Arkadaşlar selam, ben de aranıza yeni katıldım. Benim hikayem çok uzun ama içimdeki umut kaybolmuyor. 6 kez kendi yumurtalarımla denedim, üçünde PGT yapıldı, sağlam embriyo kondu ama tutunamadı. Her birinde çok üzüldüm ama hep toparladım kendimi. Yumurta sorunu yaşamıyorum ama artık 43 yaşıma geldim ve tekrar denemek istemiyorum. Donasyon benim için umut oldu. Ama sağlam embriyolarımla tutmadı ve şimdi yumurtalar genç bir kadına ait olsa da yine tutmaz diye korkuyorum. Rahim filmim ve histeroskopim de yapılmıştı, bir sorun gözükmüyor ama bilinmeyen başka bir problem mi var diye düşünüyorum. Donasyon yaptıran arkadaşlar, öncesinde ne gibi testler, tetkikler yaptırıyorsunuz, bu konuda tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Umarım her şey hepimiz için güzel olur:)
canımbende kendi yumurtalarımla 3 kez denedım.hepsıde 5 gune geldı ama sonuç negatif.artık denemek istemıyorum.bende önümüzdeki ay gideceğim.sonucun ne olacağını bilmiyorum ama yinede denemek istiyorum.yani başka bir sorunmu var düşünmek yersiz.sağlıklı yumurtalarla deneyeceğiz ve şansımızın yüksek olduğuna ınanıyorum. enazından denemey değer diye düşünüyorum.bunları kafana takma önune ve yeni çözüm yollarına odaklan bence. sevgilerimle :)

merhaba kurenk tutmama sebebine doktor ne diyor.yine kendi yumurtanlamı düşünüyorsun yaşın kaçtı acaba embriyoların tutunamamasının yaşla bir ilgisi var mı?ben 33 yaşındayım. Kaç yumurtan çıkıyordu rahim kalınlığın kaçtı.mesela benim yumurta sayım iki denemede de farklıydı.pek. 5gün embriyolarının kalitesi hakkında bilgi verdiler mi yanı tutunması için acaba a kailte mi olması lazım.benim 1tanesi b 2 tanesi c kaliteydi.benim de kafam çok karışık ben de 3 deniyeceğim.

merhaba kurenk tutmama sebebine doktor ne diyor.yine kendi yumurtanlamı düşünüyorsun yaşın kaçtı acaba embriyoların tutunamamasının yaşla bir ilgisi var mı?ben 33 yaşındayım. Kaç yumurtan çıkıyordu rahim kalınlığın kaçtı.mesela benim yumurta sayım iki denemede de farklıydı.pek. 5gün embriyolarının kalitesi hakkında bilgi verdiler mi yanı tutunması için acaba a kailte mi olması lazım.benim 1tanesi b 2 tanesi c kaliteydi.benim de kafam çok karışık ben de 3 deniyeceğim.
tomris canım ben 30 yaşındayım.kendi yumurtalarımla düşünmüyorum.çünkü fsh ım yüksek çıktı.her seferınde 4 yada 5 yumurta oldu hepside 5 güne kadar geldi.bizde dondurup 3 kez denedik.görünüde aa kalite dedi doktorum ama sadece görünürde öyle sanırım.rahimkalınlığım her seferınde 11 ile 14 arasındaydı. 2 denemenden sonra histereskopi yapıldı herşey gayet normal.denedik olmadı.hatta bi kezde yumurtalarım kendılığınden oldu aşılama yaptık malesef ki negatif.yaşın kaç olursa olsun yumurta yaşı ve kalitesi önemli.bana erken menapoz tanısı konuldu.ve artık kendi yumurtalarımla denememeye karar verdim.senin sorununh ne peki?

-Ben sperm donasyonu yaptırdım eşime azosperm teşhisi kondu. Peki sen tüp bebek denemeni türkiyede yaptırdın değil mi?peki kurenk tedavinde sen hangi ilaçları kullandın kaç doz iğne yapıyordun. Benim ilk denememde 20 ikincide 11 yumurta çıkmıştı.benim fsh en son 8 di.amh 2 idi. Rahim filmi çekildi sorun yoktu.

-Ben sperm donasyonu yaptırdım eşime azosperm teşhisi kondu. Peki sen tüp bebek denemeni türkiyede yaptırdın değil mi?peki kurenk tedavinde sen hangi ilaçları kullandın kaç doz iğne yapıyordun. Benim ilk denememde 20 ikincide 11 yumurta çıkmıştı.benim fsh en son 8 di.amh 2 idi. Rahim filmi çekildi sorun yoktu.
canım bizim sorunlarımız tamamen farklı malesef. evet türkiyede yaptırdım.sizin sorununuz eşinden kaynaklanıyor.ben günde 1 doz iğne ve 3 gün kullandım. kısa protokol yeni.senin yumurtalarınla ilgili sorun yok sanırım.bence tekara denemelisin.peki doktorun ne dedi negatif sonuçla ilgili

kurenk neden 3gün iğne v uruldun normalde 7ile 10gün arası değişir.benim de kısa protokol ama 8gün iğne yaptım.

Kurenk ben ce senin durumun çok kötü değil gibi geldi.halen yumurtaların çıkıyor ve 5 güne ulaşıyor.peki sen kıbrısta hiç bir Doktorla görüştün mü ben hite gittim iyi bir doktor. İlk denemede doğuşa gitmiştim.

Sana çok yüksek mi doz veriyorlardı tam anlayamadım hangi iğneyi kullandın.ben ilkinde pregon 300 ikincide menupur 225 doz Kullandım hergün.

Kurenk ben ce senin durumun çok kötü değil gibi geldi.halen yumurtaların çıkıyor ve 5 güne ulaşıyor.peki sen kıbrısta hiç bir Doktorla görüştün mü ben hite gittim iyi bir doktor. İlk denemede doğuşa gitmiştim.
çıkıyor evet ama sonuç hep olumsuz.çok zor zamanlar yaş çok ilerlemeden çocuk sahıbı olmak istıyorum.daha fazla ertelem istemıyorym.evet canım doğuş tüpn bebekmerkezi ile görüştüm.herşeyi konuştuk önümüxdeki ay gidicem bir sorunolmazsa.orda şevket beye yaptırıcaz.burda da doktorları var ali bey o takıp edecek adet olunva ona gıdıcem.sen kıme yaptırdın doğuşta

Canım inşallah bizlerde annelik duygusunu yaşarız çok zor bir süreç insanı çok yıpratıyor gerçekten

Canım doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok. Süreçte maddi manevi yıpranıyoruz. Ben de tekrar temmuz ayında yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Canım inşallah bizlerde annelik duygusunu yaşarız çok zor bir süreç insanı çok yıpratıyor gerçekten
aynen öyle canım.çok zor bir süreç hiç aklıma gelmezdi bunları yaşayacağım.çok yıpratıcıymış.umarım burdaki herkes emeklerinin karşılığını alır ve mutlu sona ulaşır.ve bu duyguyu bizde yaşayacağız buna ınanıyorum:)bu arada sen ne zaman deneyeceksin ve nerede ?

Canım doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok. Süreçte maddi manevi yıpranıyoruz. Ben de tekrar temmuz ayında yaptırmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun canım burdan hamilelik haberlerimizi alırız inşallah

Ben de temmuzda düşünüyorum hite gidiceğim 2,denememi de orada yaptırdım.iyi bir doktor.umarım bu sefer inşallah emeğimizin karşılığını alırız.

InsAllah hamis kalirsin kaliriz :) sen hit temi yaptirdin cnm islemini memnunum demissin ama ¿ ben birde murude cakartas ta karasizim !!!
bizim de bir tanidigimiz kibrista Dr murude hanimda tedavisi olmustu, 1.5 aylik ikizleri var. Iyibbir doktormus otelde de cok iyi bahsedilmis murude hanimdan. Sanirim bizim de cinsiyet secimi icin tercihimiz murude hanim olacak.

Back
X