Amin.Hayirli olsun.cok güzel bir duygu olsa gerek.ikiz olmasida ayri bir güzel.nerede yaptirdin acaba?bize de yol göstermis olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim:)) evett güzel bi duygu ve bir o kadarda yorucu bizimkilerin gece uykusu sıkıntılı:))ben dünya tüp bebek merkezine gittim ilk denemede tuttundu yavrularm

Mummytobe merhaba,
Asıl sen nerelerdesin canım:))
İyi olmanıza çok sevindim...
Ben geçen hafta redüksiyon işlemini malesef yaptırdım,ama doğru ve sağlıklı olanda buydu,
Zaten doktorumda hiç düşünmeden yaptırmam gerektiğini söyledi,
Şimdi evde dinlenmeye çalışıyorum,
Evet iki bebişimle yola devam ediyoruz hayırlısı ile...
Bu arada işlem yaptıracaklara bol şans dilerim,
Hayal kırıklığına uğrayanlara da umutlarını kaybetmemelerini ve sorunların üstüne gidip çözme gücünü taşımalarını temenni ederim,
Bebek bekleyen bizlerde inşallah zamanında sağlıklı bir şekilde bebek ve ya bebeklerimizi hayırlısı ile kucaklarımıza alırız:)

Canım Rabbim sana da hamile kalmayı nasip eder inşallah.

Sana tavsiye edebileceğim yer HİT . Ama zaten sanırım sen orda yaptırmışsın.

Peki neden tutmadığına dair bir şey söylediler mi?

aslinda HIT benim sadece trasnsferimi yapti takipleri tr.deki dr.um yapti
rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Gozunuz aydin canım Rabbim size bağışlasin ikiside mi yattı kuvezde biraz anlatirmisin canım doğum ve sonrası :) bende suan 21. Haftamdayim iki tane kızım olacak inşallah

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Gozunuz aydin canım Rabbim size bağışlasin ikiside mi yattı kuvezde biraz anlatirmisin canım doğum ve sonrası :) bende suan 21. Haftamdayim iki tane kızım olacak inşallah

Teşekkür ederim amin inşallah evet ikiside yattı emme refleksini kazanmak için gözlem altında kaldılar benim için zordu dokunamamak koklayamamak 1hafta kaldlr sonra kkavustuk kimseye yaşatmasn kuvez olayını gerçekten zor..inşallah.yaşamazsn canım sağ salim kucagna alırsın bebeklerini

Amin.Hayirli olsun.cok güzel bir duygu olsa gerek.ikiz olmasida ayri bir güzel.nerede yaptirdin acaba?bize de yol göstermis olursun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar uzun bi aradan sonra tekrardan girebildm foruma benim ikizlerim 14 gün önce dünyaya geldiler 34+3 haftalk doğum oldu 9 gün kuvezde kaldlr ve sonunda kavstm kizimla oğluma inşallah herkes bu duyguyu yaşar

Gözün aydın çok sevindim.formumuzun meyveleri çoğalıyor ne güzel.benim ikizletimde beş aylik oldular teyzesi.rabbim herkese tadtırsın

Kizlar firdevs hanimda tedavi olucam temmuz adetimde baslamayi dusunuyorum allah nasip ederse 2 hafta oldu irtibata geceli ama henuz ilac protokolu icin geri donmediler donör icinde henuz bisey denmedi acaba ne zaman bilgi verirler hala bekliyorum

Merhaba Shanthi;

Senin adını arkadaşlardan duyuyordum. Senin olumlu deneyimin bana hep kendimi iyi hissettirdi. Bende 47 yaşındayım. Toplamda 7. tedavim. Zaman zaman acaba benim için çok mu (çünkü benim yaşıtlarımın artık torunları bile olmaya başladı) geç diye düşündüğüm ve zaman zamanda umutsuzluğa düşüp pes ettiğim anlar oldu. Sağ olsun arkadaşlar yaşı büyük olup anne olanları hatırlatıp, umutsuzluğa düşmememiz gerektiğini söyledikçe ' demek ki olabiliyor, bak bunun örnekleri var ' diye kendi kendimi teselli ettim.

Umarım kızınla ve ailenle hep mutlu mesut yaşarsınız. Seni merak ediyorum canım. Nasıl bir hamilelik geçirdin, zorlandın mı, kilon nasıldı, genel sağlığın nasıldı, hamilelikten kaynaklı bir sorun yaşadın mı? Merak ediyorum. Fırsat buldukça yazarsan sevinirim.

Hamilelik çok kolay geçti. 6-7 kilo aldım. Genel olarak hiç bir sorun yaşamadım, şekerim üst sınırdaydı, beslenmeme dikkat ettim. tansiyonum dr kontrolüne gidince yüksek, eve gelince normal çıkıyordu, dr kontrollerini sabah saatine almaya başladım, tansiyon da normal çıkmaya başladı, stres ve yorgunluğun tansiyonumu yükselttiğini farkettim. özellikle son aylarda ayaklarım şişti, fırsat buldukça ayaklarımı yüksekte tutup uzanmaya çalıştım, ama en iyi gelen annemin yaptığı masaj oldu :1:

son aya kadar araç kullandım, çalıştım, masabaşı işim var. zorlanmadım. sezeryan ile 38inci hafta içinde doğum yaptım. spinnal epidural (umarım doğru yazdım) 2,5 yaşına kadar emzirdim. Kızım sağlıklı, ben de öyle.

yazdıkça farkediyorum, sanırım şanslıyım. hepinize bol şans diliyorum, en az benim kadar şanslı olun inşallah :nazar:

Hamilelik çok kolay geçti. 6-7 kilo aldım. Genel olarak hiç bir sorun yaşamadım, şekerim üst sınırdaydı, beslenmeme dikkat ettim. tansiyonum dr kontrolüne gidince yüksek, eve gelince normal çıkıyordu, dr kontrollerini sabah saatine almaya başladım, tansiyon da normal çıkmaya başladı, stres ve yorgunluğun tansiyonumu yükselttiğini farkettim. özellikle son aylarda ayaklarım şişti, fırsat buldukça ayaklarımı yüksekte tutup uzanmaya çalıştım, ama en iyi gelen annemin yaptığı masaj oldu :1:

son aya kadar araç kullandım, çalıştım, masabaşı işim var. zorlanmadım. sezeryan ile 38inci hafta içinde doğum yaptım. spinnal epidural (umarım doğru yazdım) 2,5 yaşına kadar emzirdim. Kızım sağlıklı, ben de öyle.

yazdıkça farkediyorum, sanırım şanslıyım. hepinize bol şans diliyorum, en az benim kadar şanslı olun inşallah :nazar:

Canım cevap yazdığın için çok teşekkür ediyorum. Seni ve hamileliği nasıl geçirdiğini merak ediyordum. Gayet normal bir hamilelik geçirmişsin ne güzel. Hem de sadece 6-7 kilo alarak ve 38. haftaya kadar gelerek. Çok güzel.
Ben de 7. haftanın içindeyim bu hafta sonu kalp atışlarına bakılacak. İnşallah her şey yolunda gider. Şu ana kadar herhangi bir sorun yok. Umarım böyle devam eder.
Canım sana tatlı ve kıymetli kızana, ailene sağlık ve huzur diliyorum.

Sevgiyle kalın.....

Arkadaşım hayırlı olsun doğumun. Uzun ve yorucu bir uğraş sonucu ne güzel mutluluğuna kavuştun. Tanrım bebeklerine ve sana sağlık versin.
İnşallah bizde bu güzel günleri yaşarız. Ve buradan senin gibi paylaşırız.

Tekrar tebrik ediyorum canım, mutluluklar...

rahimde kistim vardi oyuzden tutmamistir dedi rahimi temizleyip (histeroskopi,laparoskopi yapip) yeniden baslayalim diyor dr.
benim sinir oldugum onceden temizlememeleri...

Arkadaşım geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Bu forumdaki hemen hemen herkes benzer acılarla demlenmişiz canım. O yüzden neler yaşadığını, ruhunda yaşadığın fırtınayı, yeni umut arayışlarının ne demek olduğunu anlıyorum.

Kıbrısta ben iki farklı merkezi biliyorum. kendi yaşadıklarım ve forumdan öğrendiğim kadarıyla orada sadece seni transfere hazırlayıp, sonrada onu gerçekleştiriyorlar. Senin önceki durumunla pek ilgilenmiyorlar. Burada sana çok iş düşüyor. Sen yaşadığın yerde seni takip edecek senin durumunu tahlil edecek bir bazan iki dr edineceksin. DR. senin için yapılması gereken ne varsa onları yaptıracak, bu arada sen de kendi kendinin dr olup her şeyi araştıracaksın. Adeta dr la beraber çalışacaksın .Kendinle ilgili her şeyi öğreneceksin.

Kıbrısa gittiğinde kendinle ilgili yapılması gereken her şeyi yapmış ruhen ve fiziken hazır bir konumda transferin gerçekleşecek. Bilgi toplamak için zamanın olduğu sürece forumun eski sayfalarını oku derim. Eminim işine yarayacak bilgiler bulacaksın.

Hiç bir zaman pes etme. Bende Magosa yaşam hastanesinde donmuşlarla hamile kaldım. 7. haftadayım. Hastanelerde yapılan işlem hemen hemen aynı şeyler. Önemli olan senin içine sinen bir merkez olması, güven duyman.

Umarım en yakın zamanda nedenlerini bulut, ona göre yeni bir tedaviyi (maddi ve manevi ne kadar zor olsa da )planlaman arkadaşım . Bizleri sürecinden haberdar et ve pozitif düşün arkadaşım.

Merhaba canım;

Karar vermene ve bunun için adım atmana sevindim. Hem de İspanyalara gidiyorsun. Umarım senin için iyi olur canım.

Daha önce forumdan bir arkadaşımız gitti ( ismini hatırlayamadım)çok memnun kaldı ve oğlu oldu. Sanırım geçen sene doğumu oldu. Her aşamasından memnun kaldığını bizimle paylaşmıştı. Umarım canım sende memnun kalırsın, bütün aşamalarını lütfen bizimle paylaş.

Senden iyi haberler beklemedeyiz canım

Arkadaşım geçmiş olsun, çok üzüldüm.

Bu forumdaki hemen hemen herkes benzer acılarla demlenmişiz canım. O yüzden neler yaşadığını, ruhunda yaşadığın fırtınayı, yeni umut arayışlarının ne demek olduğunu anlıyorum.

Kıbrısta ben iki farklı merkezi biliyorum. kendi yaşadıklarım ve forumdan öğrendiğim kadarıyla orada sadece seni transfere hazırlayıp, sonrada onu gerçekleştiriyorlar. Senin önceki durumunla pek ilgilenmiyorlar. Burada sana çok iş düşüyor. Sen yaşadığın yerde seni takip edecek senin durumunu tahlil edecek bir bazan iki dr edineceksin. DR. senin için yapılması gereken ne varsa onları yaptıracak, bu arada sen de kendi kendinin dr olup her şeyi araştıracaksın. Adeta dr la beraber çalışacaksın .Kendinle ilgili her şeyi öğreneceksin.

Kıbrısa gittiğinde kendinle ilgili yapılması gereken her şeyi yapmış ruhen ve fiziken hazır bir konumda transferin gerçekleşecek. Bilgi toplamak için zamanın olduğu sürece forumun eski sayfalarını oku derim. Eminim işine yarayacak bilgiler bulacaksın.

Hiç bir zaman pes etme. Bende Magosa yaşam hastanesinde donmuşlarla hamile kaldım. 7. haftadayım. Hastanelerde yapılan işlem hemen hemen aynı şeyler. Önemli olan senin içine sinen bir merkez olması, güven duyman.

Umarım en yakın zamanda nedenlerini bulut, ona göre yeni bir tedaviyi (maddi ve manevi ne kadar zor olsa da )planlaman arkadaşım . Bizleri sürecinden haberdar et ve pozitif düşün arkadaşım.
rabbim ins. bebegini saglikli kucagina almayi nasip eder canim!
oncelikle tavsiyelerin icin cok tsk. ederim arkadasim!
icimdeki evlat sahibi olma istegini birturlu bastiramiyorum. fr.da 4 defa tup bebek yaptirdim tutmadi sonra ara verdik 2 defa tr.de yaptirdik ordada embryo gelismedi.bu arada zaman la kist olustu tr.de ki dr bana hamile kalinca gebelik kisti baskilar dedi bende umitlenip donore basvurdum, gecen sene 3 taze embryo bu ayda 2tane donmus embryo transfer edildi hic biride tutmadi malesef maddi ve manevi okadar yiprandimki simdi kendimi toparlayip burda kontrollerimi yaptirip kistimi temizletip, direk kibrista tedaviye baslamayi dusunuyorum.
Busure icerisinde kibristaki dr. ve hastaneleri arastiracagim. rabbim ins. banada anne olmayi nasip eder.

Son düzenleme:
Merhabalar hepinize,

Bayadir internete girmemistim, bu gun havalar guzel buralarda hergun hergun yagmur :), yagmur berekettir ama birazda gunese isiga ihtiyacimiz var.

Sayfalarin hepsini okumadim ama Kivfa'nin haberini okudum , ve uzuldum tabiikide. Arkadasim diyecek pek bir sey bulunmuyor bu durumda, acini yasayip kabul etmek dusuyor bize, sakin kendini felan suclama rahim kalinligi felan diye, 12inci haftadan once duserse bebisler demekki ya yumurtada sorun var ( e.g: kromozom, kalite) ama 12inci haftadan sonra olursa o zaman sorun rahimden kaynaklaniyor.

hatirladigima gore sen 12.haftaya kadar sulandirici igne kullanmistin, devam ettinmi yoksa durdurdunmu, emin olamadim ama herhalde oklinik sana birakmisti devam edip etmemeyi... belkide sende pihti sorunu var. Sen bir genetik testler yaptir: aklima gelen testler asagidaki gibi:

- Protein C aktivitesi
- Protein S aktivitesi
- Lupus antikoagulan ab

-faktor V mutasyon
-Antithrombim III duzeyi
- prothrombin polimorfizmi

Bunlarin sonucunda ( 1 ay sonra gelde bana burada ( ingilterede) turkiyede belki daha cabuk gelebilir) pihti sonrunun olup olmadigini ve hangisi oldugunu ogrenirsin...belkide hic oyle bir sorunun yok ama en azindan sen herseyi arastir ve bilgili ol>

Birde rahim ince ise, sen Doktorunla gorus Climara bant ve estrofem kulan , ayni zamanda fozyoterapi seanlarida al ama her yerde bulunmuyor ben meltem hnm 5 seans almistim benim rahim 6.9 mm ile transfer olundu cunku ben ne climara nede estrofem kulana bildim.....
Akupunkturda deneyebilirsin ( transfer oncesi ve transfer sonrasi seanslar var )

-tabii birde yedeiklerine dikkat et, biraz tarcini bala karistir her sabah al, ayni zamanda ogutulmuz corek otuda bunlar birer cay kasigi

- stressi azaltmaya calis ( o da biraz zor oluyor bazen), hep olumlu dusun, pozitif thinking

- Insallah bir sonrakinde her sey istedigin gibi olacak be beisine kavusursun canim.

Helun, senide tebrik ediyorum arkadasim, Allahim saglikli bir hamilelik ve saglikli evlatini kucagina almayi nasip eder insallah!

Bu yola devam edenlere bol sanslar diliyorum, lutfen kendinizi kasmayin, tabii kide heyecanli bir surec ama gitmeden once bedenen ve ruhen kendinizi iyi hazirlayin ve insallah her sey istediginiz gibi olur ve mis kokulu bebislere kavusursunuz.

Anatolya ve umuduumwaar nerelerdesiniz, insallah hersey iyi gidiyor sizler icin.
Umudumwaar sen reduksyon demistin ne oldu? insallah hersey yolundadir.

Zaman zaman buraya gelipde din'den bahseden arkadaslar, zannetmesinlerki bizler dinsiz, inancsiz insanlariz...Biliyorum sizde bir arayis icinde, cozum bulmaya calisiyorsunuz ama inaninki biz bu kararlari kolay kolay almadik, 2/3 senede ( belkide daha fazla) karar verdik. Sonucta o bebekler bizim kanimizla beslenip, bizim DNA mizi tasiyacaklar, genetik anne/babalardan ancak 20% gen tasiyacaklar....birde hamile oldugunu ogrendiginda zaten o fetusu benimseyip herseyi unutmus oluyorsun, donasyon birdaha soz konusu bile olmuyor....sen egitip sen yetistireceksin.
Lutfen toleransli, acik goruslu olalim insanlarin kararlarina saygili olalim!

Buradaki ugras veren, emek harcayan herkese bol sanslar diliyorum insallah herkes bebislerine kavusur ben dahil!

Sevgiyle ve gunesin piril piril ısıgının tum gununuzu aydınlatması niyetiyle,

Canim cok tesekkürler önerilerin icin. HIT de öyle demisti, embriyodan kaynaklanir düsükler demisti. Ama ben yinede Histeroskopi ve kan testlerini yaptiracagim dedigin gibi. Evet clexan kullandim hergün, yinede düstü. Kan testlerim hep temiz cikmisti Subatta yaptirmistim. Agustosda Türkiyedeyim. Allahim insallah bu sene yüzüm güler. Onun disinda spor egzersizlerine ve pilatese basladim. Akapunkturda yaptirmak istiyorum transferden önce. Sizlerden daha cok enerji aliyorum. Cok sagolun.

rabbim ins. bebegini saglikli kucagina almayi nasip eder canim!
oncelikle tavsiyelerin icin cok tsk. ederim arkadasim!
icimdeki evlat sahibi olma istegini birturlu bastiramiyorum. fr.da 4 defa tup bebek yaptirdim tutmadi sonra ara verdik 2 defa tr.de yaptirdik ordada embryo gelismedi.bu arada zaman la kist olustu tr.de ki dr bana hamile kalinca gebelik kisti baskilar dedi bende umitlenip donore basvurdum, gecen sene 3 taze embryo bu ayda 2tane donmus embryo transfer edildi hic biride tutmadi malesef maddi ve manevi okadar yiprandimki simdi kendimi toparlayip burda kontrollerimi yaptirip kistimi temizletip, direk kibrista tedaviye baslamayi dusunuyorum.
Busure icerisinde kibristaki dr. ve hastaneleri arastiracagim. rabbim ins. banada anne olmayi nasip eder.

Amin canım aminnn 👼👼👼

Back
X