Canım; benim toplamda 7. tedavim. 4'ü kendi yumurtalarımla. Kıbrıs'ta' da üçüncüsü. İlkinde Doğuşta Firdevs hanım dı. Dört embriyodan maalesef negatif sonuç aldım.
2. tedavim HİT de geçen seneydi. Hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. İki embr. yerleştirilmişti. Aynı zamanda 10 adet embr. dondurulmuştu. Dn. rum çok verimliydi.
3. tedavime bu sene mayısta başladım. Dondurulmuş 3 embr. tranfer edildi. Bir tanesiyle hamileliğim devam ediyor. 9. haftadayım. İnşallah beni bırakmayacak canım. Bu tedavim donmuşlarım orda olduğu için yaşam hastanesinde yapıldı. HİT o hastaneden taşınmış. Bana istersen emriyoları taşıyıp burda yapalım dediler. Ben o rıski göze alamadım ve embriyoların bulunduğu yaşam hastanesinde transferim yapıldı. Özlem hanım var, sağolsun benimle çok ilgilendi.
Canım sen hangi aşamadasın, umarım istediğin gibi bir sonuçla karşılaşırsın canım.
Merhaba : Benimkisi bir ask hikayesiii siyah beyaz filim gibi biraz...!!! Tammm 40 defa kendi Foliküllerimle.. 3 defa'da donor denedim.. 43. de hamile kaldim ama 9. haftalik kalbi durdu... maalesef pazartesi hastaneye yattim doğum sancisi ile duşuk yaptım mecburen.. nerde yaptiğima gelince :
ATİNA EMBİO KLİNİĞİNDE DENEDİM ..
TEKRAR DENERSEM AYNİ YERDE DENEYECEĞİM .. AMA BURDA BİRAKSAM'Mİ DİYE DE DÜŞÜNÜYORUM .. YASİMDA 47 OLDU İSTANBUL GOZTEPE OTURUYORUM.. MERAK` ETTİĞİNİZ BİR ŞEY VARSA BUYURUN LÜTFEN... TEKRAR GORUŞMEK UZERE KENDİNİZE İYİ BAKİN TADİNİ ÇİKARİN HAMİLELİĞİN İNŞALLAH KUCAĞİNA ALİRSİN AMİNNN... BYE
Son düzenleme: