- 22 Ekim 2013
- 257
- 210
- 83
Evet canım kıbrısta da varbahceci kbrstadami var bayanlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım kıbrısta da varbahceci kbrstadami var bayanlar?
evet haklısın galiba bu yola girdık bi kere en azından olumlu düşünmem gerek.ben nisanın 15 gıbı gıdıcem.bu adetımde tedavıye başlıycam.desteğin için çok tşk ederım :)İnşallah canım, bu sıkıntıları çekeriz, yeterki anne olalım. Sen rahat ol ve olumlu düşün,at kafandan seni sıkıntıya sokan şeyleri,güzel şeyleri düşün ve hayal et,ben öyle yapıyorum,ben hamile kalicam diye düşünüp, rahat rahat geziyorum,zamanımı güzel geciyorum tedaviye kadar:)))Sadece biraz sabirsizim ve zaman geçmiyor.
Senin tam tarih belli mi transfer için,ilac kullanıyor musun?
Canım, hatırlarsan ben de Gürcistanda yapmıştoım ve negatifti, dönüşte doktorumla konuştum, bana Kıbrısı tavsiye etti çünkü Kıbrısda daha küçük yaşta donorler kullanıyorlar dedi yumurtalar daha kaliteli, benim donorum 29 yaşındaydı çocuğu vardı 5. güne gitse de o yumurtanında kaliteli olması gerekiyormuş yani 5. güne giden her yumurta kaliteli değilmiş , zaten bana konan 2 yumurta dışında hepsinin kalitesiz olduğu söylenmişti şimdi aklımda belki konanlarda kalitesizdi var.İptal etmektense koyup geçtiler bence, 29 yaş çok fazla yani,Bilmiyorum dr konusunda degil ama irtibat konusunda endiselerim var.Esimde tekrar ispanyada deniyelim diyor orasida cok kulfetli
canım çok ayrıntılı düşünmüşsün :)Cnm soyle birsey herkes firdevs hanima gidiyor onlar cok populer oldular. Ben cogu yerle gorustum. Bak simdi dogus bana dedi ki bizim donorler 18 23 yas arasi dedi. Ve uni mezunu dedi. Ve eklediler ardindan donorler i en az bir defa saglik cocuk dunyaya getiren kisi seciyoruz. Sonra bi dusundum hem cok pahali. Hemde mantiken universite mezunu bir insan kac yasinda olabilir. 23-24-25 yasinda olsun. Ee 18 yasinda bir bayandan yumurta alinmak noluyor. Bu kizin 16 yasinda evlenmesi. 17 de dogurmasi 18 yumhrta vermesi lazim. Universite okumus insan 16 yasinda olamaz 18 yasinda lise okuyanlar var daha. Ayrica hadi univeraite mezunu olsun diyelim. Bu ne zaman mezun olacakta evlenecek coxuk doguracak ve donor olmaya karar verecek. Boyle demeleri cok tuhaf. O zaman hadi verseler bile o yasta yumurta ne ara cocuk dogurdular. Ayrica uzmanlar bangir bangir bagiriyor. Tup bebek yaptirmayin olan yumurtalariniza zarar vrrirsiniz. Diye. Bu nedenle eger ben donor olsaydim en az 3 cocuk yapar oyle yumurta verirdim. Cunki kendimi garantiye almam lazim. O neden bu kdar düşük yas soylemeleri bana inandirici gmiyor nedense. Pahali ucuzluga gelince. Herkez indirim yaptirmayi sever. Ben indirim olmadan birsey alamam veya o ise girismem boyle birseyi de iyi dusunmek lazim. Dogus ilk etapta 5500 euro cikartti dedim peki dondurma islemi nolcak. Onun icinde 1500 euro dedi. E neden basta soylemiyorsun oraya gidince mi soyleyecektin. Bahceciye gelince gitmedim gozumle gormedim hicbirsey bilmiyorum ama onlar en azindan 1 yil ucretsiz embriyo donduruyorlar insanlari zorlamiyorlar ki bu cok guzel birsey. Cunki hem bedenen hemde maddi olarak cok yipratici bir süreç. Ilgiler mi konusunda onada idare eder cevabi veeebilirim. Ayrica pozitif dusunup yemenize icmenize dikkat edersek insallah bebeklerimiz tutacak. Inanmak basarmanin yarisi inanin sdece inan o merkez bu merkez hic onemli degil. Allah vermek istedikten sonra hersekde verir
Biliyorum canim hatta donorun resmini gormustun.kendimi cok caresiz ve mutsuz hissediyorum ayni yerde cirpinip duruyorum bir ilerleme yok cok kotu bir ruh hali.dun kibristakilerine ulasamiyinca tekrar dr aradim bana saolsun msj atmis yurtdisinda olduguna dair.dr bey o yogunlukta donuyor ama asistanlarin hic onemsedigi yok.sen nerde yaptircan dr secimin ne canimCanım, hatırlarsan ben de Gürcistanda yapmıştoım ve negatifti, dönüşte doktorumla konuştum, bana Kıbrısı tavsiye etti çünkü Kıbrısda daha küçük yaşta donorler kullanıyorlar dedi yumurtalar daha kaliteli, benim donorum 29 yaşındaydı çocuğu vardı 5. güne gitse de o yumurtanında kaliteli olması gerekiyormuş yani 5. güne giden her yumurta kaliteli değilmiş , zaten bana konan 2 yumurta dışında hepsinin kalitesiz olduğu söylenmişti şimdi aklımda belki konanlarda kalitesizdi var.İptal etmektense koyup geçtiler bence, 29 yaş çok fazla yani,
Kıbrısta üniversite mezunu ya da çocuğu var diyorlar ama bence çok genç donor kullanıyorlar burada bazı arkadaşlar zaten bu konuya değinmiş, 19 yaşında birinin yumurtasıyla 29 yaşındakinin aynı değil bence bir de daha önce de donorlük yaptıysa kalite düşüyor, Yani ben boşa para verdim diye düşünüyorum. Bu kez doktorumu dinleyeceğim , listeye bakınca görürsün Kıbrısdan çok pozitif var son dönemde bir ikimiz negatif aldık.
Ah canim ne diyelimAllah yardim etsin bizlere emeklerimizi bosa cikarmasin.tedavin hayirlisi olur insallahHaklisin,canım bende doktorumun tavsiyesiyle kıbrıs bahçeci ye gitmeyi düşünüyorum ama ilgi alaka sıfır aramıyorlar mesajlara cevap vermiyorlar artık huzursuzum mayıs başı kesin gitmeyi dusunuyoruz ama bu merkezden memnunmuyum hayır herkes doğuşu öneriyor bakalım kısmet tabi maddi boyutu çabası allah yardımcımız olsun
Arkadaslar HİT hastane ve asistanlarina ulasmak imkansiz gibi bi sey yada ben ulasamiyorum.hastaneyi defalarca aradim telefona bakan kimse yok numara yanlistir diycem ama numarayida istanbuldaki muaneneden aldim.Canan hanim desen hic telefonuna bakmiyor kafam cok karisti dr karar versen ilerde bir problem olsa irtibata girecek birini bulamiycam.sizler boyle bi problem yasiyormusunuz
Bilmiyorum dr konusunda degil ama irtibat konusunda endiselerim var.Esimde tekrar ispanyada deniyelim diyor orasida cok kulfetli
slm.bende erken menopoz magdrlarndanm kzlr artk kbrisi düsünmeye basladm cnkü doktorlar cok az sans veriyrm tüp bebkle 4kez denedm 1 tane bile yumurta elde edemedk yasim daha 25 belki braz daha beklerm....ama aklmda cok karisik günahi beni cookk korkutuyr siz nasl karar verdinz bu yola girmeye?son olarak bana doktorum dünya tüp bebk merkezini önerdi kbrisda?duyan varmi?
Canım bu soru işaretleri tüm merkezler için geçerli, bize söylenenlere inanmak dışında yapabileceğimiz birşey var mı? Transfer edilen ile sana söylenen yumurta ya da spermin aynı olduğunu da bilemezsin.Hatta taze denilip donmuş da kullanabilirler. Bu aşamada içine sinen bir merkeze gitmeye karar verip, çoğu konuda fazla kafaya takmamak gerektiğini düşünüyorum.Cnm soyle birsey herkes firdevs hanima gidiyor onlar cok populer oldular. Ben cogu yerle gorustum. Bak simdi dogus bana dedi ki bizim donorler 18 23 yas arasi dedi. Ve uni mezunu dedi. Ve eklediler ardindan donorler i en az bir defa saglik cocuk dunyaya getiren kisi seciyoruz. Sonra bi dusundum hem cok pahali. Hemde mantiken universite mezunu bir insan kac yasinda olabilir. 23-24-25 yasinda olsun. Ee 18 yasinda bir bayandan yumurta alinmak noluyor. Bu kizin 16 yasinda evlenmesi. 17 de dogurmasi 18 yumhrta vermesi lazim. Universite okumus insan 16 yasinda olamaz 18 yasinda lise okuyanlar var daha. Ayrica hadi univeraite mezunu olsun diyelim. Bu ne zaman mezun olacakta evlenecek coxuk doguracak ve donor olmaya karar verecek. Boyle demeleri cok tuhaf. O zaman hadi verseler bile o yasta yumurta ne ara cocuk dogurdular. Ayrica uzmanlar bangir bangir bagiriyor. Tup bebek yaptirmayin olan yumurtalariniza zarar vrrirsiniz. Diye. Bu nedenle eger ben donor olsaydim en az 3 cocuk yapar oyle yumurta verirdim. Cunki kendimi garantiye almam lazim. O neden bu kdar düşük yas soylemeleri bana inandirici gmiyor nedense. Pahali ucuzluga gelince. Herkez indirim yaptirmayi sever. Ben indirim olmadan birsey alamam veya o ise girismem boyle birseyi de iyi dusunmek lazim. Dogus ilk etapta 5500 euro cikartti dedim peki dondurma islemi nolcak. Onun icinde 1500 euro dedi. E neden basta soylemiyorsun oraya gidince mi soyleyecektin. Bahceciye gelince gitmedim gozumle gormedim hicbirsey bilmiyorum ama onlar en azindan 1 yil ucretsiz embriyo donduruyorlar insanlari zorlamiyorlar ki bu cok guzel birsey. Cunki hem bedenen hemde maddi olarak cok yipratici bir süreç. Ilgiler mi konusunda onada idare eder cevabi veeebilirim. Ayrica pozitif dusunup yemenize icmenize dikkat edersek insallah bebeklerimiz tutacak. Inanmak basarmanin yarisi inanin sdece inan o merkez bu merkez hic onemli degil. Allah vermek istedikten sonra hersekde verir
Canım çoğu orada üniversite öğrencisi ve onların önceden çocuk sahibi olması zor, bence daha önceden verdiği yumurta ya da sperm neticesinde hamilelik elde edilmiştir.canım çok ayrıntılı düşünmüşsün :)
18-23 yaş arası hepsi üniv. mezunu olmaz tabi, belki öğrenciyse üniv. mezunu olcak anlamında söylemişlerdir.
çocuğu olanlarda büyük ihtimalle evlilik dışıdır diye düşünüyorum yoksa düzenli hayatı olan biri neden ücret karşılığı yumurta versinki?? hemde o yaşlarda..
birde her donörden sadece 1 kez alındığına da pek inanmıyorum.yılda binlerce transferden bahsediyolar,o kadar farklı insanı nerden bulcaklar?? yinede herşeye razı olduk, anne olmak için. Allah hepimize nasip etsin
cwp icn tesekkrler.istanbulda we bursada en iyi prflara gittim hepside donasyon diyr bitanesi 2denemeden sonra benm tedavime son verdi cok umutluydm ama hic kalmadi artik.en son olarak murat berksoy die bir doktor var duydunuzmu bilmm bitkisel tedavi uyguluyr ve saglik li yemeklere yöneltiyr,halit firat erdenle kortineli calisiyrmus son sansimi onlarla denicm..
kıme karar verdınbenimde erken menapoz canım.doktorla görüşmedim asitanı ile irtibat halındeyız.sorduğum her soruya sabırla cevap verıyorlar.senin doktorun kim canım
bende onceden hıt dıyordum ama dedıgın gıbı ulasılmıyor bılgı almak ıcın bıle ya sorun cıkarsa nasıl ulasırız benım sımdı aklımda en yakın dr.fırdevs hanım var asıstanı ırem hanımda cok ılglı davrandı telefonda sanırım benım tercıhım fırdevs olacakkkHalil,bey çok yoğun bu hem dezavantaj hem avantaj kalbini dinle nasıl hissediyorsan öyle karar ver canim
Cnm soyle birsey herkes firdevs hanima gidiyor onlar cok populer oldular. Ben cogu yerle gorustum. Bak simdi dogus bana dedi ki bizim donorler 18 23 yas arasi dedi. Ve uni mezunu dedi. Ve eklediler ardindan donorler i en az bir defa saglik cocuk dunyaya getiren kisi seciyoruz. Sonra bi dusundum hem cok pahali. Hemde mantiken universite mezunu bir insan kac yasinda olabilir. 23-24-25 yasinda olsun. Ee 18 yasinda bir bayandan yumurta alinmak noluyor. Bu kizin 16 yasinda evlenmesi. 17 de dogurmasi 18 yumhrta vermesi lazim. Universite okumus insan 16 yasinda olamaz 18 yasinda lise okuyanlar var daha. Ayrica hadi univeraite mezunu olsun diyelim. Bu ne zaman mezun olacakta evlenecek coxuk doguracak ve donor olmaya karar verecek. Boyle demeleri cok tuhaf. O zaman hadi verseler bile o yasta yumurta ne ara cocuk dogurdular. Ayrica uzmanlar bangir bangir bagiriyor. Tup bebek yaptirmayin olan yumurtalariniza zarar vrrirsiniz. Diye. Bu nedenle eger ben donor olsaydim en az 3 cocuk yapar oyle yumurta verirdim. Cunki kendimi garantiye almam lazim. O neden bu kdar düşük yas soylemeleri bana inandirici gmiyor nedense. Pahali ucuzluga gelince. Herkez indirim yaptirmayi sever. Ben indirim olmadan birsey alamam veya o ise girismem boyle birseyi de iyi dusunmek lazim. Dogus ilk etapta 5500 euro cikartti dedim peki dondurma islemi nolcak. Onun icinde 1500 euro dedi. E neden basta soylemiyorsun oraya gidince mi soyleyecektin. Bahceciye gelince gitmedim gozumle gormedim hicbirsey bilmiyorum ama onlar en azindan 1 yil ucretsiz embriyo donduruyorlar insanlari zorlamiyorlar ki bu cok guzel birsey. Cunki hem bedenen hemde maddi olarak cok yipratici bir süreç. Ilgiler mi konusunda onada idare eder cevabi veeebilirim. Ayrica pozitif dusunup yemenize icmenize dikkat edersek insallah bebeklerimiz tutacak. Inanmak basarmanin yarisi inanin sdece inan o merkez bu merkez hic onemli degil. Allah vermek istedikten sonra herse
ılk denemede mı hamılelık yasadın bıde hıt.ın ıstbulda yerı oldugunu bılmıyordum nerde acaba . fıyat konusundada bılgı verebılır mısınherkese merhaba, 40 yaşındayım. 4 başarısız tüp bebek sonrası, düşük over azlığı nedeniyle, sizler gibi çeşitli araştırmalar ve uzun bir düşünme dönemi ardından HİT'e yönlendik. Kasım ayından İstanbul'da bir görüşme sonrası , şubat ayında tedaviye başladık. Doktor çok yoğun, işini profesyonel yapıyor kimseyi kandırmıyor umut vaadetmiyor. Hayırlısı deyip girmek lazım. Tedavi sonucunda umutlarımızın bittiği yerde ikiz gebelikle başarılı bir tedavi geçirdim. Şu an 8 haftalık hamileyim, darısı hepinizin başına. Doktora inanın ve güvenin. Hepinizin gönlüne göre olur inşallah
kurenk ilk gıdecek olan sensın sanırım. hadı bakalım inşallah hayırlısıyla gıdıp hamıle olarak gelmeyı Allah nasıp etsın . bızede tecrubelerını anlatırsın arkadasımmevet haklısın galiba bu yola girdık bi kere en azından olumlu düşünmem gerek.ben nisanın 15 gıbı gıdıcem.bu adetımde tedavıye başlıycam.desteğin için çok tşk ederım :)
Tabiki paylaşırım canım.umarım herşey yolunda gider ve size güzel haberler veririm.sizinde güzel haberlerinizi alırım.çokta heyecanlıyım aslında :)kurenk ilk gıdecek olan sensın sanırım. hadı bakalım inşallah hayırlısıyla gıdıp hamıle olarak gelmeyı Allah nasıp etsın . bızede tecrubelerını anlatırsın arkadasımm