Amin canim insallah. Meryem suresi okudum bugun hepimiz icin. Dun sonucu alirken hep hacet duasi okudum. Sizde yapin kanbar yazmisti dilek duasi diye.

Ilk deneme sen nerde yaptirdin cnm
Ben henuz bu kısma gecemedim cnm ya..4. Denemede opu aşamasındayım ama iptal durumu var...yaş 38 amh.0.01 en fazla 3 embriyo olusuyor ama tutunma yok..esim ikna oldu okul tatil olunca kıbrıs düşünüyorum. ..hepimiz icin hayırlısı inşallah

VC ye çıkmak ve gaz şikayetini hafifletmek için Dr um duphalac şurup verdi bitkiseldir ve lütfen kullanın kabızlık olmak ve şişkinlik tehlikeli karın içi basınç arttığı için rahim de etkileniyor.
Canim bu bitkisel surubu aldik biz. Gunde ne kadar kullanicaz.kac kasik

Canim bu bitkisel surubu aldik biz. Gunde ne kadar kullanicaz.kac kasik
sabah 1 ölçek yeterli akşama doğru yine sıkıntı rahatsızlık hissedersen 1 ölçek daha icersin aç karnına olacak bana Dr um günde 2 defa kullanmamda sakınca yık dedi ama 1 defa kullanıyordum yeterli geliyordu .

Hayir lisi olsun cnm kismet hersey rabbm hayirlisini versin ins kader hic cocugumuz olmamaktansa insan istio tabi kibrisi tercih edior

Kizlar yasim 29 amh 1.47 rezerv azligi var 2. Tup bebek denemesindeyim esimde sorun yok embriyolar 3.gunden sonra ilerlemiyo doktorum yumurta kalitesiligi olabilir dedi 2. Denemeyi yaptik 10 yumurtadan 2 si dollendi bugun 1. Gun dua etmekten baska bisey yapamiyorum donasyona ne ye gore karar veriliyo sarti varmi ? Benim durumumda olan varmi 2.5 senedir olmuyor cocugumuz.

Merhaba kızlar. Siteyi uzun süredir takip ediyorum ama karar aşamasında olanlara ve tedavi sürecindekilere umut olmak için yazmak istedim. Benim için anne olmanın tek yolunun yumurta donasyonu olduğunu öğrendiğim an hiç düşünmeden karar verdim ve görüştüğüm ilk klinikle tedaviye başladım. Evet çok zor bi süreç transferden sonra hep belirti aradım ama tek bi belirti olmadı evde test yaptım negatif çıktı ama çok şükür kan testinde pozitif çıktı. Oğlum şimdi 13 aylık. Başkasının yumurtasıyla annelik duygusunu yaşayabilir miyim diye düşünen varsa içinizde sakın düşünmeyin. Pozitifi gördüğünüz andan itibaren o sizin bi parçanız oluyo hele kucağıma verdikleri anda sanki cennet kokusunu çektim içime. Üstelik bana babasından daha fazla düşkün. Onun her gün büyüdüğünü yeni şeyler öğrendiğini görmek dünyalara bedel. İlk adımları ilk kelimeleri... hepsini yaşadıkça hala mutluluktan ağlamama engel olamıyorum onu seyretmeye doyamıyorum. Anne olanların yazmayı bırakmasının sebebi de bu. Dünyanızı öylesine dolduruyo ki kendinize ayıracak hiç vaktiniz kalmıyo. Uykusuz geceler, gaz çıkarmaya çalışarak geçen günler derken zaman akıp gidiyo. Diyeceğim şu ki evet klinikler para tuzağı ama sonuçta başarı oranını yüksek tutmak için ellerinden geleni yapmak zorundalar. Sakın vazgeçmeyin beslenmenize dikkat edin umudunuzu kaybetmeyin bol bol dua edin. Biz oğlumla hepiniz için duacıyız inşallah en kısa sürede allah size de bu duyguları yaşatsın.

Kizlar yasim 29 amh 1.47 rezerv azligi var 2. Tup bebek denemesindeyim esimde sorun yok embriyolar 3.gunden sonra ilerlemiyo doktorum yumurta kalitesiligi olabilir dedi 2. Denemeyi yaptik 10 yumurtadan 2 si dollendi bugun 1. Gun dua etmekten baska bisey yapamiyorum donasyona ne ye gore karar veriliyo sarti varmi ? Benim durumumda olan varmi 2.5 senedir olmuyor cocugumuz.
Slm..bende 3 tüp bebek denedim...4. Bu hafta yarim kaldı. ..ama sizin amh iyi, yaşınız küçük merkez değiştirip tekrar deneyebilirsiniz..spermde sorun yoksa neden döllenme olmuyor birsey soylemiyorlarmi..

Slm..bende 3 tüp bebek denedim...4. Bu hafta yarim kaldı. ..ama sizin amh iyi, yaşınız küçük merkez değiştirip tekrar deneyebilirsiniz..spermde sorun yoksa neden döllenme olmuyor birsey soylemiyorlarmi..
Istanbulda iyi bi merkezde 2. Denemem bu sperm cok iyi diyo tum doktorlar yumurta sayin az dediler yasina gore yumurta kalitesiz diyolar toplaniyo dolleniyo 2 gun guzel ama 3. Gun buyume yavasliyo 5. Gune gidilemiyo basta sebepsiz dediler tup bebege baslayinca bu sorun cikti adetlerim cok duzenli aslinda ama neden ilerlemiyo bilinmiyo doktorda yumurtan kalitesiz dedi benim gibi olan varmi merak ettim.

Bence de amh değerin iyi evet bir düşüklük var ama umutsuz değil 10 yumurta da az değil benim amh 0.60 lardayďı geçen sene iki kız tüp denedim ama sadece 1 yumurta oluştu oda gelişmedi yumurta kalitesini artırmaya yönelik bir tedavi olabilir kaldıki artık 1 kaliteli yumurta ile bile gebelik elde ediliyor farklı bir merkeze gitmenizde fayda var desenki hiç yumurta çıkmıyor yada içi boş döllenmiyor evet donasyonu düşün ama 10 yumurta azımsanacak bir sayı değil birde havuz tedavi şeklini araştırın derim şansınız bence daha fazla olur.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bence de amh değerin iyi evet bir düşüklük var ama umutsuz değil 10 yumurta da az değil benim amh 0.60 lardayďı geçen sene iki kız tüp denedim ama sadece 1 yumurta oluştu oda gelişmedi yumurta kalitesini artırmaya yönelik bir tedavi olabilir kaldıki artık 1 kaliteli yumurta ile bile gebelik elde ediliyor farklı bir merkeze gitmenizde fayda var desenki hiç yumurta çıkmıyor yada içi boş döllenmiyor evet donasyonu düşün ama 10 yumurta azımsanacak bir sayı değil birde havuz tedavi şeklini araştırın derim şansınız bence daha fazla olur.Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Papatya ela havuz tedavisini bende araştırdım fakat nedense çoğu merkez, her opu icin neredeyse bir tüp bebek parası talep ediyo..1 yumurtadan fazla elde edemeyip 2 veya 3 emb.transferi isteyenler baska çareleri olmadığından yapıyorlar.

Back
X