Herkese Günaydın. Cumartesi Kıbrısdaydım. Halil Bey ile de Şevket Bey ile de görüştüm. Kesinlikle Halil Bey daha kararlı .Rahim Filmimi ; test sonuçlarımı tek tek inceledi ; rahim kalınlığımı-yumurtalarımı dikkatlice inceledi ; hatta rahim kalınlığım 8 mm olması gerekirken 7 mm olduğu için işlemden önce 5 gün fizik tedavi dedi. Ama Şevket Bey test sonuçlarıma da ; rahim filmimi de de çok dikkatli bakmadı. Doğuş Tüp Bebeği biraz da ticari buldum. Örneğin paket sunması (benim kendi düşüncem) oraya tatile gelmişiz ; olumsuz bir durumda yine gelirmişiz izlenimi yarattı. Ama Doğuş Can Bey çok ilgili , araştırmacı ve sıcak. Ayrıca Halil Bey çatlama olduktan sonra yumurtaları alıp ; diğer ay transfer yapacağını iletti. Sizce bu işlemin olumsuz olma ihtimali daha yüksek değil mi? Yumurtaları alır almaz döllemek mi lazım ; 1 ay dondurup öbür ay transfer etmek de kaybımız büyük mü? Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum ama doğrusu oysa değer...

Herkese Günaydın. Cumartesi Kıbrısdaydım. Halil Bey ile de Şevket Bey ile de görüştüm. Kesinlikle Halil Bey daha kararlı .Rahim Filmimi ; test sonuçlarımı tek tek inceledi ; rahim kalınlığımı-yumurtalarımı dikkatlice inceledi ; hatta rahim kalınlığım 8 mm olması gerekirken 7 mm olduğu için işlemden önce 5 gün fizik tedavi dedi. Ama Şevket Bey test sonuçlarıma da ; rahim filmimi de de çok dikkatli bakmadı. Doğuş Tüp Bebeği biraz da ticari buldum. Örneğin paket sunması (benim kendi düşüncem) oraya tatile gelmişiz ; olumsuz bir durumda yine gelirmişiz izlenimi yarattı. Ama Doğuş Can Bey çok ilgili , araştırmacı ve sıcak. Ayrıca Halil Bey çatlama olduktan sonra yumurtaları alıp ; diğer ay transfer yapacağını iletti. Sizce bu işlemin olumsuz olma ihtimali daha yüksek değil mi? Yumurtaları alır almaz döllemek mi lazım ; 1 ay dondurup öbür ay transfer etmek de kaybımız büyük mü? Ben 1 ay daha kaybetmek istemiyorum ama doğrusu oysa değer...

canımm bu Halil bey HİT'deki beymi oluyor.Doğuşta Firdevs hanımın orasımı oluyor
birde Bahceci Kıbrıs varmış oraya gidenlerde var ama hangisi tam doğrusu insan yaşamadan bilemiyor.

canımm bu Halil bey HİT'deki beymi oluyor.Doğuşta Firdevs hanımın orasımı oluyor
birde Bahceci Kıbrıs varmış oraya gidenlerde var ama hangisi tam doğrusu insan yaşamadan bilemiyor.
Evet Canım. Hitten bahsettim. Doğuş ta Firdevs Hanımın hast. ama ben onunla görüşemedim. Bahçeciyi duydum ama ne kadar çok kişiyle görüşürsem okadar kafam karışır diye düşündüm. Şimdi 2sinden 1ine karar verip ; ilerleyeceğiz hayırlısıyla

canım maalesef bir nevi ticarethane buralar....canım nasip kısmet bazen ilk transferde olmuyor ama dondurulmuş embriyo transferi yapılan tutuyor nasip kısmet böyle şeyler canım.ama bende dondurulunca başarı şansı düşer diye düşünüyorum,halilibrahim beye sor bakalım şansı düşürür mü dondurulursa diye....için kime ısındıysa ona git canım doktorda çok önemli...

kendi yumurtalarınla deniyorsan, 1-2 ay beklemek en doğrusuymuş canım, hormonlardan etkilenen yumurtalık ve rahim dinlenmiş oluyormuş.. donasyonsa beklemeye neden gerek var bilemiyorum. Halil beyin birçok kişiye fizik tedavi önerdiğini duydum hatta kendi kardeşi ftr uzmanıymış onu öneriyormuş galiba.. Birde tatile gelmiş gibi düşünün tadını çıkarın fikrine acayip sinir oluyorum. sanki tatile gidecek olsak 20000 lira verip kıbrısa gideriz, geçen yaz 5 gün zor sabrettik, bu defa 1 günden fazla kalmayı düşünmüyoruz kıbrısta.. Bizde önümüzdeki ay görüşmeye gideceğiz, hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Kizlar transfer oldu gayet iyi gecti yarim saat dinlendirdikten sonra kalktim sadece cok sikisiktim o benim icin biraz iskence oldu yarim saatim dolduktan sonra tuvalete girdim dr da girebilcegimi soyledi.iki tane embriyo transfer ettiler İspanyada uc embriyo transferi yasal degilmis mecburen ikiyi kabul ettik.Allah insallah bize nasip ederde teki tutsada raziyiz.

Kizlar transfer oldu gayet iyi gecti yarim saat dinlendirdikten sonra kalktim sadece cok sikisiktim o benim icin biraz iskence oldu yarim saatim dolduktan sonra tuvalete girdim dr da girebilcegimi soyledi.iki tane embriyo transfer ettiler İspanyada uc embriyo transferi yasal degilmis mecburen ikiyi kabul ettik.Allah insallah bize nasip ederde teki tutsada raziyiz.
Transferin hayırlı olsun canım inş bebeklerin tutunur cnm

tranaferin hayirli olsun cnm.

hayırlı olsun canım transferin,12 gün sonra buradan güzel haberler vermen dileğiyle.....

Herkese iyi aksamlar,
Ben bu sayfayi ta en basindan beri takip eden eski bir uyeyim. Pek cok uyenin sevinclerine hayal kirikliklarina sahit oldum. sevindim, uzuldum...kendimde bu sirada 5 olumsuz tup tedavisi gecirdim. yasim 40 ve endometriozis hastasiyim. 2011 de laparoskopik ameliyat gecirdim, sonra 5 ay gecici menopoz lucrin tedavisi, ve ardindan tup. maalesef hic tutunma olmadi, bir kere de tedavi yarim kaldi, yumurta bos ciktigindan.
donasyon hep aklimda, dedigim gibi, eskiden beri takip ediyorum o yuzden fiyat, dr degil sorularim arkadaslar...
ben en cok sunu merak ediyorum, oz ellikle dogum yapmis ve suan bebeklerini buyutenler. nasil hissediyorsunuz? neler oluyor hayatlarinizda? benzerlikler nasil? gerip sorular geliyor mu? pismanlik var mi?
yanlis anlasilmasin, bende cok ama cok istiyorum bebegim olmasini. lakin benim durumum biraz karisik. esim donasyon olursa ilerde soylemekten yana. yoksa ilerde cok daha buyuk sorunlarla karsilasabilecegini soyluyor. eger cocuk bana cokbenzemez ve suphelenirse ve dna testi yaptirirsa ne olur? ne dusunuyorsunuz arkadaslar cok ama cok karisik duygular icindeyim. esimle ciddi tartismalarimiz var...ne yapacagimi bilemiyorum. bu arada hollanda da yasiyorum ve burada donasyon anonim degil, cocuk isterse bagislayani ogrenebiliyor. tersi mumkun degil.
uzun oldu...simdilik bu kadar diyim...sevgiler
Merhaba bende donasyon ile hamile kaldim. Henuz kucagima almadim fakat biz yumurta nakli diyoruz fakat bize hucre nakli yapiliyor embriyo hucreleri bizim kanimizla canimizla cogaliyor benim ablam ve kizkardesim esleri ile esmerler ve dogal yolla hamile kaldilar iki ciftinde cocuklari sarisin biri mavi gozlu biri yesil gozlu ailenizde mutlaka ten rengi goz rengi burun yapisi kulak yapisi boyu posu farkli cesitli insanlar vardir zaten hickimsenin cocugu %80 bile anneye babaya benzemiyorki o embriyo rahmine yerlesince o kasik agrilarini o mide bulantilarini hissedince senin bebegin oluyor onu kaybetmemek icin nasil yatacagini nasil adim atacagini hesapliyorsun.Benim yuklenen 4 ude tuttu ve drlar reduksiyon ile indirgeme dediler ben simdi 2 gozum 2 cesme hangisinden vazgecerim diye agliyorum aglarken bile korkuyorum onlara bisey olacak diye cunku onlar canimdan can ile besleniyorlar. Biz deisterdik kendi genlerimizi tasisin diye ama napalim olmuyor işte biz ayip bisey yapmiyoruz.Allah urememizi emretmis cok tedaviler gorduk cok ameliyatlar olduk cokkk denedik bizde boyle ureyecegiz kaderimiz buymus.Zor bir karar sureci Allah yardimcin olsun.

Canım şimdi iyiyim sağol ilk 3 ay zor geçti çok bulantım oldu sürekli kustum o yüzden buralara çok kısa süreli girebildim. Şu anda ikizlerimle devam ediyorum malesef redüksiyon gerçekleşti :KK43: sen nasılsın canım?
Benim de 4 tane tuttu bana da reduksiyon dediler ozelde mi yaptirdiniz yoksa universite hastanesinde mi islemi hatirlamak istemiyor olabilirsiniz ama bilgi vermeniz mumkun mu ? Kacinci haftada karindan mi yapildi bayilttilar mi? Lutfen bilgi istiyorum.

Tutviratut merhaba. Benim eşim azosperm , 2 yıllık evliyiz ve kasım ayında öğrendik. Eşim daha tese ameliyatından çıkar çıkmaz bana sperm donasyonunu önerdi. İlkbaşta reddettim ama o kadar sık ve baskıcı konuştu ki araştırmaya karar verdim. Bu 2 ayda biz hastanelerle görüştük ; mailleştik hatta geçen hafta Cumartesi Kıbrısdaydık . Benimde tek kaygım ileride eşimin bu durumdan rahatsızlık duyması ve dile getirmesi. Bir yandan da bizim toplumda 'benzetme' huyumuz var. Kaşı , gözü , burnu sürekli birilerine benzetirler. Ama inan ki bu bebek karnımızda büyüyecek; bizi emecek ve bize bağlı olacak. Sana da çok geçmiş olsun canım. İnşallah herşey istediğin gibi olur.Daha fazla sende eşinde yıpranmadan karar verirsiniz...

• Beğen
Reactions: AED
hayırlı olsun canım,inşalllah hamile haberlerinide alırız burdan

neden iptal oldu cnm hayırdır
gideceğimiz akşam çok az leke geldi tam kan gibi değil
doktor beyle görüştüm aradım ne olduğunu bilemeyiz şimdi,gel bir muayene edeyim dedi
ve muayenede rahim duvarının dökülmeye başladığını söyledi,kalınlık henüz duruyormuş ama az az sızıntı var dedi
bu durumda transfer yapamayacağını iptal etmek zorunda olduğumuzu anlattı
çok çok üzgünüm
fartulal verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz

gideceğimiz akşam çok az leke geldi tam kan gibi değil
doktor beyle görüştüm aradım ne olduğunu bilemeyiz şimdi,gel bir muayene edeyim dedi
ve muayenede rahim duvarının dökülmeye başladığını söyledi,kalınlık henüz duruyormuş ama az az sızıntı var dedi
bu durumda transfer yapamayacağını iptal etmek zorunda olduğumuzu anlattı
çok çok üzgünüm
fartulal verdi bir ay sonra tekrar gideceğiz

hadi ya, olsun doktorun bilinçli ilerliyor demekki apar topar seni transfere sokmamış
gelecek ay herşeyin yolunda gitmesini dilerim

hadi ya, olsun doktorun bilinçli ilerliyor demekki apar topar seni transfere sokmamış
gelecek ay herşeyin yolunda gitmesini dilerim
berk beye gitmekle ne kadar doğru karar verdiğimi tekrar anladım
öyle içimi rahatlattı ki,üstümüze titrediler resmen
eşimle bizde aynı şeyleri konuştuk öylesine transferde yapabilirdi
kendiside dedi transfer yapsakta zaten sonuç olumsuz olurdu diye

Kizlar dondurulmus transferim kasimin sonunda yapildi test gunu ilaclari biraktim negatifi gorunce 3 gun sonrada adet oldum ama bu ay 10 gun gecti ne gelen var ne de giden...daha once hic adet gecikmesi yasamadim.ilk tupten sonrada hic gecikme olmadi.gunu gunune oldum ama bu sefer 10 gun geçti...ilac olarak estrofem ve progestan kullandim.bunlar duzensizlik yapar mi yoksa bi umut olabilir mi?lutfen cvp verin umutlanmak istemiorum ama elimde degil dusunmeden duramiyorum

Kizlar dondurulmus transferim kasimin sonunda yapildi test gunu ilaclari biraktim negatifi gorunce 3 gun sonrada adet oldum ama bu ay 10 gun gecti ne gelen var ne de giden...daha once hic adet gecikmesi yasamadim.ilk tupten sonrada hic gecikme olmadi.gunu gunune oldum ama bu sefer 10 gun geçti...ilac olarak estrofem ve progestan kullandim.bunlar duzensizlik yapar mi yoksa bi umut olabilir mi?lutfen cvp verin umutlanmak istemiorum ama elimde degil dusunmeden duramiyorum

cnm bazen gecikme olabiliyor bazı tedavilerden sonra bu normal ama inşallah olumlu bir sonuç alırsın, istersen yarın bir beta hcg baktır bir bakarsın sürprizin gelir
belki bir ihtimal ufak bir kistte oluşmuş olabilir.

Back
X