Merhaba canim,bugun ispanyadan dondum cok yorucu ve zor oldu benim icin.tanimadigin ve dilini bilmedigin bir ulkede derdine derman aramak pekde kolaydegildi.Gittigim klinik cok ilgiliydi orda almanca konusuyorlardi esim iyi derecede almanca bildiginden o konustu ve bana cevirisini yapti bu zor yaniydi.fsh degerim yuksek oldugundan tup bebekten vazgectik.baslangicta dr bizimle konustu tahlillerimi yanimda goturmustum onlari inceledi ve sonrasinda muane etti simir ve rahim icin biyopsi yapti bunuda kanser testi icin gerekli oldugunu soyledi biraz can acitici oldu ama bu yolda denileni yapmak gerektigini dusunuyorum.esimede sperm testi yaptilar test sonuclari ciktiktan sonra dr tekrar konustu bizimle.ilac protokolu hazirlandi ve ilaclarimi aldim.Adetin ikinci gunu microgynon 30(korunma habi) 10 gun kullanmaliymisim sonra birkac gun ara veriliyor progynova sabah ve aksam olmak uzere kullaniyorum kac gun kullancamam gerektigini tam anlamadim tarih yazmis onu tekrar arayip netlestircem.sonrasinda utrason sonucunu onlara bildircem.decapeptyl igne vurulduktan sonra belitikleri tarihte ultrogest vajinadan sabah aksam 2 tanen almam gerekiyor.ikinci adetin ikinci gunu progynova sabah aksam.tekrar utrason ve sonucunu onlara bildircem.bana agustos 25 -eylul 7 arasinda transfer icin randevu vercekler.sizede bu kadar uzun zaman verdilermi ?adet gelmeden baslanmiyormus ama benim adetimin ne zaman gelcegi belli degil aslinda cok az bir kan geldi ama bilmiyorum adetmi yoksa biyopsinin etkisimi kafam cok karisik ve huzursuzum.bana aspirin, vitamin vermediler burda okudugum kadariyla genelde ikisinide yaziyormus dr lar.sen almismiydin ? senin ilac protokulun ve alim surelerin ne kadardi bilgi verirmisin canim.insallah bebegime yaklasiyorumdur.simdilik aklima gelenler bunlar