Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Aylardır yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum. Bende bebek istiyorum. 3 yıldır evliyim. Rabbim İnşallah isteyen herkese nasip eder.

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Aylardır yazdıklarınızı okuyorum takip ediyorum. Bende bebek istiyorum. 3 yıldır evliyim. Rabbim İnşallah isteyen herkese nasip eder.
Hoş geldin...sormak istediğin şeyler olursa burada herkez birbirine yardım eder, nerede düşünüyorsun..İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşacağız..

Sana tüm destek olan arkadaşlarıma teşekkür ederim.. Dün doktorumla görüştüm, açıkçası o yurtdışına gitmemi istememişti, kibarlık yapıp yüzüme vurmadı. Yeniden başlıyorum ,doğum kontrol hapı ve 14 . gün yaptıracağım bir iğne verdi, Bu kez Kıbrıs yolcusu olacağım, heyecan ve umut doluyum.
Canim Kibrista kime yaptircagina karar verdinmi?gorustugun merkezler oldumu?

senin de donasyon sandım ondan sordum canım nerede yaptırmayı düşünüyorsun diye..

Hımm anladım canım. Yok ben henüz o aşamaya geçmedim. ilk defa bu ay klomen ve çatlama iğnesi kullandım. ayın 19 unda regl olmam gerekiyor ama dayanamıyor işte insan. regl belirtilerim var aslında kasıklarım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı ama yine de bir umut okuyorum her yazılanı.

Hoşgeldin canım,inşallah sen de anne olacaksın. Umudumuzu kaybetmeden sabırla mutlu sona ulasicaz

Doktorum iki yerle çalışıyormuş , tavsiye etti. Biri Dünya biri de Ada. Bu kez doktoruma güvenicem, ikisini araştırıyorum o yüzden de sana sordum zaten:KK66:
Bana sordugun gizumden kacmis okumadim canim.ben HİT dusunuyorum ama net degilim.HİT yeni hastane acmis yanilmiyorsam teknik donanim konusunda kafamda soru isareti var.labarutuvar ve biyologlari nasil acaba.Dr cok iyi olsada hastanede onemli diye dusunuyorum

Arkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran ve sonrasında adeti erken olan var mı? Benim histersokopiden sonra adetin 9 gün erken oldu, forumda yazılanları okuyorum genelde adet gecikmesi yaşanmış. Bu durum benim tedavini mayıs sonuna kalmasına sebep oldu, hayal kırıklığı yaşadım:(((

Arkadaşlar selam, ben de aranıza yeni katıldım. Benim hikayem çok uzun ama içimdeki umut kaybolmuyor. 6 kez kendi yumurtalarımla denedim, üçünde PGT yapıldı, sağlam embriyo kondu ama tutunamadı. Her birinde çok üzüldüm ama hep toparladım kendimi. Yumurta sorunu yaşamıyorum ama artık 43 yaşıma geldim ve tekrar denemek istemiyorum. Donasyon benim için umut oldu. Ama sağlam embriyolarımla tutmadı ve şimdi yumurtalar genç bir kadına ait olsa da yine tutmaz diye korkuyorum. Rahim filmim ve histeroskopim de yapılmıştı, bir sorun gözükmüyor ama bilinmeyen başka bir problem mi var diye düşünüyorum. Donasyon yaptıran arkadaşlar, öncesinde ne gibi testler, tetkikler yaptırıyorsunuz, bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım her şey hepimiz için güzel olur:)

Kizlar hit hangi gunler İstanbulda oluyor bilgisi olan varmi?

BEBEKLERİM DOĞDU....

Sevgili arkadaşlar, bebeklerim doğalı tam bir ay oldu. Sizlere haber vermek istedim. Çok tatlı melek gibiler... Şimdiye kadar onca sene yaşadığım bütün zorluklara değermiş. hepsini unuttum gitti.
Bebeklerin biri 2500gr. diğeri ise 2100 gr olarak 37. haftanın başında sezaryenle doğdular. Hamileliğimde pek sorun yaşamadım. Sadece son 3 hafta çok zorlandım ayaklarım şişti ve karnım çok büyüdüğü için uyumada sorun yaşadım.

Toplam 12 kilo aldım.
Lohusalık dönemi biraz sorunlu olsa da bebeklerin dünyaya gelmesi rüya gibi bir şey. hala inanamıyorum. Bunları ben mi doğurdum diye. Bir tanesi babasının kopyası. Çok çok tatlılar....

Arkadaşlar hangi sıkıntıyı aşarsanız yaşayın asla pes etmeyin. Asla inancanızı kaybetmeyin. İnanıyorum ki bu uğurda çaba gösteren herkes anne olacaktır er yada geç. hepinizi öpüyorum. hamileyken sizler için adını bildiğim yada bilmediğim anne olmak isteyen herkes için dua ettim. İnşallah sizlerde bu mutluluğu yaşayacaksınız. Bunu fazlasıyla hak ediyoruz.
Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum inşallah sağlıklı bir şekilde mutlu son olur. hazırlık yapanlara da bol şanş diliyorum. ..
Çok sık olmasa da zaman zaman foruma girip bana sorusu olanları cevaplamak istiyorum, Yeni başlayanlara yardımcı olmak istiyorum. Çünkü bu forum daki arkadaşlar bana çok testek oldular bende başkalarına destek olmak istiyorum.

Şimdilik hoşçakalın..

Heluncum meraba seni görünce yazmak istedim.hayırlı olsun çok sevindim.bebişlerin kilosuda çok iyi maşallah.çok azmettin ve sonunda başardın.hikayeni ve yaşadıklarını dün gibi hatırlıyorum.bende arasıra girip bakıyorum buradan kopamıyorum.özelden yazan arkadaşlar oluyor elimden geldiğince bende yardımci olmaya çalışıyorum.ikiz annesi olmak hem çok güzel hemde çok zor demi cnm.onlar büyüdükçede daha zor oluyor.ama paha biçilemez bir duygu.benimde iki tane cimcime kızım var yeni yürüyorlar.anne yerine henüz NENNE deselerde cat pat konuşuyorlar.evin kokusu havası herşeyi değişiyor ..rabbim burada ve her yerde bu mücadeleyi verenlerin kucağını doldursun sevgiyle kal heluncuum

Arkadaşlar selam, ben de aranıza yeni katıldım. Benim hikayem çok uzun ama içimdeki umut kaybolmuyor. 6 kez kendi yumurtalarımla denedim, üçünde PGT yapıldı, sağlam embriyo kondu ama tutunamadı. Her birinde çok üzüldüm ama hep toparladım kendimi. Yumurta sorunu yaşamıyorum ama artık 43 yaşıma geldim ve tekrar denemek istemiyorum. Donasyon benim için umut oldu. Ama sağlam embriyolarımla tutmadı ve şimdi yumurtalar genç bir kadına ait olsa da yine tutmaz diye korkuyorum. Rahim filmim ve histeroskopim de yapılmıştı, bir sorun gözükmüyor ama bilinmeyen başka bir problem mi var diye düşünüyorum. Donasyon yaptıran arkadaşlar, öncesinde ne gibi testler, tetkikler yaptırıyorsunuz, bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım her şey hepimiz için güzel olur:)

Aramıza hoş geldin,
Ben kendi yumurtamla deneyemedim bile kalitesi düşüktü.Donor yaşları çok genç oluyormuş ve yumurta 5. güne gidiyor bu da şansı arttırıyor , benim doktorum donorle %75-80 arası şans var demişti.(hoş donasyonum negatif:)) senin kendi yumurtaların 5. güne gitmişmiydi?ben yeniden hazırlanıyorum daha bu ayın 12sinde aldım negatifi..Umut oldukça şans da var bence, bunun için bir şey yapmamak piyango bileti almayıp para çıkmasını beklemek olur, testlere gelince aynı kendi transferindeki gibi sanırım ama rahim kalınlaştırılıyor donorle tarihler ayarlanıyor çok da özel bir şey yok yani.Başka sorun olursa özelden de yazabilirsin.Sevgiler...

Aramıza hoş geldin,
Ben kendi yumurtamla deneyemedim bile kalitesi düşüktü.Donor yaşları çok genç oluyormuş ve yumurta 5. güne gidiyor bu da şansı arttırıyor , benim doktorum donorle %75-80 arası şans var demişti.(hoş donasyonum negatif:)) senin kendi yumurtaların 5. güne gitmişmiydi?ben yeniden hazırlanıyorum daha bu ayın 12sinde aldım negatifi..Umut oldukça şans da var bence, bunun için bir şey yapmamak piyango bileti almayıp para çıkmasını beklemek olur, testlere gelince aynı kendi transferindeki gibi sanırım ama rahim kalınlaştırılıyor donorle tarihler ayarlanıyor çok da özel bir şey yok yani.Başka sorun olursa özelden de yazabilirsin.Sevgiler...

pailera cavap yazdığın için çok sağol. Benim kendi yumurtalarımın 4 dört tanesi 5. güne gidiyor ve 5. gün PGT yani genetik test yapılıyor, bir tanesi de sağlam çıkıyordu. Üç denemem böyle olmuştu. Ama sonuç negatif çıktı üçünde de . Rahimde bir şey mi var diye düşünüyorum hep, film ve histeroskopide bir şey çıkmıyor ama bilinmeyen bir problem mi var diye düşünüyorum. Donasyonda ne kadar sağlam yumurta ve embriyo olsa da rahimde bir şey varsa boşa gidecek endişesi taşıyorum ama senin de dediğin gibi bir şey yapmadan beklemek olmaz. Negatif sonuç almanın nasıl bir şey olduğunu çok iyi biliyorum, ama umudunu kaybetmediğin sürece tekrar denemek gerekiyor. Sen yine aynı yerde mi deneyeceksin? Kendine iyi bak:)

Merhaba moonflover ben de tüp bebek denemesi yaptırdım 2kez.benimde negatifle sonuçlandı.son denememde 3 tane 5 gün embriyosu vardı tutmadı.senin durumun gerçekten oldukça şaşırtıcı 5gün olmalarına rağmen tutunamıyorlar. Peki doktor sana yumurta kalitesi arttırıcı ilaç kullandırdı mı?6kez iğne mi yaptın yoksa donmuşların var mıydı. Ben de 3. kez deniyeceğim.yaşım 33 bakalım hayırlısı.hep aynı iğneleri mi kullandın ben ilkinde puregon 300 ikincisinde menupur 225 kullandım.sana hangi iğneleri vermişlerdi kaç doz kullandın.ben birde femara ve dhea ve vitaminler.peki rahim kalınlığın nasıldı. çok soru sormuş olabilirim kusura bakma kafamıza takılan soruları merak ediyoruz.seninde merak ettiğin soru olursa sorabilirsin.

Back
X