Yok canım kanama olunca korktuk 12.gübü bekleyemedik korktuk gittik tahlile ama çok şükür bir problem yok valla bilemedim tek mi çift mi :)
Cift olsa super olur bir kiz bir erkek :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım kanama olunca korktuk 12.gübü bekleyemedik korktuk gittik tahlile ama çok şükür bir problem yok valla bilemedim tek mi çift mi :)
İnşallah canım darısı bizim başımıza bizde onun gibi kavusuruz inşallah hayl?ilerimizeFerdaca benim transfer de agustosun ilk haftasi gibi gozukuyor
Insallah biz de hellokitty gibi pozitif sonuclarla doneriz
Arkadasim teşekkür let.suan hamileyim cok yeni ama. 10.gun 142. 12 nci hginu 342 olmustu.cok şükür. Rabbim nasip etmezse bu yollada etmezdiArkadaşım transferin hayırlı olsun ben burda ne Ağrı ne sancılarda pozitif alanda gördüm Sıfır Ağrı belirtiyle pozitif alan da gördüm o Yüzden Sıkma Can'ını bebeğinin senle olduğuna odaklan hayırlısını dile bu mübarek Günler'de .benim de bugün 8.günüm sabredemiyorum ama yapacak bişey yok senin Yerleşme kanaman falan oldu mu
Merhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Degerletimiz cok yakinmis.merak icindeyim tek mi cift mi acaba.yarin tekrar kan verecegim. Artik hersey güzel olur umarımMerhaba sana da iyi bayramlar gün bitti çok şükür 10.gün Bhcg 145 12.gün Bhcg 353 çok şükür hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim 14.gün de 545 çıktı bakalım tek mi çift mi bende merak içindeyimDegerletimiz cok yakinmis.merak icindeyim tek mi cift mi acaba.yarin tekrar kan verecegim. Artik hersey güzel olur umarım
Ben yarın gideceğim dr.a muhtemelen gorunur diye düşünüyorum. Sen nezaman gidiyorsun merak ettim? ?Benim 14.gün de 545 çıktı bakalım tek mi çift mi bende merak içindeyim
Arkadasim teşekkür let.suan hamileyim cok yeni ama. 10.gun 142. 12 nci hginu 342 olmustu.cok şükür. Rabbim nasip etmezse bu yollada etmezdi
Öncelikle tedavin hayırlı olsun ben 10.gün bir kanama yaşadım tabi p da Yerleşme kanamasıysa burda tedavisi tutan tutmayan herkes çok farklı belirtiler Yaşadı hatta bazıları hiç belirti yaşamadan pozitif Gördü o Yüzden sakin ol dua edip beklemekten başka çare yok güzel haberlerini bekliyoruzTransferimin 7. günündeyim, hiç bir belirtim yok hafif kasık ağrısı dışında o da ilaçlardan olmalı. Bu kez transfer sonrası farklı ilaçlar kullanıyorum ,Yerleşme lekesi kaçıncı gün oluyor bilgisi olan var mı?
Yine olumsuz olursa bir kez daha güç bulamam diye çok korkuyorum...
Benim çift çıktı bakalım senin kaç tane güzel haberleri bekliyoruzDegerletimiz cok yakinmis.merak icindeyim tek mi cift mi acaba.yarin tekrar kan verecegim. Artik hersey güzel olur umarım
İnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin çok sevindim Allah bana ve isteyenlere de gösterin dilerim.Benim ara ara kasık batmalarım oluyor küçük elektirik akımı gibi onun dışında pek bir belirtim yok, az kaldı ama beklemek öyle zor ki...Öncelikle tedavin hayırlı olsun ben 10.gün bir kanama yaşadım tabi p da Yerleşme kanamasıysa burda tedavisi tutan tutmayan herkes çok farklı belirtiler Yaşadı hatta bazıları hiç belirti yaşamadan pozitif Gördü o Yüzden sakin ol dua edip beklemekten başka çare yok güzel haberlerini bekliyoruz
Bende kasık batması çok az oldu onun dışında ciddi bel ağrılarım oldu inşallah güzel sonuclar alırsın bu sıkıntılara değer dualarım bu yolda emek veren,üzülen,Yorulan herkes için Allah kimseyi bunla sınamasınİnşallah kolay bir hamilelik geçirirsin çok sevindim Allah bana ve isteyenlere de gösterin dilerim.Benim ara ara kasık batmalarım oluyor küçük elektirik akımı gibi onun dışında pek bir belirtim yok, az kaldı ama beklemek öyle zor ki...