Slm arkadaşlar. Ben yeni üyeyim. . Sırf bu konuda birileriyle konuşup fikir alabilmek için az önce üye oldum.. bana da dün eşim teklif etti yumurta donasyonunu ve dünden beri sürekli araştırıyorum kafayı yiycem..ben de 39 yaşındayım ve rezervim 0.01
Bende bu konulara çok yeniyim canım, burda okudukça öğreniyorum..erken menapoz dendiğinde dünya başıma yıkıldı, seneye evlenmeyi düşünüyordum..ama kabullenmeye çalışıyorum durumumu, evlendikten sonra ben de yumurta bağışı yolu ile herhalde hamile kalabileceğim..bilmiyorum çok detay..sende içini ferah tutmaya çalış..moral de çok etkili bu konularda.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.. ben yumurta donasyonuna karar verme aşamasındayım. . Merak ettiğim çok şeyler var.. bi kere aklımda hep şu var.. benim kanım göbek bağımız sütüm kocamin sperm leri o bizim be eğimi olacak diye .. benim vucudumdan beslenecek diye düşünüyorum. . Ama insanlar bunları hiçe sayarak acımasız yorumlar yapmış bazı yerlerde. . Acaba ben mi safca düşünüyorum kafam o kadar karışık kifikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.. Allah hepinize yolunda Hayır getirsin..
Bu senin düşündüklerini bende düşünüyorum, benim göbek bağımdan benim kanımla beslenecek..benim biyolojik yapımda gelişecek, dokuz ay ben karnımda taşıyacağım ve sonuçta eşimin spermleriyle döllenmiş olacağından bize ait bir çocuk olacak diye düşünüyorum ben..erken menapoza girdiğimi öğrendiğimde, ve çocuk sahibi olabilmemin tek yolunun yumurta bağışı olduğunu öğrendiğimde, doktora sordum benim genetiğimden birşey alacak mı o çocuk dedim, tabi ki hayır dedi..sen zaten kişiliğini verirsin, annelik yaparsın dedi..

Pembehayaller58..teşekkür ederim.. az önce başka bir üyeye de k8nustuk tesadüf aynı merkez herhalde..hazel hm in telini verdi..ariycam..sen ne kadar odedin canım sakıncası yoksa..

Canım ben yumurta donasyonu için 1 sene önce 4450 € ödedim ama içinde uçak bileti otel yemekler falan her şey vardı.

Bu senin düşündüklerini bende düşünüyorum, benim göbek bağımdan benim kanımla beslenecek..benim biyolojik yapımda gelişecek, dokuz ay ben karnımda taşıyacağım ve sonuçta eşimin spermleriyle döllenmiş olacağından bize ait bir çocuk olacak diye düşünüyorum ben..erken menapoza girdiğimi öğrendiğimde, ve çocuk sahibi olabilmemin tek yolunun yumurta bağışı olduğunu öğrendiğimde, doktora sordum benim genetiğimden birşey alacak mı o çocuk dedim, tabi ki hayır dedi..sen zaten kişiliğini verirsin, annelik yaparsın dedi..
nilperi16.cevabın için teşekkür ederim.. canımcım ne yapalım genetiği başka şeylerle telaffi edicez artık.. biz karar verdik yaptırıcaz.. sen kararını verdin mi.. şöyle düşünüyorum..biz 4 kız kardeşiz inan bana ne karakterlerim,z ne de görüntülerimiz birbirine benzemiyor.. ama aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar olduğumuz için görgü ve ailesel alışkanlıklarımız konuşma tarzımız aynı..

nilperi16.cevabın için teşekkür ederim.. canımcım ne yapalım genetiği başka şeylerle telaffi edicez artık.. biz karar verdik yaptırıcaz.. sen kararını verdin mi.. şöyle düşünüyorum..biz 4 kız kardeşiz inan bana ne karakterlerim,z ne de görüntülerimiz birbirine benzemiyor.. ama aynı anne babanın yetiştirdiği çocuklar olduğumuz için görgü ve ailesel alışkanlıklarımız konuşma tarzımız aynı..
Çok haklısın, beş parmağın her biri farklı gibi kardeşler arasında bile karakter farkı oluyor..ben karar veremedim birtanem..evlilik seneye, Allah büyük, bakalım zaman ne gösterecek..şimdilik bilgi edinme aşamasındayım..herşey benim için çok yeni zaten.senin için de hayırlısını dilerim .

Merhaba ne yaptiniz arastiriyormusunuz hastane kafana yatan hastaneden benide haberder ederseniz sevinirim canim
Ben henüz hiçbir hastaneyle görüşmedim, internetten araştırıyorum ama kafam ve ruhum çok karışık..galiba biraz uzak durmam lazım, yatışmam lazım..bir süre bu sitedeki paylaşımları izleyeceğim..ilaçlarımı kullanacağım, en yakın zamanda hayıt otu tohumu çayına başlayacağım, iki üç ay sonra tekrar değerlerime baktıracağım, böyle bir anda bitmiş olabileceğine inanmıyorum..

Pembehayaller58..teşekkür ederim.. az önce başka bir üyeye de k8nustuk tesadüf aynı merkez herhalde..hazel hm in telini verdi..ariycam..sen ne kadar odedin canım sakıncası yoksa..

selam..öncelikle allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..
teşekkür ederim canım inşallah hayırlısıyla alırım kucağıma şimdilik iyi gidiyor bakalım sonu da güzel olsun hepimizin

Benım kıbrısta uzun yıllardır yasayan bır arkadasım var onu aradım bana yardım etsın dıye,bizim burdan arastırmamızla onların orda arastırıp sorusturması merkezlerın guvenırlıgı hakkında saglıklı bılgı edınmelerı cok daha guvenlı geldi bana.Kıbrıs zaten kucuk bır yer ve her gecen gun yenı yerler turuyor,yenı doktorlar calısmak ıcın turkıye den buraya gelıyor,benım sana tavsıyem yıllardır bu ısı yapan,burda bızım arkadaslardan da gidenlerin memnun kaldıgı bır ıkı merkez var onların arasında secım yapmandır dedı.Basarı oranlarını,guvenılırleklerınıde arastırmıs benım ıcın sagolsun.Bızde ona gore secımımızı yaptık,Lefkosa tup bebekde karar kıldık,içimiz rahat şimdi maddi durumumuzu ayarlamaya çalısıyoruz.Sizlerde arastırma yaparken uzun zamandır bu işi yapan,doktor kadrosunun degişmediği yerlerden secin derim.İyi çalışan bir iş yerinden kimse ayrılmaz ama iyi çalışmayan yerlerde personel bile durmuyorsa biz niye gidelim,düşünün.

9 milim iyimis canim 7mmlim dendi bazi yerleri cok ince dediler yine transfer ettiler anliycaniz ya tutarsa ama bizim psikolejimizi vede giden paralari umurlarinda bile degil siz hangi klinige gitmistiniz

Benim rahim kalinligim 6.7 di 7 bile degildi 3 kondu 3 de tuttu cnm.

Transfere geri sayim basladi Allah'in izniyle bugunleride gordum insallah tuttugu ve dogdugu gunleride gorurum ilaclara basladik allah kismet ederse 20gune kadar transfer gerceklesecek

Merhaba arkadaşlar sizlere umut işiği olmak için yaziyorum iki yil once bende sizler gibi çok ince düşünüyordum inanin kafayi yemek üzereydim şöyle olur mu böyle olur mu derken 2014 te hem tatil hem kuzularimi alip geldik ilk denememde ikiz erkeklerim oldu ki ben kiz delisiydim hep kiz isterdim ama hic farketmiyo saglikli hayirli evlat olsunlar.ben firdevs hanimda yaptirdim çok tatli ve iyi yurekli bir dr cok memnun kaldim cok araştirmiştim gitmeden once ve firdevs hanimda karar kilmistim.bebeklerim şuan 9.5 aylik oldular onlari çok seviyoruz bitanesi babasinin kopyasi digerinide eşimle ikimize benzetiyolar hiç olumsuz düşüncelere kapilmayin arkadaşlar inanin herşey çok guzel oluyor bebeklerim çok tatli allah heryerini özene bezene yaratmiş onlari çok seviyoruz hayatimiz değişti renk kattilar evimize onceden sessizlik vardi evimizde şimdi ikitane sltin top neşe kaynaklarimiz firdevs ve asistani irem hanimdan allah razi olsun çok ilgilendiler tedavi sonrasi bile irem hanimla hep yaziştik iyi ki bu şekilde tedavi yöntemi var ki bizlerde anne olabiliyoruz sakin umutsuzluga kapilmayin herşey çook güzel olucak sevgiler hepinize.....

Transfere geri sayim basladi Allah'in izniyle bugunleride gordum insallah tuttugu ve dogdugu gunleride gorurum ilaclara basladik allah kismet ederse 20gune kadar transfer gerceklesecek
Bende ilaçlara başladım 20 güne kadar bende kıbrıstayım,doktorunuz kim?

yeni başlayanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız bnim doktorumda zehra hanım hamileyim önce allahım sonra onun sayesinde darısı inşallah sizlerin başına

yeni başlayanlar hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız bnim doktorumda zehra hanım hamileyim önce allahım sonra onun sayesinde darısı inşallah sizlerin başına
Amin canim insallah Allah sagsalim kucagina almayi nasip etsin darisi bizlerin basina insallah

Çok sevindim canım :) çok heyecan verici mesajını okumak bile..maşallah, inşallah herşey yolunda gider..Allah muradınızı hayırlısı ile versin..

Merhaba canim hayirli olsun rabbim kucagina almayida nasip eder zehra anim hangi klicinic doktoru kibrista

Back
X