Tedavi oncesi ince olmasi normal ilaclarla kalinlasir kafana takma sakin ben o hatayi yaptim psikolojik olarak olsa gerek kalinlasma problemi yasadim sen yapma rahat ol canim
Sagol canım tsk ederim, insan stres yapıyor işte. Tedaviyle Kalınlaşır umarım,

Kanbar sen ilaclara basladinmi?hersey yolunda giderse ayni zamanda transferimiz olcak
Başladım canım ilaçlarımı kullanıyorum,iyi gidiyor herşey,gitmemiz çok yakın...sen hangi doktorda tedavi görüyordun?

Bir umutcum sende durumlar nasıl?
estrofeme devam canım
yarın doktora gidicez rahim kalınlığına bakılıcak
yarından sonra belli olur gidiceğimiz tarih galiba
sen nasılsın neler yapıyosun kanbarcım,bu arada takvimin harika olmuş

karmakarşık duygular içerisindeyim,heyecanmı korkumu bilmiyorum
allah yardımcımız olsun hepimizinde

estrofeme devam canım
Teşekkür ederim,uğur olsun dedim...:cool:

karmakarşık duygular içerisindeyim,heyecanmı korkumu bilmiyorum
allah yardımcımız olsun hepimizinde
Korkma canım, hiç düşünmemeye çalış. Herşey olacağına varır. Moralini yüksek tut, ilaçlarını saatinde al. Gez eğlen transfere kadar. Ben transfer sonrasıda hiç boş durmamıştım, düşünmemek için. Hergün misafirim vardı yeni yıldan dolayı. Belki böylesi daha iyi.

[QUOTE post: 38690027, member: 147937"]Sonuç pozitif kızlar
Allah tamamına erdirsin inşallah. Bebisi veya bebislerin seni birakmiyacak. Ama onlara guc vermenin yolu pozitif düşünmeye çalışmaktır.
Hayırlı olsun[/QUOTE]
Sağol canım, sen ne durumdasın?

Korkma canım, hiç düşünmemeye çalış. Herşey olacağına varır. Moralini yüksek tut, ilaçlarını saatinde al. Gez eğlen transfere kadar. Ben transfer sonrasıda hiç boş durmamıştım, düşünmemek için. Hergün misafirim vardı yeni yıldan dolayı. Belki böylesi daha iyi.
Düşünmemeye çalışıyorum zaten,evde de pek durmam ben çok geziyorum
Ama yinede sıkıntısı var içimde
Hakkımızda hayırlısı

Sagol canım tsk ederim, insan stres yapıyor işte. Tedaviyle Kalınlaşır umarım,
Seni cok iyi anliyorum canim.bizler stresli ve yipratici donemler yasiyoruz aslinda biraz rahat olabilsek isimiz daha kolay olcak ama dedigin gibi kimi zaman elimizde olmuyor.Allah emeklerimizi bosa cikarmasin ve yavrularmizi kucagimiza almayi nasip etsin.

B
Başladım canım ilaçlarımı kullanıyorum,iyi gidiyor herşey,gitmemiz çok yakın...sen hangi doktorda tedavi görüyordun?
Ben İspanya yolcusuyum canim.kalinlasma istenilen duzeyde olursa bu ayin 15 gibi transfer olabilir.Sakincasi yoksa ilac protokolunu yazabilirmisin ozeldende yazabilirsin.ben daha once yazmistim bilmem okudunmu

merhaba arkadaşlar.bende yumurta donasyonu düşünüyordum.ama 2 aydır yumurtalarım kendılğinden oluyor.hiç bi ilaç kullanmadım.31 aralıkta aşılama yaptım.şuan sonucu beklıyorum.pek umudum yok ama.bakalım zaman ne yapacağımızı gösterecek.olmazsa yaza doğru bende donasyon yapıcam.sadece sizinle paylaşmak istedim.

merhaba arkadaşlar bugün Kıbrıs'a gidiyorum. yarın transferim olacak. Yumurta donasyonu. bakalım umarım güzel haberlerimi yaklaşık 15 gün sonra sizinle paylaşacağım.

Bu arada ben zaten düzenli adet goruyorum ve her ay düzenli yumurtluyorum. takip altındayım. bunda bir sorun yok ama son bir kaç aydır kaliteli yumurta olmuyor. 6 ay önce kaliteli yumurta vardı ama ne yazık ki yine olmadı. 3 senedir oplam 6 sefer denedim. doktor halen denenebileceğini söylüyor lakin artık hormon almak istemiyorum dhea dahil olmak üzere çok sayıda hormon aldım. dhea bile tek başına meme kanseri riskini artırken diğerleriyle birlikte düşünemiyorum bile. donasyona karar verdim. sonuçta benim karnımda büyüyecek. benim kanımla sütümle beslenecek ne farkederki. yarın transfer hadi bakalım hayırlısı.
sevgiler ve selamlar

Bu arada ben zaten düzenli adet goruyorum ve her ay düzenli yumurtluyorum. takip altındayım. bunda bir sorun yok ama son bir kaç aydır kaliteli yumurta olmuyor. 6 ay önce kaliteli yumurta vardı ama ne yazık ki yine olmadı. 3 senedir oplam 6 sefer denedim. doktor halen denenebileceğini söylüyor lakin artık hormon almak istemiyorum dhea dahil olmak üzere çok sayıda hormon aldım. dhea bile tek başına meme kanseri riskini artırken diğerleriyle birlikte düşünemiyorum bile. donasyona karar verdim. sonuçta benim karnımda büyüyecek. benim kanımla sütümle beslenecek ne farkederki. yarın transfer hadi bakalım hayırlısı.
sevgiler ve selamlar

donasyon konusunda ne güzel yazmışsın cnm,aynı kafadayız.. insan kendi doğurduğunu nasıl sevmez.. ve dhea için yazdıklarında tamamen doğru ama ne yazıkki bizlere gereksiz yere aylarca kullandırdılar..
transferin hayırlı olsun güzel haberlerin gelsin cnm..

sevgiler ve selamlar
Sevdigili AED bende senin gibiydim 4 mikro denemem var. O yüzden donasyona karar verdim. Bir kizim var yine deniyoruz kardes icin. Tarif edilemez bir duygu annelik. sana tedavinde basarilar diliyorum, hosgeldin aramiza

sevgiler ve selamlar
aynı fikirdeyim senle, hayırlı olsun canım burdan da güzel haberlerini alırız inş

estrofeme devam canım
Sen :KK15:de takvim yap,uğur olsun...:cool:

Back
X