- 7 Haziran 2014
- 75
- 11
- 48
Herşey yolunda giderken, maalesef üzücü birşey oldu. Bugün öğleden sonra birden altımın ıslandığını farkettim, dışarıdaydım. Hemen tuvalete gittim, meğer kan gelmiş. Hemen eşim gelip aldı beni ve eve getirdi. Kızlar yine olmadı. Bu üçüncü düşüğüm. Öyle diyorum çünkü parçalar geldi. Evde dinleniyorum. Bende rahimde incelme sorunu çıkmıştı enson ama onun dışında bütün testler iyiydi. HIT embriyo kalitesindendir demişti en son. Çıldırmak üzereyim. Ne yapmamı önerirsiniz? Vazgeçeyim mi herşeyden? Kızımı çok seviyorum, kardeşi olsun istiyordum ama olmuyor işte. Zorlamasam mı artık? Bu benim kaderim, elindekiyle yetin mi demem lazım kendime?
Sizleride üzmek istemiyorum. Iyi haberler vermek isterdim. Iyi akşamlar..
canım üzülme bak bende 6 haftalık hamileydim ve yazmıştım 3 emriyo transfer diye ve kanamam oldu adet şeklinde çok hemde ve hemen dr gittim 3 tane kese dedi ve hemen yat dedi ilacının dozajını arttırdı sabah akşamdı Crınone %8 jeli sabah oglen aksam yaptı . 3 haftadır sürekli dinleniyorum bugun gittim dr a 2 kese yok olmak üzere ama 1 tanesi maşallah çok saglıklı 9 haftalık . Korkma biri de olsa duruyordur bol bol dinlen canımmmmm ...