Tabiki paylaşırım canım.umarım herşey yolunda gider ve size güzel haberler veririm.sizinde güzel haberlerinizi alırım.çokta heyecanlıyım aslında :)
hersey guzel olacak. sen tatıle gıttıgını farzet. olumsuz hıcbırsey dusunme. ve döndüğünde mutlu haberlerını ver

kızlar kafama takılan birseyler var. kıbrısta ki bazı merkezler biryıl ücretsiz embrıyo dondurmaktan bahsediyorlar. transfer günü saglıklı embriyorları koyup diğerleri gelişmedi imha edeceğiz diye birsey diyebilirler mi böyle birşeyle karşılasan var mı?

Tabiki paylaşırım canım.umarım herşey yolunda gider ve size güzel haberler veririm.sizinde güzel haberlerinizi alırım.çokta heyecanlıyım aslında :)
Kurenk herşey güzel olacak inşallah, benim daha tedaviye var ama ben bile heyecanliyim, bilgiler geldi mi don. İle ilgili?

kızlar kafama takılan birseyler var. kıbrısta ki bazı merkezler biryıl ücretsiz embrıyo dondurmaktan bahsediyorlar. transfer günü saglıklı embriyorları koyup diğerleri gelişmedi imha edeceğiz diye birsey diyebilirler mi böyle birşeyle karşılasan var mı?
Öyle bir ihtimal var tabiki ,embriyolarin hepsi 5. Güne gitmiyor zaten. Sana kalan yumurtalardan kaçının 5. Güne gittiği önemli. Ayrica kaç tane transfer edileceği de.Bazen dondurulacak embriyo kalmıyor.

Kurenk herşey güzel olacak inşallah, benim daha tedaviye var ama ben bile heyecanliyim, bilgiler geldi mi don. İle ilgili?
Canım adet olunca dönor ayalanacak.konuştuğum kadarıyla bu konuyla ilgili bi sorun yok herşeyi onlar ayarlayacakmış

kızlar kıbrısa herhangi bir öngörüşmeye gittiniz mi yoksa donasyon için mi gidiyorsunuz ilk

kızlar kıbrısa herhangi bir öngörüşmeye gittiniz mi yoksa donasyon için mi gidiyorsunuz ilk
İstersen gidip merkezlere gorusebilirsin,bildiğim kadarıyla HİT on görüşme istiyor. Ben Kıbrıs a gitmedim,araştırıp telefon ile gorustum. Ama imkânın varsa gidip görmek en güzeli.

bende onceden hıt dıyordum ama dedıgın gıbı ulasılmıyor bılgı almak ıcın bıle ya sorun cıkarsa nasıl ulasırız benım sımdı aklımda en yakın dr.fırdevs hanım var asıstanı ırem hanımda cok ılglı davrandı telefonda sanırım benım tercıhım fırdevs olacakkk
Canım aynen bende bahçeci yi düşünüyodum üstelik referansla ama ilgi sıfır cevap bile vermiyorlar

Bende gitmedim burdaki doktoru herşeyle ilgilenip hazırlığı yapıp gönderiyor.tabiki gidip görmek en mantıklısı ama ben öyle yapmadım

Bende gitmedim burdaki doktoru herşeyle ilgilenip hazırlığı yapıp gönderiyor.tabiki gidip görmek en mantıklısı ama ben öyle yapmadım
Canım birşey sorucam, buradaki doktor ne yaptı tam olarak,sadece rahim kalınlığına mi bakıyor?

Canım adet olunca dönor ayalanacak.konuştuğum kadarıyla bu konuyla ilgili bi sorun yok herşeyi onlar ayarlayacakmış
cok tuhaf doğuş bize öle demedi adet olunca dönör ayarlanmıyor. bir ay sonraya atıyorlar. adet oldugun gün nasıl bulacaklar

Back
X