Kızlar bende varım aranızda bu hafta donasyon için gidicem bankada dua edin lütfen ilk tüp bebek denememiz inşallah hayırla sonuçlanır. Rabbim utandırmasın kimseyi kucağını boş bırakmasın :anne::anne::anne::dua::dua::dua::dua::dua:

allah yar ve yardımcın olsun..inşallah hayırlısıyla herşey yolunda gider,bebişini alıp dönersin:)

Amin. Allah sizden razi olsun Rabbim olmayanlara evlat kokusunu tatdirsin olanlara hayir evlat olmalarini nasip etsin. kızlar bu çarşamba ordayim ordanda yaşadıklarımı yazicam umarım herşey yolunda gider.

canım dert edecek birsey yok Allah dermansız dert vermesin diyoruz ama bak dermanımız donasyonda olsa var düşün böyle birşey hiç bulunmasaydı demek ki bunda da bir hayr var diye düşün kabul ediyorum zor bir durum ama hiç bebegimizin olmayacağı ihtimalinden daha zor değil evet bir cocugum olsun çok istiyorum eşimi seviyorum o çocuk severken içimin iki kat daha fazla yandıgını hissediyorum şöyle ki araştırdım çocugun %10 genetigi benden geçecek 3 ayda zeka gelişimi için hormonları benden alacak benim kanımla yediklerimle büyüyecek onu bedenimde hissedecegim doguracagım ve emzirecegim sakın düşünme benim çocuğum değil diye aklına bile getirme bir arkadaşım demişti ki tavuğu düşün yumurtayı alıp kırarsan melemen ama başka tavugun altına koysan bile civciv yani rahim önemli kan önemli zaten Rabbim istemezse bunun bile garantisi yok gönlünü de içini de ferah tut arkadaşım o masumu karnında ve kucaginda hissedince hele ki memeni verip emzirince bu düşüncenin hiç biri aklına bile gelmeyecek ve inanıyorum ki Rabbim bizi de evlat sahibi yapacak senelerce atmaya vermeye kiyamadıgımıź aldıgımıź o bebiş kıyafetlerini bebişlerimize giydirecegiz Allah var umutsuzluk yok canım.
merhaba canım %10 genetiğin anneden geçtiğini nereden okudun acaba paylaşırmısın lütfen linki.ben de arada takıyorum bu konuya malesef

Firdevs uğuz hastalari bölümüne yazmiştim demek buraya yazmayi unutmuşum kusura bakmayin Yoldaşlar heyecandan ilk geldiğimiz gün irem Hanım'cim bizi havaalanina aldırdı direk hastaneye geldik. Büyük güzel temiz bir hastane personel güler güçlü irem Hanım'cim sıcak sevecen hele firdevs hanım incecik uzun boylu çok zarif melek gibiler. Muayenede 9 yumurta oluşmuş biri gelişmesini için irem hanım iğnenin dozunu artırdı dün gece çatlama iğnesini vurdum iğne vurmiycam artık hamd olsun. Yarın yumurtalar toplancak ve artık önce Allaha sonra firdevs hanım ve ekibine emanet edicem bebişlerimizle. Bebişlerimizle diyorum çünkü öyle inanmak istiyorum :KK45: 5. Gün embriyo şu olucak dediler ama direk bunu söylemek biraz kafamı karıştırdı doğrusu buna embriyolarin bölünmeye devam etme durumuna göre karar verilmesi gerekiyor değilmi 5. Gün olan embriyolar daha iyi tutunuyorlarmuş burda öğrendim. Görüşme biraz çabuk çabuk oldu yol yorgunuz diye eşimden kaynaklandı biraz yorgunuz diyince neyse yarın iyice konuşacam. Oteldeyiz iki gündür girmeden acapulco da kalıyoruz çok büyük bir otel tavsiye ederim güzel.

Firdevs uğuz hastalari bölümüne yazmiştim demek buraya yazmayi unutmuşum kusura bakmayin Yoldaşlar heyecandan ilk geldiğimiz gün irem Hanım'cim bizi havaalanina aldırdı direk hastaneye geldik. Büyük güzel temiz bir hastane personel güler güçlü irem Hanım'cim sıcak sevecen hele firdevs hanım incecik uzun boylu çok zarif melek gibiler. Muayenede 9 yumurta oluşmuş biri gelişmesini için irem hanım iğnenin dozunu artırdı dün gece çatlama iğnesini vurdum iğne vurmiycam artık hamd olsun. Yarın yumurtalar toplancak ve artık önce Allaha sonra firdevs hanım ve ekibine emanet edicem bebişlerimizle. Bebişlerimizle diyorum çünkü öyle inanmak istiyorum :KK45: 5. Gün embriyo şu olucak dediler ama direk bunu söylemek biraz kafamı karıştırdı doğrusu buna embriyolarin bölünmeye devam etme durumuna göre karar verilmesi gerekiyor değilmi 5. Gün olan embriyolar daha iyi tutunuyorlarmuş burda öğrendim. Görüşme biraz çabuk çabuk oldu yol yorgunuz diye eşimden kaynaklandı biraz yorgunuz diyince neyse yarın iyice konuşacam. Oteldeyiz iki gündür girmeden acapulco da kalıyoruz çok büyük bir otel tavsiye ederim güzel.
İnşallah hakkında hayırlısı olsun

Amin. Hepimizin tek isteği de o hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak.

Toplam ücret ne oldu? Sperm donasyonu mu

Canım hakkında hayırlısı olsun.biz de nisan da transfer olduk.bebisimiz bekliyoruz sizin de gönlünuzden geçen hakkınızda hayırlı olur inşallah.birbirimize dua edelim bu mübarek gunlerde
Canım ilk 12 gün belirtin varmıydı peki karnında veya başka biyerinde

Canlarım perşembe transferim var şükür yanlız birşey kafama takıldı progesteron verdiler okey de Google da estrofem ile birlikte kullanımda gebeliği %100 engeller diyor ben her ikisinde diğerleri ile toplama sonrası transfere kadar kullanıyorum. Ne diyorsunuz acill bekliyorum uyku tutmuyor

Back
X