kızlar kimse cevap yazmayacak mı neden birşey yazmıyorsunuz?sizin tecrübelerinize ihtiyacım var.yardım etmeyecek misiniz?

Biz bu konu ile ilgili profesyonel yardım aldık. Ve doktorumuz bize bu durumu gayet iyi izahat etti. Bu durumun;aslında sadece bir tıbbi yardım olduğunu düşünmelisiniz ve bunu böyle kabullenmelisiniz dedi. Yani eşler birbirine ikimizden birinin çocuk sahibi olması imkansız veya her ikimizin de birden çocuk sahibi olamama durumu söz konusu olduğunda aile saadetimiz devamı için biz biyolojik bağış aldık. Sadece bir tıbbi yardım organ nakli gibi düşünün. Ve yavrunuza sahip olduğunuzda ona sımsıkı sarılın bu size yeterli. Demişti

Biz bu konu ile ilgili profesyonel yardım aldık. Ve doktorumuz bize bu durumu gayet iyi izahat etti. Bu durumun;aslında sadece bir tıbbi yardım olduğunu düşünmelisiniz ve bunu böyle kabullenmelisiniz dedi. Yani eşler birbirine ikimizden birinin çocuk sahibi olması imkansız veya her ikimizin de birden çocuk sahibi olamama durumu söz konusu olduğunda aile saadetimiz devamı için biz biyolojik bağış aldık. Sadece bir tıbbi yardım organ nakli gibi düşünün. Ve yavrunuza sahip olduğunuzda ona sımsıkı sarılın bu size yeterli. Demişti
Bence de olay bundan ibaret. Böbreğin işlevini kaybetse ve doktorun böbrek nakli önerse düşünür müsün bu benim böbreğim değil diye biran önce böbrek bulunsa da sağlığıma kavuşsam dersin.bu durum da aynı üreme hücreleri işlevini kaybetmiş ve dışardan takviye alınacak

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bana yol gösterecek.inşallah sizlerin tecrübeleriyle en iyi merkezi de seçebilirim.bunarada formu okumaya deavm ediyorum ama daha çok sayfa var.giritte işlem yaptıranınız oldu mu? bir sorum daha olacak rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyorsa bunun için ekstra yani olagan işlemler dışında herhangi birşey yapıyorlar mı?

Bence de olay bundan ibaret. Böbreğin işlevini kaybetse ve doktorun böbrek nakli önerse düşünür müsün bu benim böbreğim değil diye biran önce böbrek bulunsa da sağlığıma kavuşsam dersin.bu durum da aynı üreme hücreleri işlevini kaybetmiş ve dışardan takviye alınacak
Ben de işe devam etmiştim ve çoğunlukla dikkat etmemiştim. Kendimi suçladım senin gibi.ama sonra başka doktorlara da danisinca biraz

Canım herkesin kendi kararı ve kendi imtihanı. Ben buradaki hickimsenin kendisini kandırdığını düşünmüyorum. Yaşamayan böyle bir umutsuzluğu bilemez.umudunuz varmış ki bitkisellerle başarılı olabilmissiniz. Buna başvuran herkesin haklı gerekçeleri var ve bunu yargılamak ne sana ne de başkasına düşmez.
Ben de işe devam etmiştim ve çoğunlukla dikkat etmemiştim. Kendimi suçladım senin gibi.ama sonra başka doktorlara da danisinca biraz

Canım herkesin kendi kararı ve kendi imtihanı. Ben buradaki hickimsenin kendisini kandırdığını düşünmüyorum. Yaşamayan böyle bir umutsuzluğu bilemez.umudunuz varmış ki bitkisellerle başarılı olabilmissiniz. Buna başvuran herkesin haklı gerekçeleri var ve bunu yargılamak ne sana ne de başkasına düşmez.

aslında kendi adıma hiç bir şüphem yok eşim de sorun çıkarmadı şimdilik.ama bebek dünyaya gelince eşlerin durumunda bir değişim oluyor mu bunu merak etmiştim ya da nasıl telkin ettiniz eşinizi? yoksa şuanki duygularım imkan olsa tabi koşa koşa git bebeklerini al diyor:KK46:

aslında ben ilk yardımı sizlerden almış oldum .imkanları ayarlayınca o yola girince profyesyonel yardım alırız.ama o yardımı almaya karar verirken bile insan destek istiyor.aslında donasyonu istiyorsun ama ikafanda çılgın sorular oluşuyor adım atamıyorsun.işte burada sizler yardıma koşuyorsunuz.çünkü aynı durumda olmayan hiç kimse anlamıyor sizi malesef.millet 2 kişi yatıp 3 kişi uyanıyo haberi bile olmuyor hamile olduğundan bizler öylemiyiz.boş boş konuşması kolay tabi.bizi düşünen yok.

kimin ne düşündüğü ne diyeceğimi önemli değil. Bizim neler yaşadığınız aslında en çok bizim gibi çocuk sahibi olamayanlar bilir. Fakat onlar da çocuklarını bu yolla değilde normal tüp bebek le sahip olunca demek bu durumu hemen eleştiriyorlar. Hak dini islam kurulunduğunda acaba böyle bi durum varmiymiş bunu dinen açiklayamayacaklari için din adamları caiz değildir diyip kestirip atıyorlar. Kimse elini taşın altına koymuyor. Öyle se kimseyi allah kötü bir hastalığa düşürmesin. organ nakli durumuna getirmesin. Öyle ise donasyona karşi olanlar kimsenin organını alıp hayata devam etmeye çalışmasın çünkü bu gün din adamları hala ona bakarsanız onu bile tartışıyor. Ben paçami kurtardım şimdi sizi konuşalım demek doğrumu.

çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için bana yol gösterecek.inşallah sizlerin tecrübeleriyle en iyi merkezi de seçebilirim.bunarada formu okumaya deavm ediyorum ama daha çok sayfa var.giritte işlem yaptıranınız oldu mu? bir sorum daha olacak rahim yeterli kalınlığa ulaşmıyorsa bunun için ekstra yani olagan işlemler dışında herhangi birşey yapıyorlar mı?

Bişey değil canım. Birbirimize destek olalım ve bildiklerimizi başlayalım ben bu ay donasyona gidicem Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Şuan tedaviye başladım bu ayın sonunda gidicem. Rabbim razı değilse bizi bu zamana kadar getirmedi diye düşünüyorum. Mutlu yuvanın sağlıklı çocuk sesleri ile dolmasını istiyorum hepsi bu hepimizin hakkında hayırlısı hayırlı evlatları sahip olalım inşallah birimize dua edelim. Bunu bence kimseyle paylaşmayın sen ve eşin bilmesi yeterli insan oğlu çiğ süt etmiştir.

Biz kibris ta yaptıracağız. Firdevs uğuz da çok araştırmalar yaptım. Halil İbrahim tekin de çok iyiymiş ben tercihimi firdevs hanımdan yaptım. Bildiğim birşey olduğundan değil ilk denemem zaten klinik te çok güzel lefkoşa da çok büyük özel bir hastane çok donanımlı bu işte embriyoloğuna ve laboratuvar çok önemli bütün işi onlar yapıyor neredeyse. Rahim yeteri kadar kalınlığı ulaşmıyor ise demişsin bunun için gerekli testleri yapıyorlar öncesinde sonrasında benim başıma henüz böyle bi durum gelmedi hasta ile ilgilen irem hanım var mesela bir çok konuda aydınlatıyor.

Bişey değil canım. Birbirimize destek olalım ve bildiklerimizi başlayalım ben bu ay donasyona gidicem Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Şuan tedaviye başladım bu ayın sonunda gidicem. Rabbim razı değilse bizi bu zamana kadar getirmedi diye düşünüyorum. Mutlu yuvanın sağlıklı çocuk sesleri ile dolmasını istiyorum hepsi bu hepimizin hakkında hayırlısı hayırlı evlatları sahip olalım inşallah birimize dua edelim. Bunu bence kimseyle paylaşmayın sen ve eşin bilmesi yeterli insan oğlu çiğ süt etmiştir.
çok haklısın canım kimseyle paylaşmamak en doğrusu.çokcuklat için de en iyisi bu.ben 6 kere kürtaj geçirdim çok korkuyorum rahim kalınlaşmayacak diye.çünkü en son transferde 6.4 ile transfer yapılmıştı.onun ğstüne yine kürtaj oldum.bildiğiniz özel bir kür ya da başka birşey var mı kalınlaşma sağlanması için

Yok canım malesef böyle birşey yaşamadım henüz bilmiyorum. Benim bildiğim şey duyduğum transfer sonrası rahim duvarı kalın olduğu taktirde embriyo geçemiyor ve dolayısıyla rahme yerleşemiyor. Senin bahsettiğin ise farklı birşey heralde

Slm embriyolar dan bazıları 5. Güne kadar ulaşamiyacağindan dolayı 3. Günde transfer söz konusu olabilir de denildiğini duydum bu konuda bildiğiniz birşey varmı acaba

Firdevs uguza yaptırdık biz 3800€gibi birşey tutmuştu bende senin gibi ufacık ayrıntıya dikkat ettim çok arastirdim bütün topikleri okudum çok stres yapıyordum ama transfer sonrası acayip rahatladim içime doğdu sanki testtede çift çizgiyi görünce anlatılmaz yaşanır rabbim herkese yaşatsın o duyguları 3gun sonra banyo yapabilirsin ödemelerine rağmen 8gun yapmadım bitlencektim artık :)) abarttim belki de ama pişman değilim canım sen içinden nasıl geliyorsa öyle davran tek isteğim çok dikkat et kendine yarım kilo bile ağır kaldirma
Ilaclar haricmi yoksa bu 3800 euronun icindemi?

İlaçlar hariç canım 1000tl kadarda ilaçlara verdik ama aklınızda olsun rapor çıkartılan ilaçlar war uyguna geliyor yada merkezin tanıdığı ilaç mümessili warsa daha uyguna geliyor
Benim ilaclarimda o civar tutmustu.Ama rapor asla cikartamayiz demisti buradaki yumurta takibimi yapan doktor.Sizin ilk denemenizmiydi?Bende sizin gittiginiz merkezle gorustum basari oranimiz %90 dediler.sertifikali sperm kullaniyoruz dediler.Benum gittigim merkezin basari orani%70 mis keske daha once bukadar arastirabilseydim.Tekrar ayni strese girmek ayni seyler yasamak cok zor.Tamamen psikolojim bozuldu l.kimseyede anlatamiyorum derdimi tek basima ustesinden gelmeye calisiyorum.Siz neden donasyon yaptirdiniz?Azosperm miydi esiniz?

Merhaba canlar ben transfer yaptirdim yakin dogu unuversite hastanesinde kibris hic tavsiye etmemm bizim duygularimizi asla anlamiyorlar sadece paralar guzel donuyor kibrista yine hayal kirikligim bu 2 nci deneme kibrista

Back
X