canım çoook teşekkür ederim cevap yazdığın için peki toplamda kaça maloluyor
canım çoook teşekkür ederim cevap yazdığın için peki toplamda kaça maloluyor
Canım tabiki seve seve yanıtlarım sorularını.yaş sınırı yok ben 30 yaşındayım ama orda 55 in üstünde bile insanlar vardı.benim yumurta rezervim azdı o yüzden bu yola başvurduk.öncelikle merkezini seçip irtibata geçiyorsun yada burada seni takp eden doktor yönlendiriyor.burda rahim hazırlığı başlıyor ilaç almaya başlıyorsun o arada merkezin sana uygun dönorü ayarlıyor.ikinizinde hazırlığı bitince yumurtaların toplandığı gün yada bi önceki gün oraya gidiyorsun.tabiki burda sende herşey yolundaysa.sonra 3. Yada 5.gün tranfer yapılıyor.ister orda 2-3 hün dinlenirsin istesen aynı gün dönersin.gerisi normal tüp bebek gibi.kısaca böyle canım kafana takılan bişey varsa sor lütfen canım 5000 Euro merkeze uçak bileti ve konaklama hariç onlarda 2000-3000 tl eklersen o kadar gidip geliyosun cnmhamiş olan arkadaşlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah tedavide olan ve transferi yapılan arkadaş bol şans allah yardımcınız olsun ben yeni katıldım yaş sınırı varmı sizlerin yaş sorununuz varmı lütfen biraz bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum