AED aklimdakileri yazmissin bende öğle dusunuyorum önümde zorlu bir süreç var kafamdada belirlediğim tarih var ikna etmeye calisicam inş ama eğer bencilce davranırsa cocuk özlemim daha ağır basicak galiba ilk zamanlar böyle düşünmüyordum çocuk olmasa da bırakmam diyordum sonradan yasadiklarim böyle dusunmeme sebeb oldu çocuk benden dolayı olmasaydı kayinvalidem bosatirdi coktan esiminde aklına girerdi ve bana onu hissettirdi yanı bana destek çıkacakları yerde ailesi benden olmadığını söylüyorlar akrabalara hatta komsularin akrabaların yanında bi çocuk doguramadin yapamadim diyen biri kayinvalidem ,bazen herşeyi bırakasim da geliyo da sabır diyorum moral bozuyorlar işte allahım herkezi merhametli iy insanlarla karsilastirsin inş

<canım benim kayınvalideni dizginlemesi gereken eşin. Eşine söyle bu sorunu çözsün. Sen kayınvalidenin haksız ithamlarına katlanmak zorunda değilsin. benim eşim ailesine tek bir laf ettirmedi. Konusu açıldığında hemen o durduruyor. bana da onunla bir sohbete girmemi söyledi. Sana da tavsiyem kayınvaldenle bu konulara girme. <konuşmasına izin verme. Eşinle konuşmasını söyle. Az görüş diyeceğim ama sanırım bunu yapamıyorsun . O halde bunu engelleyebilecek tek kişi eşindir. Annesiyle ve ailesiyle konuşsun ve sana yapılan bu baskıyı durduracak tek kişi eşin. İnsanlar hele ki kayınvalideler pek merhametli olmuyorlar nedense. Yapacak bir şey yok . Fazla ilişki kurmamak en iyisi :) Akrabalara gelince onları da umursama. Onlar kim oluyor da başkaalarının yaşamına karışabiliyorlar ki ! kayınvaliden onlara yalan aynlış bir şeyler anlatıyorsa sa onlara da sende bir sıkıntı olmadığını söyle. Allah isterse bize çocuk verir de. Her şey Allah2tan falan de. Susarlar. Ben hep öyle dedim. Millet sormadan ben söyledim. Aslında kayınvaliden de aynen bu taktiği uyguluyor ama seni harcıyarak..
Umarım bir an önce eşin ikna olur da tüm bunlardan kurtulursun.

Arkadaşlar lütfen yardım edin.. ben yumurta donasyonuna karar verme aşamasındayım. . Merak ettiğim çok şeyler var.. bi kere aklımda hep şu var.. benim kanım göbek bağımız sütüm kocamin sperm leri o bizim be eğimi olacak diye .. benim vucudumdan beslenecek diye düşünüyorum. . Ama insanlar bunları hiçe sayarak acımasız yorumlar yapmış bazı yerlerde. . Acaba ben mi safca düşünüyorum kafam o kadar karışık kifikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var.. Allah hepinize yolunda Hayır getirsin..

Canım benim. bir kaç gün önce oğlumu kucağıma aldım. İnan bana o senin bir parçan oluyor. Senin kanınla beslenip oluşup senin sütünle gelişiyor.Oğlum şu an karşımda uyuyor. Hayatımdaki en büyük zevk onu izlemek. Onu emzirmek için geçen uykusuz gecelerim bile bir zevk. Gecenin bir yarısında ona bakıp mutluluk gözyaşları döküyorum. o benim her şeyim. Oldukça zor bir doğum geçirdim. Şimdi ona bir kardeş istiyorum. Allah onu sana verirse kimsenin sorgulamaya hakkı yok. kafan karışmasın. Bazı saçmalayan bencil insanların yorumlarını at bir tarafa.Onlar bence çokkötü niyetliler

Canım benim. bir kaç gün önce oğlumu kucağıma aldım. İnan bana o senin bir parçan oluyor. Senin kanınla beslenip oluşup senin sütünle gelişiyor.Oğlum şu an karşımda uyuyor. Hayatımdaki en büyük zevk onu izlemek. Onu emzirmek için geçen uykusuz gecelerim bile bir zevk. Gecenin bir yarısında ona bakıp mutluluk gözyaşları döküyorum. o benim her şeyim. Oldukça zor bir doğum geçirdim. Şimdi ona bir kardeş istiyorum. Allah onu sana verirse kimsenin sorgulamaya hakkı yok. kafan karışmasın. Bazı saçmalayan bencil insanların yorumlarını at bir tarafa.Onlar bence çokkötü niyetliler
canim rabbim anali babali buyutsun hayirli bir evlat olsun ins.nerde yaptirmistiniz canim bende 2 kez gitmeyi dusunuyorum 1ncide olmadi ins bu sefer rabbim yuzumuze guler

Zamanla daha da iyi olacaksın, hiç endişelenme, sadece kendine çok iyi bak, gerisi zaten oluyor. Ben de olumsuz çok şeyler yaşadım, moralim bir çok kez dibe vurdu ama hayatın devam ettiğini görünce küçük şeylerden bile olsa yeniden moral buluyor insan, güç topluyor. Ayrıca kadınlar gerçekten çok güçlü varlıklar, bu da insana güven veriyor.
Teşekkür ederim :)

herkese mrb arkadaşlar bende buranın eski üyelerindenim ve şuan 28 aylık biri kız biri oğlan ikizim var.bi kaç sayfa okudum ilk başlarda yaşadıklarımı ve o anki kafayı yeme anlarım aklıma geldi sizlere moral olmak için yazdım.benim sürecimde hiç kolay olmadı tesadüf eseri yaşadığım ilde kadın doğum doktoruna gittim ve durumdan bahsettim.kıbrısta arkadaşının olduğunu yardımcı olacağını söçledi,uzun süredir adet görmediğim için rahmim çok küçükmüş 6 ay bunun için ilaç kullandım tedavi gördüm derken doğuş tüp bebek verda hanıma gittim 3 tane konuldu ve üçüde tuttu ilk denememdi.fakat sonra birini aldırmak zorunda kaldık.bende sizin gibi okadar çok tereddütlüydüm ki nasıl olcak ne olacak başkasının yumurtası falan die çok düşünüyordum.fakat içiniz rahat olsun arkadaşlar doğduktan sonra hiç öle olmuo sizden bir parça oluo. şuan tereddüt etmeniz çok normal doğduktan sonra anlıyacaksınız bambaşka bir duygu....transfere gidecek olan arkadaşlara bol şans diliyorum ve bu yolda yürüyen arkadaşlar kalbinizi ferah tutun ve kimsenin dediğine bakmayın

herkese mrb arkadaşlar bende buranın eski üyelerindenim ve şuan 28 aylık biri kız biri oğlan ikizim var.bi kaç sayfa okudum ilk başlarda yaşadıklarımı ve o anki kafayı yeme anlarım aklıma geldi sizlere moral olmak için yazdım.benim sürecimde hiç kolay olmadı tesadüf eseri yaşadığım ilde kadın doğum doktoruna gittim ve durumdan bahsettim.kıbrısta arkadaşının olduğunu yardımcı olacağını söçledi,uzun süredir adet görmediğim için rahmim çok küçükmüş 6 ay bunun için ilaç kullandım tedavi gördüm derken doğuş tüp bebek verda hanıma gittim 3 tane konuldu ve üçüde tuttu ilk denememdi.fakat sonra birini aldırmak zorunda kaldık.bende sizin gibi okadar çok tereddütlüydüm ki nasıl olcak ne olacak başkasının yumurtası falan die çok düşünüyordum.fakat içiniz rahat olsun arkadaşlar doğduktan sonra hiç öle olmuo sizden bir parça oluo. şuan tereddüt etmeniz çok normal doğduktan sonra anlıyacaksınız bambaşka bir duygu....transfere gidecek olan arkadaşlara bol şans diliyorum ve bu yolda yürüyen arkadaşlar kalbinizi ferah tutun ve kimsenin dediğine bakmayın
Merhaba aykızım, burada morale ihtiyacı olan çok arkadaş var. İyi ki yazmışsın, teşekkürler. Ben henüz bebeklerime kavuşmadım ama 16 haftalık hamileyim ve henüz çok yeni olmasına rağmen onları tamamen sahiplendim, tek düşüncem sağlıklı bir şekilde onları dünyaya getirmek ve büyütmek. Gerisi benim için hikaye, yazılan bazı şeylere gülüp geçiyorum sadece. Yazdıklarına tamamen katılıyorum, tekrar teşekkürler. İkizlerini de benim için öpersen sevinirim.

the moonflower, Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...neler neler yazılıo dinsizlikle bile suçlanıosun en iiiisi gülüp geçmek...çok güzel bi duygu rabbim herkese yaşatsın doğunca göreceksin herşey daha farklı olcak.öperim tabiki :)herkesin bu duyguyu tatması dileği ile bi nebze moral olabildiysem ne güzel[/QUOTE]

2gun sonra testi tekrarlan gerekiyor 2kati yukselmesi gerek doktorun kimdi
14. günde 600 oldu.. cuma günü ultrasonda görücez , hala şoktayım ..Öyle çok negatif aldım ki, sakın umutsuz olmayın ben bunun en net örneğiyim,
Allah hepinize bu olayla başa çıkabilmek için sabır versin, herkes için dua ediyorum,

Merhaba arkadaslar bir kaciniz belki beni hatirlayacaksiniz bende bu yolda yorucu bir arastirma halindeydim gercekten yipratici bir surec allah herkesin yardimcisi olsun arkadaslar ben cok bilinen bir merkeze karar vermisken bir yanda aklimda hep benim doktr onerdigi baska bir merkez vardi tam tedaviye basliyoruz derken bazi degerlerden dolayi bir sonraki adetime ertelendi ve bu arada bir arkadasin tavsiyesiyle lefkosa tup bebek merkezinden funda hanimla tanistim telefonla gorustuk bilgi aldim gercekten cok yardimci oldu lefkosa zaten dktorum onermisti hep aklimdaydi funda hanim da bana ayri bir guven verdi ve son anda merkez degistirdik once allaha sonra bu merkeze inanarak bu yola koyulduk ve arkadaslar yuce rabbime binlerce sukurler olsunki ilk denemede pozitif sonuc aldik ve dun bebegimin kalp atislarini duyduk yuce rabbim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah arkadaslar isteyene funda hanimin teli ni verebilirim en azindan konusun bir fikir edinin sonra yine kalbiniz kimden yana karar verirse ona gidin ben yuregimin sesini dinledim sukurler olsun ki pisman olmadim allah hepinizin yardimcisi olsun

Merhaba arkadaslar bir kaciniz belki beni hatirlayacaksiniz bende bu yolda yorucu bir arastirma halindeydim gercekten yipratici bir surec allah herkesin yardimcisi olsun arkadaslar ben cok bilinen bir merkeze karar vermisken bir yanda aklimda hep benim doktr onerdigi baska bir merkez vardi tam tedaviye basliyoruz derken bazi degerlerden dolayi bir sonraki adetime ertelendi ve bu arada bir arkadasin tavsiyesiyle lefkosa tup bebek merkezinden funda hanimla tanistim telefonla gorustuk bilgi aldim gercekten cok yardimci oldu lefkosa zaten dktorum onermisti hep aklimdaydi funda hanim da bana ayri bir guven verdi ve son anda merkez degistirdik once allaha sonra bu merkeze inanarak bu yola koyulduk ve arkadaslar yuce rabbime binlerce sukurler olsunki ilk denemede pozitif sonuc aldik ve dun bebegimin kalp atislarini duyduk yuce rabbim sagsalim kucagimiza almayi da nasip etsin insallah arkadaslar isteyene funda hanimin teli ni verebilirim en azindan konusun bir fikir edinin sonra yine kalbiniz kimden yana karar verirse ona gidin ben yuregimin sesini dinledim sukurler olsun ki pisman olmadim allah hepinizin yardimcisi olsun
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayi da nasip etsin
Bense 6 tup bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı.doktorum yumurta donasyonu önerdi gynolife tüp bebek merkezini.ama ben kararsız kaldım internette kendi siteleri dışında pek bir paylaşım yok.Burada yazılanları okuyorum firdevs hanim ya da HİT öneriliyor ne yapacağımı sasirdim

Bense 6 tup bebek denedim hepsi negatif sonuçlandı.doktorum yumurta donasyonu önerdi gynolife tüp bebek merkezini.ama ben kararsız kaldım internette kendi siteleri dışında pek bir paylaşım yok.Burada yazılanları okuyorum firdevs hanim ya da HİT öneriliyor ne yapacağımı sasirdim

yaşınız küçük 6 denemede fazla değil.... donasyon son çare değildir bence... hikayenizi bilmiyorum ama kaç merkez denediniz

Canim seni cok iyi anliyorum bende cok arastirdim psikolojim altust oldu ama allaha sukurler olsun mutlu sonu yakaladim tek dilegim sorunduz devam etmesi insallah allah sanada nasip etsin

O gun geldi çatti bu gece yolculuk basliyor nasipse yarin transfer gunu o buyuk gun hayal bile edemezdim bugunu Allahima binlercekez sukurler olsun bugunu gordum pozitifide gorurum insallah heyecandan ölen ben birkacgundur okadar durgunumki siradan bigun gibi bu beni korkutuyor hayirlara vesile olur insallah persembe aksami donus yapacagiz elimden geldigince yazmaya calisacagim Allah hepimizin yoldaşi olsun bu zor yolculukta ve kimsenin eli boş dönmesin insallah

Back
X