merhaba topitop, yaşadıkların benimkilere çok benzer. Sen de annelik uğruna çok sıkıntıya katlanmışsın. Benim ilk hamileliğim kendiliğindendi ve parsiyel mol olduğumu öğrendim. Çok korkunçtu, HCGem tavan yapmıştı ve hastanelik olmuştum. Neyse sonra da bir çok olumsuz tüp bebek denemesinden sonra donasyona karar verdim. Şu anda 10 haftalık ikizlerime hamileyim.
Aslına bakılırsa bu konuda tereddüt etmedim ve böyle bir imkan bulunduğuna da çok sevinmiştim ilk duyduğumda, çünkü ben evlat edinmeyi de düşünüyordum ve donasyon da olmazsa bunu deneyecektim. Sen biraz daha tereddütlüsün sanırım, seni de anlıyorum herkesin farklı bir bakış açısı olabilir ama ben sana sadece şunu söyleyebilirim ki bu kadar çok üzüntü, sıkıntı ve hayal kırıklığının ardından sevinmek bizim de hakkımız. Ben daha hamileliğimin başlangıcında olmama rağmen tamamen sahiplendim ikizlerimi ve onları sağlıkı bir şekilde dünyaya getirmekten başka bir şey düşünmüyorum. Eşim ve doktorumdan başka kimse de bunu bilmiyor. Ayrıca doktorum bu şekilde bebek sahibi olan kadınların çocuklarıyla gayet normal bir bağ kurduklarını da hastalarında gözlemlemiş. Umarım kafan netleşir ve bir karara varırsın. Sormak istediğin şeyler varsa çekinmeden yazabilirsin.