Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar hadi bizde canlandiralim burayi biraz.. Onceki sayfalarda insanlarin enerjisi ne yuksekmis..bizim de olmali.
Oglum-askim, umarim hersey yolundadir.
Sevinc74 donor secimi yaptiniz mi?
Anne89 tebrik ederim. Darisi hepimizin basina.
Gunaydin Karar vermenin pozitifligi bu. Artik benim icin surec basladi. Mayis adetiyle cyclopronova ve sonra lucrin baslayacagim. Haziran basi gibi basliycak sanirim. Allah hepimize hayirli evlatlar versin. Umarim bu sefer kiz olur ☺ Haberlerini bekliyoruz.günaydinlar Titihoya. seni bu Kadar pozitif görmek beni cok mutlu etti inan. vallahi simdilik bir haber yok. test yapmak icin biraz erken daha 8 gün oldu. hayirlisini diliyoruz. anne boncuklarin tekrar hayirli olsun. Allahim güpgüzel bir hamilelik göstersin insallah. Darisi da hepimzin basina :)
Limoncugum cok tesekkurler. Hepimizin guzel haberlerini aliriz insallah. Bence beklemeyin o kadar. Bu forumdan okudugum kadariyla beklemeseydim deyip pisman olan insanlar var. Kararini ver bence. Bu arada ruyan cok fantastikmis ☺keske bu kadar kolay olsaydi. Ama bence gelecekte kadinlar dogum yapmayacak ve herkes bir tup kiralayip bebeklerini burda yaptiracak.Kızlar günaydın, herkesin güzel haberlerini alırız inşallah titihoya sana katılıyor ve destekliyorum :)
ben geçen hafta eşime konuyu bida açtım şimdi de ben daha ikna olmadım istemiyorum en az 1 sene daha bekleyelim diyor donasyon için, bende beklemek istemiyorum artık zaten olmayacak bişe için niye boşuna zaman kaybediyim bi şekilde ikna edicem en geç sonbahara
bu arada kafama ne kadar taktıysam artık dün gece rüyamda ben bir markete girmişim orda bi reyonda bir sürü kutular içlerinde hazır embriyolar! Özellikler de çeşit çeşit aaa diyorum ne kdar pratik al evde fitil gibi tak kendine hamilesin nası seviniyorum fiyatıda beş bin ama diyorum olsun normal en azından evde kendin yapıyosun :)))) sonrasında da bebek emziriyodum bilinçaltım tamamen bunlarla dolmuş artık :)
Limoncugum cok tesekkurler. Hepimizin guzel haberlerini aliriz insallah. Bence beklemeyin o kadar. Bu forumdan okudugum kadariyla beklemeseydim deyip pisman olan insanlar var. Kararini ver bence. Bu arada ruyan cok fantastikmis ☺keske bu kadar kolay olsaydi. Ama bence gelecekte kadinlar dogum yapmayacak ve herkes bir tup kiralayip bebeklerini burda yaptiracak.
Neroncum,keselerinizi ilk kaçıncı haftada gördünüz.ve boyutları eşit miydi.bizim biri 13 diğeri 4 mm.küçük olan gelişir mi acabaOoo super ozaman :) katlanmistir insallah pozitif dusun o seninle :)
Kızlar.biz geldik.Dr bir keseyi 13 mm,diğerini 4 mm gordu.muhtemelen küçüğü gelismiycek,gebelik tek devam edicek dedi ama gelişebilir de dedi.hayırlısı olsun dualarinizı eksik etmeyin canlar.çarşambaya diğer kontrolümuz.varmı benim gibi bir durumla karsilasan
Titihoya çok sevindim karar vermiş olmana aslında bende içime sindirdim ve istiyorum artık bizim durumumuz için beklemek sadece zaman kaybı inşallah bende başlıyorum diye yazıcam yakın zamanda yer olarak nereyi seçtin burdaki doktorunmu yönlendirdi direkt sen mi temasa geçtin
Limoncugum burdaki doktorum yonlendirdi. Ozelden attim mesaj sana.Titihoya çok sevindim karar vermiş olmana aslında bende içime sindirdim ve istiyorum artık bizim durumumuz için beklemek sadece zaman kaybı inşallah bende başlıyorum diye yazıcam yakın zamanda yer olarak nereyi seçtin burdaki doktorunmu yönlendirdi direkt sen mi temasa geçtin
Herseyin hayirlisini dilemek gerek. Insallah guzel haberler verirsin bizlere carsamba gunu.Kızlar.biz geldik.Dr bir keseyi 13 mm,diğerini 4 mm gordu.muhtemelen küçüğü gelismiycek,gebelik tek devam edicek dedi ama gelişebilir de dedi.hayırlısı olsun dualarinizı eksik etmeyin canlar.çarşambaya diğer kontrolümuz.varmı benim gibi bir durumla karsilasan
Selincigim bence merkezin bir onemi yok. Sadece bilindik olsun yeter. Bence sen bir kactanesiyle birden gorus ve icine hangisi siniyorsa onunla devam et. Allah yardimcin olsun.3. kez tup basarısızla sonuclandı.. en sonunda pgp bakıldı 7 tane embrıo 5. gune gıttı. genetıkden 2 tane olumlu donus oldu ve 10. gunde 12.35 cıkdı deger 12. gundede 12.30 14. gunde 8.... cıkolata kıstım var 2 tane o etkılıyor dıyorlar ve genetık pıhtılasmam ıgne kullandım ama hıc tutmadı.. kıbrısa gıtmek ıstıyorum.. hangısıne gıdeyım ve ne yapayım bendekı tutmama nedenını ıcın???
Dualarımız seninle, inşallah sağlıklı bir şekilde gelişir bebeklerinKızlar.biz geldik.Dr bir keseyi 13 mm,diğerini 4 mm gordu.muhtemelen küçüğü gelismiycek,gebelik tek devam edicek dedi ama gelişebilir de dedi.hayırlısı olsun dualarinizı eksik etmeyin canlar.çarşambaya diğer kontrolümuz.varmı benim gibi bir durumla karsilasan
Amin, hayırlısıyla bebeklerini alır gelirsin inşallah,nerede yaptıracaksın.Merhabalar herkese. Ben de donasyon için gün sayanlardanim hayırlısıyla. Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Aslinda gecen ay donorumuz hazirdi 23 yasinda universite tarih ogrencisi yesil gozlu kumral ilk seferde basarili olmus ikincisi biz olacaktik ama biz hazirana gore ayarlamistik kendimizi onun icin toplanan yumurtalarini baska ailede kullanicaz yada dondurup isteyen olursa kullanicaz dediler mayisin ortalarinda arayip haber vericez donor arastirin haziranda gelicez diye inslallh.Arkadaslar hadi bizde canlandiralim burayi biraz.. Onceki sayfalarda insanlarin enerjisi ne yuksekmis..bizim de olmali.
Oglum-askim, umarim hersey yolundadir.
Sevinc74 donor secimi yaptiniz mi?
Anne89 tebrik ederim. Darisi hepimizin basina.
Canim bozma moralini Allahtan hayirlisini dile.Belki kucugude birden gelismeye baslar olmasa bile bir tanesi saglikli buyuyup gelissin yeter ki hic olmamasindan iyidir.İnşallah canim.biraz moralim bozuldu ama hayırlısı tabi.sağlıkla kucağımiza alalım insallah