Sürekli dua ediyorum canım,sen de bu pozitiflik varken,sen de anne olacaksın,ben inanıyorum.

Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..
Cok sagol ablacım artık karamsar lıktan sıyrıldım, cunku olumsuz düşününce daha kötü oluyor, bende dua ediyorum senin için, inşallah sağlıklı bir sekilde bebeklerini kucağına alırsın, allahım dileyen herkese bu eşssiz mutluluğu nasip etsin

Cok sagol ablacım artık karamsar lıktan sıyrıldım, cunku olumsuz düşününce daha kötü oluyor, bende dua ediyorum senin için, inşallah sağlıklı bir sekilde bebeklerini kucağına alırsın, allahım dileyen herkese bu eşssiz mutluluğu nasip etsin
Amin Limonatam,inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza sağlıkla alırız.

herkese günaydın.bende karar verdim kıbrısa.gerçekten zor bir kararmış.nisan yada mayısta düşünüyorum.benim kendi doktorum herşeyi ayarlayıp gönderecek. merak ettiğm gidip hamie kalanlar ve doğuranlar var mı?sonuçta başka birinin yumurtalarından alıp yapılan bir işlem.doğduktan sonra acaba bu insanın kafasının bir yrinde hep kalır mı.aklına gelir mi?evet eşinin genlerını taşıyacak ama karşı taraf nasıl bırı.çok zor bir kararmış :KK43:tecrübe yaşamış arkadaşlar görüşlerini yazarmısınız?
hayırlı olun kurenk
benim çok arkadaşım var şimdi çocukları 4 yaşına girdi
kimisi anaokuluna başladı gayet sağlıklı,akıllı çocuklar maşallah
hala da görüşüyorum çoğunluğuyla

Benim de bu ayın sonunda ,inşallah sen gitmeden güzel haberimle sana umut olurum. Zaman yaklaştıkça korkum artıyor, hepimize hayırlısını diliyorum.
Arkadaslar bende transfer hazırlıklarına başladım. İnşallah pazar günü Transferim var .Dua edin ne olur hayırlı ve güzel ve istediğimiz sonuçlar olsun hepimiz için.
inşllah hayırlı haberlerle dönersiniz,her zaman dualarımdasınız

canımmmmm hayırlı olsun demek ikiz,çok çok sevindim:anneadayı::nazar::nazar:
hayırlısyla kucağına al inşallah :KK60:
Birumutt teşekkür ederim canım,inşallah kucağıma almayı da nasip eder Rabbim.
Darısı senin ve dileyen herkesin başına inşallah.

Arkadaş lar bu yolda mücadele tüm herkesin allah yardimci olsun. Kucaklarimiz dolsun.yeni yeni kafamda şekil leniyor Vede hevesleniyorum.vakti olan arkadaslardan ricam nasıl bir yol izlediniz? Dr a nasıl karae verdiniz? Takibi nasıl oluyor.kac gun kalmak icap ediyo? Inanin cok ihtiyacumiz var.birde donoru alinan kadin sadecw sizemi yumurta verdi?? Teşekkürler

Arkadaş lar bu yolda mücadele tüm herkesin allah yardimci olsun. Kucaklarimiz dolsun.yeni yeni kafamda şekil leniyor Vede hevesleniyorum.vakti olan arkadaslardan ricam nasıl bir yol izlediniz? Dr a nasıl karae verdiniz? Takibi nasıl oluyor.kac gun kalmak icap ediyo? Inanin cok ihtiyacumiz var.birde donoru alinan kadin sadecw sizemi yumurta verdi?? Teşekkürler

Mrb arkadaşım seni çok iyi anlıyorum endişelenmeni nasıl olacak sonu nereye varacak vb tüm sorular için içini yedirtio insana. Ama şunu diyebilirimki çok güzel bi duygu.inan sonrasında aklıma bile gelmio donasyon olduğu duygu farklı ve tarif edilemez o yüzden önüne başka bi duygu geçmio.ben tesadüf eseri kadın doğum doktoruna gittiğim ve böle bişi düşündümü ve kontrole geldimi sökedim tabi daha önce buralardan araştırmıştım doktorda orda tanıdığı olduğunu söyledi derken 2013 mart ayında transfer oldum şuan ikizlerim var 16 aylık.orada 1hafta kaldım benim 2gü n fazla sürdü rahim yolum girintiliymiş ba y a uğraştı doktor olmadı daha anestezi verdi ve yaptı o yüzden biraz bekledik orda normalde 5gün yetio.daha sonra burdaki doktorumdan takibini yaptırdım hep ayrıca verda hocada yaptırdım transderi herzaman arayabildim sordum herşeyi çokta yardımcı oldu.donörün başka birine verip vermeme konusuna gelince bilmiorum sormadım o konuyu.

Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..[/QUOTE]
Hayırlı osun ne güzel ikiz sağlıklı kucağına al inşallah. Darisi bizim başımıza 14 subat benim Transferim.bana da dua edin

Semramuscum umarım bu yolda sen de anne olma mutluluğunu yaşarsın öncelikle.
Canım sana tavsiyem bu topik ve bizim topiğin tüm Sayfalarını okuman,sorularının tüm cevabını bulacağına emin olabilirsin.Ben açıkça söylemem gerekirse ilk sayfadan başlayarak en son sayfaya kadar bu topiğin tüm Sayfalarını okudum ve not aldım ve bu yolda Yürürken,transfer öncesi,sırasında,sonrasında hep o eskilerin hamile olanların tecrübelerinden yararlanarak hareket ettim,iyiki de bu Topiği açmış Efsune,ve iyiki de tüm arkadaşlar tecrübelerini paylaşmışlar,ben onlara çok şey borçluyum.İnan bana tecrübelerden faydalanmak kadar değerli birşey yok bu yolda yürüyenler için.Ayrıca herzaman Dilediğin her soruyu sorabilirsin bana özelden de,topikten de canım,seve seve yardımcı olurum.
Amin inşallah canım benim,darısı senin başına Limonatam..
Hayırlı osun ne güzel ikiz sağlıklı kucağına al inşallah. Darisi bizim başımıza 14 subat benim Transferim.bana da dua edin[/QUOTE]
Dualarım seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle
Maşallah darısı bizim başımıza kambar
Amin,Amin,amin canım ..
aminnnnnnn
aminnnnnnnn inşallah canım
İnşallah canım.

bugün doktora gittim muayene etti rahim kalınlığı 6.5 mm
ilacı dörde çıkardı ve cumartesi tekrar muayene ye gitmemi söyledi berk bey
herşey yolunda gider inşallah,dua edin banada

arkadaşlar bugun kendi doktoruma muayneye gittim ama ertelenmiş arama gereği bile duymadılar.telefonla ilaç başlıyo bana.yani güvenımı sarsıyor.sonuçta onca emekle gidiyoruz.sizden isteğim başarılı olan arkadaşların doktor tavsıyesıne ihtiyacım var.burda oncelıkle muayne olabıleceğim beni takıp edebılecek iyi bir doktora ihtıyacım var.

Back
X