Aldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Ablacigim gozun aydin cok sevindim bu habere. Basindan beri ikiz istedigini biliyorum. Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eder insallah. Bulantilarinda biran once gecer insallah.

kızlar birşey sorabilirmiyım tsh hormonum 4.16 geldi bu gebe kalabilmek için engel mi morelim çok bozuldu maksimum 2.5 olmalıymıs aranızda tsh hı benim gibi olup yumurta donasyonu yaptırıp hamile kalan var mı

kızlar birşey sorabilirmiyım tsh hormonum 4.16 geldi bu gebe kalabilmek için engel mi morelim çok bozuldu maksimum 2.5 olmalıymıs aranızda tsh hı benim gibi olup yumurta donasyonu yaptırıp hamile kalan var mı
doktoruna gösterdinmi sonucu ne diyor
benimki 1.68 baktım sonuçlara doktorum değerlerin iyi demişti
hatta laborant bir arkadaşımada sordum o da iyi demişti ama pek bilgim yok açıkçası

veeee haber geldi transferim pazar günü yapılıyor:rolleyes::KK73:
5.gün embriyosu olucak

hayırlı olsun canım,inşallah herşey yolunda gider, senden sonra sıra bende ben de haber bekliyorum aramızda 4 gün falan var, bugün doktora gidicem yine kalınlık için, dualarım seninle....

Ablacigim gozun aydin cok sevindim bu habere. Basindan beri ikiz istedigini biliyorum. Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip eder insallah. Bulantilarinda biran once gecer insallah.
Âmin sevgimsin çok teşekkür ederim,doktorun verdiği ilaç bulantılarımı bir nebze de olsa azalttı,bu da beni rahatlattı canım.İkizler zor biliyorum ama,evet rüyamda ikizlerin olduğunu görmüştüm ve bundan hareketle eşimle bu yola girmiştik,Allah sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ikizlerimi ve hepimize nasip etsin inşallah,Amin.

Aldım canım,bugün ikizlerimin kalp atışlarını duyduk sağlıklı bir şekilde Rabb'ime Şükürler olsun.
Biri 6 hafta 3 günlük,diğeri 6 hafta 5 günlük.
Miğde bulantım için 2 ilaç verdi.Önce birini 3 gün kullanacağım,etki etmezse diğerini.Eğer ikisi de kesmezse,hastaneye yatırıp,serum bağlayacak doktorum tatlım.
Maşallah çok sevindim.darisi bizim başımıza arkadasim

hayırlı olsun canım,inşallah herşey yolunda gider, senden sonra sıra bende ben de haber bekliyorum aramızda 4 gün falan var, bugün doktora gidicem yine kalınlık için, dualarım seninle....
amin inşallah canım,senden de iyi haberler bekliyorum hadi hayırlısı

biraz yüksek gibi değerin.. benim 2.1 di , doktor sonucu daire içine alıp 2 test daha istedi. 2nin üstü istenmiyormuş bebek tedavisinde.

Back
X