yaptırdım cok memnun oldum çok iyi ve ilgili berk bey ve hemşireleri . Normalde fiyat 5000 euro ama ben emriyolara tıbbı olarak tarama yaptırdım genetik hastalık varmı diye 10 emriyo vardı 5 tanesi saglıklı kaldı ve cinsiyette balılıyor bu dırumda . 7500 euro verdık . Kalmama gerek yok ilk hidişte eşinle işleri sperp alınıyor synı gün dönebilir tekrar . Eger tıbbi tarama yaptıtmıycaksan 3 yada 4 gun sonra sen gidersin 2 saat kalmadan cıkarsın aynı gün dönebilirsiniz bizde kalmadık . Herşey bçnşümüzce olsun ..

Son düzenleme:
Ben dünya da yaptırdım cok memnun oldum çok iyi ve ilgili berk bey ve hemşireleri . Normalde fiyat 5000 euro ama ben emriyolara tıbbı olarak tarama yaptırdım genetik hastalık varmı diye 10 emriyo vardı 5 tanesi saglıklı kaldı ve cinsiyette balılıyor bu dırumda . 7500 euro verdık . Kalmana gerek yok .ilk gidişinizde eşinle işleri sperm alınıyor aynı gün dönebilirsiniz tekrar . Eger tıbbi tarama yaptıtmıycaksan 3 yada 4 gun sonra sen gidersin 2 saat kalmadan cıkarsın aynı gün dönebilirsiniz bizde kalmadık . Herşey gönlümüzce olsun

Son düzenleme:
canım sen hala karar veremedin galiba ben haftaya cuma yolcuyum fırsatım olursa tüm ayrıntıları ordayken yazarım yoksa dönünce yazarım :D

Evet canm ya bi türlü karar veremiyorum önce bi tüp denicez bakalım olmazsa kesin karar vericem artık doktora da karar veremiyorum bir türlü kıbrısa sen yazarsan çok sevinirim canm çok sağ ol

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Ben dünya da yaptırdım cok memnun oldum çok iyi ve ilgili berk bey ve hemşireleri . Normalde fiyat 5000 euro ama ben emriyolara tıbbı olarak tarama yaptırdım genetik hastalık varmı diye 10 emriyo vardı 5 tanesi saglıklı kaldı ve cinsiyette balılıyor bu dırumda . 7500 euro verdık . Kalmana gerek yok .ilk gidişinizde eşinle işleri sperm alınıyor aynı gün dönebilirsiniz tekrar . Eger tıbbi tarama yaptıtmıycaksan 3 yada 4 gun sonra sen gidersin 2 saat kalmadan cıkarsın aynı gün dönebilirsiniz bizde kalmadık . Herşey gönlümüzce olsun

teşekkür ederim Umdum hep var ve İpeksu. Sağolun. İnşallah bizimde olur ama çok para

Öcelikle çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah.
Siz nerede yaptırdınız?
Kaça maoludu ?
Teşekkür ederim

Bende çok merak ediyorum. kaç lira ödenmek zorunda? her merkezde değişiyor mu? neye göre fiyat belirleniyor? otel masrafları extra bir külfet. bunlar düşülebiliyor mu? Düşülünce kaç lira oluyor?

arkadaşlar öncelikle sunu belirteyimki beni yanlış anlamayın.senin tuzun kuru falanda demeyin.2 tüp denemem oldu olumsuz problem sayı ve morfoloji..ama morfolojı kotu olunca tüp te tutmuyomuş.3.denemeye ne maddi nede manevi gücüm kalmadı.ama zaman zaman yine deneyecegız inş.
.eşimle çocuk hasretinden yanıp tutuşuyoruz.artık öyle bi hale geldimki bazen gördüğüm çocukları kucagıma alıp seviyorum gezdiriyorum kızım oğlum diye hitap ediyorum 5dk.lığınada olsa kendi çocugum gibi hissediyorum öyle güzel bir duyguki sonra içim yanıyor...bazende çocuk görmek istemiyorum etrafımda.yeni doğum yapanların yanına gitmek istemiyorum.al sanada bulaşsın denılmesinden bıktım usandım.dualar güzeldir ama gözümün içine baka baka allah sizede versin sözünü duymak istemiyorum inanınki ,,gizli yapılsın.anormal bişeymiş gibi gözüme soksunlar istemiyorum çocugumun olmaması..
durumum bu..bir ilahiyatçı olarak söylemek istediğimse yumurta ve sperm donasyonunun caiz olmadıgı...yumurta baskasının yumurtası.spermde başkasının spermi.bunu dölleyip yıne bizim içimize verecekler ama özünün bizim olmaması sonucu değiştirmez..ben şuna şahit oldumki genelde bebekleri olmayan çiftler problem kimde olursa olsun birbirine aşık.bağlı olan çiftler.tabiki çocugu olanlar aşık değil demiyorum ..ama tüp denemelerine gittigimde birbirine aşkla ,umutla bakan çiftler gördüm.sevgisi gözlerinden taşan.tıpkı benim eşime olan aşkım gibi..eminin birçogunuz öylesiniz..bebekse aşklarımızın meyveleri değilmi..niçin aramıza başka meyveler sokalım.sadece rabbimize dua edelim.ben insanlardan cok bunaldım yukarıda yazdıgım gibi ama asla rabbime olan inancımı yıtirmedim.inş.bir gün olacak.hepimizin olacak.olmuyosada biz aşkımıza sımsıkı sarılıp bu gecici dünyanın keyfini çıkaracagız.belkide bu sabrımızla cenneti kazanacagız ve ahirette rabbim bize bol bol ihsan edecek inş.
oyuzden boyle donasyon işlerine lütfen girmeyelim.bu acıyı yasayan biri olarak söylüyorum yoksa karsıdan konuşmak çok kolay.hatta koruyucu aileliği bile düşünmeye başladım inanınki...dünyada herşey imtihan.bizlerin çocugu yok...bazılarının çok çocugu var ondan şikayetçi..bazılarının çocugu var babası ölmüş...bazıları okadar bakmış büyütmüş onlar buyuyunce anneyi atmiş keski doğurmaz olaydım diyolar.....anlayacagınız rabbimimiz bizim için en uygun olanını bilendir..bizler tedavi yollarına gidelim.dualar edelim.zekeriya as.ın karısının çocugu olmuyordu biliyosunuz çokta yaslanmıştı ama allah c.c.zekeriya as.ın duasını kabul etti ve onlara yahya as.evlat olarak verdi.....bu imtihan peygamberlerdede vardı onlar duaya sarıldı rabbim verdi.bizde sarılalım inş.bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler....

arkadaşlar öncelikle sunu belirteyimki beni yanlış anlamayın.senin tuzun kuru falanda demeyin.2 tüp denemem oldu olumsuz problem sayı ve morfoloji..ama morfolojı kotu olunca tüp te tutmuyomuş.3.denemeye ne maddi nede manevi gücüm kalmadı.ama zaman zaman yine deneyecegız inş.
.eşimle çocuk hasretinden yanıp tutuşuyoruz.artık öyle bi hale geldimki bazen gördüğüm çocukları kucagıma alıp seviyorum gezdiriyorum kızım oğlum diye hitap ediyorum 5dk.lığınada olsa kendi çocugum gibi hissediyorum öyle güzel bir duyguki sonra içim yanıyor...bazende çocuk görmek istemiyorum etrafımda.yeni doğum yapanların yanına gitmek istemiyorum.al sanada bulaşsın denılmesinden bıktım usandım.dualar güzeldir ama gözümün içine baka baka allah sizede versin sözünü duymak istemiyorum inanınki ,,gizli yapılsın.anormal bişeymiş gibi gözüme soksunlar istemiyorum çocugumun olmaması..
durumum bu..bir ilahiyatçı olarak söylemek istediğimse yumurta ve sperm donasyonunun caiz olmadıgı...yumurta baskasının yumurtası.spermde başkasının spermi.bunu dölleyip yıne bizim içimize verecekler ama özünün bizim olmaması sonucu değiştirmez..ben şuna şahit oldumki genelde bebekleri olmayan çiftler problem kimde olursa olsun birbirine aşık.bağlı olan çiftler.tabiki çocugu olanlar aşık değil demiyorum ..ama tüp denemelerine gittigimde birbirine aşkla ,umutla bakan çiftler gördüm.sevgisi gözlerinden taşan.tıpkı benim eşime olan aşkım gibi..eminin birçogunuz öylesiniz..bebekse aşklarımızın meyveleri değilmi..niçin aramıza başka meyveler sokalım.sadece rabbimize dua edelim.ben insanlardan cok bunaldım yukarıda yazdıgım gibi ama asla rabbime olan inancımı yıtirmedim.inş.bir gün olacak.hepimizin olacak.olmuyosada biz aşkımıza sımsıkı sarılıp bu gecici dünyanın keyfini çıkaracagız.belkide bu sabrımızla cenneti kazanacagız ve ahirette rabbim bize bol bol ihsan edecek inş.
oyuzden boyle donasyon işlerine lütfen girmeyelim.bu acıyı yasayan biri olarak söylüyorum yoksa karsıdan konuşmak çok kolay.hatta koruyucu aileliği bile düşünmeye başladım inanınki...dünyada herşey imtihan.bizlerin çocugu yok...bazılarının çok çocugu var ondan şikayetçi..bazılarının çocugu var babası ölmüş...bazıları okadar bakmış büyütmüş onlar buyuyunce anneyi atmiş keski doğurmaz olaydım diyolar.....anlayacagınız rabbimimiz bizim için en uygun olanını bilendir..bizler tedavi yollarına gidelim.dualar edelim.zekeriya as.ın karısının çocugu olmuyordu biliyosunuz çokta yaslanmıştı ama allah c.c.zekeriya as.ın duasını kabul etti ve onlara yahya as.evlat olarak verdi.....bu imtihan peygamberlerdede vardı onlar duaya sarıldı rabbim verdi.bizde sarılalım inş.bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler....

BENİM BEDENİM BENİM İNANCIM
Benim ahlakım
Benim aklım
Benim fikrim
Benim kararım
Benim tercihim
Benim hayatım
Benim günahım

Kime ne ......sana neee:20:
Saygı duyun ve karışmayın ve yönetmeyin ve diretmeyin
Saygı
Her tercihe
Her karara her insana
Saygı

Ben özgürüm günahım sevabım kararım hepsi benim kime neeeeeee:47:

biz dua etmiyor muyuz?
hayırlısını ver Rabbim demiyor muyuz?
sen şimdi bizim inancımızın eksik yada yanlış olduğunu söyleyebilir misin?
bunu söylemeye gücün yeter mi?
tam da bu dediğin noktadaydım 5 sene önce..
büyük konuşuyordum... düşmez kalkmaz Allah...
ve biz hala dua ediyoruz sen ol dersen olur Rabbim diye..
burada herkes hamile kalamıyor sence rabbim onları daha mı çok seviyor.. bu yollla evlat nasip ettiklerini sevmiyor mu?
yoksa hamile kalamayanlar ödüllendirilenler mi daha inançlılar mı ne dersin?
kızmıyorum sana .. sorumluluk hissettin.. paylaştın
peki bana söyler misin maden de ölen insanların katillerine de aynı duyarlılıkla mesaj attın mı?
tecavüz mağduru kadınlara çocuklara duyarsız kalan insanlara suç duyurusun da bulundun mu?
Lösemi hastası çocuklar için gönüllü oldun mu?
çabalıyormusun kimsesizler için?
sokaklara terkedilen çocuklar için ne yaptın?
hangi sosyal sorumluluk projelerindesin?
haksız yere yapılanlar için de sesini çıkarıyor musun?
... daha yüzlerce yazabilirim sana ..
insanlık için neler yaptın da sıra bize geldi..
en büyük günah bizim mi bu hayatta..
yine söylüyorum sana sonsuz saygı duyuyorum...
ama sen de duy.. sana ihtiyacı var mı burdakilerin bir oku.. hangimiz Rabbim demeden yazmışız.. hayırlısı denemeden yazmışız...
biz senin yazdığın sayfalara girip akıl verdik mi?
akla ihtiyacımız var yol göster dedik mi?
YAPMAYIN... KOLAY DEĞİL İNAN... VE HERKES KADERİNİ YAŞAR.. BENCE EĞER RABBİM İÇİN BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORSAN NAMAZ KILMANIN GEREKLİLİĞİNİ ANLAT... SOHBETLERİMİZİ DİN ÜZERİNDE YAPACAKSAK BUNLARI KONUŞALIM..SUÇLAMAYALIM.. SAYGI
SADECE SAYGI
TIPKI MÜBAREK DİNİMİZDE OLDUĞU GİBİ...

Öcelikle çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah.
Siz nerede yaptırdınız?
Kaça maoludu ?
Teşekkür ederim

Bende çok merak ediyorum. kaç lira ödenmek zorunda? her merkezde değişiyor mu? neye göre fiyat belirleniyor? otel masrafları extra bir külfet. bunlar düşülebiliyor mu? Düşülünce kaç lira oluyor?

Teşekkür ediyorum arkadaşlar. Benim transferim dondurulmuşlarla yapıldı. Geçen seneden 10 adet donurulmuş embr. vardı. 1000 Euro verdik. Geçen senede 5600 Euro verdık. HİT te yaptırdık. Bu sene HİT yaşam hastanesinden ayrılmış. Biz yaşamda devam ettik.

Ama fiyatlar sanıyorum 5000- 6000 Euro arası değişiyor, yumurta için. Sperm için daha ucuz fiyatlar. Artı eşler için yol ve konaklama ücreti alınıyor. Eğer paket proğram tercih edersen. Biz hep paket tercih ettik çünkü hem biraz tatil olsun, birazda nerde kalacağız sorunu stresi yaşamamak için. Ama oraya gittikten sonra daha ucuz konaklamalarda bulunabilir. yoldan ziyada konaklama biraz pahalı. Ama sizi havaalanından alıp gene oraya bırakıyorlar paket seçmişseniz. Kolay oluyor.

Arkadaşlar inşallah sizin için de her şey yolunda gider.

Back
X