- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Hayırlı olsunBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
Bitanem sen daha test gunun gelmeden boyle şeyler düşünüp bebislerini üzüyor ve kendi moralini bozuyorsun. Aksi ispatlanana kadar hamilesin cnm...olumsuz düşünmemeye çalış lütfen . .. belki ikizler geliyo..inşallah canım. günümü bekliyorum. bir yandan da tutmazsa farklı olarak neler yapacağımı düşünüyorum. hadi kendi yumurtalarımla olmadı da şimdi neden tutmuyor acaba? bir problem olmalı mutlaka.
Onu duymadım canım...Ama sen çok erken negatif düşünmeye başlamışsın ben başka topiklerde de geziyorumdonasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.![]()
Gözün aydın tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBurayada sonucumu yazayım bugün transfer sonrası 13. Cü günüm ve beta hcg 359 çıktı hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:))
1.donasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.![]()
Umarim sonucun güzel olur insallahKızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz ??? napıyorsunuz ??? Benim tahlil için kaldı son 5 günüm geçmiyor günler bir türlü offff offfff![]()
İnşallah canım heyecan doruktaUmarim sonucun güzel olur insallah
İnşallah canım heyecan dorukta
Canım bu harika bir haber Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar pozitif degerim 659.74
Canim benim birumutt.. Paşami op benim yerime deCanım bu harika bir haber Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oğlusumla hep dua ediyoruz sizin için
çokkkkkkkkkkkkkkk tebrik ederim çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahhhhArkadaslar pozitif degerim 659.74
Öpmezmiyim hiç teyzesiCanim benim birumutt.. Paşami op benim yerime de
Süper. Sonuç ikiz gibi. Gözünüz aydınArkadaslar pozitif degerim 659.74
Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.Bak sana demiştim hiç bir belirti olmuyor diye şimdi inandın mı banaArkadaslar pozitif degerim 659.74
Evet papatyacim gercekten hic belirti olmayinca cok uzulmustum. Tum umidimi kaybetmistim ki esimin zoruyla idrar testi yaptik. Ona bile inanmadim :)) taa ki kan testine kadar. Hepinize ama hepinize cok tesekkur ederim. Demekki neymis. Belirti aramiyoruzz :))Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.Bak sana demiştim hiç bir belirti olmuyor diye şimdi inandın mı banatekrar tebrik ederim canım.
Cnm benim cok sevindim...bak gördün mü nasılda sessiz sedasız tutundular sana...allah sağlıkla kucagına almayida nasip etsin hayatım. ..Evet papatyacim gercekten hic belirti olmayinca cok uzulmustum. Tum umidimi kaybetmistim ki esimin zoruyla idrar testi yaptik. Ona bile inanmadim :)) taa ki kan testine kadar. Hepinize ama hepinize cok tesekkur ederim. Demekki neymis. Belirti aramiyoruzz :))