canım çoook teşekkür ederim cevap yazdığın için peki toplamda kaça maloluyor

canım çoook teşekkür ederim cevap yazdığın için peki toplamda kaça maloluyor

hamiş olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tedavide olan ve transferi yapılan arkadaş bol şans allah yardımcınız olsun ben yeni katıldım yaş sınırı varmı sizlerin yaş sorununuz varmı lütfen biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
Canım tabiki seve seve yanıtlarım sorularını.yaş sınırı yok ben 30 yaşındayım ama orda 55 in üstünde bile insanlar vardı.benim yumurta rezervim azdı o yüzden bu yola başvurduk.öncelikle merkezini seçip irtibata geçiyorsun yada burada seni takp eden doktor yönlendiriyor.burda rahim hazırlığı başlıyor ilaç almaya başlıyorsun o arada merkezin sana uygun dönorü ayarlıyor.ikinizinde hazırlığı bitince yumurtaların toplandığı gün yada bi önceki gün oraya gidiyorsun.tabiki burda sende herşey yolundaysa.sonra 3. Yada 5.gün tranfer yapılıyor.ister orda 2-3 hün dinlenirsin istesen aynı gün dönersin.gerisi normal tüp bebek gibi.kısaca böyle canım kafana takılan bişey varsa sor lütfen canım 5000 Euro merkeze uçak bileti ve konaklama hariç onlarda 2000-3000 tl eklersen o kadar gidip geliyosun cnm

Ben kan sulandirici igne oluyorum transferden itibaren ve halen onun haricinde bir igne olmadim.
Mrb canım bebıslerle Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bı soru soracaktım sende kan pıhtılaşmasını var ıgne verdıler bendede varda sagol

Teşekkür ederim cevabına . Doktorda 1 in altına düşmediği için şanslısın dedi.her türlü yıpranıyor vücut dediğine göre şimdilik en mantıklısı kendi yumurtalarımla denemek olucak.herseyin Hayırlısı.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Umutlarımız gerçek olsun.
Bencede önce kendı yumurtalarına denemelisin ben 0,42amh ıle denedım başarılı olamadığım ıcın donasyonda karar verdım.umarım en kısa zamanda bebıslerıne kavuşursun

Mrb canım bebıslerle Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bı soru soracaktım sende kan pıhtılaşmasını var ıgne verdıler bendede varda sagol
Sanada merhaba arkadasim, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah isteyip te olmayanada versin. Kan pihtilasmasi yok ama daha once kendi yumurtamla tedavimde bir dis gebelik dusugum olmustu onlem olarak verdiler.Düşügu engellemek icin.Bir kere baslayinca da biraktirmadilar Doguma kadar kullanacagim.

Sanada merhaba arkadasim, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah isteyip te olmayanada versin. Kan pihtilasmasi yok ama daha once kendi yumurtamla tedavimde bir dis gebelik dusugum olmustu onlem olarak verdiler.Düşügu engellemek icin.Bir kere baslayinca da biraktirmadilar Doguma kadar kullanacagim.
TSK Ler benımde 5 denemem var hıc hamıle kalamadım bu ay donasyona gıdıcem e2 düzgün çıkarsa adetımı beklıyorum çok streslıyım olmamasından çok korkuyorum Allah kımseyı evlâtsız bırakmasın

Ben kan sulandirici igne oluyorum transferden itibaren ve halen onun haricinde bir igne olmadim.

cnm merhaba nasılsın, kan pıhtılaşmasında trombofili panelinden hangisi var sende cnm..
bendede iki ayrı çeşidi var MTHFR A1298 homozigot ve PAI-1 4G-5G homozigot.. doktorum tutunursa başlarsın dedi ama ben kendim karar verdim transferden itibaren hergün kullanıyorum clexan.. doktora kalırsa ilk 9 hafta öncelikli Faktör V olanlar etkileniyor diğerleri 9. haftadan sonra etkileniyormuşda.. beni tatmin etmedi bu söylemi..

cnm merhaba nasılsın, kan pıhtılaşmasında trombofili panelinden hangisi var sende cnm..
bendede iki ayrı çeşidi var MTHFR A1298 homozigot ve PAI-1 4G-5G homozigot.. doktorum tutunursa başlarsın dedi ama ben kendim karar verdim transferden itibaren hergün kullanıyorum clexan.. doktora kalırsa ilk 9 hafta öncelikli Faktör V olanlar etkileniyor diğerleri 9. haftadan sonra etkileniyormuşda.. beni tatmin etmedi bu söylemi..

Hit e gitmeye karar verdim onumuzdeki hafta gidip gorusmeyi dusunuyoruz ne zaman tedaviye basliyabiliriz konustuktan sonra belli olur.sen nasilsin canim bebislerin gelidimi nasil?kanamalarin olmasi ikiz oldugu icinmi doktorun nr diyor? İnsallah bundan sonra hamileligin sorunsuz gecer
hayırlısı olsun canım,rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah:KK60:
biz iyiyiz çok şükür,gelişimide çok iyi bebeğimin maşallah:nazar:
ikiz değil canım birtane:nazar:
neden lekelenme olduğunu bilemiyorum aslında herhangi bir sorun gözükmüyor yatıyorum sürekli
inşallah sağlıkla kucağıma alırım

Çok sağol canım verdiğin bilgiler için bide otelde transfer sonrası gidip kalındığında asansöre binmek tehlikeli olurmu herşeyi takıntı yaptım daha transfer olmadan:)
canım ne zaman gidiyorsun
asansöre binmek niye tehlikeli olsun takma kafana canım

neden lekelenme olduğunu bilemiyorum aslında herhangi bir sorun gözükmüyor yatıyorum sürekli
merhaba biromutt senin doktorun berk angün muydu?? eğer oysa nasıl bir dr. başarılımı? birşey daha sormak istiyorum. burada devamlı ali bey'in adı geçiyor. hangi hastane ve soyadı nedir ? yazarsanız sevinirim.

merhaba biromutt senin doktorun berk angün muydu?? eğer oysa nasıl bir dr. başarılımı? birşey daha sormak istiyorum. burada devamlı ali bey'in adı geçiyor. hangi hastane ve soyadı nedir ? yazarsanız sevinirim.
Evet berk bey benim doktorun,ben çok memnunum hiçbir sorunla karsılasmadım.başarı oranları oldukça yüksek

İnanılmaz pozitif bir insan
Test sonucumu aldıktan sonra arayıp tebrik etti sonra buradaki doktorumuda arayıp haber vermiş
Ali beyi tanımıyorum canm

Kurenk cnm ne alemdesin? Bekleme sürecin nasıl geçiyor? Çoğunlukla yatiyormusun doktorun transfer sonrası nelere dikkat etmen gerektiğini söyledi? Özletme kendini :KK45:
Canım iyim bugün 6. Gün.hatta yarın işe başlıyorum.tamamen yatağa bağımlı diilim dün markete yürüyerek gittim.ama ağır şeyler yapmıyorum.doktorum ilk 4 gün pek kalkmamamı söyledi sonra normal yaşamına dönebilirsin dedi.pek bi belirti yok.sadece arada adet olacakmışım
gibi oluyorum bide göğüslerim çok şişti o kadar onlarda ilaçların etkisi olsa gerek.gün geçtikçe olmamış gibi geliyor bana.bunun için o kadar mücadele verdik ki belki imkansız ulaşılmaz geldiği için bana öyle hissediyorum.ne sonuç olumsuzda olabilir ama en azından burdaki herkes ben elimden geleni yaptık.olmuyorsa da tekrar deniycez.kısaca her türlü sonuca kendimi hazırlıyorum

Evet berk bey benim doktorun,ben çok memnunum hiçbir sorunla karsılasmadım.başarı oranları oldukça yüksek

Test sonucumu aldıktan sonra arayıp tebrik etti sonra buradaki doktorumuda arayıp haber vermiş
çok teşekkür ederim.. gerçekten tereddütlerim vardı berk bey hakkında, genelde fazla giden yok gibiydi buralarda.. hamile olduğunu gördüm.. allah kucağına da almayı nasip etsin.. ve rabbim bizlere de nasip etsin..kaç yumurta koydular,sadece 1 tane mi tuttu birumutt... donöru seçme imkanın oldumu.tecrubelerini yazarmısın rica etsem ve ne kadara mal oldu ??

Ben de bu yilin basinda berk beyin merkezin de pozitif sonucu aldim.Ikiz bebek bekliyorum cok sukur simdiye kadar hersey yolunda gitti.darisi isteyen, bu is icin ugrasan herkesin basina olsun.Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Ben de bu yilin basinda berk beyin merkezin de pozitif sonucu aldim.Ikiz bebek bekliyorum cok sukur simdiye kadar hersey yolunda gitti.darisi isteyen, bu is icin ugrasan herkesin basina olsun.Allah yar ve yardimcimiz olsun.
byhn tebrik ederim.. allah kucağına almayı nasip etsin.. pozitif haberlerle ben de mutlu ve daha umutlu oluyorum.. hepimize nasip olur inşallah.. senin tüp bebek tedavisimiydi acaba?

Amin canim.ben ikiz biliyordum allah kucagina almayi nasip etsin

1 sonraki ay başlayabilirsin canım, rahim filminin sakıncası yokmuş hatta kullandıkları ilaçlı su aynı zamanda rahmin temizlenmesinide sağlıyormuş (enfeksiyon vs varsa)

mantıken klozet daha iyi gibi, normal tuvalet şansım olmadığından hiç düşünmemiştim :) kabız olmamaya dikkat et canım, beslenmeyle çözülemiyorsa mutlaka dubhalac şurup kullan

kesinlikle yürümek diyor doktorlar. sürekli yatınca kan dolaşımı bozuluyormuş. ağır işler yapmadan,merdiven çıkmadan günlük yaşantımıza devam etmeliyiz
Saol nona bilgi icin

Canım tabiki seve seve yanıtlarım sorularını.yaş sınırı yok ben 30 yaşındayım ama orda 55 in üstünde bile insanlar vardı.benim yumurta rezervim azdı o yüzden bu yola başvurduk.öncelikle merkezini seçip irtibata geçiyorsun yada burada seni takp eden doktor yönlendiriyor.burda rahim hazırlığı başlıyor ilaç almaya başlıyorsun o arada merkezin sana uygun dönorü ayarlıyor.ikinizinde hazırlığı bitince yumurtaların toplandığı gün yada bi önceki gün oraya gidiyorsun.tabiki burda sende herşey yolundaysa.sonra 3. Yada 5.gün tranfer yapılıyor.ister orda 2-3 hün dinlenirsin istesen aynı gün dönersin.gerisi normal tüp bebek gibi.kısaca böyle canım kafana takılan bişey varsa sor lütfen canım 5000 Euro merkeze uçak bileti ve konaklama hariç onlarda 2000-3000 tl eklersen o kadar gidip geliyosun cnm
canım çok sağol inşallah güzel haberlerini paylaşırsın bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın

Back
X