inşallah canım. günümü bekliyorum. bir yandan da tutmazsa farklı olarak neler yapacağımı düşünüyorum. hadi kendi yumurtalarımla olmadı da şimdi neden tutmuyor acaba? bir problem olmalı mutlaka.
Bitanem sen daha test gunun gelmeden boyle şeyler düşünüp bebislerini üzüyor ve kendi moralini bozuyorsun. Aksi ispatlanana kadar hamilesin cnm...olumsuz düşünmemeye çalış lütfen . .. belki ikizler geliyo..

donasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.:KK43:
Onu duymadım canım...Ama sen çok erken negatif düşünmeye başlamışsın ben başka topiklerde de geziyorum
hiç belirtisi olmayanlarda da hamilelik çıkıyor ...Üzmem bebişleri konuş onlarla ne kadar istediğini anlat
herşey çok güzel olacak....

donasyon öncesi rahime çizik atılması ile ilgili olumlu-olumsuz bilgisi olan var mı? ya da tutunmayı kolaylaştırıcı farklı altarnatifler?
hamile kalan veya doğum yapan arkadaşlar genelde sayfa takibini bırakıyorlar genelde. keşke bizlere pozitifi nasıl başardıklarıyla ilgili daha çok bilgi verseler.:KK43:
1.
Rahime cizik attırmak istedim ama donasyonu yapan Dr gerek yok para tuzağı hurafe dedi ve işlemi yapacak olan Dr iyi bir Dr olması önemliymiş yoksa rahime zarar verebilir delebilirmiş.
2.İlk ikisinde çok dikkat ettim ama bunda daha rahattım yani kalktımda sigara da içtim ama genelde evdeydim dışarı çıkmadım evde 2-3 saatte bir 10 ar dk gezindim kan dolaşımını arttırmak için
3.VC ye gidince dikkat edin ıkınmayın kabız olmamaya dikkat edin
4.en önemlisi stres yapmayın evet zor ama stres demek emriyolarında strese girmesi demek.ikincisi stres olursa rahim kasılmanız aşağı doğru olur rahat olun ki kasılmalar yukarı doğru olsun ilaćlarınızı zamanında kullanın.
5.İnanın hamile olduğuma dair hiçbir belirti yoktu hatta arkadaşlarla yada forumdakilerle konuşunca üzülürdüm yine olmadı diye zaten belirtiler bebek 6-7 haftalık olunca başlıyor.
6.Rabbim isteyen Murad eden herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Kızlar sesiniz çıkmıyor ne alemdesiniz ??? napıyorsunuz ??? Benim tahlil için kaldı son 5 günüm geçmiyor günler bir türlü offff offfff :KK53::KK53::KK53::KK53:

Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.Bak sana demiştim hiç bir belirti olmuyor diye şimdi inandın mı bana :KK71: tekrar tebrik ederim canım.
Evet papatyacim gercekten hic belirti olmayinca cok uzulmustum. Tum umidimi kaybetmistim ki esimin zoruyla idrar testi yaptik. Ona bile inanmadim :)) taa ki kan testine kadar. Hepinize ama hepinize cok tesekkur ederim. Demekki neymis. Belirti aramiyoruzz :))

Evet papatyacim gercekten hic belirti olmayinca cok uzulmustum. Tum umidimi kaybetmistim ki esimin zoruyla idrar testi yaptik. Ona bile inanmadim :)) taa ki kan testine kadar. Hepinize ama hepinize cok tesekkur ederim. Demekki neymis. Belirti aramiyoruzz :))
Cnm benim cok sevindim...bak gördün mü nasılda sessiz sedasız tutundular sana...allah sağlıkla kucagına almayida nasip etsin hayatım. ..

Back
X