Merhaba canim,bugun ispanyadan dondum cok yorucu ve zor oldu benim icin.tanimadigin ve dilini bilmedigin bir ulkede derdine derman aramak pekde kolaydegildi.Gittigim klinik cok ilgiliydi orda almanca konusuyorlardi esim iyi derecede almanca bildiginden o konustu ve bana cevirisini yapti bu zor yaniydi.fsh degerim yuksek oldugundan tup bebekten vazgectik.baslangicta dr bizimle konustu tahlillerimi yanimda goturmustum onlari inceledi ve sonrasinda muane etti simir ve rahim icin biyopsi yapti bunuda kanser testi icin gerekli oldugunu soyledi biraz can acitici oldu ama bu yolda denileni yapmak gerektigini dusunuyorum.esimede sperm testi yaptilar test sonuclari ciktiktan sonra dr tekrar konustu bizimle.ilac protokolu hazirlandi ve ilaclarimi aldim.Adetin ikinci gunu microgynon 30(korunma habi) 10 gun kullanmaliymisim sonra birkac gun ara veriliyor progynova sabah ve aksam olmak uzere kullaniyorum kac gun kullancamam gerektigini tam anlamadim tarih yazmis onu tekrar arayip netlestircem.sonrasinda utrason sonucunu onlara bildircem.decapeptyl igne vurulduktan sonra belitikleri tarihte ultrogest vajinadan sabah aksam 2 tanen almam gerekiyor.ikinci adetin ikinci gunu progynova sabah aksam.tekrar utrason ve sonucunu onlara bildircem.bana agustos 25 -eylul 7 arasinda transfer icin randevu vercekler.sizede bu kadar uzun zaman verdilermi ?adet gelmeden baslanmiyormus ama benim adetimin ne zaman gelcegi belli degil aslinda cok az bir kan geldi ama bilmiyorum adetmi yoksa biyopsinin etkisimi kafam cok karisik ve huzursuzum.bana aspirin, vitamin vermediler burda okudugum kadariyla genelde ikisinide yaziyormus dr lar.sen almismiydin ? senin ilac protokulun ve alim surelerin ne kadardi bilgi verirmisin canim.insallah bebegime yaklasiyorumdur.simdilik aklima gelenler bunlar

Amin inşallah
Suan nasıl gidiyor biraz anlatirmisin nasıl emziriyorsun ikuz bakımı çok zor herkes suan beni psikolojik olarak çökertiyor :(

Teşekkür ederim amin inşallah evet ikiside yattı emme refleksini kazanmak için gözlem altında kaldılar benim için zordu dokunamamak koklayamamak 1hafta kaldlr sonra kkavustuk kimseye yaşatmasn kuvez olayını gerçekten zor..inşallah.yaşamazsn canım sağ salim kucagna alırsın bebeklerini

Amin inşallah
Suan nasıl gidiyor biraz anlatirmisin nasıl emziriyorsun ikuz bakımı çok zor herkes suan beni psikolojik olarak çökertiyor :(

Biraz yorucu geceleri pek uyumuyolar:) bazen ikisi birden acikiyo o zamn çok zorlanyrm mecburen sütümü sagip veriyrm hangisi denk gelirse onu emziriyrm ama sütüm yeterli olmuyo bazen mama veriyorum

Arkadaşlar şu anda Kıbrıs'ta olanlarınızın morali nasıl ben çok heyecanlıyım lütfen destek olalım birbirimize

Hiç kafana takma canım geyet rahat ol , sakin ol dinlen yürü , bebegine inşallah kavusucaksın :) farzet hamilesin kontrole gideceksin 5 dakka sürmüyor çok kısa bi işlem . Kalbini ferah tut rahat ol :) bol şanslar dualarım seninle .

Havuzagirdim iki gün sıkıntıdan şimdi de sol kasıkta hafif sancı var umarım sorun olmaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrıca progeston vajinal kullanımda beni rahatsız ediyor.günde 3 defa mikrop kapsam diye ödüm patlıyor

Ayrıca progeston vajinal kullanımda beni rahatsız ediyor.günde 3 defa mikrop kapsam diye ödüm patlıyor

Prpgestan mecbur canım korkma bişey olmaz ben 11 haftadır kullanıyorum sabah öglen akşam :) alıştım :) rahat ol cnm trsnferden sonrada cok yatma rahimde kan dolasımı olması bebişleri tutunması için önemli :)

Doktorum hıt güveniyorum .dün hemşire aradı 26 yumurtanın 9 tanesi döllenmiş kalitesini sonra söylerim dediler transferden korkuyorum daha önce anastezi ile tüp bebek transferi oldum offf süreç uzadıkça endişeler artıyor .

Ayrıca bu forumda ki en korkak anne adayı benim yaşım 42 ama çok tırsak bir yapım var. Herşeyi de kafama takıyorum.kocamın başının etini yedim Kıbrıs'a gidelim diye şimdide söylenip duruyorum adamı canından bezdirdim gıkı çıkmıyor.

Doktorum hıt güveniyorum .dün hemşire aradı 26 yumurtanın 9 tanesi döllenmiş kalitesini sonra söylerim dediler transferden korkuyorum daha önce anastezi ile tüp bebek transferi oldum offf süreç uzadıkça endişeler artıyor .

Bende 42 yasındayım :) rahat ol stres en buyuk düşman :) bak güzel yönlrini düşün çok şükür anne olmak için imkanın var ve cok az bi süre kaldı zevkini çıkar :) eşinle balayı yaptıgını düşün :)

Teşekkür ederim desteğiniz için bende sizin için dua edeceğim.kıbrısta bir umudun peşinde olan bizlerin Allah yardımcımız olsun

Amin canım güzel haberlerini hep bekliyoruz senin içinde dualarımız hepimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun ...

Kizlar uzun suredir giremedim ama hep aklimdasiniz. bebeklerim bugun 68gunluk oldular masallah gelisimleri cok iyi cok tatli oldular teyzeleri ikiz bakmak gercekten cok zormus annem yanimda esimde gece bile yardimci oluyor yinede zorlaniyorum birbirlerini uyandiriyorlar. cok kucaga alistilar.yinede yakinmak istemem cunku cok zor sahip olduk.Allaha surekli sukrediyorum.embrio sayisi cok onemli encok 3adet koydurmanizi tavsiye ederim.birde kizlar sakin kimseye soylemeyin esinizle aranizda sir kalmali ben esime guvendim onun ailesi duymus bu yuzden cok uzuldum.yaptirirken cok iyi dusunun bazi seyleri..:44:

rabbim ins. bebegini saglikli kucagina almayi nasip eder canim!
oncelikle tavsiyelerin icin cok tsk. ederim arkadasim!
icimdeki evlat sahibi olma istegini birturlu bastiramiyorum. fr.da 4 defa tup bebek yaptirdim tutmadi sonra ara verdik 2 defa tr.de yaptirdik ordada embryo gelismedi.bu arada zaman la kist olustu tr.de ki dr bana hamile kalinca gebelik kisti baskilar dedi bende umitlenip donore basvurdum, gecen sene 3 taze embryo bu ayda 2tane donmus embryo transfer edildi hic biride tutmadi malesef maddi ve manevi okadar yiprandimki simdi kendimi toparlayip burda kontrollerimi yaptirip kistimi temizletip, direk kibrista tedaviye baslamayi dusunuyorum.
Busure icerisinde kibristaki dr. ve hastaneleri arastiracagim. rabbim ins. banada anne olmayi nasip eder.

arkadaslar HIT hakkinda bilgisi olan varmi suan hangi hastanede calisiyor onceden magusa yasam hastanesinde calisiyordu oradan ayrilmis ben HIT le de gorusup onun oldugu hastaneye gitmek istiyorum bu konuda daha cok tecrubeli sanirim sizin bilgilerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim

arkadaslar HIT hakkinda bilgisi olan varmi suan hangi hastanede calisiyor onceden magusa yasam hastanesinde calisiyordu oradan ayrilmis ben HIT le de gorusup onun oldugu hastaneye gitmek istiyorum bu konuda daha cok tecrubeli sanirim sizin bilgilerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim

Hit magosa tıp merkezi ve Lefkoşa yakındoğuüni de çalışıyor.ben şu anda onun hastasıyım2gün sonra transferim var.

Slm arkadaslar ben yeni katiliyorum Araniza.. 28 yasindayim 10 senedir evliyim . 7 senedir bebegimiz olmuyor ... 4 kere tubbebek denedik olmadi dordude... Basta sebebini bilmediler dokturlar. Dorduncu denememde olmayinca doktur, yumurtamin kalitesis oldugunu ve yuzde 90 olmayacagini soyledi. Yumurta donoru olursa. Anne olacagimi soyledi. Basda Kabullenemedim agladim. Ama sonundaa baska caremin olmadigi anladim Esiminde baba olmasini engellemeye karar verdim. Ama bazen Korkularim oluyor, endiselerim kime benzeyecek , saglilkli olmasi ,, bunlari. Yakindaa kibrisa gidecegiz tedavi olmaya. Ama icinde biraz Kabullenemedim hissediyorum. Kimseninde duymasini istemiyorum , baskalarinin bakislarinda onu girmek istemiyorum, sizleri okuyunca biraz rahatladim.. Bide gunah islemekten cokkkk korkuyorum , Cunku arastirdim hoca boyle seyin olmamasi gerek diyo, gunah diyo. :( sizlerin bana onereceginiz nedir? Allahim bizlere yardim etsin...

Son düzenleme:
Hit magosa tıp merkezi ve Lefkoşa yakındoğuüni de çalışıyor.ben şu anda onun hastasıyım2gün sonra transferim var.

tsk ederim canim internetten bakip bilgi alayim
sanada bol sans diliyorum hayirlisiyla transferin olur. hamile kalirsin dualarimiz seninle allah yardimcin olsun:)

Son düzenleme:
Slm arkadaslar ben yeni katiliyorum Araniza.. 28 yasindayim 10 senedir evliyim . 7 senedir bebegimiz olmuyor ... 4 kere tubbebek denedik olmadi dordude... Basta sebebini bilmediler dokturlar. Dorduncu denememde olmayinca doktur, yumurtamin kalitesis oldugunu ve yuzde 90 olmayacagini soyledi. Yumurta donoru olursa. Anne olacagimi soyledi. Basda Kabullenemedim agladim. Ama sonundaa baska caremin olmadigi anladim Esiminde baba olmasini engellemeye karar verdim. Ama bazen Korkularim oluyor, endiselerim kime benzeyecek , saglilkli olmasi ,, bunlari. Yakindaa kibrisa gidecegiz tedavi olmaya. Ama icinde biraz Kabullenemedim hissediyorum. Kimseninde duymasini istemiyorum , baskalarinin bakislarinda onu girmek istemiyorum, sizleri okuyunca biraz rahatladim.. Bide gunah islemekten cokkkk korkuyorum , Cunku arastirdim hoca boyle seyin olmamasi gerek diyo, gunah diyo. :( sizlerin bana onereceginiz nedir? Allahim bizlere yardim etsin...

Canım öncelikle bir kaç doktora git eğer o doktorlar da çocuğunun olması zor diyorsa o zaman donörü düşün.

Ama sen içine sindirene kadar gitmeyin kıbrısa.

Şöyle düşün o minicik yavru senin içinde büyüyecek, senden beslenecek sana muhtaç olacak.

Doğduğunda ilk seni görecek. Senin kokunu bilecek.

Onu sen giydirecek, sen besleyeceksin.Sence onun annesi sen değil misin?

Kaldı ki donörü sana benzeyen birinden seçiyorlar.Farz etki ona benzedi. Ya yetimhaneden alacağın çocuk kime benzeyecek?

Çünkü donörü kabul etmezsen evlat edinmekten başka çaren kalmayacak.

Günah konusuna gelince ben hoca değilim fetva da veremem. Ama araştırmalarım sonucunda anne karnında bebeğe 40. gün yada 3. ayında ruh veriliyor.

Yani bebeğe ruh üflenirken bebek senin içinde oluyor zaten.

Yüce Rabbim isteyeseydi ilk günden verirdi ruhu.

Bazı ilahiyatçılar da donörün organ nakli olduğunu diğer organ nakillerinden farkının olmadığını söylüyor.

Kardeşim benim içim rahat. Rabbim böyle nasip vermişse başım gözüm üstüne.

Umarım içini biraz olsun rahatlatabilmişimdir.

Back
X