Sevgili atesn, bende pek girip yazamasamda inanın günlük girip gelişmeleri okuyorum.seninde alpiknurunda kardelenurunda trkrar denemesini sabırsızlıkla bekliyor ve hep dua ediyorum.benim ikizler çok yaramaz.uyku nasıl bişey bilmiyorlar sanırım.birde ben yanlız akıyorum.eşim çok geç geliyor eve.....yani çokyorucu.
Bebekcim sen nasılsın.sen her zamanki gibi aktifsin ve hep burdasın.benim ikizlerbiraz düzene girsin bende daha aktif olup buradaki arkadaşlara yardımcı olmak isterim.bu formun beni için çok özel bir yeri var.hayatımın en zor dönemlerinde buraya tutundum.buraki arkadaşlarimın yaşadığı acılarının ortak ol ası acımı hafifletti.herkes birbirine canla başla yol gösterdimutluluk haberlerini gözyaşlarıyla kutladı.şimdi bizlerde bende zananım olduğu sürece yardımci olmak isterim.herkese sevgiler....görüşürüzzz :))
benim canlarim, kader arkadaslarim,
yine geldim ben bir dönem yoktum, türkiyeye ikizlerimizle ilk kez gittik..........yolculuk zor geldi ama degdi.......vatanlarini görsün dedim, havasini koklasin dedim, insanlarini görsünler dedim, güzel ezan lari dinlesinler dedim.......dualar ettik camilerde, sükürler ettim Allah a ve herkese dualar ettik cocuk sahibi olmak isteyenlere.
arkadaslarim yakinda ikizlerimiz 1 yasina giriyor. büyük eglencemizi hazirliyoruz.......koskoca bir sene.......
herkese tavsiyem deneyin vazgecmeyin ne olur.......
bebislerim cok aktif olmaya basladilar, emekliyorlar, daha yürüyemiyorlar, kahkaha gülüyorlar, birbirleriyle oynuyorlar, cok mutluyuz. bakimi daha cok zorlandi ama olsun, onalrin sevgisi insana güc kuvvet veriyor. yardimcim da yok bir sekilde hallediyoruz.
bebislerim ev yemeklerini de yemege basladilar. yani büyüyorlar teyzeleri :)
Allahim tedavide olanlara sizlere kolaylik versin
tress arkadasim, cok sevindim seni burda gördügüme. eski arkadaslardan alpilknur gördüm, atessn gördüm digerlerini maalesef daha görmeedim
GELIN ARKADASLAR SIZDE BURDA OLUN ARA SIRA OLSA DAHI
burda arkadaslara umut verelim,destek verelim onlarda hayallerine kavussunlar.......
saglicakla kalin sevgili dostlarim