Arkadaşlar ben bişeye takıldım,yumurta donasyonunda Bebek özürlü olabilirim yanı acaba gerekli taramalardan geçiyorlarmı,kromozomlara bakılıyormu,ben ikizlere hamileyim ikili ve üçlü taramalarda sağlıklı sonuçlar çıkmıyormuş,bilğisi olan varsa yazabilirim
Genetik test istediysen kromozomlarına bakılıyor canım, anomalisi olanlar transfer edilmiyor. Ama normalde sadece donöre bazı testler yapılıyor. İkili ve üçlü testin yanı sıra detaylı ultrasonla da baktırabilirsin. Benim öyle olacak.

Arkadaşlar ben bişeye takıldım,yumurta donasyonunda Bebek özürlü olabilirim yanı acaba gerekli taramalardan geçiyorlarmı,kromozomlara bakılıyormu,ben ikizlere hamileyim ikili ve üçlü taramalarda sağlıklı sonuçlar çıkmıyormuş,bilğisi olan varsa yazabilirim
Nerden duydun onu canim

Buğün doktorum söyledi ikizlerde çok etkili olmuyormuş,benim daha önce normal gebeliğimde down sendromu teşhisi koyuldu ve ben aldırmak zorunda kaldım,o yüzden ultrason tetkikleri beni çok rahatlatmıyor ya
Canım geçmiş olsun... Down sendromu nasıl anlaşılmıştı?

Bugun kalp atislarini gorduk kipir kipirlardi masallah gayet saglikli gelisiyolarmis Allah herkese nasip etsin bu duygulari umarim sorunsuz kucagima alirim bebisleri rabbim saglik versin hepsinede

Bugun kalp atislarini gorduk kipir kipirlardi masallah gayet saglikli gelisiyolarmis Allah herkese nasip etsin bu duygulari umarim sorunsuz kucagima alirim bebisleri rabbim saglik versin hepsinede
Çok sevindim canım, gözün aydın olsun. İnşallah buradaki herkes bu güzel duyguları yaşayacak:) Benim de gelişimleri devam ediyor ama birisi biraz geriden geliyor. Detaylı ultrasonda daha iyi anlaşılacak durum. İnşallah bir şey olmaz.

Çok sevindim canım, gözün aydın olsun. İnşallah buradaki herkes bu güzel duyguları yaşayacak:) Benim de gelişimleri devam ediyor ama birisi biraz geriden geliyor. Detaylı ultrasonda daha iyi anlaşılacak durum. İnşallah bir şey olmaz.
İnsallah canim benim sorun olursa sonlandirilcakmi peki umarim hersey yolunda gider

Slmmmn mrb bayanlar boşuna kibrista ugrasiyorsunuz bu işin yeri tiflis bende hem tadiyici hem donor hepsinde tifliste yaptık tek yasal yer her sorunuzu cevapliyabikirim ve kibristan coj uygun

Kibris cok pahali ben çok uğraştım cok araştırdım çok dolandirildim her türlü yardimci olurum cok çektim biliyorum
arkadaşlar bende sperm donasyonu düşünüyorum yardımcı olurmusunuz:anneadayı:
canım bosuna uğraşma hiç biyerle tek sağlam yasal yer tiflis özelden yaz her türlü yol gösteririm bizde suan tedavideyiz ve fiyatı uygun

Geleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Tek ama tek yasal uygun yer tiflis kibrista dogumda tiflise gönderiyor bana yaz lütfen bende suan tedavideyiz

Bence donör seçimleri çok önemli. Donör yaşı ve doğurganlığının kanıtlanmış olması önemli yani. Bir de tabii embriyo laboratuarları gelişmiş olmalı. Neron'un dediği gibi embriyo sayısı yeterliyse 5. gün embriyoları daha garanti oluyor. Doktora ve kliniğe güven duymanız çok önemli. Seçiminizi yaptıktan sonra da acaba doğru mu yaptım mı diye düşünüp kendi kendinizi yemeyin derim. Ben sadece bir yer ile görüşüp karar vermiştim ama anladığım kadarıyla zaten burada ismi geçen bir kaç yer bu konuda gayet iyi gözüküyorlar. Yardımcı olabildim mi bilemiyorum ama, başka sorularınız varsa lütfen sorun. Bir yardımım olursa sevinirim. Aynı zorlukları yaşıyoruz birbirimize destek olmalıyız.

Donor taşıyıcı anne tüp bebek ne gerekiyorsa tifliste yapın fiyati daha uygun kibristan ve cok bende tifliste başladım bazartesi embilar başlanacak tasiyi anneye konacak

Ben iki yerle görüştüm şimdilik fiyatları az çok aynı ilgilenmeleri de güzel sürecin nasıl olacağını anlatıyorlar.fakat donörle ilgili çok genel şeyler söylüyorlar.yani jinekolojik muayenesi ve işte sağlıklı görünmesi gibi.eğer genetik bi hastalık taşıyosa yada bebek down sendromlu olursa gibi sorular var kafamda
Bu konuda en yasal en uygun yer tiflis özelden yazın bilgi veriyim

Geleceğin en tatlı anneleri size bir sorum olacak. lefkoşa tüp bebek merkezinde yaptıran var mı? Benim burdaki doktorum tavsiye etti olumlu olumsuz düşüncelerinizi paylaşır mısınız ?
Ben suan tüp bebek yapıyorum asla kibrisi tavsiye etmiyorum cojk pahalı tiflisi tavsiye ederim özelden yazın lutfen

Back
X