klinik ve doktor ismi beyaninda bulunmak istemiyorum elimizde remen bir kanitimiz olmadigi icin bu sadece bir karalama olarak görünüyor ve bunu kadinlar kulubu suc olarak görüyor. klininik calisanlari zaten sürekli forumun icinde hastalarin paylasimlarini takipteler ve kendilerini cok iyi biliyorlar. ben kendi isteyimle gittim ve ne yazikki olmadi aci bir tecrübe oldu isteyen buyursun gitsin su iyi bu kötü diyemeyiz cünkü disardan bakildiginda benimkisi en iyisiydi bence ama sizde arastirin derim. daha fazla insan magdur olmasin istiyorum sadece. bende cok güvendigim icin gitmistim 10 ay evvel ama simdi baska careler ariycaz. onca emegimiz ve paramiz gitti biz parayi sizin gibi kolay kazanmiyoruz her bir kurusunda alin teri var. üc kagitcilik la degil Allah yedirmez merak etmeyin hayrini görmesinler bizden aldiklarinin.
Böyle sitem dolu bir mesaj yazmışsınız lakin şu aşağıda ki cümle size ait değil mi ? hani şu bizim kapattığımız hesabınız ile yazdığınız ;
kendi yumurtalariniz ise unutun çalıyorlar benim başka bir merkezde en az 6 yumurtami çaldılar çünkü. 8 9 tane döllenmiş yumurtadan son transfer öncesi gelip malesef hiç biri iyi değil iki tanecik kalmış oda iyi değil diyorlar bi güzel
Bu yapılan suçtur, sizin yumurtanızı neden çalsınlar ? Bilgi eksikliğinizi suç işleyerek burada yazamazsınız. 8-9 tane yumurtanın döllenmesi hepsinin sağlıklı olduğu anlamına gelmez. Yumurta veya spermlerin kalitesi iyi(kromozom yapısı) olsa dahi döllendikten sonra kromozom yapısı bozulabilir. Türkiye'de yapılan yumurta ve sperm tahlillerinde her ikisi de sağlıklı ise gebelik gerçekleşecek diye bir şart yok. Yeni yapılan uygulamalarda döllendikten sonra da kromozom yapısının bozulduğu gebelik oluşsa bile bir süre sonra düşükle karşılaşıldı vakalar çok fazladır. Bu sebeple döllendikten sonra da testler son 1 senedir Türkiye'de de yapılmaktadır.
Bu sebeple benim yumurtalarımı çaldılar hemde şu merkez diye çıkıp açıklama yapamazsınız. Böyle bir düşünceye sahipseniz gider hakkınızı yasal süreçte ararsınız.
Bu site kimsenin avukatı değildir kimse yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın da demiyor ama yazarken de biraz dikkatli yazın. Ben şu merkeze gittim ve şunlardan dolayı memnun değilim diye yazın buna kim karışır ?
"Kime göre uygun değilmiş anlayamadım. Küfür yada hakaret içeren bir yorumum yok biz burda özgürce sıkıntılarımızı dile getiremedikten sonra siz niçin varsınız şikayette bulunan kişinin gerçekleri yazmamız işine gelmedi ise bu onun sorunu çözümü bu olmamalı sizin tarafsız olduğunuzu sanıyordum bu çok yanlış birşey yaptığınız gerçekler er yada geç ortaya çıkar siz saklamaya yardımcı olsanız dahil şikayette bulunanları da ben her türlü şikayet ediyorum. Bu özgürlük hakkını kısıtlamalar tarafsız olmalısınız."
bana attığınız bu mesajda özgürlükten bahsetmişsiniz. Özgürlük ispat edemeyeceğiniz söylemlerde bulunmak değildir.
Biz hiç bir şey saklamıyoruz burada
tüp bebek merkezi çalışanları varsa bunları deşifre eden bizzat benim. neyin saklaması ? Size yazdıklarınızdan dolayı önce uyarı verdik sonra yukarıda ki mesajı atınca da yasakladık. Anlıyorum negatif sonuç almak sizi yaralamış fakat çözümü asla bu değil. Sonuçlarına ben katlanırım diyorsunuz yurt dışındasınız hangi sonuç ? Size karşı bir yaptırım mı var ? Burada tek zararlı çıkacak olan biziz bu da yayıncı olarak ceza almamız demektir.
tekrarlıyoruz kimseyi savunmuyoruz ama sizlerde yazarken azami dikkatli davranın lütfen ...